Tommie Lindhin murhaaja oli hupaisella tuulella murhan jälkeen

Tommie Lindhin murhatapahtumat alkavat tulla päivänvaloon. Rikoksesta epäilty sudaniaano oli iloinen murhan jälkeen pidätyssellissä poliisiasemalla.

Tapahtumakulku Härnösandissa on suurin piirtein seuraava. Porukkaa oli ollut illanvietossa, kunnes Lindh päätti, että jatkot pidetään hänen luonaan. Sinne lähtikin paljon porukkaa ja sudaniaano oli myös joukossa. Hän oli tutun tuttu.

Jatkot jatkuivat mukavasti, kunnes porukka alkoi hiipiä kotiin, osa jäi Lindhin luo nukkumaan. Abubaker Mohamad Awadilla pullotti puntissa. Hän oli jo hetken ahdistellut erästä naista, joka vetäytyi tyhjään huoneeseen nukkumaan. Awad seurasi, mutta nainen läksytti sudaniaanon matkoihinsa.

Awad haahuili hetken ympäri huoneistoa ja huomasi kirjahyllyllä lippalakin, jossa teksti SD (Sverigedemokrat). Nyt Awad herätti koko komppanian ja syytti heitä rasismista. Hattuhyllyllä oli myös Altrnativ för Sverige-lippis sekä muuta muidenkin puolueiden materiaalia, mm. Sosiaalidemokraattien, Moderaattien, Feministien ja Nordfrontin mainoksia.  (Kuva ⇓)

Nainen kertoi Awadille, että Lindh oli kiinnostunut politiikasta ja siinä syy, miksi hänellä oli poliittista materiaalia huoneistossaan.

Tapahtumat kiristyivät. Awad vainosi koko ajan naista ja tämä sai paikalle nyt kaverinsa, joka yritti saada Awadia häipymään. Awad puukotti tätä henkilöä. Nainen hakeutui nyt Lindhin ikään kuin selän taakse turvaan ja menivät vessaan suojaan. Awad ryntäsi vessaan ja puukotti useaan kertaan Lindhiä, ilman mitään varsinaista syytä.

Kun Lindh valahti lattialle, hän tietenkin vuosi paljon verta. Nyt Awadin puntti oli sen verran pullollaan, että hän riisui housunsa ja repi naiselta vaatteet ja yritti raiskata naisen. Awadilla oli edelleen sama puukko kädessään, jolla hän oli lyönyt Lindhiä. Raiskaus keskeytyi kun Lindhin puhelin alkoi soimaan. Lindh makasi tässä vaiheessa kuolemaa tehden aivan Awadin ja naisen vieressä.

Kun poliisi otti Awadin kiinni myöhemmin yöllä, niin hän teeskenteli poliiseille, että ei tiennyt mitään puukotuksesta. Kun Awadista otettiin poliisiasemalla kuvia, niin sudaniaano oli leikkisällä päällä ja teki mm. erilaisia käsimerkkejä kuvaajalle, näytti kieltä ja sen sellaista hauskaa, mitä tavataan tehdä, kun on yrittänyt tappaa yhden, tappanut yhden ja raiskannut naisen.

 

Teksti on poliisin esitutkinnasta, joka tulee Samnyttistä.

22 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sääli että päästi torakan kotiinsa
Sääli että päästi torakan kotiinsa
26.10.2020 12:57

Poliisi ei tullut paikalle kun Tommia murhattiin ja tyttöä raiskattiin.
Poliisi ei ehtinyt/jaksanut/viitsinyt:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/valdtogs-och-sag-sin-van-huggas-ned-jag-vill-veta-varfor-polisen-inte-kom

Juha88
Juha88
2.10.2020 11:46

Näiden apinoiden naaman näkeminen saa pahalle tuulelle.

Jones
Jones
1.10.2020 11:16

Olisi kaikista järkevintä välttää tämänkaltaisia henkilöitä. Näin minä teen. En ole heidän kanssaan missään tekemisissä ja näin olen välttynyt harmeilta. Olen huomannut että maaltatulleet ovat usein heidän uhrejaan. Maalaiset näet luulevat, että saavat heistä kavereita, mutta ovat hyväksikäytön kohteita. Huumeongelmasta sen huomaa vallanhyvin

juha II
juha II
30.9.2020 21:16

Tussahan on oiva ”maskotti” Suomen poliisille on ”ganstaa” ja kaikkea muuta ”härpäkettä” kultakellosta lähtien, mikä onkin omiaan kuvaamaan ”valkoisen ylivallan” läpitunkemassa yhteiskunnassa ilmenevää ”rakenteellista rasismia”.

joka sai alkunsa hetimiten silloin kun ”Vaka wanha Väinämöinen” rämpäytti ensi sävelet kuuluisasta Kanteleestaan, joka on tietenkin aivan pyllystä verrattuna afrikkalaisiin rumpuihin, joiden kainossa ”rumputulessa” heimon naiset ”varistivat” suuria istuntalihaksiaan!

Kyllä se vaan pitää paikkaansa, että mustat osaavat ottaa asiat paljon rennommin kuin ME takakireät persjalkaiset punaniskat.

Mites se menikään…? ”Ain laulain työtäs tee…”

Taikaseinäkoodaaja
Taikaseinäkoodaaja
1.10.2020 10:34
Vastaa...  juha II

Aika osuva kommentti. Sormiaan tukiviittomiin vääntelevät, huippuosaavat kunniakansalaiset ovat juuri sitä, mitä Suomikin tarvitsee.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
30.9.2020 19:11

Ensimmäisen kuvan kieli-pervoilu-ilmeen on varmasti moni väkisin-nussittu liberaali-suvakko saanut extrabonuksena vasten kasvojaan jossakin sivukujalla.
Kahden viimeisen kuvatuksen säädyttömät sormet pitäisi sivaltaa irti ja heivata ongelmajätelaitoksen suljetulle osastolle eltaantumaan.
Mulkku, mikä mulkku jo syntyissään, vaikka palmuöljyssä paistaisi.
Aaamen…

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
30.9.2020 18:01

Kuka vittu näitä kuvia on pistäny jakoon! Toiset musut saa näistä vaan sytykettä omiin kolttosiinsa. Enivei, hitto mikä aasi, kieli vaan leikka pois, on liian pitkä.

Moonman
Moonman
30.9.2020 15:32

Tekisi mieli kertoa väkivaltafantasioita, mutta ei viiti. Sen sijaan Lindhiä (rauha sielulleen) mitenkään väheksymättä herää kysymys, miten arvostelukyky heitti niin pahasti että päästi rikastajan asunnolleen, kun hän ei edes ollut mikään punakommunistinen soijahomo, vaan afs- tyyppejä? Kännin taso ja nuori ikä? Itse alan voida pahoin jo siitä jos joutuu olemaan alle 10 metrin päässä tuon näköisistä tyypeistä

p.grandell
p.grandell
30.9.2020 17:15
Vastaa...  Moonman

seitsemän merimailia, vähintään, että ovat kansainvälisillä vesillä, ei mitään tekemistä euroopan mantereelle moisia ”rikastuttajia”

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
30.9.2020 15:31

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
30.9.2020 15:30

Yo yo yo! Näkyyks kello ja Dolce & Gabbanan pusakka. 💩

Juha 06
Juha 06
30.9.2020 15:12

Loisiva naureskeleva murhaaja. En keksi alempaa pohjasakkaa.

p.grandell
p.grandell
30.9.2020 17:13
Vastaa...  Juha 06

vain tätä alempaa pohjas#### on näiden puolustajat ja suvakit jotka ovat poliittisella korrektiudella roudanneet tätä ”sakkia”

Musta makkara
Musta makkara
30.9.2020 17:45
Vastaa...  Juha 06

Kaveri todisti juuri sen, miksi rasismia on ja miksi se syntyy aina uudelleen siellä, mihin keharit menevätkään.

Sitä saa mitä tilaa
Sitä saa mitä tilaa
30.9.2020 13:03

Jotenkin muistuu mieleen se mulqvisti, joka poltti elävältä tytön suomessa. Paskaläjä tyyliin naureskeli. Ja uho oli kova. Mahtaako sekin olla jo vapaana?

nimellinen
nimellinen
30.9.2020 14:46

Porin polttomurhaajaraiskaaja. Raiskasi 17vuotiaan tytön, sitoi ja poltti elävältä 2015, afganistanilainen(?) sai elinkautisen mutta eiköhän se jo vapaana vipellä, eri nimellä, iällä ja kansalaisuudella…

Suomi Finland
Suomi Finland
30.9.2020 12:15

Puukkopallerohan se siinä. Koko olemus uhkuu: hei katsokaa, olen tyhjäntoimittaja, kulttuurinrikastaja ja ’älykkö’.

Tyhmäksi syntyminen uhkuu
Tyhmäksi syntyminen uhkuu
30.9.2020 12:38
Vastaa...  Suomi Finland

Älykkö? Ei todellakaan uhku.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.9.2020 13:49

Huom lainausmerkit. Dorkakko olisi ilman lainausmerkkejä. Kukaan muu kuin täysi dorka ei puukottele noin kuin tuo.

Kantis Kossulta
Kantis Kossulta
30.9.2020 14:09

Olipas sinulta (nimim. Tyhmäksi syntyminen uhkuu) ”fiksu” kommentti… 😂🤣

Los6666
Los6666
30.9.2020 14:46
Vastaa...  Kantis Kossulta

niinno sun mielestähän toi on varsinainen avaruusinsinööri? onko pigmentti oikea?

MattiS
MattiS
30.9.2020 22:10
Vastaa...  Suomi Finland

Erikoisosaaja ensin möykkää rasismista, ja heti perään todistaa miksi rasismia pitääkin olla.