Poliisi: ”Ruotsiin on syntynyt maahanmuuttajien rikollisjengejä”

Ruotsin yleisradioyhtiö Sverigesradion tänään julkaisemassa haastattelussa poliisin operatiivisen osaston (NOA) johtaja Linda Staaf kertoo, että Ruotsiin on syntynyt uusi maahanmuuttajarikollisten kulttuuri.

Staafin mukaan Ruotsissa on kolme hieman erilaista rikollisliittymää. Aiemmin esillä ovat olleet rikollissukujen klaanimafiat ja nyt Staaf kertoo uudenlaisesta rikolliskulttuurista, joka on erityisesti vallalla ns. ongelmalähiöissä.

– Nämä ovat löyhiä yhteenliittymiä ja ne koostuvat toisen polven maahanmuuttajista. Näissäkin rikollisjengeissä on mukana osia klaanikulttuurista ja verikostosta, Staaf kertoo.

– He ovat varttuneet Ruotsissa, mutta eivät ole koskaan päässeet mukaan ruotsalaiseen yhteiskuntaan. He kokevat olonsa ehkä ulkopuolisiksi ja altavastaajiksi ja heidän käyttäytymisensä on hyvin provosoivaa. He testaavat koko ajan rajojaan ja heille on annettu kasvaa jatkuvan valtataistelun kulttuuri.

– Heidän vanhempansa eivät käyttäytyisi kotimaissaan tuolla tavalla vaan tämä kulttuuri on syntynyt Ruotsissa, Staaf sanoo Sverigesradion uutisessa.

 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vesa
Vesa
1.10.2020 17:42

Ylläripylläri! Melkoinen rasisti tuo NOA:n Linda Staaf. Eivätkö nämä nuoret ole kääntäneet pikemminkin uuden lehden elämässään vakiinnuttamalla asemansa rosvopäälliköinä, jollaisia he eivät voisi olla missään muualla kuin Ruotsissa. Aitoa yhteiskunnallista innovointia, ei mikä hyvänsä rikollisverkosto vaan Verikosto 2.0.

Aappa
Aappa
1.10.2020 18:01

Nyt tekee ihan mieli sanoa, että no voi voi.

Riku Rantala
Riku Rantala
1.10.2020 18:22

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!

Big l
Big l
1.10.2020 21:48
Vastaa...  Riku Rantala

Nii, ilman matuja ei olis kebabbia, olis vaan makkaraa ja kuka sellasta haluis. Yks turvapaikka perustelun kukkasista

Liian rasittavaa, työlästä, ei-kivaa, epäjännää
Liian rasittavaa, työlästä, ei-kivaa, epäjännää
1.10.2020 19:39

Kyllä he olisivat päässeet mukaan ruotsalaiseen yhteiskuntaan jos olisivat halunneet. Yleensäkin koko ”utsatta områden”/”syrjintäalueet” on paskanjauhantaa.

Kuka tässä on ”utsatt”, he vai me?

Minä
Minä
2.10.2020 05:51

Ei niillä tietenkään sytytä, että ”utsatta områden” tuli matujen myötä Ruotsiin.

Blodbussenkin sai kyytiä
Blodbussenkin sai kyytiä
1.10.2020 19:41

Ja kukahan sen veripalveluautonkin tänään varasti?

Ja idiootit haluaa tota samaa Suomeen
Ja idiootit haluaa tota samaa Suomeen
1.10.2020 19:45

”He ovat varttuneet Ruotsissa, mutta eivät ole koskaan päässeet mukaan ruotsalaiseen yhteiskuntaan”

Ottakaa ne nyt ihmeessä mukaan ruotsalaiseen yhteiskuntaan:D:D.

Poliisilla ainakin riittää tarkkailemista tuolla Ruotsissa.

Sam Colt
Sam Colt
1.10.2020 20:11

Voi sinua Linda!
Jos onkin niinkuin sanot, niin sitä ei saa sanoa. Monen vuosikymmenen propaganda karahti kiville.
Kyllä nyt Löffe-setä järjestää sinulle sapiskaa.

Uskokaa nyt
Uskokaa nyt
1.10.2020 20:29

Eivät ole koskaan päässeet mukaan ruotsalaiseen yhteiskuntaan. vitsaileeko Paavo? Kun tosiasia on, että ne eivät sopeudu. Vaan, ne ovat tulleet tänne vittuilemaan, raiskaamaan, tappamaan, käyttämään hyväksi anteliasta rahanjakoa, valloittamaan, syrjäyttämään länsimaiden yhteiskunta järjestyksen. Piste.

Karlsson på taket
Karlsson på taket
1.10.2020 21:10

Ruotsin valtiolaiva on ajanut karille ja vuotaa pahasti. Syynä siihen oli yltäkylläisyydessään harhautuneen valtionjohdon humanitaarinen vauhtisokeus.

Yllätys
Yllätys
1.10.2020 22:42

Tästähän yllättyi varmaan jotkin ihan kamalasti. Puuro taisi olla myös pahaa.

juha II
juha II
1.10.2020 23:09

Tuo oli nyt kyllä aivan ufoa!!!

juha II
juha II
2.10.2020 21:15
Vastaa...  juha II

Hyvänen aika! Sarkasmia!

Moonman
Moonman
2.10.2020 00:06

Kommunismissa ideaalina oli että putkireiska ja aivokirurgi tienaavat samanverran ja tekevät iloisina työtään. Kommunismi 2.0, eli monikulttuurissa ideana oli kai että juurettomat, maitokahvin väriset ihmiset näpyttelevät läppäreitä kahviloiden terassilla ja työskentelevät jossain teknologiayrityksissä.
Molemmat kusivat, koska ne olettavat että kaikki maailman ihmiset ovat älyllisesti samalla viivalla ja haluavat samoja asioita. Nyt rahat ja tuet virtaavat rikollisille, terve yhteiskunta poistaisi loiseläjät eikä koittaisi pitää yllä jotain kulisseja että kaikki on hyvin.

Minä
Minä
2.10.2020 04:42

He kokevat olonsa ehkä ulkopuolisiksi”

Ihmekös tuo, kun kotikasvatus ja kodin kulttuuri estää kaikenlaisen sopeutumisen, koulusta ei välitetä ja ajatusmaailma on jengikulttuurien ajatusmaailmaa. he oppivat katsomaan olevansa oikeauskoisia parempia ihmisiä ja ruotsalaiset ovat vääräuskoisia paholaisia.

Ainoa todellinen ratkaisu on lähettää ne kaikki sopeutumattomat alkuperämaihinsa kehittämään niitä ja tervetuloa turistina sitten, kun muutaman sadan vuoden päästä ovat päässeet eroon vähintään 1400 vuotta vallinneesta ajatustavastaan.

Ekonominister
Ekonominister
2.10.2020 10:03

Ruotsin sossurahat kyllä kelpaa, mikään muu ei. Vikahan on siinä että sossurahoilla ei paljon bemareita ja adidaksia osteta, joten pakkohan se on keksiä lisätuloja jostain ettei gheton jengi luule homoks! Kaikki on tietenkin rasismin ja valkoisen miehen vika jälleen kerran. Ongelmia ei olisi jos muslimien sossurahat olisivat kaksisataa tonnia kuussa per naama syntymästä kuolemaan, ja kuoleman jälkeen kolmesataa tonnia kuussa per lähisukulainen.

Jones
Jones
2.10.2020 11:04

No niin on Suomeenkin.

Ali Kessu
Ali Kessu
2.10.2020 16:14

Mitäs sitä normaalia työtä tekemään, kun saman ilon saa autoja polttamalla ja olemalla jännissä leikeissä mukana.
Ruotsi sai elokuvien aiheet saman tien.

”Emme halua svenssoneiksi”
”Emme halua svenssoneiksi”
2.10.2020 16:49

Vuosikymmeniä pahimmissa matughetoissa Göteborgissa työskennellyt ruotsalainen sossunainen kertoo SvDssa että matut yksinkertaisesti eivät HALUA tulla svenssoneiksi.

Siinä on koko ongelman ydin yhdessä lauseessa.

Moni ei edes tunne ketään joka kävisi normaalissa ansiotyössä ja eläisi omalla palkallaan.

K J
K J
2.10.2020 22:23

No voihan heureka!

Tuntuu että ne seuraa PT-mediaa niin Ruotsissa kuin Suomessakin ja kirjoittelevat artikkeleita omiin nimiinsä. Ainakin Suomen eräässä lehdessä on kopioitu tästä lehdestä 100% varmasti kun siinä oli kopioitu niin huonosti, että oli nähtävissä Paavon omintakeinen käsiala joissain sanoissa.

Sitten nämä ovat niin ylpeää poikaa ja esittävät journalistipalkintoa jo käsissään pitäviä tutkivia journalisteja.

En sano mitään valtamedian lehtiä tai toimittelijoita, koska ei ikinä voi tietää mitä hankaluuksia ne voivat tehdä eri julkaisijoille.

ei mulla muuta
ei mulla muuta
3.10.2020 09:34

Monikulttuurisuus on rikkautta vain siinä tapauksessa, että ne rikastuttajat ovat valikoituja yksilöitä valikoiduista kulttuureista. Se valikointi tapahtuisi tietenkin kaikkialla pääkulttuurin ehdoilla.
Laaja valikoimaton monikulttuurisuus (kuten Lähi-Idän pakolaisuudesta seurannut), johtaa vain moniongelmaiseen yhteiskuntaan, joka joutuu käyttämään enenevässä määrin väkivaltaisia otteita järjestyksenpitoon.