Poliisista ilmoitus oikeusasiamiehelle mafiaklaanien rekisterin pidosta

Ruotsin klaanimafiakeskustelussa panokset kovenevat. Kun poliisiylipäällikkö Mats Löfving toi esille, että Ruotsissa on 40 klaaniin perustuvaa mafiaa, niin nyt asiasta on poikinut ilmoitus eduskunnan oikeusasiamiehelle.

Ilmoituksen mukaan poliisi on pitänyt laitonta rekisteriä klaaneista, joiden nimiä on sitten julkaistu mm. Fria Tiderin artikkelissa. Mafiaperheistä on kerrottu heidän oikeilla nimillä. Ilmoittajan mukaan poliisi ei saa pitää tällaista klaanirekisteriä (eikä sitä myöten tietenkään kamppailla rikosliigoja vastaan).

Ilmoitus on tehty vasemmistosiiven piireistä.

Mitä klaanimafia oikeastaan tarkoittaa, ilmoittajat eivät ehkä täysin ymmärrä asiaa. Kun esimerkiksi Italiassa aika ajoittain joku uskalias syyttäjä, tutkija tms. uskaltaa aloittaa rikostutkinnan mafiaa vastaan, niin siitä seuraa useimmiten se, että henkilö pääsee hengestään. Mafiahistorian aikana se on murhannut satoja syyttäjiä, poliiseja, todistajia ja sivullisia ihmisiä, jotka ovat jollain tavalla asettuneet edes vähänkin mafian toimintaa vastaan.

Koska Ruotsin lain mukaan poliisi ei voi pitää tällaista rekisteriä, niin on melko selvää, että poliisi saa jatkossa sanktioita, että se on kartoittanut mafian toimintaa ja pitänyt lukua jäsenistä. Nyt nämä rekisterit on poistettava ja poliisi joutuu jatkossa entistä hampaattomampana yrittämään jotain toimia mafioita vastaan.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Totuus esille jokaikisestä parasiitista

Jos ihmiset ovat mätiä on muitten ihmisten oikeus saada tietää se. Ei ole mitään ideaa käydä töissä jos verorahat menevät rikollisten taskuihin:

Irakiaanon sanottiin kuolleen Irakin sodassa 2005 ja perheelle maksettiin lapseneläkettä 13 vuotta. Väärennetty kuolintodistus oli toimitettu Ruotsin Eläkeviranomaiselle 2007.

Maksut pyydettiin lähettämään naisen uudelle miehelle aitoon muslimilaiseen tapaan, siis perheen päälle. Kun naisen uusi mies DNA- testattiin osoittautui että hän 99,999% todennäköisyydellä olikin se entinen, ”kuollut” mies. Pappa irakiaano on uudella nimellä lypsänyt veronmaksajilta yli 500.000kr:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fejkade-sin-egen-dod-i-irakkriget-levde-i-sverige-med-ny-identitet

Huolestunut

Toivoton tilanne alka olemaan.Rikollisten oikeuksia tehdä rikoksia suojellaan ,entäs uhrien?

Yuri Komissarov

Hyvä että epäkohtaan puututaan, myöskin rikosrekisterin pito on loukkaus ihmisoikeuksia kohtaan.

Suomi Finland

Moni poliisi taitaa lähitulevaisuudessa saada tarpeekseen ja kertoo ystävällisesti, että pitäkää tunkkinne.

Maailman Tyhmin Maa

Kirjavihje: näin Ruotsista tuli kriminellien paratiisi:

https://www.adlibris.com/se/bok/gangsterparadiset-sa-blev-sverige-arena-for-gangkriminalitet-skjutningar-och-sprangdad-9789137155487

Tiesittekö että vasta huhtihuussa 2020 Ruotsin Poliisi sai mahdollisuuden salakuunnella tavallisia appeja kuten FaceTime, WhatsApp ja Signal? (Ivar Arpi, SvD 28.9)

Minä

Niin, siis poliisi ei saa tutkia rikollista toimintaa, tai ainakaan ei saa kirjoittaa mihinkään tutkittujen nimiä tai muitakaan tietoja?

Hyvin on yhteiskunnan suojelu kuosissaan, jos näin on.

Vassut suojelevat rikollista toimintaa? Taitavat olla rikollisuuden tukihenkilöitä aina, kun rikollisuus on lemmikkien suorittamaa. Kaikista kansallismielisistä tietysti saa pitää mitä vaan kirjaa, eikä todisteistakaan olla niin tarkkoina.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Anna-Maria Korhonen

Kiusallista kai näissä rekistereissä on se, että klaanit ovat demokratialle vieraita ulkoparlamentaarisia vallan käyttäjiä. Maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta kun puolustetaan vetoamalla demokratiaan.

Itselleni toisaalta on jäänyt hämäräksi esim.se, ettei muistaakseni 2015 eduskuntavaalien alla kukaan voittajapuolueista maininnut päästävänsä sitten maahan divisioonittain Irakin armeijan veteraaneja. Jos olisi, tuskin monikaan olisi heitä äänestänyt.

joku
juha II

Klaaneja suojelee “Humanitääisen Suurvallan” Päävisiiri Stefan Löfven (S)!

Luin ruottalaisesta “pahamaineiesta julkaisusta”, että jo puoli miljoonaa keskiluokkaista valkoistab svenssonia on karistanut “Ruotsi keitaan” hiekat kengistään ja siirtyneet ulkomaille itsensä ja etenkin lastensa takia!!!

Edellisellä viittaan vaatimattomasti “monikulttuuristen koulujen” työilmapiiriin suhteessa kidutuskammioiksi valkoisille oppilaille, joka kuuluu oleellisena osana murjaanien “kotouttamiselle” maahan, josta he eivät nakkaa paskaakaan.

Eurooppa, Ruotsi eikä nyttemmin Suomikaan EI ole KIVA MAA, vaan se Unto Monosen “Satumaa” on jossain aivan muualla kuviteltuna tai todellisuutena, jossa valkoinen nahka ei tiedä k8uolemaa HETI tai HETKENPÄÄSTÄ!!!

Prozac

Haluaisin kiinnittää huomiota mopojen ratsaamiseen täällä suomessa, sillä onhan se nyt väärin että poliisi vainoaa herkässä iässä olevia teinejä. Missä se taponenkin on kun sen kommentteja oikeasti tarvittaisiin.

Tilulilu

Oikeastaan Ruotsin tilanne pitäisi alkaa nähdä yhteispohjoismaalaisena ongelmana.
Ei voi olla niin että on pelkästään Ruotsin sisäinen asia tuoda Lähi-Itä keskelle Pohjoismaita.
Naapurivaltioiden poliitikkojen pitäisi alkaa ottaa siihen isommin kantaa.

Kukavaan

Juuri noin. Ruotsin tilanne ei ole enää Ruotsin sisäinen asia, koska se vaikuttaa haitallisesti sen naapurimaihin. Siksi on oikeutettua puuttua Ruotsin tilanteeseen. Vähintä mitä voidaan tehdä, olisi että muiden Pohjoismaiden pääministerit avoimesti arvostelisivat Ruotsin sisäpolitiikkaa. Voitaisiin myös lähettää Ruotsille nootteja ja vaatia sitä järkeistämään ulkomaalaispolitiikkansa. Seuraava askel olisi kauppasaarrot ja viisumipakko ruotsalaisille.

Ruotsiin tulisi suunnata viestintää, joka vahvistaisi heidän haluaan pitää maa ruotsalaisena,

Taustalla pitäisi myös tukea Ruotsin ruotsalaismielisiä poliittisia toimijoita. Voitaisiin jopa tukea ruotsalaisen Ruotsin palauttamiseen asein pyrkiviä järjestöjä.
Ruotsin ongelmana lienee kyvyttömyys vastata muukalaisten luomaan uhkaan. Siksi ruotsalaiset ovat niin alistuvaisia.

Kukavaan

Joku mafioso on teettänyt ilmoituksen 🙂

Fatwantarkistaja

Niillä voi olla oma tuomarikin…

Vasikat

Poliisiin on pesitynyt ja soluttautunut noita kahjoja. Tietoa lähtee heti medioille.Ja syy on että akkoja on otettu poliisiin ja armeijaan.