Dosentti: 2015 pakolaiskriisi oli hyvä asia Ruotsille

Tulijoita, tulijoita ja lisää tulijoita.
Ruotsalaiset mediat ovat viime aikoina pitäneet kiitettävästi esillä viisi vuotta sitten tapahtunutta invaasiosyksyä. SVT tykittää eetteriin omaa sarjaansa ”Viisi vuotta pakolaiskriisin jälkeen”.

Tällä kertaa naftaliinista on kaivettu vanhat hyvät iskulauseet: Maahanmuutto [eli invaasio] paransi monen eurooppalaisen maan taloutta ja invaasio pitäisi nähdä sijoituksena.

Näin kertoo umeålainen dosentti Lars-Fredrik Anderssen SVT:n uutisille.

– Jos meillä ei olisi ollut tätä pakolaiskriisiä, niin meillä olisi nyt isompi ryhmä vanhoja ihmisiä, jotka joutuisivat työskentelemään vanhemmaksi, jotta selviäisimme julkisesta taloudesta, Andersson paahtaa.

”Jos meillä ei olisi ollut tätä pakolaiskriisiä, niin meillä olisi nyt isompi ryhmä vanhoja ihmisiä, jotka joutuisivat työskentelemään vanhemmaksi, jotta selviäisimme julkisesta taloudesta”

 

Andersson jatkaa:

– Joten tällä tavalla maahanmuutolla on positiiviset vaikutukset, koska se helpottaa demografista muutosvoimaa, joka tuntuisi muuten paljon voimakkaampana.

Andersson siis tarkoittaa tuolla sitä, että ilman kehitysmaista tulleita miehiä ruotsalaiset vanhukset olisivat paljon vanhempia ja heitä olisi paljon enemmän.

Andersson kertoo edelleen, että 90-luvun pakolaiskriisi Balkanin maista oli hieman erilainen, vaikeampi. Oli talouskriisiä eikä Ruotsissa osattu hoitaa hommaa kotiin. Mutta sen jälkeen on kääritty hihat ja 2015 pakolaiskriisi hoidettiin erittäin hyvin.

– 2015 oli haaste, josta on selvitty hyvin, Andersson sanoo.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ilmari
Ilmari
8.10.2020 18:38

Anderssonin kirjoituksesta käsityksen, että nämä maahanmuuttajat ovat tulleet töihin eläkkeelle siirtyneiden tilalle ja ellei heitä olisi nämä vanhemmat eivät olisi vielä päässeet eläkkeelle. Näinhän ei tietenkään ole.

kanander
8.10.2020 18:52

Mainitseeko nollatutkija mamuinvaasion työikäisten miesten työllisyysasteesta mitään. Senhän pitäisi olla ainakin 75 % ennen kuin Ruotsin kansantalous siitä hyötyisi.Lieneekö puoliakaan ja nekin tempputyöllistettyjä.

Muta kaikki työ ei ole hyödyllistä
Muta kaikki työ ei ole hyödyllistä
8.10.2020 18:54
Vastaa...  kanander

Joo mutta noi matut vastaa kymmentä ruattalaista työnteossa, tai ainakin työllistävät siihen malliin:D

rocky
rocky
9.10.2020 17:50
Vastaa...  kanander

Tarkoititko tumpputyöllistettyjä?Nehän tumputtaa kaikkialla bussin ja uima-altaan välillä.

Los6666
Los6666
8.10.2020 19:20

ai että sitä hurrien onnelaa ❤️ pommit paukkuu ja kalashnikovit laulaa joka saatanan ainoa päivä❤️
jostain kumman syystä kantikset muuttaa pois näistä ”kulttuurin” rikastamista onnen satumaisista taajamista 😂
ei oikein maistunut vissiin ulkomaalaisille opiskelijoilkekkaan ihana multikulttuuri malmössä 🤘 aika vitun jännä…
no onneks ”professori” tietää realiteetit asuessaan aidatulla ja vartioidulla karsina-asuntoalueellaan….
AI VITTU ALKAIS JOS SE PUHDISTUS!!!!!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.10.2020 19:25

”ilman kehitysmaista tulleita miehiä ruotsalaiset vanhukset olisivat paljon vanhempia ja heitä olisi paljon enemmän.”

Onko heitä sitten murhattu niin paljon, tai myyty kehitysmaihin? Mihin he ovat kadonneet?

Huru-ukko
Huru-ukko
8.10.2020 20:29

Ne on kuollu koronaan näiden muuttjalääkäreiden määrätessä morfiinia kun olis pitänyt happee antaa, ja kielitaidottomat fatim-hoitajat laitto sitten sitä morfiinia reilun annoksen kuhunkin. Elis sitä tää riemumaisteri andersson tarkoittaa, että ruotsalaisia vanhuksia olisi enemmän. Saman laista kuraa kuulee kun puhjana on andersson, meillä tai heillä.

Moonman
Moonman
8.10.2020 22:17

Yhtä ärsyttävä linja näissä väestönvaihtoa koskevissa puheissa on aina se, että ikäänkuin alkuperäisväestön nuoria ei ole olemassa, eikä heitä mainita missään asiayhteydessä. On vain ikuisesti nuoria maahantulijoita ja loputon määrä kantis-vanhuksia jotka eivät pärjää yksin. Kun kerran kantis-nuoria on liian vähän, niin eikö silloin pitäisi tukea perheitä hankkimaan lisää lapsia niinkuin Unkari, mutta siitä vaihtoehdosta ei edes puhuta. Ei ehkä tosin toimisi enää suomessa tai ruotsissa koska väestöpohja on jo peruuttamattomasti saastunut siten, että kaikki muut paitsi alkuperäisväestö alkaisivat lisääntyä vielä enemmän.

Minä
Minä
8.10.2020 19:36

Harvinaisen tyhmä dosentti. Mistähän ovat tuollaisen sopivan asiantuntijan löytäneet. Noin tyhmän tapauksen löytäminen ei ole helppoa.

Mitä ruotsalaiset muka ovat muuta netonneet kuin maan muuttumisen kehitysmaiden malliin rikollisten taistelukentäksi. Tuo kehitys on vasta alussa.

Mitä ruotsalaiset nettoavat sillä, että tulevat itse vähemmistökulttuuriksi omassa maassaan. Siinä vaiheessa on turha odotella vähemmistölle tukea lainsäädännöstä. Nykyisten lapset ja lastenlapset saavat sitten elää jonkin muun kulttuurin ehdoilla.

Ruotsalaisuus katoaa, se mikä oli hyvä ruotsalaisille, lakkaa olemasta. Sama kehitys on Suomessakin, että suomalaisuus tulee jäämään kehitysmaalaisten jalkoihin, eikä enää ole sitä lintukotoa, jonka vihervassut ovat tieten tahtoen pilata multikultillaan.

juha II
juha II
8.10.2020 19:40

Niin. ”Hullujahan ei tarvitse kyntää, ei kylvää!”

Snif snif
Snif snif
8.10.2020 19:48

Mitäköhän toi dosentti vetää/käyttää?

PiiPaa
PiiPaa
8.10.2020 20:05

Ei taida Anderssonilla olla kaiki muumit laaksossa…

Klarsyn
Klarsyn
8.10.2020 20:14

Jos tämä invaasio oli Ruotsille niin menestyksekäs sijoitus, niin miksi niitä parhaita urhoja Irakin militiasta päästettiin 32000 miehen verran Suomeen. Demografinen muutosvoima ei toiminut Suomessa, joten nämä miehet voisi lähettää takaisin Ruotsiin.

Blairin Eki
Blairin Eki
8.10.2020 20:21

Sota on rauhaa.
Vapaus on orjuutta.
Tukiensaajat ovat nettomaksajia.
Ryöstäjät ovat uhreja.
Raiskaajat ovat raiskattuja.
Kivittäjät ovat kiviä.
Pomminrakentajat ovat pomminpurkajia.
Kehitysmaa on hyvinvointivaltio.

sama
sama
8.10.2020 21:48
Vastaa...  Blairin Eki

Kelaperäisyys on työperäistä.
Alistuminen on itsenäisyyttä,
Alistaminen on tukemista.
Lukutaidottomuus on pikalukutaitoa.
Häpeäväkivalta on lempeyttä.

Minä
Minä
9.10.2020 02:34
Vastaa...  Blairin Eki

No vihdoinkin selvisi miten asiat oikeasti ovat.

Morjens
Morjens
9.10.2020 07:08
Vastaa...  Blairin Eki

Pojat on tyttöjä.
Tytöt on miehiä.
Kissat on koiria.
Paska on ruokaa.
Vasemmisto on terve.

Valtsu
Valtsu
8.10.2020 20:54

Hyvin on pärjätty, ja vist! Kantisnaiset ovat vähentäneet eli lopettaneet pimeällä ulkoilun, teloitusmurhia tehdään enemmän vain rupuisimmissa kehitysmaissa. Saatanan hyvin pyyhkii, skulle inte vara bättre!

Jaaha
Jaaha
8.10.2020 21:47

Ilman SARS-CoV-2 virusta, Ruotsalaisia vanhuksia olisi enemmän ja paljon vanhempia.

Hihhuli puhuu paskaa/Hihhul snackar skit
Hihhuli puhuu paskaa/Hihhul snackar skit
8.10.2020 23:42

Miksi Uumajasta asti on pitänyt kaivaa esille polkkatukkainen risupartadosentti naisten t-paita päällään? Kai noita hihhuleita olis löytynyt lähempääkin?

Yuri Komissarov
Yuri Komissarov
8.10.2020 23:51

Ruotsalaiset ovat tekopyhiä kaksinaismoralistisia. Hieman lähihistoriasta vuodelta 1942 Suomen hallitus yritti 2 kertaan saada Ruotsin hallituksen ottamaan Suomesta turvaan 150 kpl juutalaispakolaisia pääministeri Per Hansson kieltäytyi.

Minä
Minä
9.10.2020 10:57
Vastaa...  Yuri Komissarov

Siihen aikaan Ruotsi ei laskenut juutalaisia maahan. Alkoi laskea niitä maahan, kun Saksan sota kääntyi tappiolle. Sittenkin laskivat vain ammattiyhdistysten jäseniä.

Tuo on sossujen historiaa, joka on aika ruma.

https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs

Tuolta löytää sossujen historiasta dokumentin. Tuo on ruotsiksi, mutta näkyi nykyään olevan tekstit englanniksi

Tohtori isosta sairaalasta
Tohtori isosta sairaalasta
9.10.2020 03:27

Hullu se on ja pahasti elää harhaisessa maailmassa. Jonkun lääkärin pitäsi tutkia äijän pääkoppa ja passittaa mielisairaalaan pakkohoitoon.

TUHONTIE
TUHONTIE
9.10.2020 03:59

Etten sanois mutta taitaa Anderssoni hieman olla harhainen. 👍

Morjens
Morjens
9.10.2020 07:02

Jep. Se nähdään nyt jokaisessa maassa jonne noita tunkeutui, kuinka helvetin hyvin on mennyt. Yhdessäkään maassa MIKÄÄN ei ole muuttunut paremmaksi edes YHDEN tuommoisen loisivan valehtelijapaskan toimesta, saati sitten 10 miljoonan. ”Pakolaiskriisi” …vittu mitä paskaa. Pakolaisia, sotaa pakenevia naisia ja lapsia, oli mikroskooppinen murto-osa. 2015 oli jo 30 vuotta muhineen syövän muuttuminen parantumattomaksi, ja nyt ei muuta kun odotetaan kituen koko sivistyneen maailman kuolemaa. Onnellisen elämän tästä lähtien määrittelee se onko elinympäristössäsi paljon tai vähän mukapakolaisia, täysin syövätön ympäristö ei ole mahdollista. Ei niin kauan kun sosiaalitoimistoja on. Nyt meillä on kaikilla sitten kivaa ja ihanaa kun päästimme vasemmiston päättämään asioista, voidaan verrata siihen että koko suvun asioista päättäisi suvun häpepilkku työvieroksuja-hippivanhempien pieni, täysin ulapalla oleva 8-vuotias pikkutyttö jonka elämän keskiö on muumit ja lentävät yksisarviset taikahepat.

Jones
Jones
9.10.2020 11:05

Kyllä se on niin, että jokainen tekeet työtä vain omalle itselleen. Ei muille. Sitäpaitsi teknologia kehittyy ja työvoimaa tarvitaan vähemmän. Emme tarvitse siirtolaisia mihinkään.

rocky
rocky
9.10.2020 17:49

Mistähän postimyynnistä noita dosentin papereita saa?