Viikonloppupaatos: Miten pelataan 5G-korona-shakkia?

Sain pitkän lukijapalautteen, jossa minua läksytettiin eri asioista. En kuulemma puhu tarpeeksi EU-erosta ja anteeksiantamatonta on se, että en ole kirjoittanut muutama viikko sitten eduskuntatalon portailla pidetystä euro-mielenosoituksesta. Toisaalta en ota tarpeeksi vakavasti 5G-koronaviruskompinaatiota.

Palautteen antaja kertoo, että kokee olonsa huonoksi jatkuvan 5G-säteilyn takia. Henkilön mukaan 5G-verkko on rakennettu vain sitä varten, että sillä heikennetään ihmisen puolustusmekanismeja ja siten saadaan ihmisiin istutettua koronavirus. Itse korona taas on vain työkalu. Kun rokotukset alkavat, niin siinä sivussa ihmisten ihon alle törkätään:

M-I-K-R-O-S-I-R-U.

Tiedättekö, korona on kehitetty siksi, että ihmisiin saadaan upotettua m i k r o s i r u. mikrosirumikrosirumikrosirumikrosiru. Mikrosiru.

Kyllä lähtee. En nyt viitsi mainita mistä henkilö oli kotoisin. Mutta ihmetyttää se, että miten henkilö voi kokea 5G:n takia oireita; huimausta, heikkoa oloa ja sen sellaista, koska hänen asuinpaikkakunnalla ei edes ole 5G-verkkoa. Ei ole edes naapurikunnissa. Henkilö ei näin ollen voi edes altistua koko 5G-säteilylle, sillä henkilö ei yksinkertaisesti oleskele 5G-verkon vaikutusalueella. Ohessa 5G-kartta. Henkilö asuu suurin piirtein Tampereen ja Turun puolivälissä. Eikä siellä ole yhtään ainoaa 5G-mastoa.

Mutta ei anneta faktan häiritä hyvää harhaisuutta.

5G-korona-shakki on shakkipeli, joka muistuttaa pulushakkia. Tervejärkinen ihminen ei voi voittaa kumpaakaan peliä. Pulushakki on sellaista, että ensin pulu pelmahtaa laudalle kuin ei mistään. Sitten se kaataa kaikki nappulat ja lopuksi paskoo laudalle. Sen jälkeen se lentää pois kuvitellen, että voitti pelin.

5G-korona-shakki on vaan paljon monimutkaisempaa. Kun kerrot, että sinun paikkakunnalla ei edes ole 5G-verkkoa, mutta koronavirusta kyllä, niin vastaperustelu on joku tyyliin Bill Gates. BILL GATES!!?? Henkilö perustelee Bill Gatesilla sen, että paikkakunnalla ei ole 5G-verkkoa, mutta koronaa kyllä.

Tässä vaiheessa tietää, että on hävinnyt pelin. Vastapuoli aloittaa nyt sellaisen tykityksen, että oksat pois. Tapahtuu totaalinen jauhotus. Linkkejä ulkomaankielisille sivuille, joissa on miljoona sivua tekstiä ja loputtoman pitkiä PDF-tiedostoja. Satoja linkkejä kera viestin ”Lue tuosta niin näät miten meitä vainotaan/ huijataan/ sirutetaan”. Kun yrittää sanoa, että ei jaksa lukea, mutta henkilö jos tiivistää asian muutamaan lauseeseen, niin voin pohtia asiaa. Nyt olet laiska propagandaa imevä maatuska.

Kun on paljon asiaa, niin kaikki tuleekin yhteen pötköön: juutalaisetbillgatessiionistitcianatojessikaarovaino#pussycreampie# 5Gmaanlainenpedoviilirinkiklopalistit jessikaarojessikaaropedoviilirinkikorona ja tietenkin: deep state. Deep state on vähän kuin shakki ja matti. Jos jessikaaro on tornin syöminen, cia lähetin, nato hevosen ja billgates kuningattaren syöminen, niin deep state on shakki ja matti.

5G-korona-shakin pelaaja poistuu nyt paikalta voittajan elkein loihe lausuen ivallisesti ”OTA SELVÄÄ!!!”.

————

Euromielenosoituksen puuhamiehet pelaavat kovin panoksin 5G-korona-shakkia. Keväällä tykitettiin Facebookiin korkealta ja kovaa. Nimittäin Ameriikoista muuan Gatesin Billi on laittanut tulille operaation, jolla tapetaan miljuuna ihmistä. Mikrosiru mainittu. Toistan, jos ei joku ymmärtänyt: Bill Gates on sellaisen operaation takana, jossa tapetaan miljoona ihmistä ja loput rokote-sirutetaan.

 

Kesäkuussa sama viisu. Gatesin Billi se vaan häärää rokotteen kanssa ja miljuuna ihmistä tapetaan.

 

Ja pikkuisen vielä NWO-teoriaa:

 

Samaa jorinaa koronasalaliitosta, johon nivoutuu lapsia syövät maanalaiset pedofiiliarmeijat ja 5G-mastot. Minua ei nykymaailmassa huolestuta kovinkaan moni asia, mutta harhaisuuden lisääntyminen on ongelma. Harhaisuus näkyy yhä laajemmin monilla yhteiskunnan saroilla. Eniten ällistyttää, että tuossakin ryhmässä on mukana 5 000 henkilöä ja monet heistä ovat profiloituneet ihan täyspäisiksi henkilöiksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jamppa
Jamppa
26.9.2020 15:17

Onks tää viesti noin niinku jonkinlaista taktikointia, vai…?

Ennenqu tl:dr, mr. Gates ei ole ns. hyvä ihminen. Kandee tutustua mitä kyseisen herran suvun historiikkiin kuuluu, kuten esimerkiksi miten hän pääsi nykyiseen asemaansa, mitä hänen isänsä puuhasteli Planned Parenthoodin kanssa, ja mihin kaikkialle Gatesin suvun lonkerot yltävät. Ei piä niputtaa kaikkia teorioita yhteen.

Jamppa
Jamppa
26.9.2020 19:29
Vastaa...  Admin Pt-media

Meinaan, että se että uskoo yhteen asiaan, ei automaattisesti tarkoita että uskoo johonkin toiseen, kahjompaan asiaan. Tyyliin, jos uskoo vaikka 5G:n haitallisuuteen, ei tarkoita että se olisi osoitus siitä että henkilö uskoisi vaikka siihen että maa on litteä.

Mitä Gatesiin tulee, niin herra pölli Windowsin kantasoftan kilpailijaltaan, ja ajoi sen konkurssiin. Gates vanhempi taasen toimi Planned Parenthoodin, eli siis ei-valtiollisen toimijan joka on vastuussa valtavasta osasta Amerikassa suoritettavista aborteista, puheenjohtajana. Gates taasen on oman Bill & Melinda Gates Foundationin kautta linkitetty moniin lääkejätteihin ja ei-valtiollisiin toimijoihin kuten esimerkiksi GlaxoSmithKline:en ja WHO:hon. Liekö mikään ihme että Change.org:ista katoaa tasaiseen tahtiin adressit jotka pyrkivät estämään massapakkorokotukset, kun Bill itse istua pönöttää yhtenä sen rahoittajista?

Jamppa
Jamppa
26.9.2020 20:35
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei nyt niinkään, sitä voi lukea asiota ihan sordiino päälläkin.

Tämä jääköön ensimmäiseksi ja viimeiseksi asiaksi mitä 5G:sta tässä sanon. 5G nyt sattuu vain edelleenkin olemaan edellisistä 2G, 3G ja 4G-teknologiosta poikkeava(millimetriaallot vs tavalliset radioaallot), ja lisäksi täysin testaamaton sellainen. Ja toinen probleema on että se käyttää samaa taajuusvyöhykettä mitä esimerkiksi armeijan mellakanhallintateknologia ADS käyttää. Kukaan ei ole kysynyt tarvitaanko me edes koko härdelliä, vaikka nykyisenkin kaistan pitäisi riittää varsin hyvin, mutta kun pakotetaan kestävää kehitystä(IoT) niin sitten pakotetaan Sitä sopii kysyä miksi sitä ei ole otettu käyttöön esimerkiksi Israelissa(vaikka se on siellä kehitetty), ja miksi jotkut Sveitsin kantoneista ovat kieltäneet sen käytön.

Minä
Minä
27.9.2020 05:05
Vastaa...  Jamppa

Mitä tulee Microsoftin softaan, niin DOS:in gates osti joltain koodaajalta, jolle maksettiin myöhempään arvoon nähden vähän, mutta summa oli kuitenkin isoo Gatesille silloin. Sitä tietysti kehittelivät edelleen.

Windowsin historia meni niin, että Xeroxin inssit olivat kehitelleet graafisen käyttöjärjestelmän, jonka idean Apple kopioi. Xeroxin johto ei uskonut siihen järjestelmään lainkaan ja hylkäsivät sen, mutta Jobs pääsi tutustumaan siihen ja kopioi idean Applelle, ilman lupaa.

Microsoft teki alihankkijana Applelle joitain ohjelmia Applen graafiseen käyttöjärjestelmään ja samalla vakoili miten se on tehdy. Samaan aikaan Microsoft kehitteli oman ensimmäisen Windowsinsa.

Vähän tuohon malliin se meni.

Mitä tulee gatesiin ja rokotuksiin, niin kyllä siihen liittyy aika lailla hyvin epäeettistä toimintaa, suorastaan julmaa. Valitettavasti WHO:n rahoittajana Gates on suurin, jos USA lakkaa rahoittamasta. On muutekin suuri rahoittaja, koska rahoittaa sekä suoraan että epäsuorasti.

Pjotr
Pjotr
26.9.2020 15:37

Hämmästyttävä reagointi ns. vaihtoehtomedian edustajalta. Lue argumentoisäännot vaikka vikistä. En pane linkkiä, oletan, että osaat itsekin.

Näin ajattelen, olen siis elossa.
Näin ajattelen, olen siis elossa.
26.9.2020 15:43

Missä juutalaiset, he ovat se tärkein priimusmoottori kaikenmaailman ongelmille, kuten vasemmiston ja vihreiden nousu kärki politiikkaan. No oikein tosissaan olen alkanut suodattamaan 80% medioiden ”uutisista”, ei suoranaista sensuuria, mutta valikoivaa uutisointia. Asioita myös peitellään ja syy on ettei viha leviäisi laajemmin, Suomalaiset kun ovat sellaisia että aikansa katsovat ja sitten toimivat. Siinä erotaan Ruotsalaisista, he vain katsovat. Valta on sillä kelle se kuuluu ja äänestäjät ovat puhuneet.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
27.9.2020 17:55

Kommentin aloitus taisi olla sarkasmia? Oli tai ei, minun on lisättävä Maailman Tuhoajien listaan Illuminati, vapaamuurarit, reptiliaanit ja wisiaanit.
Oliko tuossa kaikki…? Ei tietenkään:

päässyyllinen on luonnollisesti Se Hullu Rumppi!

Tenu
Tenu
26.9.2020 15:50

Asun tuon rinkulan kaakkois osassa, ei oo kyllä mastoja vastaan tullu, hulluja kyllä riittää ja muutama korona hysteerikko

Minä
Minä
26.9.2020 16:37

Tuo esille laitettu UN agenda 21 lappunen ei kuulemma ole aito, siis ei perustu agenda 21 sisältöön. Tuskin se agenda 21 on mitään hyvää, koska poliitikoilla on harvemmin tarjota mitään hyvää, mutta tuo ei kerro sen varjopuolia, joita en jaksa alkaa selvittelemään.

5G- antennit koronaan liittyen kuulostaa todellakin erikoiselta, koska koko maailmassa 5G-antenneja on aika harvassa paikassa, mutta korona leviää kaikkialla. Jos joku tuntee 5G-vaikutuksia satojen kilometrien päässä antennista, on ilmeistä, että se vaikutus syntyy luetusta tiedosta, ei antenneista.

Rokotteisiin, joita tehdään pikaisesti, ei kannata sotkeentua oli niissä sitten mikrosiruja tai ei. Ne voivat olla isompi riski kuin tauti, johon niitä tarjotaan. Ei olisi ensimmäinen kerta. Jos olisi mikrosiruja, kyllä ne huomattaisiin monen toimesta ja siitä tulisi melkoinen haloo. Niin merkittävää tahoa ei vielä ole olemassa, että kaikki suut sillä tukittaisiin.

Koronan vaarallisuudesta on kyllä melkoisen liioiteltu kuva, jos katsotaan sen kuolettavaan vaikutukseen. Korona-kuolemiksi on sitä paitsi laitettu tilastoihin aika paljon sellaista, että ei ole todellisesta kuolinsyystä, mutta jotenkin siihen on liittynyt korona. Se ei ole erityisen vaarallinen useimmille. Harva sen saaneista sairastuu vakavasti ja niistäkin harva kuolee. Valitettavasti siihen liittynee sen verran politiikkaa, että on vaikea saada selville totuutta. Ilmeisimmin se on joillekin paha, vaikkakin harvemmalle.

Kyllä maailmassa on salaliittoja ja pahaa tahtovia yllin kyllin. Eivät ne tuo julki suunnitelmiaan, vaan toimivat mahdollisuuksiensa mukaan jokin muu kaapu päällä. On vaan vaikeaa selvittää, että missä juonissa on perää ja missä ei.

Selvää on kulttuurimarxismin eteneminen, koska niiden omat kirjoitukset kertovat mitä suunnitelmia on ja kuinka länsimaalaiset laitetaan sekaisin ja raunioitetaan länsimaset kulttuurit. Kun tämä näkyy käytännön tasolla tapahtuvan, ei ole epäilystäkään siitä, että sitä toteutetaan. Toteuttajat tuskin tietävät toimiensa alkuperää, mutta toimivat sen mukaan kuitenkin.

Erinäisiä vuosia sitten pidin Kalergi-suunnitelmaa sellaisena salaliittoteoriana, jota hyväuskoiset levittelivät ja pitivät totena. Sittemmin on valitettavasti joutunut huomaamaan, että sen suunnitelman mukaista touhua Eurooppa on täynnä. Siksipä sitä on vaikea pitää hyväuskoisille luotuna tarinana. Olkoon se mikä toteutuu Kalergi-suunnitelmaa itseään tai muuten vain samanlaista, on kai sivuseikka. Näyttää kovasti siltä, että eurooppalaisten poliitikkojen kerma toteuttaa sitä.

Jaaha
Jaaha
26.9.2020 16:50

Aika pliisuja on nämä teoriat. Rajumpiakin voisi hahmotella, esim, että rokotteeseen upotetaan CRIPRillä tuotettu geenimutatointi componentti jolla muutetaan maailman väestön persoonallisuudet halutun laisiksi. Tämä olisi teknisesti nykyisin täysin mahdollista, siis jos rokotteen vaikutuksia ei tutkittaisi ja havaittaisi sen muuttavan ihmisen perimää.
CRISPRillä tuotettuja DNA:ta muokkaavia molekyylejä toki teknisesti voidaan laittaa vaikka savusumun sekaan, vaikka ilmastointilaitteeseen tai mihin vaan ruokaan tai voiteeseen.
Kasveja aiotaankin geenimanipuloida tulevaisuudessa ihan vain suihkepulloon, veden sekaan lisätyllä CRISPR muokatuilla molekyyleillä, kunhan homma osataan tarpeeksi hyvin.

jahvetti
jahvetti
26.9.2020 16:50

Sori Pate, oli ihan pakko triggeröityä tuosta sinun vuodatuksesta.
B. Gates on tyyppi joka ei rokota omia lapsiaan mutta on kuitenkin innokas rokottamaan toisten lapset.
Artikkelissa kerrotaan myös miten Gates foundationin rokotukset Afrikassa ja Intiassa ovat sujuneet.

https://www.uspoliticsandnews.com/why-didnt-bill-gates-vaccinate-his-own-children/

Ohessa lainaus kyseisestä artikkelista:

This admission came from the Gates family’s personal physician in Seattle, who was speaking behind closed doors with other doctors at a symposium last year (someone at the conference leaked the conversation, so the doctor himself technically did not violate doctor-patient confidentiality rules).

The doctor reportedly told his colleagues, “I don’t know if he (Gates) had them vaccinated as adults, but I can tell you he point blank refused to vaccinate them as children.

Toinen artikkeli Gates foundationin sponssaaman Intian kiertueen hedelmistä.

https://naturalsociety.com/bill-gates-faces-trial-india-illegally-testing-tribal-children-vaccines/

Jostain syystä näitä uutisia harvemmin löytää Washington Postin tai Ylen etusivulta eli ovat ilmeisesti niitä valeuutisia. Lukija päättäköön.

jahvetti
jahvetti
27.9.2020 16:17
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei suinkaan, en ole rokotuksia kieltämässä. Tässä oli lähinnä kritiikkiä entisen ohjelmistotalon toimarin toimimisesta rokote touhuissa.

Edesmenneen Kennedyn veljenpojalla on meneillään jonkinlainen ristiretki lasten terveyden puolesta. Kennedyn sivustolla mainitaan Afrikan poliorokotuksista, kuinka itse rokotukset ovat aiheuttaneet lapsille poliota ja edellä mainittu ex. toimari on sidoksissa tähänkin tapaukseen.

https://childrenshealthdefense.org/news/polio-vaccine-causing-polio-outbreaks-in-africa-who-admits/

…aika päivän rauhoittavien annokselle ja pakkopaidan nyörien kiristykselle.

Kiitos Pate tästäkin artikkelista ja voimia taistelussa harhoja vastaan!
Tämä on piristävää vaihtelua haudan vakaviin maahanmuutto asioihin.

No somelle
No somelle
26.9.2020 20:46

En kuulu mihinkään somekanaviin, facebookeihin, instagrameihin, vähän tästä syystä. Touhu on 99%, ns. lapset hiekkalaatikolla kiistelyineen. Näiden lisäksi. Saman jutun huomaatte valtamedian kommenttikentissä kanssa. En oikeasti käsitä, miten noihin jaksaa haaskata aikaansa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
26.9.2020 21:01

Itse edustan ns. kultaista keskitietä näissä asioissa. Aikakaudesta ja kulttuurista riippumatta raha ja valta ovat kulkeneet käsi kädessä ja niillä tietysti voidaan ostaa poliitikoita, puolueita ja erilaisia ryhmiä ja liikkeitä. Toisaalta jos sähköyliherkkyys on virallisestikin tunnustettu fysinen ominaisuus, niin mikseivät jotkut ihmiset voi reagoida myös toisia herkemmin sähkömagneettisiin kenttiinkin? Mutta tuskin 5g on kirjoittajan oireisiin syyllinen,, jos sitä ei edes hänen alueellaan ole.

Olen kuluneiden vuosien kehitystä seurattuani kuitenkin alkanut miettiä sitä, miten salaliittoteoriat vaikuttavat ihmisiin. Saavatko ne massat liikkeelle korjaamaan epäkohtia vai linnoittautuvatko ihmiset omiin kupliinsa seuraamaan jännittävää narratiivia, jossa jokin heroiinen White Hats voittaa pahan heidän puolestaan samalla, kun naapuriin lennätetään lasti suoraan Kongosta.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
26.9.2020 21:03

Siis ”fyysinen” kahdella y:llä. Tuo editointiratas ainakaan minulla ei toimi oikein, vaan koko kommentti pitäisi kirjoittaa uudelleen.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
26.9.2020 21:14

Lisäisin vielä, että miksi vaatia PT Mediaa kirjoittamaan näistä, kun asiasta löytyy kuitenkin blogeja ja FB:stä ryhmiä? PT Media tekee hyvää työtä raportoidessaan Ruotsin ”kehityksestä”, joten annetaan sen keskittyä tähän alueeseen.

Ilmari
Ilmari
26.9.2020 21:15

Sähköyliherkkyyttä ei ole olemassa. Ihmisten oireet ovat toki todellisia, mutta ne johtuvat jostain muusta.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
26.9.2020 21:24
Vastaa...  Ilmari
Qroquius Kad
Qroquius Kad
26.9.2020 22:48

Ei:

https://fi.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4hk%C3%B6herkkyys

Artikkelin ydinkohta:

Useissa kaksoissokkokokeissa on osoitettu, että sähköherkät eivät erota altistetaanko heitä sähkömagneettiselle kentälle vai ei, vaan he raportoivat oireita yhtä lailla valealtistuksen kuin todellisen altistuksen kohdalla. Tämä viittaa siihen, että kyseessä on nosebo-ilmiö eli lumevaikutus”.

Eiköhän tämä ollut tässä?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
27.9.2020 02:44
Vastaa...  Qroquius Kad

Ei ollut. Wikipefiaan voi kirjoittaa kuks tahansa mitä rahansa. Jos luit tuon minun linkkini huolella niin siinä mainitaan Aalto Yliopisto.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
27.9.2020 18:16

Totta, Wikipediaan voi kirjoittaa kuka tahansa mitä tahansa.
Mutta jos olisit ylipäänsä lukenut tuon Wikiartikkelin, olisit nähnyt sen lukuisat lähdeviitteet.

Ne viittaavat artikkelin lopussa olevaan lähdeluetteloon, jossa on 46 Wikipediasta riippumatonta lähdettä. Suurin osa niistä on luettavissa klikkauksella.

Jospa lukisit ne kaikki?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
27.9.2020 18:37
Vastaa...  Qroquius Kad

En taida jaksaa. Luotan Aalto Yliopistoon ja valveutuneisiin lääkäreihin. Aikoinaan sama show oli fibromyalgian suhteen ja sitä potevia pidettiin luulosairaina, koska tieteellistä näyttöä ei ollut. Nykyään fibromyalgia on tautiluokituksessa.

Last edited 5 months ago by Anna-Maria Korhonen
Jani Alander
Jani Alander
26.9.2020 21:43

Onhan nuo nuo jutut juu ihan ihmehörhöilyä ja itse rinnastan moiset litteä maa pelleilyyn.

juha II
juha II
26.9.2020 22:05

”Meitä on moneen junaan ja jää vielä asemallekin!”

Ihmisiä ja mielipiteitä on monenlaisia, mutta oleellisinta on kuitenkin kunnioittaa toista ihmistä ja hänen mielipiteitään, vaikka asianomainen ei itse niitä jaakkaan. Monesti suorasukaisen lähestymistavan tai suorastaan vihamielisen moittivankin takana on enemmän ihmisen suuri ja aito hätä ei ainoastaan itsestään vaan myös muista.

Maailmanhistoriassa on lukuisia tapauksia, joissa aikalaisten ”hörhöjen” ja jopa yksittäisyten tutkijoide4n, lääkäreiden ja tiedemiesten valtavirtaisesta poikkeavat tutkimustulokset ja mielipiteet ovat 14listetut silkaksi hulluudeksi, salaliittoteorioiksi ja vastuttomaksi ”ihmisten pelotteluksi”. Tästä seurauksena yhteiskunta on vienyt ihmisiä psykiatriseen pakkohoitoon ja tiedeyhteisö on sulkenut eriäviä käsityksiä omaavan tiedeyhteisön ulkopuolelle ja vielä potkut mahdollisesta työstään yliopistosta tai tutkimuslaitoksesta.

HOWEVER. Aika on osoittanut näiden ”vastarannan kiiskien” hullutuksineen olleen oikeassa ”uuden keksinnön” vahingollisuudesta jopa hengenvaarallisuudesta ihmiselämälle.

Ne tahot, jotka ovat uskoneet paljolti ensihuumassa ja aidon keksimisen ilosta ovat luottaneet aikaansaannokseensa ”kuin kirveen silmään” ovat sulkeneet silmänsä ja korvansa epäileviltä sanoilta, johon koko tiedemaailma itseasiassa perustuu kuin talo perustuksiinsa.

Mutta eräänä suurimpana tekijänä on ahneus ja kunnianhimo, jotka molemmat jyräävät alleen terveen järjen seurauksista piittaamatta olivatpa ne mitattavissa ihmisten terveyden menetryksinä loppuiäkseen tai jopa aina kuolemaan saakka.

Ja kaiken tämän sekamelskan toimeenpanijoina ja ylimpinä päättäjinä ovat poliitikot, jotka ovat ”tyhmiä kuin saappaat” ja omaavat suurimpana pontiminenaan vain rajattoman poliittisen kunnianhimonsa ja oman edun tavoittelun, jolle hyllyvälle suolle heidän toimintansa on PERUSTETTU. Kaiken lisäksi heidän päätöksensä perustuvat alan asiantuntijoiden? suosituksiin ja tutkimustuloksiin, joista esitetään mahdollisimman yksinkertainen lyhelnelmä tyhmeliini -poliitikoille, koska nämä eivät jaksa kuunnella pitkiä eivätkä muista alkupäätä lopussa. Lisäksi poliitikkoja ajaa poliittinen paine toimia mahdollisimman äkkiä taloudellisista syistä ja mikä pahinta vaaliteknisistä syistä olipa poliittinen johtaja mistä puolueesta tahansa ja on ylipäätänsä rehellinen kansakuntaansa kohtaan ja haluaan aidosti sen menestystä eikä suujnnitelmallista lopullista tuhoa, jossa kaikki yhteiskuntarakenteet ja intituutiot tietoisesti tuhotaan yläluokkaisen poliittisen mafian toimesta vain siksi, että se on HEILLE ja HEIDÄN kieroutuneiden mieltensä kannalta eduksi tälle vailla omaatuntoa omaavalle ”rälssille”!

Minä
Minä
27.9.2020 05:10
Vastaa...  juha II

Pitää ottaa huomioon myös se toinen puoli, eli uuden tekniikan vastustaminen perustein, joihin monet aikanaan uskovat, mutta on myöhemmin osoittautunut hölynpölyksi.

Esimerkiksi, kun tuli junia, jotka saattoivat liikkua jopa 30 km tunnissa, oli sellainen ihmisen terveydelle vaarallista jopa nähdä. Siksipä ehdottivat esimerkiksi, että junaraiteiden viereen tulisi rakentaa aita, etteivät ihmiset sekoa sellaisesta nopeasti liikkuvasta härvelistä.

Göran Bakbulle af Mellanben
Göran Bakbulle af Mellanben
26.9.2020 23:08

Men handknull till röven med chem och gummihandskor är tro. Hel armen in, det känns jättebra. Tui tui tui..

Dickie
Dickie
27.9.2020 06:04

5 g, ja muukin säteily on kyllä blokattavissa tekemällä talostaan tai känpästään faradayn häkin eli vuoraamalla sen metallilla lattiasta kattoon…en ole ihan varma, pitääkö olla stydinpää metallilevyy, mitä pelkkä aluminiofolio

Minä
Minä
27.9.2020 08:29
Vastaa...  Dickie

Kanaverkko riittää. Ei vaan sitten toimi sisällä mikään, mikä edellyttää radioaaltoa sen ulkopuolelta.

Voihan Faradayn häkin tehdä vaikka puvuksi, mutta mukavuus ei varmaan ole korkeammasta päästä.

h44
h44
27.9.2020 08:43

Kuulun useisiin hörhöryhmiin, ovat ihan viihdyttäviä. Olen myös hieman masokistisuuteen taipuva ja aina silloin tällöin antaudun väittelyyn erinäisistä aiheista.

Vakavasti puhuen, epäilen että koko interwebin hörhöskene on vain jatkumoa Amerikassa jo vuosikymmeniä toimineille höpöuutislehdille joissa perinteisesti kerrottiin kolmipäisistä vasikoista, ufoista ja isojaloista.

Uutena piirteenä interwebin myötä on se että soopaa ovat alkaneet tuottaa myös valtiolliset toimijat, mutta silloin kyse on yleensä tarkoin suunnatusta kampanjasta. Kotihörhöt toimivat myös näille hyödyllisinä idiootteina.

Kaiken kaikkiaan on havaittavissa että joukossa tyhmyys tiivistyy.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.9.2020 10:20

https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000006649937.html

KANSANEDUSTAJA Ilkka Kanerva (kok) on järkyttynyt kuulemastaan koulukiusaamisesta Turussa.
Kanervan mukaan turkulaisessa koulussa kiusaajat ovat vaatineet uhriltaan huomattavaa summaa suojelurahaa kiusaamisen lopettamiseksi.”

Tässä on varsin uskottavan kuuloinen salaliitto. Tällaista vastaan ei ole rokotetta eikä edes (Kanervan mukaan) välituntivalvonnalla tai parhaiden kuraattorien avulla saada kuriin. Tässähän on taas Omon:lle tarvetta. Vuokrataan Venäjän sisäministeriöltä hieman henkilökuntaa valvomaan koulurauhan toteutumista, niin nämä pikkumafiosot kusevat housuihinsa.

”Скажи: я люблю Омон.”

Yuri Komissarov
Yuri Komissarov
27.9.2020 18:01

Kyllä minä uskon että Bill Gates on antikristuksen demoni jonka tehtävä on lisätä tuskaa ja kärsimystä kuten Windowsin päivitykset.