Expressen yritti hakea hautausmaakiduttajille sympatiaa säälillä

Iltapäivälehti Expressen on joutunut vastatuuleen viime viikolla julkaistun sääliartikkelin takia. Lehti kirjoitti Solnan hautausmaakiduttaja-raiskaajista hyvin myötämielisen artikkelin ja epäillyt tekijät nähtiin uhreina.

Artikkeli julkaistiin otsikolla ”Nuoret miehet, näin he elivät ennen raiskausryöstöä”. Pakettia lähdetään kasaamaan kuinka vanhempi eli 21-vuotias nuorukainen on elänyt vanhempiensa nurkissa eikä hän käy töissä. Nuorukaisen kerrotaan olevan antisosiaalisuuteen taipuvainen.

Nuoremman taas kerrotaan olevan huumausaineiden käyttäjä ja hänellä on pitkä lista perhekoteja, ja huonoa seuraa. Kaiken kaikkiaan hyvin tyypillinen snyftartikkel eli sääliartikkeli, jollaisia valtamedia tapaa kirjoitella useinkin rikosten tekijöistä.

Asiaa kritisoi mm. Moderaattien Hanif Bali, joka kertoo Twitterissä:

”Eikö puhuttaisi mieluummin uhreista. He ovat huolehtivaisia 16-vuotiaita nuorukaisia, jotka ovat varttuneet Solnassa. Toisella oli huipputodistus ja kesän aikana vahvistui, että hän pääsi hyvään kouluun. Hän on kiinnostunut politiikasta ja oli hiljattain aloittanut treenaamisen. Viime kuukausien aikana hän oli päässyt näkemään, että elämässä pääsee eteenpäin. Hän oli kiltti nuorukainen, joka ei tehnyt kärpäsellekään pahaa. Ehkäpä Expressenin olisi pitänyt kirjoittaa tästä asiasta.”

 

Hautausmaaraiskaus on ollut paljon esillä loppukesän ja jostain syystä uhreista ei ole todellakaan oltu kiinnostuneita. Sen sijaan vastaavia sääliartikkeleita on tullut useampiakin. Reppanat, joutuivat raiskaamaan hautusmaalla. Kauheaa.

26 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aikki
Aikki
5.10.2020 12:14

Kuinka alas valtamedia on voinut vajota. Miksi toimittaja ei suonut ajatustakaan uhreille, jotka mitä ilmeisemmin oli kantaruotsalaisia.

juha II
juha II
28.9.2020 19:49

Kyllähän tuo järkeen käy. Syöhän hevonenkin takapäästään kuten myös ”röyhyt” tulevat sieltä. Luonto on viisausessan jäejestänyt asiat vielä niin, että oksennus tulee kätevästi ”palloina” eikä ”laattana” kuen ihmisellä tapaa olla. Niin ja hevoinen voi käännellä korviaan, mutta immeinen taas ei voi. Voi, voi!

Häiry, häiry!
Häiry, häiry!
28.9.2020 12:08

Hautausmaista puheenollen:

Estonian piilossa olleelta puolelta (pohjaa vasten) on löytynyt 4×1,2 metriä iso reikä… Eesti vaatii tutkimusta.

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/stort-hal-upptackt-i-estonias-skrov

Eräs
Eräs
28.9.2020 20:01
Vastaa...  Häiry, häiry!

Tuo reikä on ollut vuosikausia tiedossa. Jutta Rabe järjesti sukellusryhmän vuosikausia sitten tutkimaan hylkyä ja laboratoriossa metallinpalasta tehtyjen analyysien perusteella reikä syntyi räjähdyksen seurauksena. Video löytyy Youtubesta ja reikä kohdasta 12:30 eteenpäin: https://www.youtube.com/watch?v=gPx1bA4Y9XY

Kertoo jälleen valtamedian mädännäisyydestä, että asia on muka uusi. Jotain salataan.

Huolestunut
Huolestunut
28.9.2020 11:39

Media on täysin menettänyt uskottavuutensa,se on lähinnä tiettyjen piirien juoksupoika,ei totuudenmukaisten uutisten välittäjä.
Aika paksua alkaa olla kääntäen kiduttajat uhreiksi ja päinvastoin.

Suurenluokan taiteilijat ja muut konnat
Suurenluokan taiteilijat ja muut konnat
28.9.2020 09:32

Ruotsalaiset ”artistit” (sana on kärsinyt suuren inflaation) aikovat tehdä BLM- laulun. Tässä kuva ”artisteista”:

https://www.svt.se/kultur/svenska-artister-gor-black-lives-matter-lat

Jones
Jones
28.9.2020 09:26

Kyllä se huumeidenkäyttö ja muukin toiminta on täysin yleistä siellä kehitysmaissakin, ja ilman ruotsalaisia. Saati sitten suomalaisia.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR

pöh
pöh
28.9.2020 09:16

Niinhän ylellä joskus joku somali selitti sitä miksi somalit ovat yliedustettuina raiskauksissa.
Se johtui siitä että heillä ei ole töitä vaan heillä on liikaa aikaa niin pitää tappaa aikaa raiskailemalla.

joku
joku
28.9.2020 08:16

Toimittaja on yhteiskunnan vihollinen. Tämäkin toivottavasti avaa massan silmiä valtamedian jatkuvaan valehteluun.

spöken Palme
spöken Palme
28.9.2020 07:56

Onkohan Ruotsissakin jonkinlainen verovaroista kauhottava ”mediatuki”, jolla voidaan lempeästi ohjata uutisten henkeä ?

Puosuvaari
Puosuvaari
28.9.2020 12:26
Vastaa...  spöken Palme

Ruotsissa mediatuki on valtava – suurin tulolähde useimmille (kaikille) mainstream-media lehdille.

Kaiken Kustantaja
Kaiken Kustantaja
28.9.2020 07:48

Eipä tuossa muuta kuin että Expressenin mukatoimittajat petaavat jatkopestejä tulevaisuuden varalle, he ovat jopa oivaltaneet että ihan just muslimit ovat enemmistönä ja silloin tulee kaikille jotka ovat ikinä koskaan sanoneet/kirjoittaneet islamin edustajista mitään negatiivista todella kusiset oltavat. On pankkilainaa, on pintaliitäjäelämää, kaikki maksaa joten huorataan kunnolla vaan niin ei jäädä työttömiksi. Hyödyllisiä idiootteja.

Särmääjä
Särmääjä
28.9.2020 06:25

Mitä kusisempia aleja ja amboja sen enemmän ne saa sympatiaa roskalehdiltä.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
28.9.2020 04:57

No jaa. Muutama vuosi ja meillä on tuossa naapurissa kaiken kaikkiaan säälittävä ja surkea kalifaatti. Kaikki sen asukkaat ovat sosiaaliavustuksilla eläviä koulupudokkaita. Maassa noudatetaan tätä taustaa vasten inhimillisestikin ymmärrettäviä sharialakeja. Joten kun nämä poloiset tulevat valloittamaan maatamme paremman elämän toivossa, niin älkäämme kääntäkö katsettamme, vaan ojentakaamme kätemme ja avatkaamme sylimme.

Puolueeton
Puolueeton
28.9.2020 09:17

Voisiko tuo muutamassa vuodessa toteutua? Suvaitsevaisilla Ruotsin alkuperäiskansalaisilla on tietty raja, jota ei voi ylittää. Mutta sadassa vuodessa voi muutos tapahtua, kun muistikuvat alkuperäisestä ruotsalaisesta elämästä ovat heikentyneet kansakunnan muistista. Sama tietenkin koskee suomalaisuutta.

Sitä saa mitä tilaa
Sitä saa mitä tilaa
28.9.2020 10:14
Vastaa...  Puolueeton

On laskettu, että 2040 – 2060 kanta ruotsalainen on vähemmistönä omassa maassaan. Kun jo nyt ollaan tässä tilanteessa, on selvää mikä on suunta.

Woah
Woah
28.9.2020 03:36

Eihän korppi korpin silmää noki pätee jopa matuhinkin. Juuri tämä asenne rikollisia kohtaan Ruotsissa johtuu siitä että valtarakenteisiin on päässyt jo todella paljon paskaa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
28.9.2020 01:19

Kuka teistä ei ole kidutusraiskausmurhannut lapsia hautausmaalla? Nyt käsi ylös, kyllähän me suomalaisetkin…

nametus
nametus
27.9.2020 23:36

Surullista. Rikolliset tulee tuomita ja säälit kuuluu uhreille ja yhteiskunnalle. Ei rikollisille.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
27.9.2020 23:24

Eipä yllätä, valitettavasti. Valtamedia vihaa kantiksia jokaisessa maassa.

Puolueeton
Puolueeton
28.9.2020 09:03

Tuskin tässä on ongelma valtamedian vihasta kantiksia kohtaan, se ei voi olla otta. Kysymyksessä on toimittajien naiivisuus. Toimittajien tieto luonnosta on vähäinen. Missään luonnon elämässä ei ole tasa-arvoa eikä järjetöntä suvaitsevaisuutta, altruistisuutta kyllä on.

Jos tasa-arvo olisi olemassa, käsitettä tasa-arvo ei olisi olemassa. Me olemme erilaisia ja siihen on tyydyttävä. Jos henkilö on älyllisesti keskitason alapuolella, vieraaseen kulttuuriin sopeutuminen tuottaa vaikeuksia. Sen on historiakin osoittanut todeksi. Typeryksiä totuus vain kiihottaa painottamaan omia virheellisiä mielipiteitään.

a-b-c
a-b-c
29.9.2020 14:36
Vastaa...  Puolueeton

Zach Goldberg (@ZachG932) on tutkinut tätä graduansa varten ja tulos on aina sama, valkoinen vasemmistolainen hylkii omaa viiteryhmäänsä ja suosii ulkopuolisia, kaikkien muiden rotujen vasemmistolaiset suosivat omaa ryhmäänsä.

Moonman
Moonman
28.9.2020 09:53

Paitsi niissä, joissa valtamedia on oikeasti kantisten eikä jonkun muun, maan sisällä operoivan etnisen ryhmän omistama.

Moonman
Moonman
28.9.2020 12:53
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Pohjois-korealaiset. Ovat soluttautuneet kaikkialle.