Nuori tyttö tuomittiin raiskaajansa murhan yrityksestä

https://www.friatider.se/sites/default/files/selma_2.jpg
Ida heti kiinnioton jälkeen ja arabiaanon kaulavammoja. Kuva poliisin esitutkinnasta.
Seuraava juttu on hieman tarunhohtoinen. Pääosissa 15-vuotias Ida ja kaksi noin 25-vuotiasta arabiaanomiestä.

Homma lähtee liikkeelle keväällä 2018, kun tuolloin 15-vuotias Ida-tyttö sattui Örebron kaupungissa eräisiin yöllisiin jatkojuhliin. Puoli vuotta tästä Ida kävelee Örebron poliisiin tekemään rikosilmoitusta raiskauksesta. Ilmoituksen mukaan kaksi noin 25-vuotiasta arabiaanomiestä oli raiskannut Idan.

Idan mukaan hänet huumattiin. Sen jälkeen miehet olivat käyttäneet hänen avutonta tilaa hyväkseen ja tyttö oli raiskattu. Ida pystyi osoittamaan kuulusteluissa miehet, mutta homma ei johtanut edes epäiltyjen kuulusteluihin todisteiden puutteessa. Myöhemmin tuli esille, että Ida tuli tästä todella vihaiseksi ja kostonhaluiseksi.

Ida täytti 16 ja oli suunnitellut pitkään kostoa. Toisin sanoen hän halusi ottaa lain omiin käsiinsä. Ida etsi netistä artikkeleita hakusanoilla, ”miten naiset ovat kostaneet raiskaajilleen”, ”miten ostetaan ase” ja paljonko sellainen maksaa kadulta ostettuna.

Lisäksi myöhemmin poliisin tutkinnassa tulee esille, että hakusanoina oli paljon sellaisia sanoja kuin ”AK47 hinta”, ”pistoolin katuhinta” ja ”Beretta”. Tämä siis alkusyksystä 2019.

Suurin piirtein tasan vuosi sitten toinen 25-vuotias arabiaanomies, jonka Ida väitti raiskaajakseen, sai Instagramin kautta viestejä ennestään miehelle tuntemattomalta naiselta. Nainen kertoi nimekseen Sara. Sara oli flirttaileva nainen ja antoi ymmärtää arabiaanolle, että hän oli arabiaanotaustainen, mutta syntynyt Ruotsissa, joten ei osannut arabiaanokieltä. Sara kuitenkin antoi ymmärtää, että voisi ymmärtää antaa.

Sara kehui arabiaanoa, että mies oli hyvännäköinen ja kertoi itse asuvansa Linköpingissä. Kun arabiaano kertoi asuvansa Örebrossa, Sarasta tuli epätoivoinen välimatkan takia. Hän olisi halunnut tavata heti. Arabiaano oli samaa mieltä, heidän pitäisi tavata. Alkoi treffien suunnittelu.

Mitä tällä hetkellä siis tapahtui? Tapahtui sitä, että Ida oli virittämässä ansaa tekaistulla Sara-nimisellä profiilillaan arabiaanolle, johon ansaan mies astuikin. Ida tiesi tasan tarkkaan kuka arabiaano oli ja missä hän asui. Kun arabiaano kertoi, että asuu Örebrossa niin Sara kertoi yhtäkkiä, että wow, hänen serkkuna oli juuri muuttanut Örebrohon ja hän voisi tulla tapaamaan 25-vuotiasta.

Seuraava näytös alkoi viime syksynä 23. marraskuuta. Arabiaano ja hänen kaverinsa olivat menossa tapaamaan Saraa ja tämän kaveriaan Örebrossa. Miehet kuvittelivat tapaavansa kaksi naista, mutta Ida oli liikkeellä yksin.

Arabit istuvat autossa kun 25-vuotias huomaa taustapeilistä, että nainen lähestyy takaapäin autoa kohti. Mies avaa kuljettajan puoleisen etuikkunan alas asti. Esiin astuu nyt 16-vuotias Sara, tai siis Ida. Idalla on molemmissa käsissään puukko ja heti kun hän pääsee auton vierelle, niin Ida alkaa lyömään kaksin käsin puukoilla kuskin paikalla istunutta arabiaanoa. Kaiken kaikkiaan tyttö ehtii lyödä kymmeniä iskuja ja 25-vuotias vuotaa voimakkaasti verta.

Auto oli käynnissä ja vänkärin paikalla istunut panikoiva kaveri onnistuu laittamaan automaattivaihteisen auton vaihteen ajoasentoon ja auto lähtee liikkeelle. Puukotettu kuski pystyy itse ajamaan autoa edelleen ja ajavatkin nyt suoraan sairaalaan.

Idan äiti oli saanut vihiä asiasta noin tuntia ennen tapahtumaa ja hän oli soittanut hälytyskeskukseen epäilyistään. Äidin ilmoituksen mukaan tyttö oli lähtenyt omille teilleen aikomuksenaan tappaa kaksi miestä. Tämä tulee esille oikeuden päätöksessä. Äiti oli ehkä huomannut jotain, tai sitten Ida oli kautta rantain vihjaillut asiasta.

Äiti kertoi kuulustelussa, että tyttö oli todella vihainen aiemman häneen kohdistuneen raiskauksen johdosta, tyttö oli tullut ”hulluksi” päällekarkauksen takia.

Tunti sen jälkeen kun Ida oli puukottanut arabiaanoa, hänet otettiin kiinni partiopoliisin toimesta. Tyttö kiisti kaiken ja myöhemmin kuulusteluissa ei suostunut edes vastaamaan kuulustelijan kysymyksiin kuin vain ”en kommentoi”.

Autossa olleet miehet eivät ensin myöntäneet tunnistaneen puukkonaista, mutta myöhemmin itse uhri kertoi, että oli harrastanut joskus seksiä Idan kanssa, mutta seksi oli ollut vapaaehtoista molemmin puolin. Vänkärin paikalla olleella miehellä ei ollut mitään tekemistä aiemman raiskauksen kanssa.

Örebron käräjäoikeus katsoi kesällä, että näyttö ei riittänyt Idan tuomitsemiseen murhan yrityksestä. Tätä perusteltiin mm. sillä, että tekopaikalta tai autosta ei pystytty saamaan Idan DNA-jälkiä. Idaa ei siis pystytty liittämään edes tekopaikkaan. Näin ollen vapauttava tuomio.

Götan hovioikeus kuitenkin käänsi asian ihan toiselle kannalle. Hovin mukaan indisiotodisteet riittivät todisteeksi langettavalle tuomiolle. Indisiotodiste tarkoittaa jotain sellaista, että yksi tekninen todiste yksin ei riitä langettavaan tuomioon, mutta kokonaisuudessa useampi tekninen todiste voi johtaa langettavaan tuomioon. Tekninen todiste voi olla esimerkiksi kännykän paikannus.

Hovin perusteluissa näiksi indisiotodisteiksi mainittiin mm. tytön puhelimen ja tietokoneen hakuhistoria, äidin soitto hälytyskeskukseen sekä se, että Idan kännykkä oli linkittynyt aivan puukotuspaikan viereiseen linkkimastoon juuri tekohetkellä.

Hovin mukaan nykyään 17-vuotias Ida tuomittiin näillä näytöillä puolentoista vuoden nuorisohoitoon murhan yrityksestä. Lisäksi hän joutuu maksamaan raiskaajalleen 130 200 kruunun vahingonkorvaukset.


EDIT: Tytön raiskaaja, jota tyttö puukotti, on Ibrahim Ibrahim.

EDIT: On kyselty lähteitä jutulle. Liitän alle kuvakaappaukset Örebron käräjäoikeuden vapauttavasta päätöksestä. Tytön nimi ja huoltajien nimet mustattu. Uhrien nimet jätetty esile.

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
2.10.2020 00:30

On siinä sisukas tyttö. Toivotan kaikkea hyvää hänelle.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
2.10.2020 00:56

Miltäs se Hammurabin laki nyt maistuu, arabiaano?

Woah
Woah
2.10.2020 03:00

Hovioikeudessa oli tuomitsijoina matunuolijoita, joilla on kiimaisia yhteyksiä matuhin. Toivoisin enempi tällaisia oman käden oikeuksia, mutta iskut pitäsi suunnitella paremmin. Oikea ase ja hieman harjoittelua eikä todistajia. Toivottavasti juttu menee korkeimpaan ja vapauttaa tytön.

T
T
2.10.2020 09:11
Vastaa...  Woah

Puhelin myös kotiin.

Juuda
Juuda
2.10.2020 09:38
Vastaa...  Woah

ja antaa vielä palkkion toimista

Sami
Sami
2.10.2020 03:51

Hyvä Ida! Nyt Ruotsiin tarvitaan 500000 Idaa. No löytyykö Ruotsista tarvittavia puolta miljoonaa Idaa? No ei löydy eikä mikään muutu.

Juuda
Juuda
2.10.2020 09:39
Vastaa...  Sami

Tarvittaisiin Kenneth ja Lars-nimisiä, joilla vielä on tai hankkivat munat

Señor Peligro
Señor Peligro
2.10.2020 14:50
Vastaa...  Sami

Aika mielenkiintoinen ajatus. Musulmaani joutuisi miettimään uudelleen ottaako moraa kylkiluiden väliin, vai tyytyykö omaan käteen. Kuvan hyypiöllä on käynyt liian hyvä munkki, kun katsoo kaulan pistojälkiä.

Kukavaan
Kukavaan
2.10.2020 16:41
Vastaa...  Señor Peligro

Kuvasta tuli mieleen, että ananas-kampaus sileiksi ajeltuine ohimoineen on samanlainen kuin saksalaisten aikoinaan suosima hiusten lyhennys. Ohimot paljaana. Ideana oli saada pää paremmin mahtumaan teräskypärään. Invaasion mukanaan tuomilla oli siis sotilaskampaukset. Olivat sopivan ikäisiäkin.

https://www.menshairstylestoday.com/military-haircuts/

Lyhyesti. Ananakset ovat omasta mielestään sodassa. Arvaa keitä vastaan!

CvK
CvK
2.10.2020 19:13
Vastaa...  Kukavaan

Lundin yliopistossa on aiheesta tehty lyhyt C-tason tutkielmakin jo kauan ennen 2015 mutavyöryä::

”Vi krigar mot svenskarna – unga rånare om hur och varför de begår brott”, Petra Åkesson.

Löytynee esim. archivesta::
http://web.archive.org/web/20070729031216/www.sociologi.lu.se/krim/vi_krigar.pdf

Tuosta tutkielmasta on hommassa ollut juttua 31.12.2008.

Los6666
Los6666
2.10.2020 05:06

aivan oikein teki likka 👍
harmi homma, ettei saanu pedofiilirättipäästä henkeä veks

Juha
Juha
2.10.2020 06:52

Kyllähän jos maan oikeusjärjestelmä on kommunismin saastuttama ja läpimätä… Täytyy laki ottaa omiin käsiin..

Huomauttaisin kuitenkin että nuoret naiset miettisivät järjellä.. ei tunteella.. ennen kuin lähtee paimentolaisten matkaan.. siinä mielessä tämä oli opettavainen tarina

Biret
Biret
2.10.2020 17:46
Vastaa...  Juha

Nuoret naiset tulee kasvattaa varomaan KAIKKIA miehiä, joita eivät hyvin tunne. Näin oli vielä 50 – 60 -luvuilla. Mihin hävisi kasvatus!

Ilmari
Ilmari
2.10.2020 08:17

Kaikki tekniset laitteet olisi pitänyt jättää kotiin. Niiden avulla pääsee aina jäljille.

korpilakimies
korpilakimies
2.10.2020 08:18

Ihmiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä koska viranomaiset ovat pudottaneet sen maahan ja antautuneet mokufasistien panttivangeiksi.

T
T
2.10.2020 09:11

Kerrankin hyviä uutisia. Tyttö käytti nerokkaasti vastapuolen heikkouksia heitä vastaan. Näin pitää toimia.

Ananaz
Ananaz
2.10.2020 10:10

Tämähän on päivänselvä viivästynyt itsepuolustus. Ja oikeutettua. Sääli että raiskaajamuslimi jäi henkiin, mutta on se kivaa nähdä kun se tossa kuvassa on ottanu osumaa. Ehkäpä karma hoitaa homman kotiin. Kun massia tipahtaa tilille niin kateellisia lajitovereita varmaan pyörii ympärillä sankoin joukoin. Ei tuo apina kauaa nauti. Olisi muuten kiva tietää kuinka monta prosenttia Ruotsissa oleskelevista muslimimiehistä ei ole koskaan raiskannut ketään? 0,2%?

Sam Colt
Sam Colt
2.10.2020 10:13

Iita on upseeriainesta!
Paavo voisi vielä kertoa jutun ruotsalaisen lähteen.

Aappa
Aappa
2.10.2020 14:10
Vastaa...  Sam Colt

Lähteiden kertominen olisi kiva yleensäkin.

Kuka olikaan syyllinen
Kuka olikaan syyllinen
2.10.2020 10:28

Ja kaikelta tältä olisi vältytty jos Idan äiti olisi varoittanut tytärtään arabimiehistä sekä pitänyt huolta kotiintuloajoista. Ei 15 vuotiaan kuulu juhlia sielä missä on arabiaanoja tai nautitaan alkoholia.

Tästä kaikesta syytä ensisijassa Idan vanhempia. He eivät tehneet tehtäväänsä ja suojelleet tytärtään.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.10.2020 04:25

Arabiaano siis toimi täysin oikein! Fakin loistava päätelmä.

Usko
Usko
4.10.2020 01:30
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Ei toki, mutta se ei poista vanhempien vastuuta lapsensa vaarantamisesta.

Moonman
Moonman
2.10.2020 10:48

Uusi greta thunberg. Olisi hyvä jos tästä tulisi tapa kaikille raiskauksen uhreille, jos vaikka 1000 tyttöä tekee samoin niin mitä muka tekee joku ruotsin oikeusjärjestelmä, kun vankiloistakin on tila jo loppunut? Se että tässä rikastajille vihdoin kostamiseen tarvittiin nainen, kertoo karua kieltä miesten nykytilasta.

Juha88
Juha88
2.10.2020 11:53

Esimerkillistä toimintaa nuorelta naiselta. Hyvä ida!

Shokeeraavaa Niskottelua
Shokeeraavaa Niskottelua
2.10.2020 12:02

Ihme akka!!!??? Muslimithan ovat tottuneet siihen että joko raiskatut naiset pyytävät julkisesti anteeksi sitä että muslimit olivat pakotettuja raiskaamaan heidät tai sitten että vääräuskoiset hunnuttomat huorat pitävät vaan valkoiset huoraturpansa kiinni.

Nuuskis
Nuuskis
2.10.2020 12:40

Oliko tästä alkuperäistä, ruotsin kielistä juttua ruotsalaiselle kaverilleni luettavaksi?

Biret
Biret
2.10.2020 17:56
Vastaa...  Nuuskis
Tuumailija
Tuumailija
2.10.2020 13:57

Oikeuden jäädessä toteutumatta voi käydä kuten jutussa kerrottiin… Koskahan luemme suomalaisesta ”Idasta” ? Viimeviikkojen kouluväkivaltaisuuksien perusteella Suomalaista ”Idaa” ei tarvinne vuosia odotella tai voihan se olla ”Jaskakin” jota on kuristeltu ja potkittu…
Surullinen tarina kerrakseen… Tosin puoli vuotta raiskauksen jälkeen tilanne on sana vs sana, eli ”Idakin” on viivytellyt…

Daavidin poika
Daavidin poika
2.10.2020 16:42

Meni aika pitkään ennen kuin Ida meni tekemään rikosilmoituksen raiskauksesta (6kk) Mutta ei siinä sinänsä mitään ihmeellistä ole.! Täytyy ymmärtää, että ei varmaan ole helppoa naispuolisille psyykkeen suhteen kun tulee raiskatuksi.

Tässä alkaa nyt sitten pikkuhiljaa tulemaan näitä lopputuloksia, eli ihmiset alkaa ottamaan omia lakipykäliä omiin nimiinsä, eikä se mikään ihme ole kun viranomaiset ovat todella niin kädettömiä näitten kaikkien Arabien suhteen.

Samuli
Samuli
2.10.2020 17:50
Vastaa...  Daavidin poika

Irakissa raiskauksesta on säädetty kuolemanrangaistus.

Suomen, Ruotsin ja Tanskan kannattaa ajaa EU:ssa politiikkaa, jonka mukaan EU:n alueella tuomitut irakilaiset ohjataan Irakiin tuomittaviksi. Irakilla on tuskin mitään sitä vastaan, että he rankaisevat maamiehiään myös ulkomailla tehdyistä rikoksista – ainakin, jos EU asettaa tällaisen vaatimuksen yhteistyöhankkeiden ehdoksi.

Joka tapauksessa näiden arabien tulee saada Ruotsissa ja Suomessakin tuntuva rangaistus. Jos laki ja oikeuslaitos ei tähän pysty niin kansalaisten täytyy vaatia lakeihin muutosta. Jos tämäkään ei auta niin kansalaistottelemattomuus on täysin hyväksytty ja kunniallinen keino parantaa maailmaa.

Hiukan suunnittelemalla raiskaavat arabit ja afrikkalaiset pystyy saattamaan tilanteeseen, jossa kansalaisten rankaisutoimet heitä vastaan näyttävät viattomilta vahingoilta tai hätävarjelulta ja itsepuolustukselta.

Ja kyllähän muutamalle arabille saa kuumat oltavat ilman väkivaltaakin, vaikka toivottavaa olisi tietenkin heidän tuomitsemisensa Irakissa, jossa hirttolava odottaa.

Biret
Biret
2.10.2020 18:26
Vastaa...  Samuli

Eikös sitten kantasuomalaiset raiskaajat ja murhaajat yhtälailla ansaitsisi kuolemantuomioita?

Teutjärvi
Teutjärvi
2.10.2020 19:54
Vastaa...  Biret

Ei, koska se on sitä parempaa raiskausta.

Gorda
Gorda
2.10.2020 23:40
Vastaa...  Samuli

Tuskinpa Irakissa saa minkäänlaista rangaistusta jos raiskaa ei-muslimin. Mutta olisihan kotiinlähettämisrangaistus aikalailla hirvittävää, Irakissa kun ei ole sossua.

Jarmo88
Jarmo88
3.10.2020 19:36
Vastaa...  Samuli

@Samuli, hyvin kannatettava ehdotus.

Arabi sekä somalikulttuuri taustaiset eivät usko kuin voimaa. Heitä pitää opettaa ns. isän kädestä!

Biret
Biret
2.10.2020 17:42

Ruotsalainen natsipelle, kuninkaaksikin sanottu Kustaa Vasa ryösti suomenheimoilta ja saamenkansalta juridiset oikeudet itselleen. Sitä ennen, veljet tai äidin veljet toteuttivat ainoan ja oikean rangaistuksen ja hyvityksen, jos perheen tytär oli raiskattu. Kustaa Vasa ei suinkaan ottanut tätä valtaa omiin käsiinsä humanitäärisistä syistä, vaan saadakseen täyden, jumalallisen vallan ja omistuksen suomenheimoisiin, näiden maahan, työntuloksiin ja omaisuuteen.

juha II
juha II
2.10.2020 21:14

Hyvä, että maailmassa ja etenkin Ruotsissa on VIELÄ oikeutta!!!

toivoton
toivoton
3.10.2020 08:35

Olen ihmetellyt miksi maahantulijoiden rikokset hyväksytään kulttuuriin kuuluviksi. Jos näin on pitäisi uhrinkin olla samasta maasta kuin rikollisen.
Pohjoismaiseen kulttuuriin ei kuulu raiskauksen ym rikoksen hyväksyminen, rikollisen paijaaminen ja uhrin tuomitseminen.
Voimia ’Idalle’ tekosi ymmärtävät he jotka ovat itse jääneet ilman oikeutta vaikka verovaroilla tuettu oikeuslaitos on perustettu heikkojen puolustamiseen, nyt tapahtui päinvastoin.

pöh
pöh
3.10.2020 09:38

Väitänpä ettei poliisi tutkinut raiskausta johtuen raiskaajien etnisyydestä.
Jos nimet olisi olleet Johansson ja Svensson niin olisi tutkittu.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
3.10.2020 16:40

Jos Ruotsin kaikki 5 milj. naista toimisivat kuin Ida, ei ko. tekoa voisi edes vääryyslaitos tuomita rikoksena. Toisaalta raiskausrikoksetkin taitaisivat loppua raiskaajien pötkiessä takaisin omiin shariamaihinsa.

totuutta kehiin
totuutta kehiin
3.10.2020 20:43

Taas yksi todiste miten Ruotsinkin oikeuslaitos tuomitsee vääriä henkilöitä. Läpimätä punaviher mädättäjien kyllästämä laitos.

trackback

[…] Lähde: PT-Media […]