Vantaan koulupahoinpitelyt jatkuvat, nyt Havukosken koululla

Vantaalla huomiota on herättänyt jo toinen peräkkäinen koululaisten sellainen väkivallanteko, jossa oppilas pahoinpideltiin tajuttomaksi.

Uusin julkisuuteen tullut tapaus on Havukosken koululta, jossa toinen oppilas pahoinpiteli 14-vuotiaan nuorukaisen. Tekijä löi ensin nuorukaista kasvoihin ja tämän kaatuessa maahan jatkoi potkimalla tekoa. Teko tapahtui muutama viikko sitten.

Uhri menetti tajuntansa ja muut oppilaat olivat hälyttäneet koulun henkilökuntaa apuun, mutta he eivät olleet suostuneet soittamaan sairaanhoitajia paikalle. Poika hakeutui asfaltilta herättyään omatoimisesti kotiin ja mahdollisesti sairaanhoitajien pakeille.

Medioissa olleista tiedoista ei voi suoraan päätellä teon motiiveista ja taustoista mitään. Sosiaalisessa mediassa sen sijaan kerrotaan, että tekijä olisi kehitysmaista tullut henkilö, kuten aikaisemmassakin Vantaan Kytöpuiston koulun pahoinpitelyssä.

Vantaan perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo kertoo kuitenkin Pt-medialle, että tekijät olivat suomalaisia.

[nk_awb awb_type=”color” awb_color=”#f2f2f2″]

– Suomen kansalaiset ovat suomalaisia. Henkilön vanhemmat voivat olla syntyneitä ulkomailla Yhdysvalloissa, Britanniassa tai vaikka Ranskassa, mutta jos henkilö on syntynyt Suomessa ja on Suomen kansalainen, niin hän on silloin suomalainen, Kalo kertoo Pt-medialle.

[/nk_awb]

Sakari Rajamäki perehtyi asiaan.

 

Kannattaa huomata asiassa se, että koulutoimenjohtaja on sellaisessa virka-asemassa, että hän yksinkertaisesti ei voi nimetä mitään etnisiä ryhmiä.

 

31 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Itämeren suomalaisugri
Itämeren suomalaisugri
2.10.2020 11:14

Ihminen on kansallisuudeltaan sitä etnistä ryhmää, johon hän on syntynyt. Suomalainen on vanhat, Itämeren suomalaisugrilaiset juuret etnisesti, kielellisesti sekä kulttuurisesti omaava ja näitä omanaan tunnustava henkilö. Esim. nimeltään ja kotikielenään ruotsia puhuva haluaa olla ja tunnustaa ruotsalaisuuttaan. Somalista ei voi koskaan tulla suomalaista.

Sitä kuusta kuuleminen jonka juurella asuu
Sitä kuusta kuuleminen jonka juurella asuu
1.10.2020 18:22

Suomessa asuu muutama prosentti ilman selkeää identiteettiä olevia henkilöitä. He eivät ole suomalaisia mutta eivät myöskään ruotsalaisia. Hyvin ylpeinä julistautuvat suomenruotsalaisiksi vaikka sukujuuret olisivat savossa.

Samalla periaatteella suomensomalit, suomenirakilaiet, suomenvenäläiset. OK.

Samassa veneessää ollaan
Samassa veneessää ollaan
1.10.2020 09:49

Vantaan nuorisorikolliset voisi kerätä bussiin ja viedä Venäjälle vankiloihin, pientä ylläpitomaksua vastaan. Näin tukisimme Venäjän kehittymistä.
Monivuotinen rangaistus takaisi pitkäaikaisen kehitystuen naapurille ja kaikille oppilaille opiskelurauhan.

Nih
Nih
1.10.2020 03:50

Monikultturista pöhinää, nauttikaa nyt vaan ja olkaa onnellisia kun olette saaneet uutta väriä harmaaseen suomalaiseen kulttuuriin.Muutama hakattu lapsi on pieni hinta tästä ihanuudesta.

juha II
juha II
30.9.2020 21:21

Tuleepa mieleeni synkkään Juicen laulu: ” Kulttuuri saapui Ähtäriin”.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
30.9.2020 19:45

”Kannattaa huomata asiassa se, että koulutoimenjohtaja on sellaisessa virka-asemassa, että hän yksinkertaisesti ei voi nimetä mitään etnisiä ryhmiä”

Ehkäpä näin, mutta sanoessaan, että tekijät ovat ihan tavallisia suomalaisia Kalo johtaa ihmisiä harhaan. Kun hän näin asian ilmaisee median seuraajat olettavat Kalon tarkoittavat Jukkaa ja Pekkaa, eikä missään nimessä Ali ja Muhamedia. Poliisi oli rehellisempi kun ei maininnut tekjöiden taustoista mitään.

Suomen Kansalainen
Suomen Kansalainen
30.9.2020 15:40

Nyt myös Maunulan koulussa Helsingissä – Poliisi EI MEINANNUT SUOSTUA TULEMAAN PAIKALLE !

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3121377

8 luokkalaista nöyryytettiin BLM tapaan

Moonman
Moonman
30.9.2020 15:04

Kyllä Kalo ja ihan kaikki muutkin ymmärtävät etteivät rikastajat ole oikeasti suomalaisia siten, mitä suomalaisella tarkoitetaan, ihan sama vaikka missä ovat syntyneet. Tässä vaikka muutamia huomioita muistin virkistykseksi: a) Suomalaiset eivät klaaniudu ja jengiydy etnisin perustein b) Suomalaiset eivät opeta lapsiaan vihaamaan toisuskoisia säännönmukaisesti c) Suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu impulsiivinen väkivallan käyttö ja sillä ylpeily jokaisen epämiellyttävän tilanteen ratkaisuksi. d) Suomalaiset eivät ole muslimeja

Maahantunkeutujien kutsuminen suomalaisiksi joka mahdollisessa käänteessä valtamedian ja punakommunistien taholta on tietenkin täysin tarkoituksellista. Tällä pyritään hämärtämään tuhonnan kohteena olevan kulttuurin ja kansan alkuperäistä luonnetta, ja tehdä siitä jonkinlainen yleismaailmallinen sulatusuuni, kuten esim. Amerikkalaisuus, johon voi vain liittyä passin saatuaan. Tai jos katsotaan vaikka englantia, niin afrikkalaisiin julkkiksiin yms. viitataan aina ”britteinä”.
Tällainen järjestely sopii maahantunkeutujille oikein hyvin. He eivät tietenkään oikeasti identifioi itseään vihaamiinsa vääräuskoisiin, mutta henkilökohtaisesta hyödystä riippuen voi aina olla joko ”suomalainen” tai somali/irakilainen tilanteeseen sopivalla tavalla. Kun tarpeeksi kauan leikitään että kaikki ovat yhtä suomalaisia, niin lopputuloksena on rahojen loppuminen ja rinkeby

Suvakit on idiootteja
Suvakit on idiootteja
30.9.2020 15:01

Jos se oli matu joka pahoinpiteli niin ei siinä mitään, hieno tyrmäys. Annas taas olla, jos Suomi boizu niin jo on piru irti kun ovat niin väkivaltaisia, rasisteja, suvaitsemattomia ja ties mitä.

Suvakit on idiootteja
Suvakit on idiootteja
30.9.2020 15:02

Itse itselleni vastaten. Varmaan oli matu taas asialla, koska hommaa niin piiloteltu.

Minä
Minä
30.9.2020 14:37

Suomalainen tarkoittaa suomalaisten heimojen vesoja. Ulkoimaista perää olevat ovat suomenmaalaisia. Saatavat sulautua sukupolvien aikana ja omaksua suomalaisuuden ja sitten olla suomalaisia.

Aivan kuten Ruotsissa syntyy jatkuvasti suomalaisista vanhemmista lapsia, jotka määritellään suomalaisiksi. Jotkut ruotsalaistuvat ja seuraava sukupolvi voi sitten olla jo ruotsalainen, siis ruotsalaisuuden täysin omaksunut henkilö.

Ruotsinsuomalaiset ovat ikivanha juttu, eikä heitä ole koskaan sanottu ruotsalaisiksi, olivat sitten Ruotsin kansalaisia tai eivät.

Suomalaisia on ollut Tukholmassakin hyvin kauan, voisiko sanoa käytännöllisesti katsoen aina.

Vuonna 1527 ruotsalainen kuningas keksi maksaa velkansa saksalaisille kieltämällä katolisen kirkon ja takavarikoimalla sen omaisuuden Ruotsissa. Siitä syntyi ”luterilainen vakaumus” Pohjolaan. Silloin alettiin pitää jumalanpalveluksia kansan omalla kielellä ja Tukholmassa pidettiin suomenkielinen jumalanpalvelus jo samana vuonna, aivan kuten ruotsinkielinenkin. Silloinkaan suomalaisia ei pidetty ruotsalaisina ja se, että suomenkielinen jumalanpalvelus pidettiin heti muutoksen jälkeen, osoittaa, että suomalaiset olivat suomalaisia ja ruotsalaiset ruotsalaisia.

Ihan samalla tavalla Yhdysvalloissa italialaiset ovat italialaisia ja kiinalaiset kiinalaisia sukupolvienkin jälkeen. Jotkut sulautuvat muuhun, mutta pääosa ei.

On siis ikiaikainen näkemys, että suomalaisia Suomessa ovat suomalaisten heimojen vesat. Suomessa asuvat somalit jälkikasvuineen ovat suomensomaleja jne. Jos opettaja ei tuota ymmärrä, on oppi mennyt hukkaan, eikä opettajalla ole kykyä nähdä tosiasioita sellaisina kuin ne ovat. Opettajalla on sen sijaan ideologinen harha ja siitä syntyvä tosiasioiden vääristely ideologian hyväksi.

Minä
Minä
30.9.2020 14:46
Vastaa...  Minä

Ulkoimaista perää olevat ovat suomenmaalaisia.”

Tarkennan tuota: ovat suomenmaalaisia, jos heillä on kansalaisuus.

Kansallisuutena somali on somali vaikka kuinka monta sukupolvea. Jos sulautuu täysin suomalaisuuteen, voi sukupolvien mittaan tosiaan tulla suomalaiseksi. Silloin hänen ajatuksensa on täysin suomalainen. Voiko noin somalin kohdalla käydä, on sitten toinen juttu.

entinen ope
entinen ope
30.9.2020 12:22

Painottamalla sanaa ”suomalainen”, tuo pseudorehtori yrittää luoda sellaista mielikuvaa,että tekijä on harjastukkainen punanenä. Jos kyseessä kuitenkin on esimerkiksi kehitysmaamuslimin taimi, niin sellainen tausta korreloi käytökseen moninkertaisesti verrattuna siihen että joissakin papereissa lukee ”suomalainen”.

Minä
Minä
30.9.2020 14:42
Vastaa...  entinen ope

Rehtori vääristelee tarkoituksella, voidakseen hämärtää suvakkien lemmikkien tuottamat ongelmat kouluissa.

Kuinkas kyneväinen on sellainen ongelmien ratkoja, joka ei halua nähdä ongelmaa?

Rehtorin tulisi kyetä näkemään tosiasiallinen ongelma, mutta ei tuo mitään halua nähdä. Hän haluaa pelkästään keksiä ideologialle sopivia selityksiä ja ongelmat jäävät ratkomatta.

Sitä saa mitä tilaa
Sitä saa mitä tilaa
30.9.2020 11:45

Alistuskulttuuri on saapunut.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.9.2020 11:31

Näyttäisi siltä, että suomalaislasten vanhempien tulisi kannustaa jo vauvasta asti lapsiaan vapaaotteluharrastuksen pariin.

Big l
Big l
30.9.2020 11:59
Vastaa...  Suomi Finland

Ja näin todellakin teen. Likka alottaa muksujudon kun ei ikä muuhun vielä riitä. Ennen lapset laitettiin harrastuksiin siksi että on hyvä harrastaa jotain…nykyään sit siksi ettei tule raiskatuksi tai tapetuksi. Ei voi muuta sanoo kun että vituiks meni kun jeesuksen pääsiäinen.

Minä
Minä
30.9.2020 14:47
Vastaa...  Big l

Ei ollut tarjolla avaintenhelistelykurssia?

Los6666
Los6666
30.9.2020 11:31

kalo voi imeä sladdia… suomen kansalaisuuden saanut on suomalainen 😂

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
30.9.2020 11:08

”… jos henkilö on syntynyt Suomessa ja on Suomen kansalainen, niin hän on silloin suomalainen, ”

Jakun tähän liitetään suvakkien toinen teema ”Suomi on monikulttuurinen maa”
tarkoittaatämä käytännössä sitä, että toiselle suomalaiselle toinen suomalainen voi olla vääräuskoinen koira, jonka voi hakata, raiskata tai tappaa tai näitä kaikkia kerralla.

Enpä olisi uskonut näkeväni vielä kuinka kotimaani kulttuurinen ja henkinen kudos revitään kappaleiksi oikein virallisen agendan toimesta.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
30.9.2020 11:17

Kun hiiri syntyy hevostallissa , on se hevonen. Oli vanhemmat mitä tahansa.

Zardoz Kostaja
Zardoz Kostaja
30.9.2020 10:41

Ero on siinä että aivan sama missä vanhemmat tai jopa isoisovanhemmat ovat syntyneet, jos kyseessä on MUSLIMILAPSI niin hänet on kasvatettu vihaamaan muita. Häntä myöskin on kehoitettu/ohjeistettu käyttämään väkivaltaa muita kohtaan, aivan kuten uskontonsa/kulttuurinsa käskee. Kun muslimilapsi tulee kotiin hakattuaan ja potkittuaan koulutovereitaan, häntä KEHUTAAN. Kun poliisi tai sosiaaliviranomainen soittaa ovikelloa niin valehdellaan ja esitetään katuvaa ja muuta diiba daabaa, huudetaan rasismia, aivan kuten uskontonsa/kulttuurinsa käskee, ja sen jälkeen kehutaan muslimilasta lisää sekä ollaan ylpeitä että jälleen kerran saatiin ovelasti muita hämättyä. Ylivoimaisia ja parempia kun ollaan! Turha tässä on kansalaisuuksista kenenkään sössöttää kun ongelman ydin on islam. Muslimilla ei ole mitään asiaa moderniin sivistyneeseen yhteiskuntaan jossa muitten hyväksyminen, huomioonottaminen, suvaitseminen sekä kunnioittaminen ovat rakennuspilareita ja elintärkeitä kulmakiviä yhteiseloon ja yhteiskunnan toimivuuteen. Islam rappeuttaa kaiken hyvän. Piste.

Särmääjä
Särmääjä
30.9.2020 10:32

Kalo toistaa vaan jotakin suvakkien sekavaa ideologiaa kuinka huonoissa tilanteissa ulkolaisperäset penskat on suomalaisia ja uhritilanteissa taas vaikka minkälaista haavottuvaa vähemmistöä.

Big l
Big l
30.9.2020 10:23

Nää pahoinpitelyt loppuis laakista kun kehari paviaanit siirrettäis omiin kouluihinsa. Samalla suomalaisten, eli ihmislasten koulumenestys kohoaisi kun rullahuuliäpärät ei olis mesoomassa, häiriköimässä ja hakkaamassa…eli käyttäytymässä kulttuurinsa ja geeniensä mukaisin tavoin. Olis kaikille paras kun noita olis vaan sirkuksessa ja eläintarhassa häkeissä, ihmisten ihmeteltävänä. Yhteiskuntaan, ihmisten joukkoon noita pohjasakkoja ei olis koskaan pitäny päästää

Sockervadd
Sockervadd
30.9.2020 10:45
Vastaa...  Big l

Ei ole montakaan vuotta siitä kun somaleita oltiin ihan oikeasti hankkimassa näytille eläintarhaan Helsingissä, viihdykkeeksi. Kelataan eteenpäin tähän aikaan niin hehän nyt viihdyttävät kaikkia joka puolella eläintarhaa jota Helsingiksi kutsutaan. Tää meni hyvin!

Dickie
Dickie
30.9.2020 10:20

somppu on somppu synty se missä tahansa. Ja mikä ihmeen hinku näillä kaikilla mutiaisilla on olla ”suomalainen”. Jos mä olisin syntyny Somppuliassa, en todellakaan haluaisi että mua sanottais somaliksi.

en myöskään halua kuulua samaan viiteryhmään mutapäiden kanssa, joten koen loukkauksena jos jotain nokikeppiä väitetään suomalaiseksi.

Dickie
Dickie
2.10.2020 05:11
Vastaa...  Dickie

Eikä tässä ole siis kysymys edes pääasiallisesti ihonväristä, vaan yleisestä mutapäiden paskuudesta, joten en halua neekereitä tai ählyjä viiteryhmääni pilaamaan mainetta

Vantaa Kiva koulu meininkiä :/
Vantaa Kiva koulu meininkiä :/
30.9.2020 10:17

Poliisin tulisi tutkia henkilökunnan toiminta eli tapahtuiko tilanteessa tutkittujen faktojen jälkeen heitteillejättö?

Suomen Kansalainen
Suomen Kansalainen
30.9.2020 15:49

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3121377

Poliisi ei jaksanut tutkia edes 8 luokkalaisen BLM alistusta

Nikke Knatterton
Nikke Knatterton
1.10.2020 13:18

Tällaisista tapauksista syntyy aina spekulaatioita. Eikö tapauksilla ole muka silminnäkijöitä jotka voisivat kommenttipalstoilla kertoa näkemästään ja siten lopettaa ne spekulaatiot ?