Chris Forsne: Seis valheellisuudelle, SVT pitää lopettaa!

Ruotsalaisessa Youtube-formaatissa Swebb-tv:ssä on toisinaan mielenkiintoisia ohjelmia. Haastattelija Mikael Willgertin viimeisin vieras on Chris Forsne.

Ohjelman voi katsoa tuolta, ruotsiksi:

 

Forsne on vaikuttanut vuosikymmeniä Aftonbladetin ja Göteborgs Postenin sekä SVT:n ohjelmistoihin kulttuuri- ja ulkomaankirjoittajana ja sisällöntuottajana. Viime vuosien aikana on kuitenkin tapahtunut jotain, joka tulee esille Swebb-tv:n haastattelussa.

Ensinnäkin Forsne on sitä mieltä, että ei oikein usko, että Ruotsi tulee selviytymään siitä muutoksesta, joka on tapahtumassa. Tilanne on hänen mielestään todella vakava. Hän tarkoittaa muutoksella sitä muutosta, jonka poliitikot ovat keksineet, että Ruotsista pitää tulla monikulttuurinen maa.

Forsnen mielestä mediat ja ennen kaikkea julkinen media, eli yleisradioyhtiöt SVT ja Sverigesradio, ovat syyllisiä siihen tilanteeseen, joka Ruotsissa nyt on. Henkilökunta ja ”journalistit” ovat epäpäteviä, kouluttamattomia ja he ajattelevat asioista kaikki samalla tavalla. Tästä seuraa, että he eivät osaa käsitellä muutosta kuten sitä voisi hyvässä tapauksessa käsitellä.

Forsnen mukaan ne henkilöt, jotka eivät ole ottaneet vasemmistoagendaa journalistiseen toimintaansa mukaan, ovat lähteneet alalta jo aikoja sitten. Tai jos heitä onkin jäljellä, niin he tekevät lähinnä jotain toissijaisia juttuja vähäpätöisistä asioista. Toimittajakunta kokee olevansa jotenkin erityisen hyvä ja moraalinen toimija ja tässä on yksi suurin syy siihen, että he eivät voi kirjoittaa maahanmuuton ongelmista. He ovat yksinkertaisesti liian ”pelokkaita”, että joutuvat sormenosoittelun kohteeksi, kuten he itse juuri tekevät. Forsnen mukaan tässä on syy miksi maahanmuuttoasioista ei voi keskustella millään tavalla muuten kuin miten se nyt tehdään. Eli keskustelu kiepautetaan aina jotenkin vinksalleen.

– SVT:ssä tilanne on jatkunut ja jatkuu väärään suuntaan ja syy tälle on se, että talossa on monta esimiestasoa ja journalistit pelkäävät liian kriittisillä jutuillaan he joutuisivat silmätikuiksi, Forsne sanoo.

 

Forsne kertoo Solnan hautausmaakidutuksesta, joka on kouluesimerkki miten asioita käsitellään medioissa. Forsnen mukaan mediat halusivat välttää keskustelua maahanmuuttajien rikollisuudesta ja siksipä Solnan juttuun mukaan sisällytettiinkin jonninjoutavaa jorinaa äärioikeistoista. Ihan kuin äärioikeistolla olisi ollut jotain tekemistä kidutuksen kanssa. Juttu vain kiepsautettiin vinksalleen toimittajakunnan perinteisellä tavalla.

Forsne mainitsee toisen esimerkin. Sosiaalitukien huijaukset ovat olleet vuosikymmeniä yleisessä tiedossa, se ei siis ole mikään viime kuukausien aikana jotenkin yllättäen paljastunut ilmiö. Silti tämä aihe on lähes tabu medioiden toimituksissa.

Forsne kertoo, että Ruotsissa on olemassa jonkinlainen ”hyvyys”, joka on lähes rasistista; toimittajat kokevat olevansa niin paljon parempia. Monet toimittajat ovat käyneet vain jotain kansanopistoa, jossa on opetettu lähinnä miten kameraa pidetään kädessä, tai miten kirjoitetaan yksinkertaistettuja artikkeleita. He ovat niin epäpäteviä, että heitä on helppo hallita organisaatiossa.

– Jos aiomme selvitä tästä, mitä nyt tapahtuu, niin valheellisuuden on loputtava, Forsne sanoo.

Hän tiivistää asian siten, että journalistit ovat suurelta osin vastuullisia siihen, että Ruotsi on niin kusessa maahanmuuton takia kuin vain voi olla.

– Poliitikot ovat liian kyvyttömiä ja heikkoja laittaakseen vastaan toimittajakunnalle, joka käyttäytyy kuten käyttäytyy. Toimittajakunnasta on tullut eräänlainen yläkasti, jolla on vähäinen koulutus, mutta ovat hyvin homogeenisiä poliittisilta mielipiteiltään. Lisäksi heidän ideologiaansa kuuluu ohjastaa Ruotsi monikulttuurisuuteen. Toimittajakunta on myös vastuussa siitä, että meillä ei ole minkäänlaista poliittista keskustelua, Forsne kertoo.

Forsen haluaa, että kaikki valtiontuki medioille lopetetaan ja yleisradioyhtiö laitetaan aivan uuteen uskoon. Hän mainitsee erityisesti SVT:n (opetusohjelma) UR:n, joka on Forsnen mukaan pelkkä propagandaorganisaatio.

– Me tarvitsemme aivan uuden yleisradioyhtiön. Ja on tärkeää, että ne vanhat toimittajat eivät saa mitään etuoikeutta. Pätevyyden pitäisi olla se, jolla toimittajia palkataan.

Kaiken kaikkiaan Forsne on kuitenkin pessimistinen, eikä usko, että mikään muuttuu kuin vain kuin siten, että Ruotsia kohtaa jokin hyvin vakava katastrofi, joka itsessään muuttaa olosuhteita.

Tuolta ruotsiksi lisää vastaavia jutuja:

https://kulturbilder.wordpress.com/


 

Enpä itse voi olla mainitsematta tähän loppuun, että Suomessa ongelma on aivan sama. Ylen ja valtamedian toimittajat kuvittelevat olevansa niin paljon parempia ja jauhottelevansa rasisteja mennen tullen.

Tästä hienohelmatoimittajien kirjoittelusta on aivan klassinen esimerkki takavuosien Hesarin juttu Malmön pommeista, jossa agendatoimittaja Maria Pettersson meni päiväksi Malmön Rosengårdiin.

Kun Pettersson ei nähnyt yhtään autopaloa, räjähdystä tai murhaa, niin hän kirjoitti ivallisen artikkelin, että onpa Malmössä niiiin vaarallista. Hän kuvitteli saaneensa rasisteille luun kurkkuun.


 

41 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
xxxwrrgg
xxxwrrgg
7.10.2020 19:04

Juuri noinhan on myös suomessa , eikä sen havaitsemiseen tarvita erikoiskoulutusta.
Itse olen niin tympääntynyt luemaan valtamedian uutisia, että mm YLE :n olen sivuuttanut kokonaan, verenpaineeni takia , vaikka joudun pakkoveroja sen ylläpitämisestä maksamaan! Tässä olisi korjaamisen paikka, YLE pitäisi täysin saneerata neutraaliksi tietotoimistoksi tai sen ylläpito yhteisin verovaroin pitäisi lopettaa . Tämä olisi oikeudenmukaista meitä kaikkia veronmaksajia kohtaan.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
7.10.2020 16:06

Mietin sitä, miten temppu on tehty. Aluksi tulijoita on muutamia kymmeniä. Määrä on sen verran pieni, että heidän aiheuttamansa ongelmat jäävät vähäisiksi tai koskettavat vain muutamia harvoja ihmisiä. Ne on helppo kuitata yksittäistapauksiksi tai vaieta kokonaan. Myös valtaväestön paine on tässä vaiheessa vielä sen verran suuri, että tulijat katsovat viisaammaksi sopeutua. Pienen määrän kotouttamiseenkin riittää vielä resursseja.

Tämä vähäinen määrä maahanmuuttajia toimii kuitenkin kulttuuria ja mielipidettä muokkaavana operaattorina. Ihmissilmä tottuu katukuvan muutokseen. Yksittäiset tulijat eivät uhkaa massoja, joten vastaantuleva syvempi päivettyneisyys koetaan pienen totuttelun jälkeen jo normaaliksi. Samalla media rummuttaa nyyhkytarinoita, kehityskertomuksia onnistuneesta integrastiosta tai siitä, ettei integroiduttu ole vaikka suomen kurssi on käyty, koska valtaväestön ennakkoluulot ja rasismi.

Samalla tämän valtaväestöä koskettavan maahanmuuttoon sopeutumisen ohessa tulijamäärät moninkertaistuvat ja he lisääntyvät avokätisten tukien ansiosta luonnollisestikin. Suoraan suhteessa maahanmuuttajamäärien kasvuun, lisääntyvät myös kulttuurillemme harvinaisemmat ongelmat. Kasvu on mediasensuurin ryydittämänä kuitenkin sen verran hidasta, että myös niihin ehditään tottua.

Tai ainakaan ongelmia ei tajuta pitäö merkkinä jostain hälyttävämmästä, kuten kulttuurin romahduksesta tai islamilaisesta valloituksesta niin, että niihin ehdittäisiin ajoissa puuttua.

Miten muuten arvoisat lukijat tulkitsevat pankkimaailmassa jo 90-luvulla tapahtuneen muutoksen, jossa lainojen ja tilien korot pysyvät maltillisina, jopa lähellä nollaa, mutta pankki saa tuloja erilaisista palvelumaksuista ja asiakas muita etuja palkkioksi hyvästä asiakkuudesta. Esim. ilmaista sijoitusneuvontaa ym. Tämä on nimittäin islamilainen pankkikulttuuri. Juutalaiset ja kristityt saavat periä korkoa. Miksi Suomen pankit siirtyivät 90-luvun pankkikriisissä islamilaisiin käytäntöihin, vaikka meillä oli vain kourallinen somaleita, muutama Kosovon albaani ym.

Rellinen
Rellinen
8.10.2020 11:12

90-luvun vaihteen laman, yritysten konkurssiaallon ja pankkikriisin selvittelyissä pääomat, tuotannontekijät ja pankkisektori vaihtoivat omistajaa tai haltijaa.
Kyseistä rosvousta suomessa pohjustettiin 80-luvulla vahvanmarkan politiikalla, pääomien vapauttamisella, kestämättömillä palkankorotuksilla ja valtion budjetin paisuttamisella.
Samankaltainen ilmiö on käyty läpi jokaisessa länsimaassa ties miten monta kertaa. Moniko kriisi on syntynyt täysin kulissien takaisen ohjailijan toimesta, osittain, manipuloimana, kriisille ovet poliittisen päätöksenteon kautta raottaen, vahvistamana tai ilman sitä??
Siksipä ei tarvitse ihmetellä länsimaalaisten pääomapiirien tuhosuvakismia tukevaa punaisuutta. Kuten ei myöskään suomalaispunikkien ja heidän”porvari”tovereidensa innokkuutta tyrkyttää suomalaisten varallisuutta kreikkaan, italiaan ym. toverikaartilaisten rakentamiin, mustiin aukkoihin.
Kriisien kautta pääomat, tuotannontekijät ja elinkeinoelämä punakaartin ja punakaartin pulvaanien taskuun tuumasi toverits ja niin tapahtui.

Vuohipaimenelokuva on POP ja MUST
Vuohipaimenelokuva on POP ja MUST
7.10.2020 10:19

Chris Forsne on niin oikeassa kuin olla voi. Toimittajilla ei ole korkeakoulutason koulutusta, ja heillä on punaviherpoliittinen agenda joka on tärkeämpää kuin realismi ja totuus.

STVkin on mennyt yhä vasemmistolaisemmaksi sen jälkeen kun se sai rahat suoraan verorahoista, kiitos SUOMEN esimerkin. SVT on koko kesän lähettänyt pelkkää paskaa, uusintoja ja vanhoja elokuvia 30-40-50- luvuilta, varsinkin vanhoja ruotsalaisia joita tuskin kukaan alle 90- vuotias katsoo.

Kun SVT lähettää pelkkiä uusintoja jää yhä enemmän rahaa vasemmisto-ohjelmiin ja näinpä voidaankin pokkana lähettää jotain kabulilais-iranilaista vuohipaimenelokuvaa parhaaseen katseluaikaan perjantaisin ja/tai lauantaisin ja keskustella siitä.

Rellinen
Rellinen
7.10.2020 10:56

Vai, että pitäis vielä punayliopistokoulutusta toimittelijoiden saada, että olisivat vieläkin kierompia ja punikimpia punapropagandan tyrkyttäjiä. Eipä kommentoijien päätä järki paljon pakota. Taitaa Frosnekin olla punakoneen sumunheittäjiä ja näennäiskäännynnäisiä. Vai, että vielä lisäkouluja punareporttereille. Varmastihan se heille kelpaisi. Aiotko maksaa koulut??

ToRellinen Totuus
ToRellinen Totuus
7.10.2020 12:52
Vastaa...  Rellinen

SINÄ maksat jo nyt työväenopistot ja kansankorkeakoulut.

Anonyymi
Anonyymi
7.10.2020 12:34

Eipä näy ruotsalaisissa sarjoissa maahanmuuttajia roiston osissa, ne ovat aina Balttiasta, Venäjältä tai Suomesta ja maahanmuuttajat ovat säälittäviä, hyväsydämisiä ja kilttejä ihmisiä. Alkaa myös tympiä, kun mainoksista lähtien kuviin ängetään mustia miehiä mahdollisimman vaalean naisen kanssa, jokaisessa sarjassa täytyy olla kiintiömamu ja kiintiöhomo tai -lesbo ja kenelläkään päähenkilöllä ei ole onnistunutta parisuhdetta, puhumattakaan perheestä ja jos onkin, siinä on pahoja ongelmia. Naispuoliset poliisit esitetään sankareina, jotka kuitenkin aina joutuvat tyhmyyttään tai ajattelemattomuuttaan vaikeuksiin, joista miehet heidät sitten pelastavat. Näin meitä aivopestään myös sukupuolten samanlaisuuteen uskottelemalla pikkuhiljaa ja liian monet eivät sitä edes huomaa!

Kukavaan
Kukavaan
7.10.2020 14:47

”SVT on koko kesän lähettänyt pelkkää paskaa, uusintoja ja vanhoja elokuvia 30-40-50- luvuilta, varsinkin vanhoja ruotsalaisia joita tuskin kukaan alle 90- vuotias katsoo.”

Vanhat elokuvat kertovat menneisyydestä. Ehkä katsojat kiinnittävät huomiota kieleen ja siihen, että niissä on vain ruotsalaisia hahmoja. Voi olla, että Ruotsin hyvät ihmiset vielä päättävät kieltää maan valkoisesta menneisyydestä ja yhtenäiskulttuurista kertovat elokuvat. Sensuuri iskee niihinkin niinkuin ”Peppi Pitkätossu”-kirjoihin.

Näkisin vanhojen elokuvien esittäminen varovaisena vastarintana.

Rellinen
Rellinen
7.10.2020 17:18

Tohtorinkoulutus punapropagandan alalta. Hohohohoo. Yliopistoja punaisempaa ei taida olla.
Nykytoimittajatkin on saanut kansan putoamaan kärryiltä niin vielä pitäis maisteri- ja tohtoritoimittajia saada valehtelemaan. Kyllä siellä yliopistoissa viimeistään valkokaartilaisuus loppuu ja viimeinenkin nuivuuden hiven karisee.

Prozac
Prozac
7.10.2020 08:31

Suomessa taitaa olla muutamia, etten sanoisi rohkeita toimittajia. Ukkola, Puopolo ja sannikka ainakin. Ja uskon kyllä, että kun jo ”kivetkin huutavat” ruotsin tilanteesta, niin vasurihegemonia alkaa menettää voimaansa suomessa. Onneksi meillä on persut.

Särmääjä
Särmääjä
7.10.2020 08:29

Yle on vähän kun Joe Biden eli dementoinunut vanhus joka ajaa antifan, matujen ja pilluaktivistien asiaa. Energiatasot ihan vitun matalalla ja heittää väsynyttä herjaa.

Särmääjä
Särmääjä
7.10.2020 08:10

Ylessä ei ole pelkästään kyse siitä että siellä olisi aktivisteja ja blogisteja keksimässä millasia juttuja tykkäävät kirjottaa tai kopioida maailmalta vaan siellä jokaikinen ohjelmakin täytyy olla Ylen agendaan sopivaa ja tietysti valtiorahotteisena voivat puuhata ja leikkiä mitä lystää vaikka ketään muita kun Helsingin vihervasemmistoo ei kiinnostaisi. Toki sitten eläkeläiset katselee vanhasta tottumuksesta uutislähetyksiä vaikka ne onkin täynnä soopaa, mutta ei siellä sitten muuta olekkaan kuin joskus urheilulähetyksiä, mutta tosin niidenkin ohjelmien välistudiot on saatu yleensä politisoitua. Sama varmasti SVT:n kanssa.

Kukavaan
Kukavaan
7.10.2020 14:32
Vastaa...  Särmääjä

Onkohan valtamedian seuraajista tehty tutkimusta. Siinä olisi hyvä aihe. Ketkä seuraavat ja jos seuraavat uskovatko sanomaa.

Ajatellaanpa tilannetta 60-80 -luvuilla. Suomen valtamedia antoi todellisuutta vastaamattoman kuvan Neuvostoliitosta. Kumminkin silloiset eläkeläiset tai eläkeikää lähellä olevista oli sodat kokeneita. Ei välttämättä tehonnut heihin propaganda.

Eräs syy 70-luvun taistolaisuuden nousuun yliopistomaailmassa oli, että silloin noin parikymppiset nuoret olivat kasvaneet neuvostomyönteisessä viestintäympäristössä. Olivat kasvaneet tynnyrissä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Taistolaisuus

Särmääjä
Särmääjä
7.10.2020 18:24
Vastaa...  Kukavaan

Moskovan välirauhan sopimuksen myötä Suomesta kiellettiin kaikki kansallismieliset elementit ja tilalle tuli neuvostokommunistinen hegemonia jota levitti kaikki yhteiskunnan osa-alueet.

Hienopieruja
Hienopieruja
7.10.2020 07:23

Ruotsihan aloitti tämä avoimen ovien poliitiikan jo -70 luvulla. Siksi se johtaa Suomea melko selkeästi. Mutta täysin sama meno tulee olemaan väestön osalta kohta Suomessa.

Ja mitä tulee lehdistöön niin on niissä vielä pieni ero, mutta se ei koske ulkomaalaisongelmaa vaan esim. urheilua. Aina kun Ruotsi tai ruotsalaiset häviävät Suomelle tai suomalaisille, niin Ruotsin lehdistö kääntää tappion ensin muotoon ”eihän meillä itse asiassa mennytkään kovin huonosti” ja hetken päästä ”Hei, mehän itse asiassa voitettiin”. Juuri tässä on malliesimerkki siitä miten asiat saadaan käännettyä päälaelleen.

Ja kun niitä luokattomia juttuja lukevat heikkolahjaiset ihmiset jotka kauhistelevat rasiteja keskenään, niin johan meillä on kansakunnallinen Suomettumis-ongelma käsissämme.

Rellinen
Rellinen
7.10.2020 11:56
Vastaa...  Hienopieruja

70-luku ja Olof kgb Palme, niin ollaan asian ytimessä.

Turha jauhaa 50v vanhaa asiaa
Turha jauhaa 50v vanhaa asiaa
7.10.2020 12:13
Vastaa...  Rellinen

Ei 70- luku ja Palme ollut yhtään mitään nykymenoon verrattuna.

Rellinen
Rellinen
7.10.2020 16:45

Sieltä se paska alkoi kasvamaan ja nyt näemme hedelmät.
Eikä varmasti ole vanha asia. Natsi-saksan ns.sotarikollisia ja leirien vartijoita on ihan viime vuosiin asti kaivettu raastupaan. Puolikuolleita horisevia vanhuksia.
Vastaavaa jahtia ei ole neuvostopunapirujen ja heidän kanssaan huoranneiden maanpettureiden suuntaan tapahtunut pätkän vertaa yhdessäkään länsimaassa. Jo se kertoo mikä roskasakki länsimaiden ohjaimiin on luikerrellut.
Natsi-saksa romahti 1945, neuvostoliitto eli ryssän(venäjän) imperiumi 90-luvun vaihteessa päällisin puolin, muun sonnan jäädessä kuin täi tervaan.
Muut eivät asiaa vanhaksi sano kuin ryssän rakit.

Näillä mennään
Näillä mennään
7.10.2020 03:11

On myöhäistä kitistä kun ympärillä jo palaa ja sammuttajia ei näy eikä kuulu. Lopuksi jää vain tuhkaa kun kaikki arvokas on palanut. Ehkä joku pääsee pakenemaan ja pelastaa omansa mutta suurin osa tuhoutuu.

Jarkko
Jarkko
7.10.2020 06:27

Kysymys kuuluukin:MIKSI?Miksi pysäytämme kaiken kehityksen ja alistumme tälle saatanan paskalle?
Loistava yhteiskunta demokraattisine päätäntäelimineen uhrataan tälle globalistisonnalle joka on suoraan Soroksen perseestä.
Onko kaiken syynä kateus,joka on suurin syy vihervasemmistolaisuuden syntyyn.
Ei ymmärretetä ja hyväksytä että ne raharötsöt Finlaysonit ym.nykypäivänkin rikkaat tarvitaan että työpaikkoja syntyy.
Halutaan että kaikilla on yhtä ankeaa.Heittäydytään luolaihmisiksi.Islamisaatio on siitä hyvä esimerkki.

Mulla mitään rahaa ole koska oon pitkän linjan pienyrittäjä,mutta en myöskään halua ottaa kehityksessä pakkia.

Rellinen
Rellinen
7.10.2020 11:16
Vastaa...  Jarkko

Kirjoita vaan, että George kgb Soros niin ollaan totuuden jäljillä.
Sotaahan se on.

Surkeaa on
Surkeaa on
6.10.2020 22:52

Ei voi Suomenkaan medioita kovin kehua näissä uutisoinneissa. Täyttä vasemmistoagendaa kaikki uutiset, tai sitten täyttä roskaa. Kuten tämä elokapina uutiset osoittavat, sekä Joe Biden kehuminen USA-vaaleissa.

Luusalmi Q
Luusalmi Q
6.10.2020 22:01

Mä en usko että Suomessa tai ruotsissa tulee tapahtuun ennen yhtään mitään ennenkuin Karma ottaa nämä toimittajat ja päätoimittajat, vain karma voi tämän siististi lopettaa..

CvK
CvK
7.10.2020 00:57
Vastaa...  Admin Pt-media

Raha, tai sen puute, kun tuloja ei tulekaan voi olla käynnistävä tekijä muutoksille, ja jos näitä pieniä muutoksia kertyy tarpeeksi niin jotain isonpaakin voi tapahtua. Esimerkkinä etelän maissa on tyhjiä kyliä, kuten esim. Candelago, jotka ovat myynnissä jos jollain on ylimääräistä rahaa, syyt tyhjenemiseen ovat olleet ne tutut rahan/työn puute ja mafia.

Jotain pientä jo siellä täällä tapahtuukin, esim. joku menettää varmat vuokranmaksajat pikku-mogadishussa

https://www.friatider.se/internationella-studenternas-chock-det-har-ar-inte-sverige-jamfors-med-krigsharjat-land

Soylen T. Green
Soylen T. Green
7.10.2020 16:42
Vastaa...  Admin Pt-media

Pakolaissopimusten kuristajakäärme kiertyy parhaillaan Euroopan kansallisvaltioiden ympärille. Tuossa on eräs analyysi aiheesta:
https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1313771566417707008?s=20

Jaaha
Jaaha
6.10.2020 21:45

Kaikissa länsimaissa valtamedioiden sisällöntuottajat ovat kaikki kriittisen rotuteorian omaksuneita Frankfurtinkoulukuntalaisia, eli niinkutsuttuja kulttuurimarksisteja.
Ovat siis juuriaan myöten juutalaisten ”intellektuellien” luoman ajatusmaailman seuraajia.
Mutta se on tietenkin vain sattuma, eikä ole mikään salaliitto. Sattuvat vaan ajattelemaan Juutalaisten intellektuellien kehittämien oppien mukaisesti ja saavat palkkansa niiden oppien kehittäjiä rahoitaneita jäsrjestöjä rahoittaneilta juutalaissuvuilta, jotka ovat näiden mediakonglomoraattien kansainvälisiä omistajia tai paikallisten ei-juutalaisten omistajien varainhallintaorganisaatioiden omistajia. Eli paikallisten omistajien rahojen omistajia.

Rellinen
Rellinen
7.10.2020 11:13
Vastaa...  Jaaha

Paskat ole sattumaa. Salaliitto on alusta lähtien kulkenut punakaartin mukana. Tyyliin; jos ei täydellistä valtaa saada demokratian tai vallankumouksen kautta niin sitten hiljaa ujuttamalla.
Frankfurtin koulukunta oli yksi näistä neuvostoliiton aikaan ryssien tuhansista länteen pieraisemista etäpäätteistä, pulvaaneista joiden kautta oli tarkoitus ottaa länsi ryssänkommareitten haltuun.
Tänäpäivänä näemme, että haltuunotto on onnistunut ja länsimaille soitellaan kuolinkelloja.
Kylmänsodan todellinen voittaja ei ole länsi vaan itä.
Juutalaisjunkutuksesta sen verran, että kyllähän niitä ryssähalosia juutalaisista löytyy aivan kuten suomalaisistakin. Totuus on, että todellinen vihollinen röhnöttää itärajan takana ja käyttää neuvostoliitolta ja kgb:ltä perimäänsä maailmanlaajuista vaikuttajaverkostoa länsimaiden polkemiseksi suohon.

Klarsyn
Klarsyn
6.10.2020 21:36

YLE on kuin SVT monikulttuurisuuden läpitunkema. Maria Pettersson oli tänään hupiohjelmassa nimeltä Puoli Seitsemän esittelemässä harrastuksiaan larppausta ja muuta huijaukseen liittyvää. Ohjelmassa myös etnisesti poikkeava nuorten toimitus esitteli haastattelijana huivipään ja haastateltavana lähihoitaja Abdullatif Hamidin puhumassa työstään. Näemme Jälkiviisaissa toisen arvostetun huivipään Maryam Abdulkarimin.

Kun YLEä katsoo sen tunnin verran päivässä, niin miten sattuukaan, että aina ruudun täyttää etnisestä suomalaisesta erottuva henkilö. Ovatko nämä tulijat todella niin valovoimaisia, että saavat tekemisensä helposti esille, vai onko YLE yksinkertaisesti vain niin räikeän ideologinen, että ajaa moninaisuusagendaansa välittämättä laadusta, totuudesta ja tuhlailusta.

Noudattaako YLE peräti intersektionaalisen feminismin oppeja, usein ainakin tuntuu siltä. Maksaako YLE Jessikka Aron oikeudenkäyntikulut on myös kiinnostava kysymys, johon YLE on mielestäni velvollinen vastaamaan. Maksajat haluavat tietää. Kyllä veronmaksajien rahoilla toimivan laitoksen avoimuus raha-asioissaan tulisi olla lain mukaan pakollista.

YLEn toimittajien poliittinen kallistuminen vihreään vasemmistoon näkyy niin selvästi, ettei puolueettomuudesta ole tietoakaan. YLE on kuin Neuvostoliitto-Venäjän TASS, yhtä luotettava ja yhtä uskollinen valtion ideologian palvelija. Liberaalia esittää, totalitarismiin ohjaa.

Luusalmi Q
Luusalmi Q
6.10.2020 22:11
Vastaa...  Klarsyn

Mutta ainahan 2000 luvun jälkeen meillä lännessä on syytetty venäjää kaikesta siitä mitä itse teemme, ihan normaalia toimintaa.. Ohjataan katseen pois itsestä.. Saksa ja CIA on toiminut yhdessä jo kauan, ja on myös aivan saletisti tämän uusimman ns. myrkytyksen takana, kun syytetään venäjää siitä mitä itse teemme, niin harva osaa, anteeksi erittäin harva osaa ajatella asiaa päinvastoin.. Täysin läpimätä yhteiskunta tämä länsi, ja toivon sydämmeni pohjasta että Trumppi korjaa tämän ongelman seuraavalla Presidentti kaudellaan, ja sehän näitä pedofiili korruptoituneita suututtaakin Trumpissa..

Rellinen
Rellinen
7.10.2020 12:08
Vastaa...  Luusalmi Q

Totisesti saksan ja cia:n toverit ovat toimineet jo kauan yhdessä. Kysykää vaikka Angela stasi-kgb-fsb Merkkeliltä. Eihän tällaisen stasin (ryssän pulvaani) kasvatin muuten olisi mahdollista nousta Saksan johtoon vieläpä mukamas oikeistolaisena.
”Lopetetaanpa saksan ydin- ja kivihiilivoimalat jotta tulisimme riippuvaiseksi ryssän kaasusta” tuumasi saksan viher(kgb-fsb)vasemmisto teko-oikeistolaisine tovereineen ja niin tapahtui.
Totisesti läpimätä länsi. Ryssänkommareiden märättämä.

Moonman
Moonman
6.10.2020 22:14
Vastaa...  Klarsyn

Median vasemmistolaistaminen on pitkän työn tulos, jonka mädistä hedelmistä kaikki saavat nauttia tänä päivänä. Se on kuitenkin vain puolet ongelmasta. Chris Forsne osuu melkein asian ytimeen, muttei ymmärrä tai ei uskalla sanoa missä juurisyyt ovat: Eivät ylen tai varmasti svt:kään poliittiset linjaukset ja ohjelmatarjonta ole mitään paikallisesti pohjoismaissa päätettyjä asioita, vaan taustalla häärää mm. ylikansallinen trilateraalinen komissio joka päättää mitä näytetään ja sanotaan. Komissio on vahvasti sidoksissa bilderberg-ryhmään. Vaikuttaako salaliittoilulta ja foliohattuilulta? Asian voi tarkistaa vaikka wikipediasta.

Maailman törkeimmän rosvopankin Goldman Sachsin alumni ja Euroopan keskuspankin pääjohtaja Mario Droghi sanoo Der Spiegelissä: ”Monet hallitukset eivät ole vielä ymmärtäneet, että ne ovat jo kauan sitten menettäneet suvereniteettinsa” eli vallan omiin asioihinsa. (2012)” 

luke
luke
8.10.2020 18:03
Vastaa...  Klarsyn

Ei tarvi mennä edes yleen Mtv on samaa sakkia ei tarvi kuin seurata mainoksia niin monikulttuurin edustajat on suorastaan räjöhtäneet esiin varsinkin viimeisen vuoden sisään .Eilenkin katselin mainosta jossa neekermies kahden valkoisen naisen välissä mutta jos olisi joskius toisinpäin mutta ei tule olemaan sekun on rasismia.

Jaaha
Jaaha
6.10.2020 21:36

Mediaa ei saa kritisoida, se on antisemitististä. Hitlerkin teki sitä.

big l
big l
6.10.2020 21:01

tän kun sais jotenkin hakkeroitua suomen jokaiseen valtamediaan, siten etteivät kusi housussa pystyisi poistamaan, vaan ihmisille valkenis suomen valtamedioiden valheellisuus ja petollisuus.

Omerta Borealis
Omerta Borealis
6.10.2020 20:44

On yllätys, etteivät eläköityneet poliisit, vanginvartijat, opettajat, sosiaaliviranomaiset yms. ole ilmeisesti juurikaan keskustelupalstoilla (nimettöminä) avautuneet monikulttuurisuuden lieveilmiöistä.
Erään eläkkeelle jääneen tuttavan kertomien kokemusten perusteella aiheita todellakin riittäisi.

JuhoL
JuhoL
6.10.2020 21:34
Vastaa...  Omerta Borealis

Sitähän on tässä ihmetelty. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun sosiaalityöntekijät ovat jo 90-luvulta saakka olleet hyvin tietoisia siitä, miten ulkomaalaiset (muslimi)miehet pyrkivät hyväksikäyttämään ja koukuttamaan huumeilla suomalaisia tyttöjä. Täysin hullu tilanne, kun yhteiskunta toimii vastoin oman kansan etua. Ruotsin tilanne on tietysti omaa luokkaansa.

kanander
6.10.2020 22:18
Vastaa...  Omerta Borealis

Samaa olen minäkin ihmetellyt. Pieni järjenvalo leimahti kuitenkin 90-luvun alussa ay-liikkeen kurssilla Suomessa. Paikallinen sosiaalivirkailija oli alustamassa perusturvasta. Joku kurssilaisista nosti esiin maahan vyöryvät somalit ongelma. Naispuolinen sosiaalivirkailija totesi rauhoittelevasti: ”Ei teidän tarvitse pelätä, että ne vievät teiltä työpaikat.” Oikeassa oli; eivät somalit vieneet.

Rellinen
Rellinen
7.10.2020 11:53
Vastaa...  Omerta Borealis

Supon ryssien värväyspaperi taskussa laittaa suut suppuun.

nytnimettä
nytnimettä
8.10.2020 11:28
Vastaa...  Omerta Borealis

Omalla nimellään avautumattomuuteen eräänä syynä voi olla, että pelkäävät sosiaalietujensa poisottamista tai vähentämistä. Ja jos joutuu sairaalaan, niin siellähän voi olla henkilöstössä fanaattisia suvakkeja tai huippuosaajia.