Oikeisto vai vasemmisto – kumpi on harhaisempi?

Nykypäivän ihmisten suurin ongelma nivoutuu itsekeskeisyyden, oikeassaolemisen ja typeryyden akselille. Vaikea sanoa kummassa päässä, oikealla vai vasemmalla, ollaan enemmän viriviritööttööt-osastolla. Molempi sekaisempi.

Vasemmistosiivessä hommaa lähdetään polkemaan moraalisella oikeassaolemisella. Esikuvanaan umpitollo ruotsalainen teini vasemmisto paahtaa eteenpäin ilmastoasiaansa. Hiilivapaa Pohjola pitää olla, mitäpä muutakaan. Kun puoli maapalloa ei edes tiedä mitä tarkoittaa sellainen asia kuin hiili. Kehitysmaiden saastemäärät lisääntyvät kymmenkertaisesti verrattuna siihen miten Suomi niitä vähentää.

Vihervasemmisto pitäisi viedä kehitysmaihin opastamaan paikallisia ihmisiä hiilivapauteen. Mutta ei, pitää laittaa jonkun persaukisen suomalaisen ja ruotsalaisen elämä entistä vaikeammaksi.

Toinen vasemmisto niin ylivoimaisesti moraalikirkkautta loistava ajatus on idea kehitysmaista tulleista miehistä. Niitä pitää paijata, ottaa syliin ja taputtaa päähän. Se, joka ei halua ottaa kehitysmaan miestä syliin, se on rasisti.

Oikeistossa taas mennään tällä hetkellä korkealla ja kovaa. Jos vasemmiston ideamaailma on moraalisäteily, niin oikeistossa säteillään tällä hetkellä puhdasta idiotismia. Erilaiset salaliittoteoriat ovat tulleet sydäntä lähelle. 5G, korona ja maanalaisissa tunneleissa hääräävät pedofiilit. Korona on totta tosiaan on herättänyt oikeistoharhaatikot sössöttämään netin täyteen harhaisia ajatuksiaan.

Oikeiston homojankutus oli loppujen lopuksi pientä verrattuna siihen, että kuluvan vuoden aikana monet ennen ihan täyspäisiltä tuntuneet henkilöt ovat alkaneet varovaisesti fanittamaan GAnon-harhaatikkoja. Lähinnä kai tämä lähtee siitä, että oikeistossa EU on sellainen kirosana, että sitä vastustellessa lähdetään vaikka harhaatikkojen matkaan. Pääasia, että saa sössöttää eetteriin eu-eu-eu-eu-eu.

TIETOISKU: Tiesitkö, että maan alla on maanalainen maailmanlaajuinen tunneliverkosto, jossa eliitti säilyttää lapsia, joita pidetään pedofiilien seksiorjina. Maan alla on lapsia jopa useassa sukupolvessa, sillä tämä maanalainen pedofiiliverkosto on jo sata vuotta vanha. Maan alla menee myös maanalainen salainen metroverkosto, jonka avulla lapsia metrotetaan ympäri maailmaa pedofiileille raiskattavaksi.

Herra Donald Trump on hyvis ja taistelee tätä maanalaista pedofiiliverkostoa vastaan. Syksyn mittaan tulee tapahtumaan isoja paljastuksia ja ihmiset heräävät. Alkaa uusi valaistuksen aika.

En yhtään ihmettele, että vaikka johtavat oikeistolaiset omisivat kohtapuoliin itselleen koko idean suuresta tunnelisodasta. Glopaalistit pedofiilit on murskattava!

Tähän rinnalle kun otetaan vielä kaikki sössötykset vainosta, cia:sta, natosta, Jessika Arosta jne jne, niin ehkä, ehkä oikeisto sittenkin menee harhaisuudessa pikkuisen pidemmälle kuin vasemmisto. Vasemmiston harhaisuus on sellaista nuotion ympärillä laulettvaa kumbaijaa, kun oikeisto lurkkii pensaikossa pelokkaana kuka haetaan vainottavaksi seuraavana.

Subscribe
Notify of
guest
84 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kapitalismi paha, sosialismi hyvä
Kapitalismi paha, sosialismi hyvä
8.10.2020 18:07

Muutaman ”oikeisto” hörhön ufojutut ovat taloudellisessa, poliittisessa ja kulttuurisessa merkityksessään täysin merkityksettömiä verrattuna punaviheroikeiston ja -vasemmiston vallankäyttöön. En ole koskaan kuullutkaan esim. maanalaisista (siis konkreettisesti) pedofiiliverkostoista, muunlaisista kyllä.
Peräti merkillinen kirjoitus. Ettei vaan suomettuneen ajan asennekasvatus paista esiin.

Rellinen
Rellinen
8.10.2020 19:17

”Maanalaisilla” tarkoitettaneen asioita joita pyritään tekemään salassa. Rikollisia hämärähommia ja muuta arveluttavaa joista ei muiden tai oman porukan ulkopuolisten haluttaisi tietävän.

Hajaantukaa
Hajaantukaa
8.10.2020 19:41
Vastaa...  Rellinen

Ei Tomppa Hanksikaan olisi yhtäkkiä Kreikkaan muuttanut jos lapsista saatava adrenokromi olisi laillista. Sandra Bullock kanssa takelteli sanoissa kun Ellen de Generes pyysikin mielenhäiriössään tarkentamaan tätä eliittihuumetta. Mutta meidät laitetaan vääntämään voiko kaupassa myydä viiniä tai pitäisikö kannabis laillistaa 😀

Että äänestäkääpä vain persuja ja luottakaa että ihan kaikki muuttuu paremmaksi.

Matrix
Matrix
8.10.2020 19:56
Vastaa...  Admin Pt-media

sellainen ei tietenkään voi olla mitenkään mahdollista?

jöije
jöije
8.10.2020 20:19
Vastaa...  Admin Pt-media

Ihanko olet PT itse tuon keksinyt? Aika monta vuotta olen vaihtoehtomedioita seurannut, enkä ole moisesta pedo-tunneliverkostosta koskaan kuullut. Aika sekaisin tunnut olevan.

Boomer
Boomer
8.10.2020 20:25
Vastaa...  jöije

Hän myös uhkaili juutalaiskritiikin poistamisella jo. mutta sanoi että ”menköön vielä”. Tajukangas ei ole enää riippumaton. Katsotaanpa vain miten käy tällekin sivulle.

AfS Taju = 0?
AfS Taju = 0?
8.10.2020 23:50
Vastaa...  Admin Pt-media

Olet AfS jäsen mutta et silti aio äänestää heitä? Mitäs järkeä siinä on?

Lällälläää
Lällälläää
9.10.2020 12:10
Vastaa...  Admin Pt-media

Matuillapa on vaik ei olis papereita.

T
T
9.10.2020 10:44
Vastaa...  Admin Pt-media

Kaikkea on hyvä kritisoida, varmuuden vuoksi.

Totuus on ihan toinen
Totuus on ihan toinen
9.10.2020 14:56
Vastaa...  Admin Pt-media

Eihän PT-media eroa mitenkään muista valhemedioista. Ylläpitäjän oma mielipide vaikuttaa julkaistaviin uutisiin & muiden eriäviä mielipiteitä pilkataan. Ihan samaa paskaa kuin YLE ja HS.

Fumes
Fumes
8.10.2020 20:20
Vastaa...  Admin Pt-media

Niin. Että miltä se KUULOSTAA? Aivan. Osa suunnitelmaa.

NoNiin
NoNiin
8.10.2020 22:03
Vastaa...  Admin Pt-media

Ja siksi, että se kuullostaa mahdottomalta, sellaista ei voi olla?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.10.2020 16:28
Vastaa...  NoNiin

Ajelepa metrolla vaikka Ameriikkaan, menee pari viikkoa ehkä, kun yksi pedari pitää hakea Italiasta kyytiin. Mikäs siinä, raiskaillessa aika kuluu rattoisasti. Joku toinen menee lentokoneella muutamassa tunnissa…

Yksikään rakentaja ei ole kertonut työmaastaan mitään, vaikka niitä on ollut kymmeniätuhansia. Ei sanaakaan.

Yhdessä ohjelmassa oli helvetin salainen eliitin ydinsuoja. Ajoivat pokkkana autolla sisään, se kun oli suuaukko ihan tien vieressä. Tuli sisällä toinen auto näkyviin, eli salainen poliisi oli huomannut heidät äärimmäisen kielletyllä alueella. Eiku karkuun!

-30% kassalla
-30% kassalla
8.10.2020 18:21

”Erilaiset salaliittoteoriat ovat tulleet sydäntä lähelle. 5G, korona ja maanalaisissa tunneleissa hääräävät pedofiilit.”

Onko tämäkin sivusto muuttunut vihollisen alustaksi?

Ja koirailme
Ja koirailme
8.10.2020 19:04
Vastaa...  Admin Pt-media

Tuota samaa sinä Paavo aina toistelet täällä.

MattiS
MattiS
9.10.2020 00:48
Vastaa...  Ja koirailme

Salaliittoteoriat ovat vain salaliittoteorioita, mutta vasemmiston harhat ja moraalisäteilyt muuttavat tätä maailmaa paljon, paljon huonommaksi. Ei paljoa tarvitse arpoa kumpi laita vaarallisempi! Ihmettelen että PT pitää vasemmistoa pienempänä pahana.

T
T
9.10.2020 07:52
Vastaa...  Admin Pt-media

Mitä tulee salaliittoihin niin oma näkemys on että ne ovat melko pienen piirin juttuja…

En tiedä
En tiedä
8.10.2020 18:36

En tiedä harhoista, mutta jotkut seuraamistani lähetyksistä ovat muuttuneet. Pidän Juneksen ja Tiinan VihapuheFM ohjelmasta, mutta viime aikoina on alkanut ilmeneään Tiinan olemuksesta ja puheista välillä silmiinpistäviä asianhaaroja: Tiina vapettaa alati. Kasvojen vaikuttavat samansuuntaisilta kuin kasvissyöjien. Ei taida syödä kunnolla. Ilo ei enää leisku silmissä kuten ennen. Englanninkieliset lähetykset voisi hoitaa Junes yksin, koska Tiina ei vain kykene tuottamaan soljuvaa puhetta (enää). Ulosannissa on epävarmuuden energiaa.

Haluaisin, että kaikki on hyvin. Mutta jotakin on muuttunut. Perhekin pitäisi joskus perustaa ja molemmat vaikuttavat pelkäävän lasten hankkimista oman suuntautumisensa takia.

Muualla tämä viesti poistettaisiin. Saa nähdä miten käy. Kansallismielinen kenttä jakautuu jälleen siihenkin että osa pitää koronaa juonena ja kusetuksena ja toiset taas vaativat maskeja naamaan ja haukkuvat välinpitämättömiksi heitä, jotka eivät alistu tai edes voi sairauden takia käyttää maskia..

TAPPAVA VIIRUS
TAPPAVA VIIRUS
8.10.2020 18:54
Vastaa...  En tiedä

Antaa tulla kaiken alas vaan. Ei tätä enää sohvaskriimit sun muut leikit pelasta.

stydi paskiainen
stydi paskiainen
8.10.2020 19:16
Vastaa...  En tiedä

Ne tekee mielummin sohvaskriimejä ja vapettaa. Käy miekkareissa kuvaamassa. Lukee chattiviestejä retardeiksi. Valkoset perheet on yliarvostettuja.

MattiS
MattiS
9.10.2020 00:54
Vastaa...  En tiedä

Näin tavallisena, mihinkään ”porukkaan” kuulumattomana tyyppinä ihmettelen suuresti näitä ”isänmaallisia” jotka toistensa kimpussa ovat jatkuvasti ja itsestään vähäisemmänkin uskottavuuden kadottavat.

Jos esim. tälläiset riitapukarit tulisivat nykyhallituksen tilalle, tämä maa menisi entistä hullummaksi ja hajoaisi tuusan paskaksi hetkessä. No eipä noita onneksi politiikassa näykään, mutta tekevät termistä ”isänmaallinen” vitsin.

O. V. Kuusinen suposta
O. V. Kuusinen suposta
9.10.2020 10:19
Vastaa...  MattiS

Olemme taitavia paskomaan pilalle jokaisen kansallismielisen ryhmittymän, ilmiön tai virtauksen.

Paalu
Paalu
8.10.2020 18:36

Lasten uhraaminen ”menoissa” on tuhansia vuosia vanha juttu ja sitä on tapahtunut läpi tunnetun historian.
Mutta, siis Epstein tappoi itsensä turhaan? Maxwell on pidätetty syyttömänä? Eikä ”prinssikään” ole käyttänyt ketään hyväkseen? Kaikki Little Saint Jamesilla käyneet ovat vain nauttineet raikkaasta trooppisesta lomasta? Eikä adrenokromia ole olemassa, zukkerberi vaan valehteli fb postissaan sen olevan ”nautinnollisinta ihmistoimintana johon hän on päässyt osalliseksi, ainoastaan joskus on haastavaa katsella tapaa jolla A poistetaan pienimmistä osallistujista”? Eikä neitsytsaarten syyttäjä viranomainen halua lolita-expressin lokia syytteiden nostamiseksi? Se mikä tätä porukkaa isosti yhdistää on juutalaisuus ja talmudin jumalallistettu oikeutus. Mutta ei hätää, kaikki valehtelee, sä olet oikeassa ja me monet muut vaan ollaan titityykukkuuu.
Mikä tarve sulla on vähätellä asiaa jota et itse usko todeksi? Mä kans toivoisin että kaikki ois vaan valheita. En myöskään usko Trumpin olevan ”pelastus”, en usko että sitä olis odotettu vuosikymmenet. Uskon Trumpin olevan eliitin nukke, keino saada aikaan kaaos jota he tarvitsevat selvitäkseen ongelmista jotka ovat jo useille avautuneet.

stefan
stefan
8.10.2020 18:43
Vastaa...  Paalu

tämä on juuri se ongelma minkä koen usein täällä lukiessa pt-mediaa. ei muka ole maailmassa olemassa asioista jotka on meille esitetty ja todistettu kuin tuore lahna päin lärviä

uusi mv-lehti on vitsi myös
uusi mv-lehti on vitsi myös
8.10.2020 18:50
Vastaa...  Paalu

Juuri näin. Paavo Tajukangas taitaa vaan yksinkertaisesti olla liian pelokas käsittelemään tälläisiä asioita.

”EI VOI OLLA NOIN”. Ja sitten sitä perustellaan artikkelitolkulla käyttäen samoja termejä kuin ne jotka ovat niitä jotka haluavat kansallisvaltiot unholaan!

moro tampereelta
moro tampereelta
8.10.2020 19:08
Vastaa...  Admin Pt-media

Poistele poika sivultas mitä poistelelet. Ei nosta rispektiä.

Focus2
Focus2
8.10.2020 19:12
Vastaa...  Admin Pt-media

Mille pohdinnoille? Kuuluuko siihen porukan elämänmenoon ympärileikkaussilvonta vai ei?

Prozac
Prozac
9.10.2020 10:55
Vastaa...  Admin Pt-media

Minusta juutalaiset ansaitsevat täyden tuen jo siitä syystä, että muslimit eivät pidä heistä. Ja on hyvä muistaa että Himmler sympatiseerasi kovasti islamia, heillä kun oli sama vihollinen. Heinrich kuljeskeli työreissuillaa aina koraani mukana.

Los6666
Los6666
8.10.2020 18:51

justjust… kun miettii näitä punavihervasemmiston avohoitopotilaita naziharhoineen, en todellakaan voi yhtyä artikkelin rinnastukseen.
koskaan kuullukkaan mistään tunnelipedareista 😂

babel
babel
8.10.2020 19:28
Vastaa...  Admin Pt-media

Mitäs se sitten on kun kiistää, kiistämisen jälkeen päivänselviä ja todistettuja asioita? Ja ei, en nyt puhu siitä onko Kuussa käytä vaiko ei.

Sössönsöö
Sössönsöö
8.10.2020 18:59

Niin että maailmanlaajuista pedofiiliverkkoa ei olekaan olemassa? Kuinka monella tämän skenen äänitorvista edes on jumalauta lapsia. Paavolla ei ainakaan eikä Tiinalla ja Juneksella. Eikä varmaan tule olemaankaan. Marcoa taas on OK hakata ja haukkua kun mies on äärikonservatiivinen kalvinisti eikä peräänny. On jälkikasvuakin.

Todellakin pitäisi Marcoa ja Maria tukea helvetisti enemmän.

Adrenokromi on poikaa!
Adrenokromi on poikaa!
8.10.2020 19:35
Vastaa...  Admin Pt-media

Totta puhut. Minäkin olen katolinen ja kannatan Paavia, uukakkosen Bonoa ja Epstein tappoi itsensä.

Minä
Minä
9.10.2020 02:22
Vastaa...  Admin Pt-media

Kuinkahan on? Mitä tarkoittaa maailmanlaajuinen? On tuon tuostaan paljastunut kansainvälisiä pedoverkostoja, siis poliisi paljastanut.

Epäuskottavaa tosin, että olisi suuri maailmanlaajuinen pedoverkosto, joka olisi ikiaikainen ja valtavan suuri. Sen sijaan on uskottavaa, että kaikenlaisia verkostoja on, eikä meillä tosiasiassa ole tietoa niiden olemassaolosta. Huhujen ja pelkkien väittämien pohjalta ei kannata pitää totena, mutta realismia on pitää mahdollisena.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.10.2020 19:13

Mietin vain sitä, että joillakin salaliitto kanavilla on selvä kaava. Kun julkaistaan juttu tyyliin maahanmuutto imee Suomen verovaroista 3 – 8 mrd/vuosi tai vastaavaa ja sitä vähän kuin odottaisi, että nyt alettaisiin talkoisiin Suomen pelastamiseksi, niin kohta julkaistaan juttu jenkeissä käytävästä tunneli sodasta tai siitä kuinka Obamat, Clintonit ja Bussit on vangittu ja viety Guantanamon. Sitten tämä vangittu Bill Clinton suhauttaakin yksityiskoneella tervehtimään jotain tuttua Ahvenanmaalla ja Barack Obama kiertää luennoimassa eri puolilla maailmaa. Missä tällaisten sivustojen vastuu. Pikemminkin ihmisten huomiota paloitellaan kohteesta toiseen ja ihmiset kääntyilevät kuin tuuliviirit, eivätkä kykene toimimaan. Se lienee tarkoituskin. Kun usko päättäjiin ja valtapuolueisiin on mennyt ja järjestelmää on alettu epäillä on tätä keksitty ruveta käyttämään hyväksi.

Minusta valta muuttaa asioita on ihmisillä. Vaikka uskon, että on olemassa ulkoparlamentaarisia voimia, joiden valta perustuu rahaan, eivät nämäkään voisi estää muutosta, jos tarpeeksi moni ihminen sitä vaatisi.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.10.2020 19:16

Saamarin oikoluku.

Donald
Donald
8.10.2020 19:25

Joo samasta mobiilitodellisuuden dilemmasta kärsii moni viesti. Mutta onneksi on lukutaito mitä tarkoitetaan. Oli mahtava viesti sinulla!

Minä
Minä
9.10.2020 02:31

Kaikilta suunnilta tulee kehiteltyä tarinaa, mikä kenenkin tarkoitusperä, mutta selvästikin on pyrkimys vaikuttaa ihmisten ajatteluun ja käyttäytymiseen. Jotkut elävät salaliittoteorioiden keksimisellä kuin hyvätuloiset pastorit omine kirkkoineen.

Kaikkeen ei kannata uskoa. Joitain asioita voi pitää mahdollisena, mutta ellei löydy todisteita todellisuudesta, ei ole syytä antaa sen vaikuttaa omaan ajatteluun ja toimintaan.

Maailma on sen verran sairas, että uskomattomatkin jutut saattavat olla tosia, mutta jos uskoo kaikkiin väittämiin, on uskotusta lähes sata prosenttia epätosia. Voi olla hyvä pitää avoin mieli ja jättää avoimeksi vailla todisteita olevat tarinat, siis ei sano, että ei ole, eikä sano, että on.

Jos antaa valheiden vaikuttaa omaan toimintaan, elää valheessa. On huomattava, että valhetta voi olla kieltäminen siinä kuin myöntäminenkin.

juha II
juha II
8.10.2020 19:43

Mistäpähän sen kaiken tietää ja milleppä sitä nauraa osaa.

Nauru seis
Nauru seis
8.10.2020 19:49
Vastaa...  juha II

Näin se menee. Kannattaa luovuttaa. Tolkun kansalaiset leikkaavat kahvialennuskuponkeja ja seuraavat Salkkareiden juonenkäänteitä. Mistäpä sitä tosiaan kaikkea tietäisi.

kalerki-sionisti
kalerki-sionisti
8.10.2020 19:46

Paavo kirjoittaa täyttä asiaa. Kannattaa lisäksi muistaa, että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. Tämä ilmiö korostuu erityisesti nettimaailmassa, jossa täysipäisillä ihmisillä ei yleensä ole aikaa jankuttaa vainoharhojaan joka yhteydessä. Näitä kalerki, klopalisti, cia, sionisti, nato, jessika mökellyksiä rummuttaa innokkaimmin se kaiket päivät netissä roikkuva väestönosa, ruplahorojen ohella.

Yhteistä näille myötähäpeää aiheuttaville jankutuksille on, että ikinä ei ole esittää uskottavia todisteita. Linkkejä epämääräisiin öyhö-plokeihin ja kusisiin youtube-videoihin ropisee kyllä, joista löytyy aina vain lisää samaa öyhötystä ilman minkäänlaisia uskottavia lähteitä.

Arvostan Pt-median Oikeanmedian ohella korkeimmalle tasolle suomalaisista kansallismielisistä uutissivustoista, juurikin lähdekritiikin takia. Kiitos!

Stockholm Syndrome
Stockholm Syndrome
8.10.2020 19:53
Vastaa...  kalerki-sionisti

Nice try.

Groomer
Groomer
8.10.2020 20:15
Vastaa...  Admin Pt-media

Eli kohta alkaa täällä juutalaisaiheiden sensuuri? Mutta ”menköön vielä” sanoit? Mitä muuta sensuuria tiedossa?

Maijanen
Maijanen
8.10.2020 20:17
Vastaa...  kalerki-sionisti

pave kirjoitti tuon yllä olevan itse.

”Arvostan Pt-median Oikeanmedian ohella korkeimmalle tasolle suomalaisista kansallismielisistä uutissivustoista, juurikin lähdekritiikin takia. Kiitos!”

Ei hyvää päivää 😀

Eikö niin
Eikö niin
8.10.2020 20:49

Erikoisinta tässä näiden ihmeellisten artikkelien ohella on: Paavo Tajukangas esiintyy kansallismielisenä. Ei vielä yli nelikymppisenäkään ole hankkinut lapsia eikä aiokaan. Ei ole parisuhteessakaan. Mutta Paavolla on nettisivu.

Heilutetaan vain Suomenlippua kadulla.

Johanna
Johanna
8.10.2020 21:01
Vastaa...  Eikö niin

Tästä voisi puhua muuten enemmän. Miksi Suomen kansallismielisillä ei ole jälkikasvua? Eivät puhu siitä että tehdäänpä suomalaisia lapsia lisää. Eivät koskaan. Striimejä kyllä piisaa!

Miksi he eivät NIMENOMAAN tähtää perheen perustamiseen? Onko Panu Huuhtasellakaan jälkikasvua. Marcolla on sen tiedän. Erik Kamula, Juki ja nämä muut väkivaltaisset viinahullut: arvelisin että se agressio tulee jostakin. Kun ei ole oikein mitään tulevan varalle?

Rellinen
Rellinen
9.10.2020 10:10
Vastaa...  Eikö niin

Kukapa sitä tulevaan mamulandiaan, marakattien raiskattavaksi, ryöstettäväksi ja hakattavaksi lapsia haluaisi värkätä.
Joten eipä tarvitsisi ihmetellä pottunokkien alhaista syntyvyyttä.
Valveutuneiden kansallismielisten sydäntähän se eniten nykymeno raatelee, joten miksipä sitä lisää murheen aiheita itselleen hankkisi lasten kautta.
Punapirujen sairasta kostonhimoa, kaunaa ja päänuppia sekin valitettavasti tyydyttää.

Mortimer Kivitasku
Mortimer Kivitasku
8.10.2020 21:13

Maanalaiset pedofiilitunnelit on oikein kivoja, mutta hankalia ja kalliita rakentaa ja huoltaa. Helpommalla pääsee, kun muuttaa maaseudulle. Siellä on sitten eri kiva hakata vaimoa ja nussia omia lapsia kun kukaan ei näe eikä kuule, kertoo Vihreiden varapuheenjohtaja Fatima Darra (nimi muutettu).

Jaaha
Jaaha
8.10.2020 21:57

Samalla kun harhaisimmista salaliitoista kirjoittaa ja kritisoi typerimpiä juttuja, ei kuitenkaan kannata jättää sellaista mielikuvaa, että CIA ei olisi huumeiden salakuljetuksen vaikutusvaltaisin organisaatio ja että globalistieliitti ei kävisi ihmiskauppaa alaikäisillä seksiorjilla. Koska kumpikin väite on todistetusti totta ja ollut sitä jo kolme vuosikymentä. Harhaisimmat jutut ovat toki harhaisia, mutta kun niitä kritisoi, ei kannata jättää sellaista vaikutelmaa, että on itse niin harhainen ettei ymmärrä miten maailma makaa.

Pelle
Pelle
9.10.2020 21:19
Vastaa...  Jaaha

Juurikin näin!

Dena
Dena
8.10.2020 22:11

Joo ja koska kuussa ei olla koskaan käyty, niin tulee eu:lle antaa verotusoikeus ja täysi oikeus suomen valtion budjetin säätämiseen, eikä uskoa mitään salaliittoja. Bensan hintaa on viipymättä hilattava ylöspäin vaikka salaliittoteoriat JFK:on murhasta vellovat, ei pidä antaa salaliitoille periksi.

Yuri Komissarov
Yuri Komissarov
8.10.2020 23:28

Hengen kohottamiseksi suosittelen Korsuorkesterin ”Paavolla on laavu” periaatteella meitä voi kyllä vaatia, mutta on paha yrittää ottaa.

Pedifiilit pitää kuohita
Pedifiilit pitää kuohita
9.10.2020 00:05

Maan päällä tai maan päällä? Sama se.

Belgiassahan paljastui äskettäin pedofiilirinki, nuorin uhreista oli 3kk vanha kapalolapsi.

Huomannut
Huomannut
9.10.2020 03:30

Molemmat ”aatteet” vetävät kahjoja ja harhaisia puoleensa kuin paska kärpäsiä.Tee siinä sitten järkevää poliitiikkaa wanhojen puolueiden nauraessa noiden sekoiluille.

Pera Pervo
Pera Pervo
9.10.2020 04:02

Netti on mahdollistanut ja samalla jotenkin vääristänyt keskustelua. Ihmiset, joilla on aikaa pohtia pienessä päässään vaikka 5G koronaa, juutalaisia, ilmastohysteriaa tai mitä lie saavat netissä äänensä kuuluviin. Mikä piru heitä riivaa? Mielen voisi täyttää vaikkapa perhe, työ, harrastukset, ystävät tai mikä nyt kiinnostaakaan. Mutta ei. Jos hörhöillään maanalaisista pedofiileistä, niin eivät kuun pimeällä puolella asuvat natsitkaan kaukana ole:)

PT on ollut yksi suosikkisivustojani jo vuosia. Koitan hakea tietoa ja uutisia monipuolisesti. Ajattelutapojaan on aina hyvä haastaa. Oma kantani (ilmeisen vastaava) kulttuuriseen ”rikastukseen” ei ole tässä olennaista. Vaan annan tunnustusta kiintoisista artikkeleista, sekä suoraselkäisestä suhtautumisesta hörhöilyyn. Kiitos tähän astisista jutuista ja tovottavasti jatkoa piisaa.

Juha
Juha
9.10.2020 07:44
Vastaa...  Pera Pervo

Monesti ihan asiallista perusteltua tekstiä suoltava sivusto harhautuu yhtäkkiä höpöttämään jostain ufoista tai Qanonista.. ilman faktatodisteita aiheen todenperäisyydestä. Korkealentoiset salaliittoteoriat ja foliohattutarinat syövät nopeasti uskottavuuden kaikelta sisällöltä.

Paavo on hyvin pitänyt linjansa, eikä mopo ole karannut pöpelikköön.. jatka samaan malliin.. faktalinjalla.. kiitos.

O. V. Kuusinen suposta
O. V. Kuusinen suposta
9.10.2020 17:00
Vastaa...  Juha

Tositarinoiden uskottavuuden heikentämiseksi ne varmaan on tarkoitettukin. Kukapa rikollinen ei haluaisi syyttäjäänsä hullujenhuoneelle tai syytöksiä hullujen höpinöiksi.

Mites kästiys puoluekentästä?
Mites kästiys puoluekentästä?
9.10.2020 08:14

Minua taas ihmetyttää se kun muuten niin järkevät ihmiset eivät käsitä mikä on vasemmisto ja oikeisto. Mikä on maltillinen vasemmisto ja mikä maltillinen oikeisto.

Äärioikeisoa ovat kristityt, ne jotka haluavat pitää vallan institutioilla. Vasemmisto taas on kommunistit. Ja äärioikeistosta seuraava puolue vasemmalle on Keskusta. Sillä se ajaa patruunoiden ja rahan agendaa. Jotkut kuvittelevat että se ajaisi maanviljelijöiden agendaa, mutta ei. Siksi Keskustalla on suurin kannatus Helsingissä, sielä missä raha on.

Sitäkään ei ymmärretä että Kansallinen kokoomus on puoluekestässä keskutapuolue. Se liberaalina kumartaa joka suuntaan aina kun siitä on sille hyötyä.

Johtuuko sitten koululaitoksestamme nämä väärinkäsitykset. Mutta esim kansallissosialistit ovat keskustasta vasemmalle oleva ryhmä. Eivät missään nimessä ”oikeistoa” jossa ovat kristilliset, rkp, SDP ja keskusta.

T
T
9.10.2020 08:58

Eikö ne ole nuo vasemmistoaktiivit, jotka näkevät joko natseja tai ilmastonmuutosta jokapuolella….

Jasso Paasoja
Jasso Paasoja
11.10.2020 15:00
Vastaa...  T

On kuitenkin hieman uskottavampaa puhua asioista, jotka ovat olemassa; kansallissosialisteja on ja ilmastonmuutos on todellinen ilmiö. Ilmastohysteriaan ja natsipaniikkiin verrattuna horinat joissain tunneliverkostoissa väijyvästä pedofiilieliitistä tai lasten verta keräävistä saatananpalvojakultisteista vaikuttavat kuitenkin täysin seinähullujen aikuisten harhaisilta ja infantiileilta horinoilta.

Morpho
Morpho
9.10.2020 09:47

Globaali mailma, YK ja EU sen eturintamassa ajaa juuri massamaahanmuuttoa, joten ymmärrän kyllä EU vastaisuuden ja halun säilyttää valtiollinen itsemäärämisoikeus.

Särmääjä
Särmääjä
9.10.2020 10:44

Siis EU:n tai Naton vaatustaminen on rinnastettavissa tunnelipedofiileihin uskomiseen? Ilmeisesti sitten myös Neuvostoliitto ja Varsovan liittokin olivat aikanansa ihan ok juttuja, mutta kaikki hörhöt ja salaliittoteoreetikot vaan haukku niitä sekopäisyyttänsä.

Jasso Paasoja
Jasso Paasoja
9.10.2020 18:52

Kommentteja lukiessani tulin siihen johtopäätökseen, että Taju tais hypätä oikeistofoliohattuhörhöjen varpaille melko makeasti.

Jatka samaan malliin ja hienoa nähdä, että jollakin pysyy järki päässä. Alkaa nimittäin hieman kyllästyttämään nämä skenessä pyörivät puoskarikultistien juttuihin hurahtaneet mt-tapaukset.

K J
K J
9.10.2020 21:58

Eiköhän Paavo nyt lyhykäisyydessään tarkoita tällä sitä, että ihmisten pitää oppia lukemaan uutisia omalla järjellään, eikä suin päin hypätä suurimpien toimijoiden salaperäisimpiin uutisointeihin kummallakin puolella. Sillä se on juurikin maailmanlaajuisesti pahin ongelma. Faktat pitää tarkistaa vaikka kuinka haluaisi uskoa ensimmäiseen hyvältä kuulostavaan mielipideuutiseen.

Itse en ole pahemmin korruptoitunut, vaikka näenkin kansakuntaa jaettavan kahtia (HOX) ja yritän lukea uutiset mahdollisimman neutraalisti – enkä pelkästään rivien välistä. Voin arvostella Paavoa tai ihan ketä tahansa, kunhan pystyn perustelemaan sen lähteineen päivineen.

Olen suomalainen ja se on suvussani status quo. Mitä suomalaisuus sitten tarkoittaneekaan, voi sen itse kukin helposti tutkia.

noname
noname
11.10.2020 13:08

Millä sinä Paavo sitten selität sen, että suunnittelivat cheese pizzan CP ja hot dogien syömistä useamman viikon päähän? Jos poliitikot tapaavat niin se tapaaminen ja puhuminen olisi varmaan tärkein asia, eikä miettiä ruokia, mitkä kuuluvat pedofiilien slangisanastoon.