Dahlman: SVT:n toimittajat satuilevat artikkeleissaan

SVT:n Gävleborgin toimitus kirjoitteli viime viikolla artikkelin otsikolla ”Ulkomaalaissyntyiset voivat pelastaa Gävleborgin työmarkkinat”. Artikkelin otsikko oikeastaan kertoo asian syvimmän luonteen.

Artikkelissa kerrotaan, että monet juuri-maahan-tulleet ovat pelkkää voittoa maakunnalle. Seuraavalla nousukaudella meillä on paljon työvoimaa, kertoili työvoimatoimiston virkailija jutussa.

Vuonna 2015 aloitettiin esimerkiksi Sandvikenin kunnassa projekti, jonka avulla 309 uusruotsalaista on saanut työtä. Integraatiovirkailija kertoo artikkelin loppuun, että homma meni yli odotusten.

Mikäpä mahtaa olla totuus jutun takana? Saiko 309 uusruotsalaista työtä viranomaisprojektin avulla?

Sattui niin, että maakuntalehti Kristianstadsbladetissa on journalisti nimeltä Carolin Dahlman, joka kirjoitti kolumnissaan, että koko homma on puhdasta bluffia.

Dahlman tutki tiedot mitä oli saatavilla ja ilmeni, että kaikki 309 työpaikkaa olivat verovaroin rahoitettuja suojatyöpaikkoja. Kuntaan oli esimerkiksi saatu 2-3 kokopäiväistä maahanmuuttokoordinaattorin virkaa. Kukaan ei kuitenkaan edes enää tiennyt, että moniko näistä vuonna 2015 palkatuista oli samassa työssä tai ylipäätään työssä.

Dahlman kritisoi sitä, että SVT:n toimittelijat kirjoittelevat melko huolettomasti puolitotuuksia tai jättävät kertomatta oleellisia asioita. Hän kertoo toisen esimerkin Högsbyn kunnasta, joka on taloudellisissa vaikeuksissa kun turvapaikanhakijoiden valtion apuraha lakkaa juoksemasta kunnan pankkitilille. Artikkelissa kunnanjohtaja kertoo, että hänellä ei ole aavistustakaan miten kunta selviää.

Dahlmanin mielestä tuossa ei ole koko totuus. Nimittäin kyseinen kunnanjohtaja on jo vuodesta 2018 häärännyt asioita siihen malliin, että kunta on saanut ikään kuin extramäärän uusruotsalaisa, jotka pelastavat kunnan talouden.

Dahlman kysyy, miksi tämä jätettiin kertomatta.

 

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Uusruotsalaiset, seuraava nousukausi ja unelma. Voiko mikään mennä pieleen?

Kunnanjohtaja voi nyt nauttia siitä, että kuntaan on saatu muhkea työvoimareservi.

Fatwantarkistaja

Seuraavaa nousukautta varten on haalittava miljardi työtöntä muslimia. Kyllä ne sitten pystyy elättämään. Mitäpähän **ttoa noiden aivottomien päässä liikkuu?

Valtadian toimittajat on mielenvikaisia

Uskomattomia sekopäitä vasemmistolainen valtamedia pullollaan. Tästä syystä en seuraa valheellista valtamediaa enää juuri ollenkaan.

Minuhe Kerettiläinen

Uudet epäviralliset journalistin ohjeet: tärkeintä ei ole totuus, vaan hyvä tarina…

Minä

Suvakit valehtelevat siihen malliin, että kyse ei ole mistään vähäisestä totuuden kaunistelusta, vaan puhtaasta petoksesta kanta-asukkaita kohtaan.

Eivät työllisty, eivät sopeudu mutta lisää tulee

Puoluejohtajien debatissa sunnuntaina 11.10 (SVT) kävi ilmi että maahantunkijoista vain 50% käy töissä 20 maassaoleskeluvuoden jälkeen.
(uusinta tietoa)

Siis ne loput 50% eivät koskaan tule tuottamaan yhtikäs mitään vaan pelkästään kuluttamaan veronmaksajien rahaa ja aiheuttamaan sen lisäksi kaikenlaista haittaa
A>Ö. You name it.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Selvittäkää ,ketkä omistavat valtamediat ja mikä on agenda.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tietämättömyys, naivius vaiko agenda ahdistaa ?

Mulkeroinnin lopettamisen ainoa konsti

Totuus:

Väestönvaihto ei lakkaa koskaan jos ei suurin osa kansasta ole ja taistele sitä vastaan. Se on ainoa keino pysäyttää väestönvaihto.

Inhorealisti

On eräs valkoisia ja kristittyjä vihaava etninen ryhmä, joka vaikuttaa varsinkin Yhdysvalloissa. Kyseinen ryhmä on naamioinut etnisyytensä uskonnoksi – siihen on käytännössä mahdoton kääntyä, sillä se peritään kirjaimellisesti äidin verestä.

Tämä ei ole mikään salaliitto vaan voit aivan vapaasti käydä tutustumassa kuka pyörittää Hollywoodia, USA:n valtamediaa, FEDiä, politiikkaa (sekä R että D) ja suurimpia internet-palveluita.

Kyseinen taho on keksinyt kommunismin, kulttuurimarxismin, monikulttuurisuuden, feminismin ja monia muita asioita, joista saamme tällä hetkellä nauttia.

Tosiasioiden selvittämiseen keskittyneen henkilön tulee olla täysin sokea, ellei tätä huomaa. Siksi veikkaankin, että Paavo kuuluu kyseiseen ryhmään.

Minä

Ei tuo Kalergisuunnitelma ole salaliitto, on ihan julkinen ja tunnettu juttu.

Mm. Angela Merkel on palkittu vuonna 2010 Coudenhove-Kalergi –säätiön Eurooppa–palkinnolla. Kaipa se oli hyvästä työstä Pan-Euroopan luomiseksi. Se tarkoittaa väestönsiirtoja, pitivätpä eurooppalaiset siitä tai eivät. Organisoijat eivät siis ole kiinnostuneet kanta-asukkaiden mielipiteistä.

Tuo Coudenhove-kalergi -säätiö ei todellakaan ole salaliitto, vaan toiminnassa oleva organisaatio, joka toimii Pan-Eurooppa-ideologiansa hyväksi.

Minä

Editoin vähän tuota edellistä, mutta meni kuulemma editointiaika ohi. Laitanpa sitten sen editoidun tähän, kun tuo oli vähemmän tarkka ja selvä.

Ei tuo Kalergisuunnitelma ole salaliitto, on ihan julkinen ja tunnettu juttu.

Mm. Angela Merkel on palkittu vuonna 2010 Coudenhove-Kalergi –säätiön Eurooppa–palkinnolla. Se oli hyvästä työstä monikulttuurisuuden edistämiseksi.

Tuo Coudenhove-Kalergi-säätiö ei todellakaan ole salaliitto, vaan toiminnassa oleva organisaatio, joka toimii Pan-Eurooppa-ideologiansa hyväksi.

Mitähän tarkoitat ulkopuolisilla syyllisillä? Kun joku sitä organisoi koko Euroopan laajuudella, kyllä siinä on ulkopuolinen syyllinen, mutta ilman kotimaassa olevaa tukea se ei tietenkään toimisi.

Nykyinen Kalergi-säätiö ajaa Eurooppaan monikulttuurisuutta. Pan-Eurooppa-ajatuksen isä kreivi Nikolaus Coudenhove-Kalergi ei halunnut tätä kehitystä. Hän itse asiassa totesi, että ei pidä ottaa afrikkalaisia työläisiä tai sotilaita Eurooppaan, mutta piti hyvänä, jos eurooppalaisia muuttaa Afrikkaan.

Hänelle Pan-Eurooppa oli taloudellinen ja poliittinen eurooppalaisten liitto. Hän puhui toki siitä, että ajan kanssa eurooppalaiset ja mm. afrikalaiset sekoittuvat uudeksi roduksi. Tiedä sitten miten pitkällä aikavälillä hän ajatteli sen tapahtuvan.

Hän ei kuitenkaan puhunut tästä nykyisestä lähi-itäläisten ja afrikkalaisten rahtaamisesta Eurooppaan, toisin kuin Barbara Coudenhove-Kalergi, suvun nykyinen edustaja, joka nimenomaisesti kannattaa lähi-itäläisten ja afrikkalaisten massakuljetuksia Eurooppaan. Hänen mukaansa se kehitys on väistämätön ja peruuttamaton.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
kalerki-sionisti

Ja nyt sitten olisi hyvä esittää uskottavia lähteitä kalerki-saduille. En taida kylläkään jäädä pidättämään henkeäni.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kalergi_Plan

Tehdäänkehitysmaayhdessä
kalerki-sionisti

Ei näkynyt uskottavia lähteitä tuossakaan copy-paste-sepustuksessa.

Minä

Tiedä tuosta Magneettimedian artikkelista paremmin, mutta väittämäsi, että siitä ei löydy uskottavia lähteitä tuntuu vähän perusteettomalta, koska siinä mainitaan lähteeksi Coudenhove-Kalergin itsensä kirjoittama kirja ”Praktische Idealismus”. Mielestäsi henkilön itsensä kirjoittama kirja ei ole luotettava lähden henkilön esittämille ajatuksille?

Minä

Et kuitenkaan osannut osoittaa mitään paikkaansapitämättömäksi. Mahdoitko edes lukea koko juttua.

Viitteesi wikin artikkeliin ei liity tuohon mitä kirjoitin. Mahdoitko lukea sitäkään.

Itsevarmuutta toki ei puutu asenteestasi, mutta itsevarmuus ei ole muuta kuin showta toisten hämäämiseksi.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
kalerki-sionisti

Jos jokin henkilö on kirjoittanut joskus kirjassaan ajatuksiaan, se ei ole todiste siitä, että olisi olemassa jokin toimiva kalergi-salaliitto. Todistustaakka on aina väitteen esittäjällä.

Ja lyhyt lainaus tuosta wikipedian artikkelista:

OriginsAustrian writer and neo-Nazi Gerd Honsik wrote about the subject in his book Kalergi Plan (2005).[6] Investigative newspaper Linkiesta have described the Kalergi plan as a hoax which is comparable to the anti-semitic fabrication The Protocols of the Elders of Zion.[7]

Uskoako kymmenien/satojen käyttäjien arvioimaa wikipedia-artikkelia, vai jotain muuta, sen jokainen saa päättää itse.

Tapani

Taitaa olla Ruotsin ns. valtamedian suhteen sama juttu kuin täällä Suomessa, paikkansa pitävät ainoastaan urheilu-uutiset, jos enään nekään.

seant

Tässä on juttu siitä kun konsultit 2015 laskivat, Sanvik tienaa 500 milj. kr/v kun ottavat tuhat mamua. Totuus on karu nyt on alijäämä 67 milj. kr/v, kun on maksettava heille toimeentulotukea.
https://samnytt.se/sandviken-fem-ar-efter-fejkade-vinstrapporten-gar-tiotals-miljoner-back-pa-invandringen/

Anna-Maria Korhonen

Seuraavalla nousukaudella meillä on paljon työvoimaa,”

Ja milloinkahan se seuraava nousukausi sitten oikein tulee vai tuleeko ollenkaan. Eikö olisi järkevämpää odottaa se nousukausi ensin ja houkutella sitten muualta Euroopasta tai Aasiasta helpommin integroitava työvoimaa, kunhan omat työttömät on ensin työllistetty. Jo kehitysmaalaisten elättäminen ja kotouttaminen on sen verran työlästä, että tuleva hyöty on kyseenalainen.

Kukavaan

”Seuraavalla nousukaudella meillä on paljon työvoimaa, kertoili työvoimatoimiston virkailija jutussa.”

Työvoiman hankkiminen voi pitkällä tähtäimellä osoittautua hyvin huonoksi ratkaisuksi.
Tulee mieleen puuvillan kasvatus Yhdysvaltojen eteläisissä valtioissa. Työvoimaa tuotiin vajaat 600.000 ja nyt heitä on noin 42 miljoonaa. Maa on ongelmissa tämän työvoiman takia.

Etelä-Afrikka salli myös työvoiman tulon maahan. Nyt on kaikki pian mennyttä. Työvoimaa riittää.

Nyt Euroopassa perustellaan maahanmuuttoa työvoiman tarpeella. Houkutellaan oikein. Käydään noukkimassa mereltäkin.

Tulevaisuuden talousrakenne

309 matua saa töitä ja toiset 309 idioottikantista tarvitaan työllistään ne.