Kiitos taas kerran lukijoille ja tukijoille

Ilmavaa riisiä ja mössöä riisiä. Kumpaa sinä haluaisit?
Haluan taas kerran kiittää tukijoita ja lukijoita. Ilman teitä kaikkia ei olisi tällaista mediaa kuin tämä vähäpätöinen meikäläisen vale- ja vihamedia Pt-media.

Ilman mitään ylipuheita niin kiitos kaikille. Meillä Pt-mediassa on ollut sellainen perusperiaate, että rahalle saa vastiketta. “Sitä saa mitä tilaa, kaikin rinnoin kukkupäin”. Eli Pt-mediasta saa vastinetta täpöllä. Nyt sitä sitten taas tulee.

Jos taas kaipaa antirasistista puhetta ja kumbaijaa niin… Voi lukea vaikka rasmusta ja halata naapurin somaliaanoa.

 

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Joku

Ilmavasta riisistä saa ilmavaivoja.

Hyvää safkaa (tm)

Parhaassa tapauksessa ilmava riisi voi irrottaa pään.

Turhaantunut

Mutta se hyväpuoli on että, ainakin ilmavaivat ovat lähes ilmaisia.

Klimppiriisi

Eihän kehitysmaalaiset suosi ilmavaa riisiä (typ Uncle Bens, R.I.P.) vaan klimppiriisiä jota voi ei-kakkakädellä kuopia suuhunsa isosta vadista vaikka porukalla.

Ilma(sto)vaivat, yllätys, yllätys

Ilmavasta riisistä ja ilmavaivoista tuli mieleeni ilmastovaivat. Näin kartan jossa ennustettiin maapallon kohtaloa pitkällä tähtäyksellä. Jos ilmaston lämpeneminen jatkuu- jos se siis on totta- niin Etelä-Euroopan maat muuttuvat asumiskelvottomaksi autiomaaksi ja kaikki Afrikan mantereelta plus eteläeurooppalaiset tunkevat Pohjolaan?

Vasta jossakin Saksan kohdalla olisi elinkelpoista/viljelykelpoista maata. Kuumat alueet paukutettaisiin täyteen aurinkopaneeleja koska kaikki muu toiminta olisi mahdotonta.

Jos tällainen scenario on mahdollinen on tehtävä KAIKKI jottei se toteutuisi, oli sitten ilmastouskovainen tai ilmastokieltäjä. Eikö?

Turhaantunut

Mutta kun ei ole tapahtumassa kuin hullujen ilmastonilittäjien pääkopissa.

Mutku Metku

Ei se ole pääasia tapahtuuko vaiko ei. Pääasia ettei sitä käytetä verukkeena matutukseen.

(Tukholma +10 C)

Johan

Ilmastonmuutos ja tuulivoima. Kaksi suurta huijausta.

juha II

Asiat näyttävät olevan mallillaan kun näköjään rahaa ruokaankin riittää! Kiitoksiin vastaan: Kiitos itsellesi!

Tuo aloitus ei ollut mikään loukkaus vaan tosi asia siitä, että kaikilla vaihtoehto -medioilla on joskus tai lähes aina velkojat perässä, koska ne ovat enemmän tai vähemmän “nyrkkipajoja”, joiden toimintaa ajaa puhdas totuus ja uiminen valtavirtaa vastaan. Esteenä ei yhtään pienempi kuin valtio ja sen verorahoitteinen radioyhtiö + nk. “kaupalliset mediat” (valtio rahoittaa niitäkin).

Pois laskuista ei voi jättää polpoa kaiketi jo kohta armeijan tiedusteluosastoa ym. ANTIFA:t ja BLM:mät, jotka ovat valtiovallan ylimmässä suojeluksessa, totta kai!

Ja kaiken tämän guanokasan “kirsikkana” on EU, jonne sopisi varsin hyvin eräs Lavrenti Beria (1899-1953)