Rasisminvastustelijat: Oulu on täynnä rasisteja ja natseja

Rasisminvastustelyryhmä Rasmuksessa mennään taas korkealla ja kovaa. Tällä kertaa aivan kaikki oululaiset ovat rasisteja, natseja ja fasisteja.

Rasisminvastuselijat lähtevät polkemaan päivityksellä, jossa paheksutaan kaupungilla näkyvää tarraa ”Rapefuges not welcome”. Eli raiskaajapakolaiset eivät ole tervetulleita. Rasisminvastustelijat toivottavat raiskaavat pakolaiset tervetulleeksi ja se, joka tätä kritisoi on pahimmanlaatuinen natsi ja rasisti.

 

 

Välillä mennään hieman asian vierestä ja koetaan, että perussuomalaiset jakoivat viime vaaleissa kapakoissa ilmaista viinaa samalla sitouttaen äänestäjiä äänestämään persuja.

 

Ja loppuun se kaikkein tärkein:

 

Mutta mitä asiaan sanovat Junes Lokka ja Tiina Wiik? Odotamme mielenkiinnolla vastinetta.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jones

Kummasti ne vaan tänne änkeää, vaikka heidänmukaansa he ovat aina sorrettuja ja vainottuja. Ei taida pitää oikein paikkaansa.

MattiS

Ählämien mielestä rasismia on myös se jos ähly varastaa kaupasta ja siitä sanotaan soo-soo. Joten näiden rasismijuttuihin kukaan täysi järkinen ihminen ei reagoi millään lailla. Toki suvakit möykkäävät lemmiensä puolesta, mutta puhuinkin ihmisistä.

Pirtsakka

Mikseivät he sitten opeta lemmikkejään talon tavoille, jotta ei tarvitsisi keksiä tekosyitä ihmisten lisääntyvälle NIINSANOTULLE rasismille? Kuka haluaa tehdä elämänsä niska limassa töitä elättääkseen joidenkin lemmikkejä? Jos minulla on koira lemmikkinä, en oleta että naapuri hankkii sille ruuan ja kaiken muun tarvittavan siinä ohessa. Enkä vallankaan voisi ikinäkuunakullanvalkeana kuvitellakaan meneväni vieraaseen maahan elätiksi ja lemmikiksi. Sitten jotkut näistä vielä kehtaavat vedota ”kunniaansa” tietyissä tilanteissa. Pyh ja pah, kunniaa ole nähneetkään. Eivätkä ole edes miehiä, kunnian miehistä nyt puhumattakaan.

spöken Palme

Brittiläisen valtalehden reportaasi: ”Miten Ruotsista tuli gangstereiden paratiisi”

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8818631/Swedish-police-chiefs-plead-resources-migrant-mafia-gangs-terrorise-country.html

Riku Laine

Heh, suvakkien raivo on aivan ihanaa minun on pakko saada noita tarroja että voi lätkiä niitä Rovaniemelle. Vai saako lainata tuota tarraa ja tulostaa samanlaisia kun uusi värilaserkin mutta pitäisi löytää tuosta kunnollinen kuva?

Keskaria suvakille

Joo mistä noita tarroja saa?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Täältä ainakincomment image

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ps. Klikkaa kuvaa, niin osoite näkyy.

Riku Laine

Kiits.

KIB

Hyvä juttu,pitäisi varmaan vielä lisätä sama teksti Farsiksi ja Arabiaksi..

Curve Bell

Tottakai rasismi lisääntyy koko ajan kaikenlaisista vastusteluista piittaamatta.
Syynä ovat suomalaisten lisääntyvät yhteentörmäykset vähäisesti koulutettujen kehitysmaalaisten mukana tulevien primitiivisten tapojen ja asenteiden kanssa.

Vasemmisto aina vääristelee asioita

Eikä se edes ole rasismia sen oikeassa merkityksessä.

Huru-ukko

Rassistejapa hyvinkin. Juuri äskettäin uutisoitiin, että Oulussa oli ulkokmaalaisia työmatkalla kolme. Yksi oli saanut pahan rasistitartunnan paikkakunnasta ja tappoi kaverinsa. Se kolmas oli ehkä liian sekaisin marista eikä tehnyt mitään ja vapautettiin. Nyt äkkiä ympäri maailmaa varoitus: Älä tule Ouluun, täällä rasismi tarttuu ja voit vahingossa tarttua puukkoon tappaen työkaverisi.

Punavihernatsimafia

Siinä pahimpien rasistien listaa.
comment image

Punavihernatsimafia

Tehokkain tapa vähentää rasismia on estää pahimpien rasistien pääsy maahan.

Eikä ne edes tajuu sitä

Surkuhupaisaa vaan on se, että nää tulijat on rasisteja parempiaan kohtaan.

viherpekkuli

Vaaleaihoiset muslimit ovat mustaihoisia kohtaan kuulemma selvästi rasistisempia kuin vaaleaihoiset kristityt.

Nönnönnönnönnöönöö

Heja Sverige! Ruotsi on rasistisempi kuin Suvakki-Suomi! Tackar!
Hakkaa päälle Ruotsin poika ettei mennä Suomen ohi.

irmeli

No voi, yhdeltä suvakilta meinaa tulla ihan yrjö, kun ei raiskaavia lemmikkejä oltukkaan toivotettu tervetulleeksi. Siinä pitäisi lukea että raiskaajat, terroristit, kusettajat, ryöstäjät, tappajat ja kaikki yhteiskuntaamme sopeutumattomat matuäijät (naiset/lapset älkööt vaivautuko) tervetuloa toivoo rasmus ”tytöt” pökysyt kosteina…

Anna-Maria Korhonen

Jaa siitäkö se johtuukin. Äitivainaa kävi Läänillä pyöräyttämässä minut maailmaan ja ilmeisesti synnytyssaliin kantautui rahan hajun lisäksi myös sellaisia rasismihiukkasia. Niitä tuli tietysti imuroitua lisää myöhemmin kaapunnireissuilla.

pöh

Joku siellä lopussa sanoi että Oulu tunnetaan rasistisena kaupunkina.
Väittäsin että Oulu tunnetaan lapsia raiskaavista turhapaikanhakijoista.
Ja lienee ne lastenraiskaajat vähän sitä rasismiakin luoneet ihan itse.

Minä

Oululaisten kyllästyminen monikulttiunelmaan tuskin johtuu siitä, että tulijoiden ihonväri ei sovi kaupungin arkkitehtuurin kanssa yksiin. Eiköhän se johdu niiden tulijoiden ihan omaan käyttäytymiseen ja alunperinkin vain sosiaaliturvapaikanhakuun.

Mutta nämä ns. suvaitsevaiset ovat sitä mieltä, että jos et pidä raiskaajista, rikollisista ja laskuusi syövistä tyhjäntoimittajista, johtuu se niiden ihonväristä, joten olet rasisti.

hieno homma

Se on varsin positiivinen asia notta rasmussuvakkirhclgpte+ mitä näitä nyt onkaan vituttaa niin maan vitullisesti, juuri tämä seikka tekee meikäläisen varsin tyytyväiseksi……

Rehellinen mielipiteeni

Rasmus näyttää avohoitopotilaiden keskustelukanavalta.

Ohikulkija

Hienosti ja osuvasti todettu!

Voi kyynel

Onpa taas fiksuja. On minullekin monesti näytetty keskisormea, enkä ole niistä alkanut someen itkemään. Sekin on fakta että muita ei kannata äänestääkään, kuin perussuomalaisia. Kaikki muut ihan samaa agendaa ajavat. Sekä ovat yksi ja sama puolue. Varsinkin SDP, Vihreät, Vasemmisto. Tämä on taas nähtykin. Sekä median naurettava Sanna Marin ylistäminen kaikenmaailman, korumainoksilla ja muilla joutavuuksilla.

Tosin jostain se on kehu vedettävä kun taidot pääministerillä ovat nolla. Eipä tosin ole ulkonäöllisestikään mikään kovin kummoinen. Tiedän paikallisia tavallisia naisiakin, ketkä paremman näköisiä paljonkin.

Samoin kritiikinkesto on nolla, tällä Sannalla. Tämä on huomattu eduskunnan kyselytunnillakin siitä, kun Marin alkaa kiukutella ja syyttää oppositiota.

Kiitos Sanna myös teollisuuden pois ajamisesta Suomesta, sekä turvetuotannon alasajosta, Marian kanssa. Myös Vanhanen kaivoi esiin suunnitelmat autojen GPS-seurannasta.

Ryssä haloska

Totta. Puolueet ovat laidasta laitaan yhtä ja samaa meidän toveri-puoluetta.
Haluan täten kiittää punaista valpoa menestyksellisestä maanpetosta ja vallankaappaustamme tukevasta toiminnasta, sekä porvaripuolueiden solutuksesta ja korruptoinnista.

O.V.Kuusinen suposta

Kiitos. Mitä tulee gps-seurantaan niin se on itseasiassa meidän ehdotuksemme.

Ohikulkija

Johtuu lähinnä Liberalismin ja Sosialismin liitosta jonka seurauksena kyky-puoluekkin on nykyisin sosiaaliliberaalinen vasemmistopuolue…

rocky

Miksi ei kysytä imaamien mielipidettä korumainoskuvista?

juha II

Näiden suvakkien pään sisällä on varmasti vain wanha gramofoni ja puhki soitettu savikiekko, joka on juuttunut toistamaan samaa viallista uraa:

”Rasisti”, rasisti”, ”rasisti”, ”rasisti”, ”rasisti”, ”rasisiti”, ”rasisti”, ”rasisti”, ”rasisti”, ”rasisti”, ”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,”rasisti”, ”rasisti”, ”raiisti,…………

Mitä tulee erään matu-patjan huoleen siitä, että omalle eksoottiselle komistukselle näytetään ”kipeää sormea”.
Syyn tämä kaiken aikansa ulkonäköönsä ja reisien ”availijaansa” panostava ”sosialistisen työn sankari” voi löytää vallan helposti omasta rodustaan, joka on tehnyt väsymätöntä ja peräksiantamatonta pitkäjänteistä työtä sen edestä ja takaa, että heidän suurin motivaatio on raiskata oululaisia tyttöjä, naisia ja vanhuksia. Tästä jälleen näemme, että ”kuolema”, jota on joskus sanottu nopeaksi, ei ole enää sitä ”muuttuneiden olosuhteiden” vallitessa Oulun monikulttuurisessa ”eldo raadossa”, joka omaa onnistuneen groomauksen johtosta ne kaiiki mädännäisyyden, narssismin, korruption, psykopatian ja pahuuden ilmenemismuodot, jotka itse viimeinen välipysäkki ennen helvettiä, Ruotsi omaa ”humanitäärisen kupan” jo syödessä Svea Mamman aivoja!

Los6666

mites ne pedofiilikarvakädet, jotka oli paossa kidutusta ja vainoa?
järjestettiin oikeen mukavia kohtaamisia suomalaisten tyttölasten kanssa näiden vitun vajaaälysten toimesta…
aika jännä, että asentert muuttu tähän saatanan ihanaan multikulttuuriin 👍

Pata kattilaa soimaa

Suvakit levitelevät Oulussa tällaista tarraa (Linnanmaan Prisman pyöräteline)

tarra2.jpg
TUHONTIE

Vittuako täällä suomessa vinkumaan, muuttakaa kabuliin horot.

Tapani

Noista liimanhaistelijoiden kommenteista on siis pääteltävissä, että elintasosiirtolaisten tehtailemien rikosten tuominen julkisuuteen on rasismia. Aika sekaisin täytyy ihmisen olla, jotta omaa moisen ajattelumallin ja logiikan. Isänmaanpettureita kaikki tyynni.

Ohikulkija

Ei Oulussa ole rasismia… Siellä on vaan perseilyyn kyllästyneitä immeisiä