Vantaan koulupahoinpitelyt jatkuvat, nyt Havukosken koululla

Vantaalla huomiota on herättänyt jo toinen peräkkäinen koululaisten sellainen väkivallanteko, jossa oppilas pahoinpideltiin tajuttomaksi.

Uusin julkisuuteen tullut tapaus on Havukosken koululta, jossa toinen oppilas pahoinpiteli 14-vuotiaan nuorukaisen. Tekijä löi ensin nuorukaista kasvoihin ja tämän kaatuessa maahan jatkoi potkimalla tekoa. Teko tapahtui muutama viikko sitten.

Uhri menetti tajuntansa ja muut oppilaat olivat hälyttäneet koulun henkilökuntaa apuun, mutta he eivät olleet suostuneet soittamaan sairaanhoitajia paikalle. Poika hakeutui asfaltilta herättyään omatoimisesti kotiin ja mahdollisesti sairaanhoitajien pakeille.

Medioissa olleista tiedoista ei voi suoraan päätellä teon motiiveista ja taustoista mitään. Sosiaalisessa mediassa sen sijaan kerrotaan, että tekijä olisi kehitysmaista tullut henkilö, kuten aikaisemmassakin Vantaan Kytöpuiston koulun pahoinpitelyssä.

Vantaan perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo kertoo kuitenkin Pt-medialle, että tekijät olivat suomalaisia.

[nk_awb awb_type=”color” awb_color=”#f2f2f2″]

– Suomen kansalaiset ovat suomalaisia. Henkilön vanhemmat voivat olla syntyneitä ulkomailla Yhdysvalloissa, Britanniassa tai vaikka Ranskassa, mutta jos henkilö on syntynyt Suomessa ja on Suomen kansalainen, niin hän on silloin suomalainen, Kalo kertoo Pt-medialle.

[/nk_awb]

Sakari Rajamäki perehtyi asiaan.

 

Kannattaa huomata asiassa se, että koulutoimenjohtaja on sellaisessa virka-asemassa, että hän yksinkertaisesti ei voi nimetä mitään etnisiä ryhmiä.

 

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vantaa Kiva koulu meininkiä :/

Poliisin tulisi tutkia henkilökunnan toiminta eli tapahtuiko tilanteessa tutkittujen faktojen jälkeen heitteillejättö?

Suomen Kansalainen

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3121377

Poliisi ei jaksanut tutkia edes 8 luokkalaisen BLM alistusta

Nikke Knatterton

Tällaisista tapauksista syntyy aina spekulaatioita. Eikö tapauksilla ole muka silminnäkijöitä jotka voisivat kommenttipalstoilla kertoa näkemästään ja siten lopettaa ne spekulaatiot ?

Dickie

somppu on somppu synty se missä tahansa. Ja mikä ihmeen hinku näillä kaikilla mutiaisilla on olla “suomalainen”. Jos mä olisin syntyny Somppuliassa, en todellakaan haluaisi että mua sanottais somaliksi.

en myöskään halua kuulua samaan viiteryhmään mutapäiden kanssa, joten koen loukkauksena jos jotain nokikeppiä väitetään suomalaiseksi.

Dickie

Eikä tässä ole siis kysymys edes pääasiallisesti ihonväristä, vaan yleisestä mutapäiden paskuudesta, joten en halua neekereitä tai ählyjä viiteryhmääni pilaamaan mainetta

Big l

Nää pahoinpitelyt loppuis laakista kun kehari paviaanit siirrettäis omiin kouluihinsa. Samalla suomalaisten, eli ihmislasten koulumenestys kohoaisi kun rullahuuliäpärät ei olis mesoomassa, häiriköimässä ja hakkaamassa…eli käyttäytymässä kulttuurinsa ja geeniensä mukaisin tavoin. Olis kaikille paras kun noita olis vaan sirkuksessa ja eläintarhassa häkeissä, ihmisten ihmeteltävänä. Yhteiskuntaan, ihmisten joukkoon noita pohjasakkoja ei olis koskaan pitäny päästää

Sockervadd

Ei ole montakaan vuotta siitä kun somaleita oltiin ihan oikeasti hankkimassa näytille eläintarhaan Helsingissä, viihdykkeeksi. Kelataan eteenpäin tähän aikaan niin hehän nyt viihdyttävät kaikkia joka puolella eläintarhaa jota Helsingiksi kutsutaan. Tää meni hyvin!

Särmääjä

Kalo toistaa vaan jotakin suvakkien sekavaa ideologiaa kuinka huonoissa tilanteissa ulkolaisperäset penskat on suomalaisia ja uhritilanteissa taas vaikka minkälaista haavottuvaa vähemmistöä.

Zardoz Kostaja

Ero on siinä että aivan sama missä vanhemmat tai jopa isoisovanhemmat ovat syntyneet, jos kyseessä on MUSLIMILAPSI niin hänet on kasvatettu vihaamaan muita. Häntä myöskin on kehoitettu/ohjeistettu käyttämään väkivaltaa muita kohtaan, aivan kuten uskontonsa/kulttuurinsa käskee. Kun muslimilapsi tulee kotiin hakattuaan ja potkittuaan koulutovereitaan, häntä KEHUTAAN. Kun poliisi tai sosiaaliviranomainen soittaa ovikelloa niin valehdellaan ja esitetään katuvaa ja muuta diiba daabaa, huudetaan rasismia, aivan kuten uskontonsa/kulttuurinsa käskee, ja sen jälkeen kehutaan muslimilasta lisää sekä ollaan ylpeitä että jälleen kerran saatiin ovelasti muita hämättyä. Ylivoimaisia ja parempia kun ollaan! Turha tässä on kansalaisuuksista kenenkään sössöttää kun ongelman ydin on islam. Muslimilla ei ole mitään asiaa moderniin sivistyneeseen yhteiskuntaan jossa muitten hyväksyminen, huomioonottaminen, suvaitseminen sekä kunnioittaminen ovat rakennuspilareita ja elintärkeitä kulmakiviä yhteiseloon ja yhteiskunnan toimivuuteen. Islam rappeuttaa kaiken hyvän. Piste.

Anna-Maria Korhonen

“… jos henkilö on syntynyt Suomessa ja on Suomen kansalainen, niin hän on silloin suomalainen, “

Jakun tähän liitetään suvakkien toinen teema “Suomi on monikulttuurinen maa”
tarkoittaatämä käytännössä sitä, että toiselle suomalaiselle toinen suomalainen voi olla vääräuskoinen koira, jonka voi hakata, raiskata tai tappaa tai näitä kaikkia kerralla.

Enpä olisi uskonut näkeväni vielä kuinka kotimaani kulttuurinen ja henkinen kudos revitään kappaleiksi oikein virallisen agendan toimesta.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kun hiiri syntyy hevostallissa , on se hevonen. Oli vanhemmat mitä tahansa.

Los6666

kalo voi imeä sladdia… suomen kansalaisuuden saanut on suomalainen 😂

Suomi Finland

Näyttäisi siltä, että suomalaislasten vanhempien tulisi kannustaa jo vauvasta asti lapsiaan vapaaotteluharrastuksen pariin.

Big l

Ja näin todellakin teen. Likka alottaa muksujudon kun ei ikä muuhun vielä riitä. Ennen lapset laitettiin harrastuksiin siksi että on hyvä harrastaa jotain…nykyään sit siksi ettei tule raiskatuksi tai tapetuksi. Ei voi muuta sanoo kun että vituiks meni kun jeesuksen pääsiäinen.

Minä

Ei ollut tarjolla avaintenhelistelykurssia?

Sitä saa mitä tilaa

Alistuskulttuuri on saapunut.

entinen ope

Painottamalla sanaa “suomalainen”, tuo pseudorehtori yrittää luoda sellaista mielikuvaa,että tekijä on harjastukkainen punanenä. Jos kyseessä kuitenkin on esimerkiksi kehitysmaamuslimin taimi, niin sellainen tausta korreloi käytökseen moninkertaisesti verrattuna siihen että joissakin papereissa lukee “suomalainen”.

Minä

Rehtori vääristelee tarkoituksella, voidakseen hämärtää suvakkien lemmikkien tuottamat ongelmat kouluissa.

Kuinkas kyneväinen on sellainen ongelmien ratkoja, joka ei halua nähdä ongelmaa?

Rehtorin tulisi kyetä näkemään tosiasiallinen ongelma, mutta ei tuo mitään halua nähdä. Hän haluaa pelkästään keksiä ideologialle sopivia selityksiä ja ongelmat jäävät ratkomatta.

Minä

Suomalainen tarkoittaa suomalaisten heimojen vesoja. Ulkoimaista perää olevat ovat suomenmaalaisia. Saatavat sulautua sukupolvien aikana ja omaksua suomalaisuuden ja sitten olla suomalaisia.

Aivan kuten Ruotsissa syntyy jatkuvasti suomalaisista vanhemmista lapsia, jotka määritellään suomalaisiksi. Jotkut ruotsalaistuvat ja seuraava sukupolvi voi sitten olla jo ruotsalainen, siis ruotsalaisuuden täysin omaksunut henkilö.

Ruotsinsuomalaiset ovat ikivanha juttu, eikä heitä ole koskaan sanottu ruotsalaisiksi, olivat sitten Ruotsin kansalaisia tai eivät.

Suomalaisia on ollut Tukholmassakin hyvin kauan, voisiko sanoa käytännöllisesti katsoen aina.

Vuonna 1527 ruotsalainen kuningas keksi maksaa velkansa saksalaisille kieltämällä katolisen kirkon ja takavarikoimalla sen omaisuuden Ruotsissa. Siitä syntyi “luterilainen vakaumus” Pohjolaan. Silloin alettiin pitää jumalanpalveluksia kansan omalla kielellä ja Tukholmassa pidettiin suomenkielinen jumalanpalvelus jo samana vuonna, aivan kuten ruotsinkielinenkin. Silloinkaan suomalaisia ei pidetty ruotsalaisina ja se, että suomenkielinen jumalanpalvelus pidettiin heti muutoksen jälkeen, osoittaa, että suomalaiset olivat suomalaisia ja ruotsalaiset ruotsalaisia.

Ihan samalla tavalla Yhdysvalloissa italialaiset ovat italialaisia ja kiinalaiset kiinalaisia sukupolvienkin jälkeen. Jotkut sulautuvat muuhun, mutta pääosa ei.

On siis ikiaikainen näkemys, että suomalaisia Suomessa ovat suomalaisten heimojen vesat. Suomessa asuvat somalit jälkikasvuineen ovat suomensomaleja jne. Jos opettaja ei tuota ymmärrä, on oppi mennyt hukkaan, eikä opettajalla ole kykyä nähdä tosiasioita sellaisina kuin ne ovat. Opettajalla on sen sijaan ideologinen harha ja siitä syntyvä tosiasioiden vääristely ideologian hyväksi.

Minä

Ulkoimaista perää olevat ovat suomenmaalaisia.”

Tarkennan tuota: ovat suomenmaalaisia, jos heillä on kansalaisuus.

Kansallisuutena somali on somali vaikka kuinka monta sukupolvea. Jos sulautuu täysin suomalaisuuteen, voi sukupolvien mittaan tosiaan tulla suomalaiseksi. Silloin hänen ajatuksensa on täysin suomalainen. Voiko noin somalin kohdalla käydä, on sitten toinen juttu.

Suvakit on idiootteja

Jos se oli matu joka pahoinpiteli niin ei siinä mitään, hieno tyrmäys. Annas taas olla, jos Suomi boizu niin jo on piru irti kun ovat niin väkivaltaisia, rasisteja, suvaitsemattomia ja ties mitä.

Suvakit on idiootteja

Itse itselleni vastaten. Varmaan oli matu taas asialla, koska hommaa niin piiloteltu.

Moonman

Kyllä Kalo ja ihan kaikki muutkin ymmärtävät etteivät rikastajat ole oikeasti suomalaisia siten, mitä suomalaisella tarkoitetaan, ihan sama vaikka missä ovat syntyneet. Tässä vaikka muutamia huomioita muistin virkistykseksi: a) Suomalaiset eivät klaaniudu ja jengiydy etnisin perustein b) Suomalaiset eivät opeta lapsiaan vihaamaan toisuskoisia säännönmukaisesti c) Suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu impulsiivinen väkivallan käyttö ja sillä ylpeily jokaisen epämiellyttävän tilanteen ratkaisuksi. d) Suomalaiset eivät ole muslimeja

Maahantunkeutujien kutsuminen suomalaisiksi joka mahdollisessa käänteessä valtamedian ja punakommunistien taholta on tietenkin täysin tarkoituksellista. Tällä pyritään hämärtämään tuhonnan kohteena olevan kulttuurin ja kansan alkuperäistä luonnetta, ja tehdä siitä jonkinlainen yleismaailmallinen sulatusuuni, kuten esim. Amerikkalaisuus, johon voi vain liittyä passin saatuaan. Tai jos katsotaan vaikka englantia, niin afrikkalaisiin julkkiksiin yms. viitataan aina “britteinä”.
Tällainen järjestely sopii maahantunkeutujille oikein hyvin. He eivät tietenkään oikeasti identifioi itseään vihaamiinsa vääräuskoisiin, mutta henkilökohtaisesta hyödystä riippuen voi aina olla joko “suomalainen” tai somali/irakilainen tilanteeseen sopivalla tavalla. Kun tarpeeksi kauan leikitään että kaikki ovat yhtä suomalaisia, niin lopputuloksena on rahojen loppuminen ja rinkeby

Suomen Kansalainen

Nyt myös Maunulan koulussa Helsingissä – Poliisi EI MEINANNUT SUOSTUA TULEMAAN PAIKALLE !

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3121377

8 luokkalaista nöyryytettiin BLM tapaan

Sakari Rajamäki

“Kannattaa huomata asiassa se, että koulutoimenjohtaja on sellaisessa virka-asemassa, että hän yksinkertaisesti ei voi nimetä mitään etnisiä ryhmiä”

Ehkäpä näin, mutta sanoessaan, että tekijät ovat ihan tavallisia suomalaisia Kalo johtaa ihmisiä harhaan. Kun hän näin asian ilmaisee median seuraajat olettavat Kalon tarkoittavat Jukkaa ja Pekkaa, eikä missään nimessä Ali ja Muhamedia. Poliisi oli rehellisempi kun ei maininnut tekjöiden taustoista mitään.

juha II

Tuleepa mieleeni synkkään Juicen laulu: ” Kulttuuri saapui Ähtäriin”.

Nih

Monikultturista pöhinää, nauttikaa nyt vaan ja olkaa onnellisia kun olette saaneet uutta väriä harmaaseen suomalaiseen kulttuuriin.Muutama hakattu lapsi on pieni hinta tästä ihanuudesta.

Samassa veneessää ollaan

Vantaan nuorisorikolliset voisi kerätä bussiin ja viedä Venäjälle vankiloihin, pientä ylläpitomaksua vastaan. Näin tukisimme Venäjän kehittymistä.
Monivuotinen rangaistus takaisi pitkäaikaisen kehitystuen naapurille ja kaikille oppilaille opiskelurauhan.

Sitä kuusta kuuleminen jonka juurella asuu

Suomessa asuu muutama prosentti ilman selkeää identiteettiä olevia henkilöitä. He eivät ole suomalaisia mutta eivät myöskään ruotsalaisia. Hyvin ylpeinä julistautuvat suomenruotsalaisiksi vaikka sukujuuret olisivat savossa.

Samalla periaatteella suomensomalit, suomenirakilaiet, suomenvenäläiset. OK.

Itämeren suomalaisugri

Ihminen on kansallisuudeltaan sitä etnistä ryhmää, johon hän on syntynyt. Suomalainen on vanhat, Itämeren suomalaisugrilaiset juuret etnisesti, kielellisesti sekä kulttuurisesti omaava ja näitä omanaan tunnustava henkilö. Esim. nimeltään ja kotikielenään ruotsia puhuva haluaa olla ja tunnustaa ruotsalaisuuttaan. Somalista ei voi koskaan tulla suomalaista.