Mitä monikulttuurisuus on antanut lännelle?

Kaikki muistavat klassiset iskulauseet ”monikulttuurisuus on rikkaus” ja ”kulttuuri rikastuu”. Mutta mitä monikulttuurisuus oikeastaan tarkoittaa ja rikastuttaako kehitysmaista tuleva kulttuuri tosiaankin länsimaita?

Monikulttuurisuudellahan tarkoitetaan lähinnä vain kolmansista maista (Lähi-idästä ja Afrikasta) tulleiden turvapaikanhakijoiden mukana tuomaa kulttuurivaihtoa. Mitä jotain sellaista annettavaa afganistanilaisella, irakilaisella tai somalialaisella kulttuurilla on eurooppalaisille kulttuurille, että sen voidaan sanoa rikastavan eurooppalaista kulttuuria?

Jos unohdetaan sellaiset perusperustelut, kuten ylivoimaisen parempi ja ilmavampi riisi tai rytminen kansantanssi, niin mitä muuta meille jää käteen?

On hyvä, että ihmiset tulevat tänne, opimme toisiltamme eri asioita”

 

Mitä asioita pohjoismaalaiset voisivat oppia lähi-itäläisiltä ja afrikkalaisilta?

Seuraavaksi muutama esimerkki: avioitumista alaikäisen serkkutytön kanssa. Lasten sukuelinten silpomista. Ihmisten kivittämistä tai hirttämistä kylänraitilla. Kunniakulttuuria, jossa toisen ihmisen päälle käydään pienimmästäkin ”rispektin” puutteesta. Kunniakulttuuria, jossa miehet vahtivat suvun naisten pilluja kuin pahimmat perverssit. Veriset eläinten lahtaukset. Säkissä kulkevat naiset. Yhteiskuntajärjestyksen, jossa kuka tahansa voi joutua hengenvaaraan pienimmästäkin asiasta.

Oma suosikkini on julkiset hirttäjäiset, jossa ihmiset kuvaavat hirttotapahtumaa kännykkäpuhelimiinsa kiimasta hourupäisinä. Silmät kiiluen saisi tuijottaa torilla hirtettävää ihmistä ja kirkua naama punaisena allah akbaria.

Kun katsoo islamilaisen maailman karttaa, niin huomaa, että useimmat islamilaiset maat, muutamaa yksittäistä maata lukuun ottamatta, ovat hyvin takapajuisia ja alkeellisia yhteiskuntia, joissa ei tiedetä mitään sellaisista asioista kuten demokratia tai tasa-arvo. Seksuaalivähemmistöt ovat hengenvaarassa, ilman suuren suvun tai klaanin taustaa olet arvoton hylkiö jne. Niin ikään yhteiskuntarauha on mitä on, ihmiset eivät luota toisiinsa eivätkä viranomaisiin.

Islamilaisissa maissa ei ole minkäänlaista luovuutta taiteen ja tieteen saralla verrattuna ei-islamilaisiin maihin. Islamilaisista maista ei tule kirjallisuutta, tieteellisiä tutkimuksia, taidetta eikä yhtään mitään. Nobelin palkintoja ei kovin paljon jaella islamilaiseen maailmaan. Lähinnä islamilaisesta maailmasta kuulee itkua ja hammastenkiristystä.

Toki monikulttuurisuus on tuonut jotain länteenkin

Jättimäisiä maahanmuuttajaghettoja, kuten Rinkeby, jossa eriytyneisyys ja ulkopuolisuus ympäröivästä yhteiskunnasta kukoistaa. Alhainen sosioekonominen status, asuinalueiden rauhattomuus, suuri rikollisuus, luku- ja kirjoitustaidottomuus sekä todella surkea yleistieto. Tietotaidot tekniikasta, fysiikasta ja muista luonnontieteistä ovat niin alkeelliset, että koko asiaa ei viitsi edes miettiä. Lisäksi on saatu ulkomaalaistaustaisia mafioita, jotka kuppaavat sellaiset määrät yhteiskunnan rahoja, että puhutaan miljardisummista.

Mutta jos joku osaa mainita jotain hyvää mitä Rinkeby on tuonut Ruotsille, kuulen vastauksen suurella mielenkiinnolla.

Näin ollen ainoa oikea vaihtoehto, jos haluaa kokea ”monikulttuurisuutta” ja makuelämyksiä kera kansantanssin, on matkustaa itse niihin maihin joiden kulttuuria haluaa kokea.

Jos Rinkebyn asukkaat saisivat itse päättää miltä heidän lähiönsä näyttäisi, se näyttäisi tältä:

In the slums of Manila, inequality is so bad that the worst off have no chance to protest

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
11.10.2020 02:19

”Mutta jos joku osaa mainita jotain hyvää mitä Rinkeby on tuonut Ruotsille, kuulen vastauksen suurella mielenkiinnolla.”

Ehkä monet ruotsalaiset poliitikot osaisivat vastata kysymykseen. Pitäisikö tekeyttä suvakiksi ja mennä heiltä kyselemään ölövinä neuvoja, jotta osaisisi niiden avulla jauhottaa rasistit.

Asiasta toiseen. Tässä linkki videoon monikulttuurin ihanuuksista. Ruotsi mainitaan 🙂
https://drive.google.com/file/d/0B4nt3h8wH266M2M0NzluRHZSZjQ/view

Löysin videon suidlander.orgin sivuilta.

Kukavaan
Kukavaan
11.10.2020 02:48
Vastaa...  Kukavaan

Korjaus osoitteeseen:
suidlanders.org/the-future-of-the-west/

Suidlanders on buurien organisaatio, joka varautuu Etelä-Afrikan tasavallan ajautumiseen täydelliseen anarkiaan. Suidlanderit aikovat vetäytyä perustamilleen turva-alueille.

Eräs
Eräs
11.10.2020 03:46

Laitetaan jo poistetusta (syystä tai toisesta) artikkelista tekstileike tänne. Todenperäisyydestä ei ole takeita:

”In 2012 the UN secretly announced the application of the migration weapon against Europe in 2015.

Through resouces of the UN, the World Bank and the EU were installed five recruiting centres for workers in Africa as well as ten further centres in Middle East.

Anybody matching the criteria was given a smartphone and 2500 Euro cash, then being integrated into the pre-defined “refugee-routes”, the German offices were informed about and became coordinated. Officially this started in 2015 but inofficially all of that was already kicked off in 2013, at first in lower numbers, only in 2015 the “ENTER OPERATION” SYRIA set the ball rolling.

Suited candidates ideally had to be

20-30 years of age,
procreative (was tested!)
have an IQ of 90 at max,
as uneducated as possible, (more violent and more easy to conduct)
be Wahabit or Salafi and ideally disdain christs
(MUST HAVE)

Nice to have:

especially welcome were men peaking out by abnormal sexual behaviour,
like pedophiliac or homosexual, and whose tendency to violence against women was noticable.”

Yk on kuin syöpäkasvain
Yk on kuin syöpäkasvain
11.10.2020 10:26
Vastaa...  Eräs

Herää ihmetys, mitä vastaan YK taistelee? valkoista miestä? vai haluavat valtaa eli uutta maailmanhallintoa??

Toisaalta kehitysmaalaisia on paljon YK:n johdossa, joten kehitysmaalaista on ko organisaation toimintakin.Sellainen organisaatio kuin sen johto.

kanander
12.10.2020 13:53

Suomelle ei ole YKsta mitään hyötyä. YK taistelee todellakin valkoista miestä vastaan valkoisen miehen rahoilla.

Kaisa
Kaisa
13.10.2020 20:24
Vastaa...  Eräs

Eräs Ai sä menit lankaan ja linkkasit tuon minun alunperin testimielesä kirjoittamani jutun. Näyttää uppoavan hyväukoisimpiin lampaisiin tuollaiset päästä heitetyt läpät, kun ne syöttää vain oikealle kohderyhmälle, joka haluaa uskoa kaikkea mikä tukee omaa aatemaailmaa. Niin ja kunhan käyttää sitaattia, aivan kuin juttu olisi jonkun aidon (tai virallisen/uskottavan) lähteen tuotosta. Harva lammas kyseenalaistaa saati kyselee sitaattien alkuperäislähdettä. Kuka vain voi kirjoittaa tuollaisen jutun. Puhumattakaan, kuinka helppoa on muokata valokuvia ja jopa videokuvia ja kuinka eri videoita yhdistämällä jokainen teini pystyy kyhäämään kollaasin, jolla vaikkapa Sanna Marin myöntää olevansa terroristi ja rasisti – ja ihan omalla äänellään.

Rasmukseen kirjoitin vastaavanlaisen testin, mutta toisinpäin – kuinka ”salaiset” poliisi- ja viranomaislähteet sekä entiset CIA:n työntekijät ovat löytäneet kasapäin todisteita ja tallenteita jotka todistava kuinka Trump johtaa globaalia valkoisen ylivallan salaseuraa, jossa suunnitellaan projektia natsiarmeijan kasaamiseksi eliittisotilaista – mustien ja sateenkaariväen päänmenoksi jne. Ja samalla lailla heitin jutun sitaatteihin jättäen itse lähteen pois: Vasurilampaat nielevät kyllä yhtä lailla mitä vain, kun halutaan löytää tukea omille uskomuksille ja ideologioille. Jännästi nämä ”huippusalaiset” tekstit löytävätkin tiensä juuri SINUN (tai MINUN) silmien eteen. Siis tavan tallaajan luettavaksi.

Tavallinen netinkäyttäjä (etenkin vanhempi väki) uskoo liki kaiken, mikä on kirjoitettu ja liki kaiken mitä uutisissa (YLE/BBC/NYT/FOX/PT jne) kerrotaan. Harva haluaa myöntää, että oma medialukutaito on mitätöntä tai että se olisi puolueellista. Aivan kuten harva haluaa myöntää esim mainosten vaikuttavan juuri itseensä: ”Minuunhan mainokset eivät uppoa”, kuulee usein sanottavan ja kummasti kuitenkin markkinointi/mainonta on biljoonabisnestä ja liki jokaisen globaalin suuryrityksen suurimpia menoeriä vuodesta toiseen.

Tänne voisin hatusta heittää, että Espoossa tapahtui mamun tekemä terrori-isku ja moni varmaan uskoisi (haluaisi uskoa) jutun sen enempää kyselemättä kunhan syyllisenä esitetään mamu. Refugees Welcome-ryhmään taas voi vastaavasti kirjoittaa että Trump tai Halla-Aho on istunut KKK:n johtokunnassa suunnittelemassa ruskeiden ihmisten massamurhaa, niin eivät ihmettelisi lainkaan tai pyytäisi lähteitä.

Ei faktoilla niin väliä. Ei propaganda tuon vaikeampaa ole: Nimettömänä heitetty ”totuuden”siemen tai ”fakta” sopivalle kasvualustalle riittää hölmömmälle väelle kuin luu koiralle. Kyllähän lukemattomat suomalaiset antavat vuodesta toiseen ehtaa rahaakin kaiken maailman nigerialaiskirjeiden kirjoittajille. Luulisi, että suomalaiset sentään säästyisivät kusetukselta kun translaattoriohjelmalla käännettynä Suomen kieli menee täysin päin honkia. Moni antaa pankkitunnuksensakin kun valepoliisi – vieläpä romani – pyytää.

Eräs
Eräs
14.10.2020 07:25
Vastaa...  Kaisa

Et ole alkuperäistä tekstiä kirjoittanut, joten älä valehtele. Et pysty kertomaan mitään muuta koko kirjoituksesta.

Mielenkiinnosta voisin lukea Rasmukseen kirjoittamasi tekstin, jos haluat laittaa linkin vai valehteletko tässäkin kohtaa?

Loppu onkin sellaista lässyttämistä tai itsestäänselvyyksiä, että et taida olla ns. se penaalin terävin kynä.

Maailman huonoin diili
Maailman huonoin diili
11.10.2020 04:47

Vastaus:

MONIKULTTUURISUUS ON ANTANUT PIZZAN, KEBABIN JA HELVETINMOISEN MÄÄRÄN SURUA, RAIVOA JA PELKOA SEKÄ ASTRONOMISEN SUMMAN KAIKENLAISIA KUSTANNUKSIA.

PS joillekin se on myös antanut mustaa tai ruskeaa mokkakikkeliä pyytämättäkin.

Minä
Minä
11.10.2020 05:17

Eristäytyminen ruotsalaisesta kulttuurista on aika selvää. Näkyy sellaisestakin yksityiskohdasta, että liki jokaisella parvekkeella oli jo 90-luvulla lautasantennit, jotta kotimaan TV näkyisi ja voisi elää kotimaan siirtokuntana Ruotsissa.

Last edited 4 months ago by Minä
Tarja niemi
Tarja niemi
11.10.2020 20:37
Vastaa...  Minä

Miehelläni joka oli tullut Kroatiasta 50 luvun lopulla oli lautasantenni siksi että sillä näki ILMAN MAKSUA kanavat melkein koko maailmasta.
Hän puhui sujuvasti viittä kieltä ja ymmärsi seitsemää.
Joten tässä on ja olikysymys rahan säästöstä.
Joten älä höpise typeryyksiä.

Pöhköpää
Pöhköpää
12.10.2020 07:47
Vastaa...  Tarja niemi

Miehelläsi ehkä oli lautasantenni mutta 50-luvulla ei ollut vielä satelliitteja kiertoradoilla

Turhaantunut
Turhaantunut
13.10.2020 19:07
Vastaa...  Tarja niemi

Niin, ruokalautanen katolla.
Mitä vielä, oliko mulatillasi myös älykännykkä ja ferrari pihassa.

Aki
Aki
11.10.2020 06:09

Douglas Murray pohti kulttuurin rikastumista ja sitä, että miten määrä vaikuttaa kulttuurin rikastumiseen (vapaasti suomentaen ulkomuistista): yksi ulkomaalainen tuo varmasti uusia ajatuksia ja vaikkapa uusia ruokalajeja, toinen ja kolmaskin ehkä, mutta tuoko tuhannes ulkomaalainen enää mitään uutta, mikä voisi olla rikkautta? Terroristit voivat vähän tappaa ihmisiä, mutta toisaalta saammepa nauttia uusista ruokalajeista ja eksoottisesta musiikista!

Dickie
Dickie
11.10.2020 08:39

”monikulttuurisuus”`? se tarkoittaa islamisaatiota sekä neekeröintiä. Noitten touhusta on kulttuurit kaukana..Eli tuo touhu ei ole edes mitään ”monikulttuuria”, sillä missä ovat Suomessa tai Ruotsissa siis jotkin varsinaiset eri korkeakulttuurien edustajat? Japanilaiset, tiibetiläiset, italialaiset, sveitsiläiset, ranskalaiset, englantilaiset, irlantilaiset, alkuperäiset intiaanit, tai kiinalaiset?

aivan oikein..eivät missään täällä. Tänne haalitaan alkeellisia mutapäitä joiden järjettömiä uskomuksia ja yleistä tietämättömyyttä ja brutaalia toimintaa ja rikolllisuutta kutsutaan ”kulttuuriksi”.

Dickie
Dickie
11.10.2020 08:42
Vastaa...  Dickie

oikea termi tälle touhulle olisi siis kaksi-”kulttuurisuus”. Eli sitä yhtä oikeaa korkeakulttuuria eli länsimaita tuhotaan yksitotisella sonnalla, jolla ei ole kulttuurin kanssa mitään tekemistä.

sama kuin polttais talonsa ja sanois sitä sen jälkeen onnistuneeksi monikulttuuriksi

Tarja niemi
Tarja niemi
11.10.2020 20:43
Vastaa...  Dickie

Monet kätevät lääkärit, mm minut leikannut ortopedi on irakista. Eivät kaikki ole rikollisia, mutts joka härillä kyntää se räristä puhuu.
Jos elät rikollismaailmassa luulet että kaikki elää kuin sinä.

Pöhköpää
Pöhköpää
12.10.2020 07:50
Vastaa...  Tarja niemi

Vaikutat melko yksinkertaiselta

Suomi Finland
Suomi Finland
12.10.2020 11:02
Vastaa...  Pöhköpää

Sehän noista kommenteista tulee viesti viestiltä yhä selvemmin ilmi.

Turhaantunut
Turhaantunut
13.10.2020 19:08
Vastaa...  Tarja niemi

Siat lentää kaltaistesi pään sisällä.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
11.10.2020 09:53

Onhan se antanut mahdollisuuden auttaa. Ja osoittaa omaa suvaitsevaisuutta. Kun perhe Hussein tai Muhammed autetaan vaikkapa Rinkebyhyn tai Itäkeskukseen ja heille alkavat juosta erilaiset tuet, voidaan elää hyvällä omalla tunnolla. Useinkaan seurauksista ei tarvitse itse piitata, koska ne toistaiseksi jakaantuvat (kaikkien veronmaksajien kesken) tai raiskatuksi tai halal-teurastetuksi joutumisen todennäköisyys on edelleen pieni. Kun voi astua ulos westendiläisestä miljoonahuvilasta ja hurauttaa Teemalla töihin Helsinkiin, voi vain tuntea hyvää omaatuntoa siitä, että on pelastanut ihmishenkiä.

Itse koen kuitenkin, että maahanmuutolla päivän hyvän työn ja suvaitsevaisuuden lihaksi tulon lisäksi sekä piiloon jääviä (mediasensuuri, ongelmien jääminen aluksi suppean populaation kuten raiskattu, kunniamurhattu tai hala-teurastettu omaisuuden, kärsittäviksi) että vasta pitkällä aikavälillä esiin tulevia vaikutuksia. Nämä viimeksi mainitut ovat mm. turvattomuuden lisääntyminen, yhteiskuntaa koossa pitävien voimien heikentyminen, yhteiskuntaa oppimisen rakoilu sekä keskimääräisen älykkyysosamäärän lasku, mistä seuraa mm. innovaatiokyvyn heikkeneminen ja kyvyttömyys ylläpitää aiempaa teknistä ja tieteellistä tasoa. Jossain vaiheessa saavutetaan sitten piste, missä sivilisaatio romahtaa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
11.10.2020 10:07

Siis Teslalla.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.10.2020 10:03

”Islamilaisista maista ei tule kirjallisuutta, tieteellisiä tutkimuksia, taidetta eikä yhtään mitään.”

Musiikkia näissä maissa tehdään ja se soi valitettavasti jo meilläkin. Ei tosiaan rikasta mitään.

RoundUp- kulttuuri ei ole kulttuuria
RoundUp- kulttuuri ei ole kulttuuria
11.10.2020 10:30
Vastaa...  Suomi Finland

Juu mutta korvalääkärit (tinnitus) ja psykiatrit (hermoromahdus) rikastuvat, hehe.

Ne unohtu
Ne unohtu
11.10.2020 10:22

Bongorummut!

Jaaha
Jaaha
11.10.2020 10:42

Veikkaan, että tuossa unelmalähiössä ei pitkään lämmitys toimisi talvella.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.10.2020 19:15
Vastaa...  Jaaha

Miksei toimisi? Valkoinen heteromieshän sen joutuu ylläpitämään Nuorten Älykkäiden Naisten käskystä maailman tappiin saakka.
MIksi näin? Katso peiliin ja kysy sieltä.

Multikultia vaikka väkisin á la sosdemit
Multikultia vaikka väkisin á la sosdemit
11.10.2020 11:40

Trollhättan:

Huonomaineisen Kronanskolanin matukakarat aiotaan bussittaa hyvätasoiseen Strömslundsskolaniin jonka ympäristössa yli 100- vuotiaita huviloita ja kastanjapuita.
Asiaa ajaa erityisesti sosdem paikallispoliitikko Sofia Andersson DHARSANI. Tästä kertoo AB.

Siis: mielummin halutaan kaksi kehnoa koulua kuin yksi kehno ja yksi hyvä.

Kukavaan
Kukavaan
11.10.2020 14:43

Google Maps katunäkymineen paljastaa, että E45 tien itäpuolelle jäävä osa on muslimoitunut pitkälle. Johtopäätös. Rauhallinen ruotsalainen Ruotsi on menetetty. Ruotsi on törmännyt jäävuoreen, kyljestä tulee vettä sisään, valot vielä toimivat ja orkesteri soittaa. Ensimmäisen luokan matkustajat kerääntyvät pelastusveneille rauhallisesti. Ei syytä hätään, laiva on uppoamaton.

Tarja niemi
Tarja niemi
11.10.2020 20:51

Pojan poikaani joka oli ruotsin suomalainen ei otettu hienosto kouluun.
Sellaiset pahansuovat ihmiset kun sinä jotka haluavat segregatiota aiheuttavat vahinkoa kaikille.
Kaikki muut kuin kantaväestö kärsivät tuollaisten ihmisten omahyväisyydestä.

Pöhköpää
Pöhköpää
12.10.2020 07:57
Vastaa...  Tarja niemi

Jospa pojanpoikasi arvosanat eivät riittäneet kouluunpääsyyn, omakin tekstinmuodostuksesi kertoo puutteellisesta kirjoitustaidosta.
Lieneekö sitten suvussanne älykkyys keskitasoa alempaa, paha sanoa?

Suomi Finland
Suomi Finland
12.10.2020 10:56
Vastaa...  Tarja niemi

Emme me halua segregaatiota. Me haluamme ettei segregaatiota tarvittaisi lainkaan. Se edellyttäisi vain, että kehitysmaatrafiikki pistettäisiin stoppiin ja sopeutumattomat kehitysmaalaiset laivattaisiin kotiinsa.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.10.2020 12:13

Ruotsi selviää, jos se palaa eugeniikan aikakauteen: jengirikolliset voisi steriloida sen jälkeen, kun on ensin annettu pari mahdollisuutta kääntyä kaidalle tielle. Murhamiehet voisi steriloida saman tien.

Sterilointi puree pitemmän päälle myös rikollisklaaneihin.

Tarja niemi
Tarja niemi
11.10.2020 20:57
Vastaa...  Suomi Finland

Tässä on kyseessä huumeriippuvuus. Siihen ei auta sterilisaatiot. Nin kauan kun huumeita saa myydä vapaasti ja huumeriippuvaiset ei saa kunnon apua riittä asiakkaita deelereille ja rikoksia tehdään koska päihderiippuvaiset ei saa sosiaaliapua tai hoitoa.

Musta makkara
Musta makkara
11.10.2020 21:11
Vastaa...  Tarja niemi

Seuraava huumeriippuvaisten sukupolvi jää syntymättä.

Pöhköpää
Pöhköpää
12.10.2020 08:16
Vastaa...  Musta makkara

Turhaa vastailla, tuo nainen ei ymmärrä

Moonman
Moonman
11.10.2020 23:37
Vastaa...  Tarja niemi

Kyllä rikolliset pitäisi steriloida. Ennenvanhaan siihen edellyttävä diagnoosi oli ”criminally insane” mikä pätee kyllä aika moneen keissiin kun ruotsin menoa katsoo. Luonnollisesti vakavista rikoksista tuomittujen pitäisi menettää myös äänioikeutensa. Tämähän ei tietenkään sopisi demareille

Oikeus äänestää on tärkeä
Oikeus äänestää on tärkeä
12.10.2020 05:58
Vastaa...  Admin Pt-media

Oikeudella saada äänestää on sentään melkoinen arvo.
Vertaa siihen jos ei ole oikeutta edes äänestää: olet per automatik toisen luokan kansalainen, et kuulu porukkaan.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
13.10.2020 19:46

Tulijat pyyhkii sillä oikeudella perseensä. Heidän ei edes tarvitse äänestää, tekevät muutenkin mitä haluavat, jos ei muuten niin väkivalloin. Valtakoneiston suojeluksessa vieläpä.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
11.10.2020 12:26

Islamilaisessa kulttuurissa ei ole minkäänlaista moraalikäsitystä. Heillä ei ole sanaa moraali eivätkä he ymmärrä mitä se tarkoittaa. Käytännössä siellä moraali tarkoittaa suunnilleen sitä että mies tekee mitä haluaa ja se on aina oikein.

Tämä tarkoittaa sitä että lähes jokainen tulija on meidän näkökulmastamme joko taparikollinen tai terroristi tai omaa vähintäänkin rikollisen mielen. Mikä voisi mennä pieleen?

Peetä se onkin
Peetä se onkin
11.10.2020 12:57

Onhan heillä sharia mikä on heidän käsityksensä moraalista. Meidän mielestämme taas sharia on järkyttävää peetä.

Espanja matuttuu tiheään tahtiin
Espanja matuttuu tiheään tahtiin
11.10.2020 13:30

Viikonlopun aikana on yli 1000 pakolaista kuskattu Kanarian saarille melkein 500 veneen toimesta, kertoo SVT. Sehän tekee vain 2 henkilöä per paatti. Missä vikä? Onko EU säätänyt uuden lain matkustajamääristä.

Miksi ei veneitä takavarikoida ja anneta kuskeille ja omistajille sakkoja?

Prozac
Prozac
12.10.2020 18:03

Näkisin että ainoa ansio näillä ”rinkebyillä” on oleminen vaarallisena esimerkkinä esim suomelle. Suomalaisen vihervassari poliitikon on yhä vaikeampi perustella, miksi tarvitsemme (haitallista) maahanmuuttoa. Paha asia tietysti on jos tuo eu alkaa pakottaa jäsenmaitaan itsetuhoon. Poliitikot saavat siitä hyvän selkänojan: ” mutta ku se on eu:n määräys”.

Beba Teukka
Beba Teukka
13.10.2020 11:39

Alikulttuuria. Primitiivisyyttä. Moraalin rappiota. Epävarmuutta ja pelkoa arkeen, ennen suurin riski oli saada turpaan lauantaiyönä nakkikioskilla, nykyään saa puukosta selkään ja kyrpää perseeseen missä vaan ja vaikkapa maanantaiaamuna. Olemme siis saanet maistaa tunnelmia miltä meidänkin maailmamme näytti noin tuhat vuotta sitten, ja tästä painajaisesta emme enää herääkään. Nössöilyllä ja kivapuheella ei meilläpäin enää pitkälle pötkitä, jos haluat selvitä niin sinun täytyy olla ahne väkivaltainen mulkku valehtelija ja helvetin epäluotettava jäätävä kusipää ihmispaskiainen. Barbaari. Eläin. Ellet siihen suostu, sinut jyrätään.