Poliisi: Nuorisoryöstöt lisääntyvät rajusti

Lapsien ryöstöt näyttävät nousevan tänä vuonna Ruotsin trendirikokseksi. Lundista ja Malmön pohjoispuolen kaupungeissa on julistettu lapsiryöstöjen takia jonkinlainen hätätila. Nyt vastaava näyttää tulevan Göteborgiinkin.

Göteborgissa on ollut viime viikkojen aikana kymmeniä pystyryöstöjä, joissa lapsi tai nuori on putsattu kaikesta omaisuudesta. Takit, housut, kengät, kännykät… saaliiksi kelpaa suurin piirtein kaikki, mitä uhri kantaa päällä.

Expressen kertoo esimerkin tapahtumasta, joka yleistyy lähivuosina Suomessakin yhtä yleiseksi kuin se on Ruotsissa nyt. Muutama viikko sitten 13-vuotias poika kohtasi tiellä viisi uusruotsalaista. Ryöstö tapahtui 50 metriä pojan kotiovelta. Kädet ylös ja housut alas. Poika joutui luovuttamaan kaiken kannossa olleen omaisuutensa. Neitsyys sentään jäi.

Vanhemmat löysivät pojan tässä tapauksessa pensaikosta. Vanhemmat olivat alkaneet ihmettelemään, että missä poika viipyy. Isä lähti kävellen vastaan, huomasi juosten pakenevan viisikon ja epäili jotain tapahtuneeksi. Poika löytyikin shokista tärisevänä pensaikosta.

Vanhempien mukaan poika ei uskalla enää mennä kouluun ja on saanut toistaiseksi vapaata koulu käynnistä. Siihen loppui lapsuus.

Esimerkki on vain yksi esimerkki miten hommat toimivat. Uusruotsalaiset kyttäävät usein ruotsalaisten asuinalueiden bussipysäkeillä uhrejaan. Myös bussissa tai metrossa saatetaan valita uhri, jota lähdetään seuraamaan.

Siinäpä se lyhykäisyydessään. Ne vanhemmat, joilla on pieniä lapsia, niin kannattaa alkaa totuttelemaan ajatukseen, että joku päivä se lapsi pamahtaa kotiin, hillittömästi märisten ja täristen. Uusruotsalaiset tai -suomalaiset ovat pitäneet puukkoa lapsen kurkulla ja vieneet tältä rahat ja vaatteet.

Kun orientoituu ajatukseen etukäteen, niin ei tule sitten tapahtuma-aikaan mieleen niitä rasistisia ajatuksia. Voi miettiä, että poika ryöstettiin, mutta ne sentään keittävät ilmavaa riisiä.

Subscribe
Notify of
guest
56 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei kannata kuolla lippiksen takia
Ei kannata kuolla lippiksen takia
3.10.2020 16:33

Ivar Arpi (SvD) kirjoittaa juuri tästä, erittäin hyvin kuten aina:

https://www.svd.se/ge-ranarna-allt-direkt-kara-barn

”Antakaa ryöstäjille kaikki heti, rakkaat lapset”

Ingen Gripen
Ingen Gripen
3.10.2020 18:14

Koska nuo ryöstäjät eivät pelkää diskuteeraavia poliisihenkilöitä eivätkä oikeuslaitosta, niin ainoa mikä voi pelastaa yhteiskunnan olisi jonkinlainen kansannousu järjestynyttä rikollisuutta vastaan. Alistuskulttuurien kasvatit pelkäävät vain voimaa ja välittömiä seuraamuksia..
Jokamiehen varustautumis- ja voimankäyttövalmiudet ovatkin tärkeitä kansalaistaitoja tulevaisuuden monikulttuuristetussa pohjolassa.

Mikä on vaihtoehto?
Mikä on vaihtoehto?
3.10.2020 21:06
Vastaa...  Admin Pt-media

Olet varmasti oikeassa Paavo.
Mutta mitä sitten pitäisi tehdä jos kerran hanttiinpaneminen ei kannata eikä myöskään äänestäminen? Mikä vaihtoehto jää jäljelle? Ei mikään?

Eli vain se että hyväksyy että ”pieleen meni mutta menköön, ei voi mittään, sori siitä, hymyä huuleen!”

Turhaantunut
Turhaantunut
3.10.2020 22:22
Vastaa...  Admin Pt-media

Minä en pyllistä rikollisille paskoille vaikka olisi noiden takana miljoona samanlaista vatipäätä rivissä.
Pystyn kyllä pitämään omani paikalla missä olen, kaikki on suojattu ja laitettu niin että jos välttämättä risukintut päättää tontille tulla, sieltä eivät hengissä enää lähde.
Totuus on tämä, voi pitää sitä näppäinsotilaan vajaana käyvän kirjoituksena, mutta tiedä se että, minua se paskat kiinnostaa.

Ingen Gripen
Ingen Gripen
3.10.2020 22:59
Vastaa...  Admin Pt-media

Juuri tuota tarkoitinkin: vaikka sitä ei kannattaisikaan tehdä juuri noista mainituista syistä, niin jotkut tekevät sen kuitenkin ennemmin tai myöhemmin kun joutuvat selkä seinää vasten. Kautta aikojen on tapahtunut kaikenlaisia kansannousuja jos ihmisillä ei ollut enää mitään menetettävää. Sota on se viimeinen keino.

T
T
3.10.2020 23:06
Vastaa...  Admin Pt-media

Mitä vikaa PS:ssä on? Paitsi että liian laimea puolue. PS on käytännössä ainoa kansallismielinen ryhmittymä Suomessa. ASYL tietysti on oma suosikki, mutta se ei ole eduskunnassa.

Usko
Usko
4.10.2020 00:55
Vastaa...  Admin Pt-media

Paavo ei nyt ymmärrä miten suomalaisen mieli toimii. Se pinna on pitkä ja sittenkin vielä joustava. Mutta se kiltti koti-isä, kun sillä se lopulta napsahtaa niin siinä onkin sellainen vekkuli ominaisuus että sen jälkeen se koti-isukki on kohtalaisen kuolemaa pelkäämätön ja päättäväinen. Siinä saa sitten kyytiä kyllä kaikki, savannin villit ja heidän aisankannattajat. Näin se on mennyt ennenkin ja menee vastakin, jos hallitseva luokka on riittävän tyhmää että antaa tilanteen ajautua täällä niin pitkälle.

Suomalaisessa ja ruotsalaisessa on vissi ero.

Tietäjä
Tietäjä
8.10.2020 17:25
Vastaa...  Admin Pt-media

”Ruotsissa ei ole juuri mitään muutosvastarintaa”
Paitsi että maailman isoin avoimesti avoin kansallissosialistinen liike Vastarintaliike joka jopa nimeää koukkunokat jotka ovat tämän matuinvaasion masinoineet ja rahoittaneet. Treenaavat aseidenkäyttöä, urheilua, omavaraisuutta ja kirjallisuutta. Jos tätä nimittää ”ei juuri miksikään” on omaksunut häviäjän mentaliteetin. Niin pitkään kun naruja veteleviä pikkuhattuja ei nimetä ei ongelmaa voida myöskään koskaan korjata.Lainaan heti vain muutaman lainauksen ettei Paavo taas ala väittää ettei totuus olekaan totuus vaan taas joku salaliittoteoria

“Europe has not yet learned to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic (White) societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.” Jewess Barbara ”lerner” Spectre

In his 1925 book Praktischer Idealismus (Practical Idealism),Count Richard von Coudenhove-Kalergi wrote that “The man of the future will be of mixed blood. Today’s races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice.” The Eurasian-Negroid … similar to the ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples, with a variety of personalities … Instead of destroying European Jewry, Europe, will against its own will, turn Europe into a mixed race of Asians and Negros … refined and educated this people into a future leader nation through this artificial selection process.” — Richard von Kalerg was the founder and President for 49 years of the Pan-European Union

“We’ll keep bashing the dead White males, and the live ones, and the females too, until the social construct known as the White race is destroyed. Not deconstructed, but destroyed.” “The goal of abolishing the White race is on its face so desirable that some may find it hard to believe that it could incur any opposition other than from committed White supremacists.” Jewish Harvard professor, Noel Ignatiev

”Our control Commissions will, in the interest of peace and wiping out our interracial tensions, forbid the whites to mate with white. The white woman must cohabit with members of the dark races, the white men with black women. Thus the white race will disappear, for mixing the dark with white means the end of the white man, and our most dangerous enemy will become only a memory. We shall embark upon an era of ten thousand years of peace and plenty, the Pax Judaica, and our race will rule undisputed over the world. Our superior intelligence will easily enable us to retain mastery over a world of dark people.” Taken from a speech by ”Rabbi” Rabinovitch in Budapest in 1952

”We must realise that our Party’s most powerful weapon is racial tension. By pounding into the consciousness of the dark races that for centuries they have been oppressed by the Whites we can mould them to our program. The terms ”Colonialism” and ”Imperialism” must be featured in our propaganda. In America we will aim for subtle victory while inflaming the Negro minority against the Whites, we will endeavour to Instill in Whites a guilt complex for exploiting the Negroes. We will aid the Negroes to rise to prominence in every walk of life, in the professions and in the world of sport and entrainment. With this prestige, the Negroes will be able to intermarry with the Whites and begin a process which will deliver America to our cause.” – An excerpt from Israel Cohens ”Racial Program for the Twentieth Century” written in 1912

”When we get ready to take the United States, we will not take it under the labels of Communism we will not take it under the label of *Socialism* . These labels are unpleasant to the American people, and have been speared too much. We will take the United States under labels we have made very lovable; we will take it under *Liberalism* , under *Progressivism* , under *Democracy* . But take it we will.” – Alexander Trachtenberg at the National Convention of Communist Parties, Madison Square Garden, 1944

”You (white people) are on the endangered list. And unlike, say, the bald eagle or some exotic species of muskrat, you are not worth saving. In forty years or so, maybe fewer, there won’t be any more white people around” – Tim Wise

”The white race is the cancer of human history” – Susan Sontag

”A thousand non-jewish lives are not worth one jewish fingernail.” – Dov Lior, Head rabbi of Judea

”We have to recognize jewish blood and the blood of the goy are not the same thing. If a jew needs a liver, can you take the liver of an innocent nonjew passing by to save him? The torah would permit that. Jewish life has infinite value” – Rabbi Yitzhak Ginburgh

”If white men were not complaining, it would be an indication we weren’t succeeding and making the inroads we are” – Arthur Ochs Sulzerberger Jr, owner of the New York Times

”You must understand, the leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. The October Revolution was not what you call in America the ‘Russian Revolution.’ It was an invasion and conquest over the Russian people. More of my countrymen suffered horrific crimes at their bloodstained hands than any people or nation ever suffered in the entirety of human history. It cannot be overstated. Bolshevism committed the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant and uncaring about this enormous crime is proof that the global media is in the hands of the perpetrators.” – Nobel prize winning historian, Aleksandr Solzhenitsyn

”The ultimate goal is the forcible-coordination of all countries of the world: That shall be achieved by mixing the races with the goal to create a light brown race in Europe. For that reason 1.5 million immigrants from the third world shall migrate to Europe every year. The result would be a population with an *average IQ of 90* that is so dumb to grasp anything but intelligent enough to work. The European countries would *never again be competitors* in the struggle for global domination and a multiple millenia old culture would be destroyed. Irrational people who will fight against this ”mingling of races” and put any resistance against the global world order, should be killed.” – Thomas P.M. Barnett, director of the Israeli military consultancy ’Wikistrat’ in his book ’The Pentagon’s New Map’ 2004

”The homogenity of European nations is fundamentally against the interests of the jewish people. We are at a critical turning point in history. The West is becoming more and more racially diverse and soon the White Race will be forced into submission. The future of the west is that of an ethnically diverse melting pot where the evil divisions of race and white supremacy no longer reign. This is all thanks to the tremendous power of our social movements and institutions. This great change will be catalyzed by the moslem settlement. From the land of Israel jews will forever be a light unto the new monoracial world as guaranteed by god” – Rabbi Abarron Haviv at the world jewish congress summit 2011

 ”The Jewish messiah will only appear once Edom, Europe/Christianity, is totally destroyed. So I ask you, is it good news that Islam invades Europe? It is excellent news! Islam is the broom of Israel.” – Rabbi David Touitou of Chabad Lubavitch

Koska kansa herää? Ei koskaan ?
Koska kansa herää? Ei koskaan ?
3.10.2020 19:11

Suomessa: Kun minä olin pikkumukula Suomessa ei tullut kuuloonkaan että joku olisi vienyt kouluun ja hakenut pois. Itse kuljin koulumatkat 7- vuotiaasta lähtien koska vanhemmat olivat töissä.

Ruotsissa: Bussipysäkillä vaihdoin muutaman sanan ruotsalaisen pojan kanssa jonka äiti oli tulossa hakemaan poikaa autolla. Kello oli noin 18.00, aurinkoisena kesäpäivänä heinäkuussa. Poika oli noin 14- vuotias.

hieno homma
hieno homma
3.10.2020 21:00

Omat lapseni eivät anna mitään näille kehitysmaalaisille kusipäille taistelutta, oppinsa ovat isältään saaneet ja oppi on näyttänyt toimivan….

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
3.10.2020 16:34

Vielä minun lapsuudessani/nuoruudessani 80-luvulla oli sanonta ”Helppoa kuin olisi vienyt lapselta tikkukaramellin”. Nämä raketti-insinöörit eivät tunnu loistavan edes rikollisen ammatissa niin, miten ne luovat uusia innovaatioita talouden eri osa-alueille.

Pelkäänpä, että tässä ollaan hyvinkin matkalla kohti mafiavaltioita ja ainoat ennätykset, jotka menevät rikki ovat moraalin ja hyvien tapojen polkemisessa. Hyvää yötä….

T
T
3.10.2020 17:13

Se mikä tässä on outoa niin melko suuri osa suomalaisista äänestää tämän kehityksen puolesta. Kenties tämä on vääjäämätöntä, hyvät ajat luovat heikkoja ihmisiä. Sama on tapahtunut aiemminkin. Roomalaiset olivat alkuaikoina hyvin sitkeitä ja päättäväisiä ihmisiä -> Aikakautensa paras armeija -> Sotaretkiltä saatu sotasaalis takasi ylellisen elämän joka teki ihmisistä velttoja nahjuksia.

Juha
Juha
3.10.2020 17:38
Vastaa...  T

Tämä itseänikin on ihmetyttänyt.. lampaat itkee kuinka asiat on päin vittua.. mutta äänestää uudestaan ja uudestaan samat kommunistipuolueet valtaan

alkuperäinen demari
alkuperäinen demari
3.10.2020 18:23
Vastaa...  Juha

Biologinen evoluutio on tuottanut sekä piteneviä raajoja että toisaalta lyheneviä eviä.
Ilmeisesti myös kulttuurievoluutio toimii kehittäen tai rappeuttaen ihan ympäristön muutosten mukaan. Tuo osuva ilmaus ”hyvät ajat luovat heikkoja ihmisiä” voisi kuvata juuri sitä.

Aappa
Aappa
3.10.2020 16:58

Eli ei mitään uutta ja ihmeellistä, mutta suomalaisessa pikkukaupungissakin kannattaa jo olla varuillaan, koska värillisten käytös – alustavasti lasten ja teinien – alkaa olla paikoitellen haastavaa kenelle tahansa kohdalle osuvalle. Mitä se on esim. kouluissa, ei käy henkilökuntaa kateeksi: Aikuisen auktoriteetti vietiin jo ajat sitten, ja siihen päälle uuskansalaiset, joiden myötä on viety viimeisetkin auktoriteetin rippeet.
Mustikset käyttävät omaa erikoisasemaansa röyhkeästi hyväksi, ja kun kaikki kritiikki leimataan rasismiksi, niin porukat vaan pyörittelee peukaloita toistaiseksi.

Aappa
Aappa
3.10.2020 17:16
Vastaa...  Aappa

ps. suomalainen koulujärjestelmä on toki lähinnä aivopesukoneisto, joten tavallaan hyvä että murenee, vaikka apinoiden mellastaminen aiheuttaakin paljon ylimääräisesti ikäviä asioita.

hieno homma
hieno homma
3.10.2020 21:12
Vastaa...  Admin Pt-media

Ja ilman marakatteja maastamme ei tulisi koskaan kehitysmaa… vrt. Pisa

suojeluskundi
suojeluskundi
3.10.2020 18:37
Vastaa...  Aappa

Kansalaisten turvatalkoot vaan pystyyn niin kyllä se siitä. Tuskinpa ulkomaalaiset merimiehetkään saivat Ruotsissa tai Suomessa tehdä mitä huvittaa joskus 30-luvulla. Turpaan olisi varmasti tullut.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.10.2020 19:23
Vastaa...  suojeluskundi

Kuka ne pystyttää ja milloin?

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
3.10.2020 17:33

Terveisiä nukkuvien puolueelle.

diddunduunuffin
5.10.2020 01:19

erityisesti haluaisin kiittää niitä vajaita (tirsk) 30,000 urhoollista jotka kaikesta huolimatta halusivat äänestää Sinisiä.

Minä
Minä
3.10.2020 17:41

Ei vaan vaikuta politiikkaan, vaikka poliitikot tietävätkin, että tämä on maahanmuuttopolitiikan tuote. vanha hyvä Ruotsi on ajautunut kansalaisten hyväuskoisuutta poliitikkojen luomaan ansaan ja se idyllinen Ruotsi on enää muisto vain.

Sellaista se on, kun haluaa olla humanitaarinen suurvalta, siis humanitaarinen katastrofi.

Kukavaan
Kukavaan
3.10.2020 18:23
Vastaa...  Minä

Kuka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.

Vesa
Vesa
3.10.2020 17:49

Mutta kun ne ottaa rikkailta ja antaa köyhille (= itselleen).
Robin Hood -aforismeja.

Puolueeton
Puolueeton
3.10.2020 18:07
Vastaa...  Vesa

Sehän toimii hyvin, kun ottajan kuvitelmissa elää, pieni vastuuseen joutumisen todennäköisyys ja tuomiokin vähäinen. Hiukan ehdonalasita eikä käsiä katkota.
YLE 9.9.2009
”Somaliassa katkottiin varkailta käsiä

Somalian pääkaupungissa Mogadishussa islamistit ovat leikanneet oikean käden irti kahdelta varkaaksi syyttämältään mieheltä. Al-Shabaab -ryhmä on ottanut islamilaisen sharia-lain käyttöön valtaamillaan alueilla Somaliassa.”

Los6666
Los6666
3.10.2020 18:00

tota se on ku rahdataan kehitysmaa-apinoita normaali ihmisten sekaan…. mikä vois mahd. mennä pieleen

hieno homma
hieno homma
3.10.2020 21:26
Vastaa...  Los6666

Elikkä kaikki menee pieleen, Ohisalo kumppaneineen tuhoaa isänmaamme rahtaamalla näitä ”akateemikkoja” rajoituksetta maahamme yön pimeydessä…. en mainitse notta vituttaa tämä vihervasemmisto vaan mainitsen siitä huolimatta….

hieno homma
hieno homma
3.10.2020 22:14
Vastaa...  Admin Pt-media

Äänestän kyllä vaan Ohisalo meni ”virkaansa” takaoven kautta vastoin kansan tahtoa…… enkä vingu vaan en pidä epädemokratiasta…..

Usko
Usko
4.10.2020 01:08
Vastaa...  Admin Pt-media

On harmillista katsoa selkärankasi sulamista, henkisesti alistunut ihminen on surullinen näky.

Riku Laine
Riku Laine
3.10.2020 18:19

Skidi- ”Äiti, lähden nyt kouluun”, lapsi huikkasi äidilleen.
Äiti- ”Hienoa onko sinulla kaikki matkassa. Muista ottaa varalipas berettaan”
Skidi- ”Joo mulla on, heippa äiti”.

Riku Laine
Riku Laine
3.10.2020 18:21
Vastaa...  Riku Laine

Mahdollinen tulevaisuus? Kun pitää puolustautua hulluja musuhusuja vastaan?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.10.2020 19:29
Vastaa...  Riku Laine

Antamalla lapsille taskuun ampuma-aseita varalippaineen? Siitäkö se riemu sitten ratkeaa, kun mutiaiset tietävät muksuilla olevan ryöstettävinä Oikeaa Terästä älyhärpäkkeiden, muotivaatteiden ja sensellaisen lisäksi?

Vai kuvitteletko muka tosissasi, että se kahdeksanvuotias pikku Minna-Petteri pystyy tappamaan ihmisen?

Riku Laine
Riku Laine
5.10.2020 12:31
Vastaa...  Qroquius Kad

Olihan se vähän heh, yliampuvaa kunhan vaan heitin ajattelemisen aihetta.

juha II
juha II
3.10.2020 19:09

Noin! Suomessa idiootti vanhemmat eivät usko kun heille kertoo Ruotsin todellisuudesta ja jo Suomenkin. Olen yrittänyt sanoa, että laittaisivat lapsensa jo nyt hyvissä ajoin jollekin karatekurssille, että voisivat edes jotenkin itseänsä puolustaa.

Ja paskan marjat ne mitään kuuntele! Mitä minä lasten vanhemmista, mutta lapsia minä ajattelen.

Saatanan vajakit! Kaikille niitä kersoja annetaan.

Koulut ja nk. ”poliisi” kulkevat matujen perässä kuin koiran omistajat ja noukkivat niiden paskat pussiin ja patterin väliin!

Aappa
Aappa
3.10.2020 19:36
Vastaa...  juha II

Itsepuolustuksen nimissä suomalaisten ja valkoisten (lasten ja aikuisten) pitäisi myös pitää yhtä toistensa kanssa, lopettaa keskinäinen kiusaaminen ja näyttää kuukereille kaapin paikka –tehdä värillisten elvistelemisestä loppu JA tehdä se selväksi myös suvakeille, virkamiehille ja poliitikoille.

suojeluskundi
suojeluskundi
3.10.2020 20:29
Vastaa...  Aappa

Meillä on yhtä pitämisen malliesimerkki omassa historiassa: Suojeluskunnat.
Vastaavaa järjestöä ei varmaan kyettäisi kieltämään, sillä annetaanhan vasemmistoanarkistien ja tunnuksellisten (rikollisten) prätkäjengienkin toimia.

hieno homma
hieno homma
3.10.2020 21:34
Vastaa...  Aappa

Juuri näin on asianlaita, lapseni ovat näyttäneet näille alikehittyneille kaapin paikan ja tehneet asiat niille marakateille varsin selväksi notta vittuilu loppuu ennenkuin se alkaa……

Usko
Usko
4.10.2020 01:12
Vastaa...  Aappa

Eipä tämä ole ihonväri kysymys ja siinä ajat itsesi karille. Kyse on kulttuurien yhteensopimattomuudesta. Heikompi joustaa, valitettavasti. Ja joko heikomman pitää nyt vain ryhdistäytyä tai sitten se häviää ajan saatossa.

Teutjärvi
Teutjärvi
3.10.2020 20:30
Vastaa...  juha II

Ei auta karatekurssi kun niitä on ympärillä aina vähintään kolme, pitäisi opettaa
meikäläisiä mukuloita laumaantumaan samalla lailla, ja pitämään puoliaan ryhmänä.

juha II
juha II
4.10.2020 22:22
Vastaa...  Teutjärvi

Varmasti auttaa. Olen nähnyt CCTV-vidoita kiinasta, jossa sikäläisen sirvelö nainen pistää nippuun neljä miestä pimeäällä kujalla martinal-taidoilla niin, että joka jätkä oli taju kankaalla kuka mitenkin päin kintut sojottaen. Tyttö hieman suoristeli vaatteitaan ja sipaisi hiuksiaan ja jatkoi matkaansa niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Keharit ovat tyhmiä kuin vasemman jalan saappaat ja musta kusi on noussut päähän jo syntymälahjana. Lähtökohtaisesti kuvittelevat valkoisen ”vääräuskoisen” tai ”valkoisen huoran” olevan helppo nakki niin kuin aina tapaa olla.
Silloin nämä kädelliset lähtevätkin ”soitellen sotaan” ja asiat kääntyvätkin toisinpäin kuin koraanissa sanotaan.

Itsesuojelu lajit, joita varsinkin kaukoidässä harrastetaan eivät ole mitään martta kerhoja, vaan siellä opetetaan vahingoittamaan vastustajaa aina kuolemaan asti, jos on välttämätöntä.

”Kun niitä on monta” ollaan sitten sormi perseessä!

Miksi opetella ajamaan pyörällä kun sillä kuitenkin kaatuu joskus?

Perkele tätä suomalaista pessimismiä! Ei muuta kuin housut kinttuun ja antakaa persettä!

Teutjärvi
Teutjärvi
3.10.2020 20:41

Jos minulla olisi poika tuossa viidakossa, niin pojalla olisi taskussaan 6,35mm
ja ohje käyttää sitä ennen kuin polvistua noiden edessä.
Pari vuotta linnassa on pieni hinta ehjästä itsetunnosta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.10.2020 19:37
Vastaa...  Teutjärvi

Ja jos minulla olisi tytär tuossa viidakossa, hän pieriaisisi ne kaikki nurin.
Kolme vuotta linnassa hiilidioksidipäästöjen lisäämisestä olisi pieni hinta ja öyhön möyhön mölinää.

Koska sinulla ei ole poikaa eikä minulla tytärtä, voimme molemmat uhota täällä nimettöminä ja kasvottomina vailla huolen häivää siitä, että joutuisimme vastaamaan uhoomme.

Ehkä tuo tyhjänuhoaminen voi olla joillekin jonkinlaista terapiaa, en tiedä?
Minulle se kertoo vain, että me olemme totaalisen hampaattomia maahantunkeutujien väkivaltaa vastaan:
väki uhoaa. Kukaan ei uskalla tehdä mitään.

Ja juuri saman viestin se kertoo mutiaisillekin.

Särmääjä
Särmääjä
3.10.2020 22:01

Kaikki nää pikkuviat on loppupeleissä vaan sen ilmavan riisin varjopuolia joita voidaan ainoostaan yrittää torjua kivoilla pelihetkillä, jos ylipäänsä jotakin tuolla avohoitolan hallintakoneistoissa jaksaa kiinnosta edes koko asia. Suvakkeja saattaa suorastaan kiihottaa se että saavat vaihtaa väestöä ja eikä muulla ole merkitystä. Ne sillon yhtä sadistisia ja pahoja elukoita kun lemmikkinsäkin siis vasinkin juuri ne tiedostavimmat suvakit jotka nauttii kun ruotsalaisia rasisteja pieksetään ja uusi ummehtuneen valkoinen etuoikeutettu pitäjä saa rikastusta.

Remmiä
Remmiä
3.10.2020 22:56

Näin se maailma muuttuu! Kun minä pienenä kusipäänä kusipääkavereitteni kanssa kiusattiin erästä heikkoa poikaa, vietiin sen fillari ja karkit ja muuta aivokuollutta tyhmää paskaa, niin pojan isä juoksi minut kiinni ja veti minua 11-vuotiasta pientä runkkua turpaan. Jopa minä, pikku nilkki mulkku, ymmärsin että nyt tuli oikeaan osoitteeseen ja näin käy kun on vitun juntti. En kertonut asiasta omille vanhemmilleni sanaakaan, enkä sen jälkeen koskenutkaan kyseiseen poikaan enkä muihinkaan. Asia tuli hyvin selväksi, ja on vieläkin hyvin selvä. Elämän oppitunti. Olen ehdottomasti sitä mieltä että lapsia saa ja pitää hakata, sillä lapset ovat tyhmiä provosivia pikku vittupäitä joille ei saa antaa yhtään periksi tai vapauksia. Kyllä, muittenkin lapsia pitää saada vetää aikuisen ihmisen turpaan, tosin ei hampaita kurkkuun tai luita paskaksi. Silleen napakasti suoraan nenään vaan, klyyvari verille. Se kasvattaa kummasti kun sattuu ja hävettää saatanasti samaan aikaan.

Särmääjä
Särmääjä
4.10.2020 09:02
Vastaa...  Remmiä

Nykyään on niin paljon ihmisoikeuksia että syytteeseen joutuu jos menee kiusaajaa pieksemään ja matujen tapauksessa saa vielä puoli sukuakin kimppuun.

Juuso
Juuso
4.10.2020 19:56
Vastaa...  Särmääjä

Matua jos käyt vastustamaan, niin saat odottaa että koko maailman muslimit ovat valmiita raiskaamaan ja tappamaan kostoksi koko perheesi. Näin toimii lähi-idän ja keski-aasian kulttuuri: jengikulttuuri ja jatkuva väkivallan uhka.

Remmiä
Remmiä
4.10.2020 09:22
Vastaa...  Remmiä

Lisään tähän vielä että omille vanhemmilleni en sanonut sanaakaan, sillä heiltä olisi molemmilta tullut turpaan uudestaan. Tyyliin: ”saatanan kakara, taas sua saa jumalauta hävetä!!” Olen sitä mieltä että ennen asiat olivat paremmin. Koulussakin kun ei oltu turpa kii tai jos oli paikallaanistumisongelmia niin tuli kepillä sormille ja seuraavana päivänä piti osata virsikirjasta virsiä ulkoa ja lausua ne koko luokan kuullen. Sanotaan vaikkapa näin: minä osaan yllättävän monta virttä enkä soita pianoa. Näin 70-80 luvulla. Mutta koulun läpäisin hyvillä arvosanoilla enkä ole koskaan putkassa tai edes poliisikuulustelussa ollut.

Ali Kessu
Ali Kessu
4.10.2020 00:45

Eihän tuossa kuvatussa toiminnassa ole oikeasti ryöstämisestä kyse, vaan vallankäytöstä, kiusanteosta ja alistamisesta. Vittuillakseen tekevät kantväestölle, senhän nämä älyvajakit osaavat kuten autojen polttamisenkin. Tietenkin kaikki on kauppatavaraa kuten entisesissä neukuissa. Siellähän kaikki kelpasi ihmisten päältä. Niillä rahoillahahan ne varmaan ne polttobensat sitten ostaa kun omia ruokarahojaan ei voi käyttää.

h44
h44
4.10.2020 01:17

Jonkinlainen jatkuvasti pilveen tallentava bodycam voisi hiukan hillitä ryöstöhaluja. Varma kiinnijääminen on kohtuullisen toimiva pelote useimmille.

Last edited 5 months ago by h44