Miksi on olemassa paperittomia henkilöitä?

Ruotsissa arvioidaan oleskelevan 40 000 paperitonta kehitysmaista tullutta tulijaa. He elävät useimmiten jonkinlaisissa maanmiestensä järjestämissä kommuuniasunnoissa ja maanmiehensä käyttävät heitä hyväkseen työmarkkinoilla. Palkkaa ei makseta kuin nimeksi, mutta töitä kyllä joutuu tekemään. Kunnon nykyaikaista orjatoimintaa.

Useimmat tulijat tulivat 2015 syksyllä Suomeen ja Ruotsiin monen maan kautta. Moni on nyt viiden vuoden jälkeen saanut kielteisen oleskelulupapäätöksen ja kaikki oikeusasteet ja valitukset on käyty läpi. Edessä olisi kotiinpaluu. Moni päättää kuitenkin mennä ”maan alle”, sillä viisi vuotta ilmaista elämää on antanut toivon, ja jonkinlaisen varmuuden, että aina löytyy joku kikka kakkonen, jonka avulla kotiinpaluun voi välttää. Loppujen lopuksi on melko huonoa tuuria, että joutuu Maahanmuuttoviraston säilöön ja lentokoneeseen.

Länsimaalainen pelote kotiinpaluusta ei siis ole ihan sellainen pelote kuin sen soisi olevan. Tulijat tietävät, että ei heitä lähetetä kotiin kuin vain ani harvoin.

 

Mitä paperittomuus tosiasiassa tarkoittaa?

Ensinnäkin jokaisella paperittomallakin on paperi. Niissä papereissa lukee ”pakkopalautus”. Toiseksi, kenenkään ulkomaalaisen paperittomuus ole meidän aiheuttama ongelma vaan paperittoman itse itselleen aiheuttama ongelma.

Kaikista alikehittyneimmissäkin maailman maissa on henkilötodistussysteemi. Joitakin harvoja sademetsien heimoja lukuunottamatta useimmat maailman ihmiset saavat kotimaastaan jonkinlaisia papereita, ainakin syntymätodistuksia. Niistä maista, josta Eurooppaan tullaan sotapakolaisina; Irak, Afganistan, Somalia jne, näissä kaikissa maissa on olemassa jonkinlainen henkilöpaperi-, ajokortti- ja passisysteemi siinä missä suurimmassa osassa maailman maita. Jos suomalaisen on vaikea elää ilman papereita Suomessa, ei irakilaisen paperittoman elämä Irakissa ole yhtään sen helpompaa. Heillä on ollut siis paperit. Oikeastaan kehitysmaissa on tärkeämpää kantaa jotain paperia mukana kuin yhdessäkään Euroopan maassa.

Esimerkiksi Irakista tulevien tulijoiden matka Suomeen ja Ruotsiin menee Turkin kautta. Vaikka Euroopan läpi voi lonnia ilman papereita niin Irakista ei pääse Turkkiin ilman passia. Jokaisella euroreilaajalla on vielä tässä vaiheessa paperit, mutta ne on sen jälkeen hävitetty. Paperit on hävitetty taas sen takia, tuolloin 2015 aikaan arabien ja muiden tulijoiden keskuudessa ymmärrettiin, että paperittomuuden avulla taustoja ei voi tutkia. Kuka tahansa voi siten tulla Suomeen esittäytyen millä nimellä haluaa ja sepittää millaisen tarinan sattuu keksimään. Kun taas jos henkilöllä on paperit, on taustojen tutkiminen helpompaa ja jos turvapaikalle ei ole tarvetta, se tulee ilmi helpommin.

Kaikilla Eurooppaan tulleilla henkilöillä on ollut paperit, mutta ne on hukattu siksi, että he ovat yrittäneet huijata eurooppalaisia. He ovat kuvitelleet olleensa ovelia, luulivat ällyttävänsä eurooppalaisia. Henkilöillä, joilla on oikea pakenemisen tarve, ei ole tarvetta hävittää papereitaan. Jos henkilön nimi on se, miksi hän itseään väittää, miksi he ovat hukanneet paperinsa? Tietenkin siksi, että tarina ei ole totta. Jos tarina olisi totta, ei taustaa tarvitsisi salata.

 

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jones

Olisi mielenkiintoista tietää minkälaisia satuja paperittomat ovat kertoneet. Meillehän sitä ei kuitenkaan koskaan kerrota. Miksei joku voisi hiukkasen avautua jos tietää näistä asioista? Onko heillä elinikäinen vaikenemispakko, kovan rangaistuksen uhalla?

paperiliitäjä

Vankeinhoidosta eläköitynyt tuttava kertoi jollakin turvapaikanhakijalla olleen jopa 8 tai 9 eri henkilöllisyyttä. Hän kertoi menettäneensä luottamuksensa ihmisiin tutustuttuaan hyväkäytöksisiin vankeihin, joiden tiedoista kuitenkin näki ”karmeita” rikoksia.
Missäs muut vastaavat tarinat luuraavat ?

Jorma Melkonen

googlaa vaikkapa ”satutäti mielikki”

pöh

Niin, ”paperiton” on laittomasti maassa, se paperittomuushan on vain taas yksi mamuttajien keksimä termi, jolla koitetaan hakea sääliä laittomasti maassa oleville.
Ja erikoisinta on että niitä suvaitsevaisia ei kiinnosta esim ukrainalaiset ym, ainoastaan muslimimaista tulleet.

Malthus jr.

Hyysäri tarjoaa taas erästä näkökulmaa pakolaisuuteen ja raottaa hiukan tulevaisuutta: (https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006664427.html)

”Tiedetään jo, että pandemian aikana EU:n ulkorajojen taakse kasvaa entistä kovempi paine…”
”Tulee taas aika, kun Euroopan unionin rajapuomit avataan…”
”Ihmiset pakenevat konflikteja, kaaosta ja köyhyyttä…”

Eräiden maiden väestö kasvaa sellaista vauhtia, että tänne Eurooppaan syntyy sitten tuota ”konflikteja, kaaosta ja köyhyyttä”

Minä

Belgiassa ihmettelivät noihin aikoihin, että miten on mahdollista, että ”turvapaikanhakijoiden” tarinat ovat niin samanlaisia.

Aikansa tutkittuaan huomasivat, että toimivia tarinoita oli opittu belgialaisten omilta sivuilta, joissa kerrottii millä tarinoilla oli saatu turvapaikkoja.

seant

Suomen laissa ko. henkilö laittomasti maassa oleva. On keksitty vähemmän ihmisten silmissä oleva paperiton. Vaihtoehto median ainakin pitäisi käyttää aina oikeaa nimitystä
Saksassa virkailijoille juuri opetetaan vähemmän syyllistävää sanontaa esim.
”turvapaikanhakija”  on  ”suojattuja henkilöitä” tai ”suojeluun oikeutettuja henkilöitä” 
”ulkomaalainen” on ”asukas ilman Saksan kansalaisuutta”. 
 ”laittomiin maahanmuuttajiin” on ”asiakirjoittomilla maahanmuuttajilla” 
 ”taloudellisiin pakolaisiin”, on ”taloudellisista vaikeuksista pakeneville ihmisillä ”.

Malthus jr.

Tuossa on hyvä esimerkki juurisyystä, miksi Eurooppaan tulee pyrkimään kestämätön määrä kehitysmaalaisia (https://www.maailmankuvalehti.fi):

”2010-luvun alussa Nigerin hallitus yritti käynnistää sukupuolivalistusta kouluissa, mutta joutui perääntymään, kun vaikutusvaltaiset islamilaiset
järjestöt protestoivat voimakkaasti. Konservatiiviset imaamit ja saarnaajat julistavat, että syntyvyyden säännöstely on syntiä.”

Kantis suojaton, matu SUVEREENI

Vaikka matu tekisi Ruotsissa 1000 murhaa- tai 100.000- ei häntä palauteta kotimaahansa jos on syytä olettaa että hän kotimaassaan riskeeraa kyytiä, aina tavallisesta vainosta kuolemantuomioon.

Suomen Kansalainen

Oletko Paavo perehtynyt tähän Dalarnan tapaukseen, oliko oikeasti hätävarjelun liioittelua , eli ampuiko maahan kaatunutta tjsp, taikka saiko muuten vaan linnaa koska kehtasi puolustaa itseään kotiin tunkeutunutta vastaan ?

https://www.friatider.se/m-politiker-gor-det-lagligt-att-skjuta-ihjal-inkraktare-i-sitt-hem

PSn äänestäjä

Paketti tulee
Oletko valmis?
EU on. Mutta maksatko paketin?
Huhtasaari 7.10.
googlaa
youtube mamupaketti
https://www.youtube.com/watch?v=z9x3z9blAV0

Klarsyn

Ns. paperittomien olemassaolo länsimaissa on merkki toimimattomasta yhteiskunnasta. Laittomia ovat, saavat silti erilaisia ilmaispalveluja, terveys hoidetaan, asuminen kustannetaan. Heikot johtajat luovat kansalaisille kovia aikoja, kun ovat haluttomia ja kykenemättömiä ylläpitämään laillisuuden tilaa. Ideologisesti kumarrellaan monikultturismia ja YK:n globalismia, ylpeästi hyvällä asialla, moraalissa ei omasta mielestään mitään vinksallaan.

Kaivohuoneen nuoren miehen tappajat, mahdollisesti myös näitä suojeltuja paperittomia, edelleen vapaalla jalalla. Sisäministeri on hiljaa tapauksesta sen verran häneltä liikenee huomiota omien kansalaisten turvallisuuteen.

Daavidin poika

Kyllä Pate kirjoittaa asiaa. Mutta pitää myös muistaa, että Eu:ssa on myös rekisteröity kaikki eläimet. Eli rekisteröidyt eläimet liittyy maataloustukeen josta Eu maksaa euroopan unionin sisällä oleville viljeliöille. Moni varmaan tietää miten viljeliöiden tukisysteemi pelaa Eu:ssa. Esimerkiksi. Lehmät, Vasikat, Porsaat, Siat, Lampaat, kantavat tunnusmerkkiä korvassaan. En nyt lähde spekuloimaan asiaa sen kummemmin mutta.>

Nyt kun nämä Insinöörit, hammaslääkärit, moniosaajat tulee Eu:n sisälle ilman mitään henkilöllisyystodistusta, niin eikö ratkaisu ole se, että nidotaan korvan lehteen jonkun näkönen tunnus samalla kun nousevat kumiveneestä EU:n maa kamaralle.?

Istuuhan kuitenkin maanviljelijät, metsänomistajat tietokoneittensa ääressä, ihan niin kun Kelan toimistohenkilökunta ratkaisemassa vaikeita ongelmia. Erohan on kuitenkin se, että meillä on jopa eläimet rekisteröity.

Korvalaput heilumaan!

Nerokas idea! Todella uskomatonta että possusta tiedetään joka sekunnilla kuka possu on mutta ei matusta joka tulee tänne elämään kustannuksellamme 50-100 vuotta ja jolla saattaa olla kilometrin pituinen rikosrekisteri jo tullessaan.

”Korvalappustereo” tulijoille eli mielellääm molempiin korviin ja heijastinmateriaalia niin näkyy pimeässäkin. Se toimisi meille muille varoituksena pimeään aikaan. Joka ei lappua ota ei rahaakaan saa.

Leikki sikseen: siru ihon alle niin loppuu esim. sossurahojen nostelu useammasta maasta, mikä säästö pelkästään se.

juha II

Onkohan kuvituskuvvan mies vielä vapaalla jalalla aikana, jolloin ”vitsi-huumorilla” ei ole enää minkäänmoista ”oleskelulupaa” toope-maissa!

Varosha loistava matuparatiisi

Tuonne Kyproksen Varoshaan voitaisin matut kuskata. Se on autiokaupunki joka rapistuu, kiitos Turkin ja Kyproksen sodan ja YKn idioottomaisten päätösten.

Matut sinne laittamaan paikat kuntoon! Mitä ne täällä norkoilevat ja pilaavat ilmaa?

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/nordcypern-oppnar-spokstaden-varosha-internationell-kritik-mot-agerandet

Yuri Komissarov

Se oli se ylen kauhistuttava hurrikaani joka vei ne paperit englanninkanaalin tai juutinraumaan vain hiusgeeli, merkkivarkut, ipad ja iphone jäivät jäljelle.

Yuri Komissarov

Isobritanniassa sisäministerillä on tällä hetkellä paras ehdotus laittomien maahantulijoiden internoinniksi Asencionin saarelle.