Sanna Marinin kuva sai ruotsalaisten sympatiat

Pääministeri Sanna Marinin jakku-koru-kuva on saanut suurta huomiota Ruotsissa. Marinia on ylistetty suvereenisti ja sanottu, että Ruotsi tarvitsisi samanlaisen pääministerin turskalta näyttävän Stefan Löfvenin sijasta.

Lähinnä Ruotsissa kysytään, että mikä Marinin kuvassa on se ongelma? Monet ovat sitä mieltä, että Marin oli yksinkertaisesti mallina korulle, ja teki siinä sivussa hyvää mainosta Suomelle. Mitä hän tosiaankin on tehnyt, ainakin Ruotsin suuntaan.

”Voidaanko vaihtaa Turska-Löfven Mariniin?”

”Löfven, aja ne turskanviikset ja eroa!”

Marin koetaan suomalaisuuden edustajana. Hyvännäköisyyttä ei nähdä ongelmana, sillä ajaahan Marin samalla suomalaisten asiaa suomalaisen koruteollisuuden mallina.

”Jos Löfven olisi jonakin mallina, niin lähinnä tulisi mieleen joku kalastajalehden rapusyötti”.

”Löfven, etkö voisi osallistua johonkin turska-kilpailuun? Tulisi ruotsalaisillekin mainetta turskapuolella. Kun tuo turskan myynti on muutenkin hiipumaan päin”.

Marinin sisäpolitiikasta voidaan olla montaa mieltä, mutta ainakin ulkomaiden suuntaan hän vähän kuin tyhjensi sen pajatson.

Stefan Löfven: Mer pengar från stad till landsbygden - P4 Stockholm |  Sveriges Radio

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Littbarski

Joo ihan sama mitä osaa tai tekee, kunhan näyttää hyvältä! Mediaseksikkyys on pätevyyttä tärkeämpää, siksihän meillä onkin täysin hukassa oleva vaginalauma päättämässä asioita. Ajetaan koko maa helvettiin, vittuun omat kansalaiset ja heidän vitun hätä, sillä meidän ministeriryhmäkuvissa on vaan powerpimppiä!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Missä äänestyksessä Marin on tehtäväänsä valittu?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Pidetään kauneuskilpailut , jossa kansa valitsee kauneimman . Tästä tehdään pääministeri. Mikä voisi mennä vikaan?

MattiS

Samaa ajattelin, tosin vähän nätimmin sanottuna.

Los6666

erittäin hyvin kiteytetty 👍👍👍

Grattis

Onnistuit saamaan neljä alapäähalvennusta 3,5 rivin kommenttiin.

vappunaamari

Meille yritetään nyt kovasti uskotella, että johtajan ulkonäkö on tulosten kannalta oleellinen tekijä. Niinollen esimerkiksi J. K. Paasikiven on täytynyt olla huono presidentti.

No niin

Jos tuolle linjalle lähdetään, eikö pääministeri kannattaisi valita suoraan missikisoista ja jättää nämä telaketjufeministit rannalle?

Voi että

Pöh. Marinin näköisiä naisia on vaikka miten paljon kassamyyjinäkin. Eikä ole edes kovin kummoisen näköinen. Eikä tuossa kuvassakaan näy oikeastaan mitään, katsottavaa kovastikaan. Tiedän paikallisia naisia, kenellä paljon paremmatkin ”puskurit”. Tuossa kuvassa ole mitään sen tapaista, lähellekään.

Tulee mieleen läsähtänyt pannukakku. Tämän lisäksi taidot rajoittuvat lähinnä siihen kiukutteluun eduskunnan kyselytunneillakin.

Valtsu

Marin on joka toisen lehden kannessa poseeraamassa. Noh, olkoon jos kriisiaikana aikaa piisaa, mitä voi sikäli epäillä, että politiikan tv-ohjelmiin ei aikaa löydy millään. Onkohan hän uskaltautunut yhteenkään tv-keskusteluun, tai -väittelyyn, missä pitäisi oikeasti näkemystään puolustaa?

Röyhkä lauloi ’Kaikki kauniit pelastetaan. Et sä muka lue lehtii, et sä muka katso televisioo?’ Se on totta myös pääministerin kohdalla – ja on aika surullista. Tai kai sitä voisi käyttää edes Suomen hyväksi.

Kukavaan

Sanna Marin näyttää kuvassa niin paljon paljasta pintaa, että se varmasti loukkaa muslimeja.

Kukavaan

Tuolla tavalla itseään paljastava saisi raippoja islamilaisissa maissa. Kun Suomen pääministeri tekee noin, se on paskan hieromista muslimien naamaan.

Anna-Maria Korhonen

””Voidaanko vaihtaa Turska-Löfven Mariniin?””

Totta Mooses. Löfven sopii hyvin suden syötiksi pyörimään kehä kolmosen rajoille.

Lähinnä tulee kuvasta mieleen, että a) se on aika vahvasti retusoitu ja b) rintaakin paljastetaan harkiten ja vihjaillen. Jollain tavalla jatkumoa politiikan viihteellistämiselle ja pinnallistamiselle samoin kuin kansallisarvojen tuotteistamiselle. Samalla niistä ikäänkuin leikataan se korkein ja pyhin pois.

Juha

Löfvenkin voisi poseerata ilman paitaa ja krakaa.. vain pikkutakki päällä..

Tästä Marinin ideasta voisi tulla uusi business pukeutumisen trendi.. taidanpa kokeilla.. asiakkaat varmaan tykkää mun rintakarvoista..

valtteri floppas

Niihin karvoihin on jo totuttu kepsumestoissa, niin suussa kuin silmissä, ettei enää tunnu missään.

Housut pois

Löhveeni ilman housuja se vasta mielenkiintoinen olisikin!

Pientä rajaa

Ei Steffo ole turskan näköinen vaan möhkäkalan/klumpfisk.
Tässä erityistapauksessa Pöhkökalan.

Maja

Lövén on marulkin näköinen. Merikrotti. Ihan samanlainen suu ja pärstä. Visto.

Finnkampen

No kyllä tässä missikilpailussa vietiin voitto. Kehitysmaalaistamisessa ollaan takamatkalla. Mutta sitkeä Suomi tulee ja ottaa kiinni etumatkaa! Suomen pisin leipäjono muuten taitaa olla peräti satoja metrejä pitkä. Niitähän on vielä monta. Paljonkos ruotsissa? Lällällää hävisitte varmaan siinäkin swedut!

Maja

Ruotsalaiset häpeävät laittaa leipäjonot pystyyn.Euroopan suurvalta kun ei halua paljastaa varjopuolia.

Itse olen syöttänyt kodittomia onnettomia ruotsalaisia aika kauan. Pukenut, kyydittänyt, rahallisestikin auttanut tarpeen tullen.

Tämä Ruotsi on ihan pilalla/pihalla.

isänniltä murusia

No, tottakai ne nuoleskelee pääministeiämme. Näin ne saavat sen pysymään lieassa ja käskytysvalta kiristyy. Ruotishan hallitsee näinä päivinä Suomea tiukemmin kuin koskaan itsenäisyytemme aikana.

Jos epälette niin Vattenfall. telia, if, skanska, ncc, nordea, …

MATUHII MATUHOO MATUHII MATUOHHOH!

Tässä Telian uusi TV-mainos ”Kansannetistä”/”Folknätet”.

Näyttää siltä että Ruotsin väestöstä 80% on mustia ja ruskeita:

https://m.youtube.com/watch?v=vRuSAMQ0NDo

Tissit joita ei edes ole

No ei kai nyt nuo kaksi paistettua kananmunaa- joista hädintuskin näkyy yksi- ketään häiritse?
Kun on sateenkaariperheessä kasvanut niin on tottunut siihen että tissejä näkyy joka päivä aamusta iltaan ja öisin.

Bug l

Kyllä mä mielummin Marinia panisin ku löfveniä

Joppos123

Olen valmis luovuttamaan samariinin Ruotsiin vaikka heti, voin vaikka maksaa siitä sveduille.

Minuhe Kerettiläinen

Aina kun samariini osoittaa epäpätevyytensä, putkahtaa vastuullisessa mediassa jokin kiva artikkeli – tissivako, kalevalakoru, kipeä lapsuuden muisto, ”rakkaan” isän kuolema, voimanainen jne.

Semmoista mukavaa savuverhoilua ja henkilökultin rakentelua. Aiheuttamistaan tuhoista samariini saanee palkkioksi jonkin kivan viran euvostoliiton hallinnosta. samariinin voisi vaihtaa päikseen vaikka yhteen CV90-vaunuun.

pöh

Poliittisesti ongelma (marinille ratkaisu) on siinä että tälläkin mallikeikalla oli tarkoitus vain kääntää huomio pois oikeasti tärkeistä asioista.

Onko kukaan lukenut mitään mediasta eu lahjarahapaketista tai eu:n siirtolais-sopimuksesta? Eipä ole näkynyt, vaan puhutaan marinin kuvasta ja jostain naisvihasta.
Nuo eu jutut kuitenkin muuttaa jälkipolviemme elämää lopullisesti, tuskin silloin marinin kuvaa mietitään.

Göran Bakbulle af Mellanben

Jag vill se henne utan leggingar. Bobs och vagene också. Läääh, lääh. Bästa premiärminister i hela världen.

abxkc.jpg
Kakkastring

Hoppas hon har hamstrat vessapapperia ordentligt nu när hon har fått lämna EU- mötet pga coronavirus (och Sverige måste representera även Finland).

Hoppas inte den där narun mellan pyllynhalvat blir kakkig, vore tråkigt.

Särmääjä

Mitähän merkitystä taas tommosellakin on kun molemmat tuhoo maatansa minkä kerkee ja se on kuitenkin se pointti. Tietysti sillon kun täälläkin oli se Rinne vielä niin oli sen sönkötys ja lenkutus tietysti karmeempaa katottavaa, kun tämän selväsanasemman ja itseään täynnä olevan muijan poseeraukset, mutta samaa paskaa suolletaan kuitenkin ulos.

Antabus Kossu

Oottakaas vaan kun Haaviston ja Ohisalon tänne kaksin käsin haalimat uusimmat insinööritaikurikultamunat suorittavat ensimmäiset raiskauksensa ja katkovat taas muutamalta Suomalaiselta suvakkihöhlältä päät, niin vasemmisto täräyttää pöytään suurimman, salaisimman hämäys-aseensa: Ohisalon SIVUTISSI ! Sitä sitten kansainvälisesti ihastellaan feministisen rohkeuden multihuipentumana eikä muusta puhutakaan muutamaan viikkoon kuin siitä että mikä ihmeellinen edelläkävijämaa Suomi on KAIKESSA!

Turhaantunut

Jos jonkun mielestä tuo tissitön mikälie akka on kaunis, mene heti tilaamaan aika optikolle.
Ämmästä se kaikista enimmin ulospäin paistava asia on se, että, tuo akka on psykopaatti.

Se on muovia! Av plast! Plastic!

Näyttää muovista tehdyltä ihan niinkuin Sokerivuoren Markkukin.

Turhaantunut

No, itellä on taito nähdä monesti myös pinnan alta.
Minusta kun kauneus ei asu pelkästään ihmisen ulkokuoressa.

Ulkonäkö aaa ja ooo

Asuu se- koska miehet ovat tyhmiä ja ajattelevat vain kullin kanssa! :-DDDDD

Turhaantunut

Siinä taas näyte ihmiseltä jonkalaisia ei pitäsi olla maapallolla ollenkaan, te paskaatte kaiken ajatuksillanne.

juha II

En ole mikään friikki, mutta naisella pitäisi sentään rinnat olla. Henkilökohtaisena mielipiteenäni sanon, että sen verran vastuuta ymmärtää osoittanut keskustan Katri Kulmuni olisi ollut paaaaallljjjooon parempi. Ettei vain ollut tissi kateutta kun pääministerittäremme Sanna Marin sanoi Kulmunin olevan ”kiusankappale” vai oliko ”niitä” kaksi!

Vaikka Marin on muka ”herttainen” on hän äärimmäisen kova ja laskelmoiva kylmä sosialisti, joka harjoittaa samanlaista despoottista valtapolitiikkaa kuin ent. pääministeri Paavo Lipponen ja ent.presidentti Tarja Halonen!
Lisäksi Sanna Marin jakaa täydellisesti samat luonteenpiirteet kuin edellä mainitsemani kaksikko.
Huono paineen sietokyky ja pikku kersamainen äkäpussi, joka ei voi sulattaa edes kaikkein perusteltuvimpia vasta-argumentteja, jotka poikkeavat hänen omasta poliitisesta tai maailmankatsomuksellisistä näkemyksistään. Kuten kaksi edellistäkin sosialistia HÄN on aina oikeassa ja syy on aina TOISISSA!!!

Presidentti Urho Kaleva Kekkonen (1900-1986) on sanonut sosiaalidemokratiasta:

”Sosiaalidemokratia ei ole demokratiaa!!!”

Mitä tulee Stefan Löfveniin. Ruotsalaiset ovat valmiit vaihtamaan tämän ”paskan seinässä” (”pysyy kuin paska seinässä”), vaikka jo pää-perkeleeseen!

Miespossu Sovinatsi

Nyt sitten täytyy muistaa että naisen perimmäinen ajatus ja koko olemisensa tärkein asia on olla ulkoisesti puoleensavetävä. Se on biologiaa. Nainen voi yrittää keksiä jotain paskaa sisäisestä kauneudesta ja älykkyydestä ja muuta ihan helvetin puutaheinää, silti heistä tasan jokainen seisoo peilin edessä ja tälläytyy jotta olisi taas parhaimmillaan kun lähtee kylille jokapäivisiin arjen kauneuskilpailuihin itseään näyttämään ja arvostelemaan/vertailemaan muiden naisten ulkonäköä. Tasan jokainen kuva jonka nainen itsestään julkaisee on ”katsokaa mua katsokaa mua”-kategoriaa. Pinnallinen, heikko olento. Ai ei vai? Sanopa naiselle ihan rehellinen ilme kasvoillasi että sinä olet ruma nainen, niin siinä romahtaa pääministerit, presidentit, muusikot, missit ja äidit jotka tekevät muitten äitien ruoatkin. Ulkonäkö on naiselle kaikki kaikessa, aina ja ikuisesti. Eiköhän tuokin pelleily ole jatkumoa tälle sketsille:comment image

Miespossu Sovinatsi

Naurettavimmat pinnallisuuden osoitukset ovat nuo instagramiin laitetut ”älä usko kaikkea somessa” jossa näytetään kaksi kuvaa eri asennossa ja eri valaistuksessa, ajatuksena mukamas näyttää esimerkkiä miten ne kaikki muut valehtelevat kuvissaan mutta minä en. Pinnallisuuden prinsessa siinä luulee hämäävänsä kaikkia kun kuvien perimmäinen tarkoitushan onkin se että hähhääää pääsinpäs ovelasti näyttämään puolipaljasta persettäni kaksi kertaa yhdessä postauksessa!

Päätä särkee ...

https://www.friatider.se/stefan-lofven-vikarierar-finlands-statsminister

Hulluuden huipentuma kun Ruotsin ja Suomen pääministerit alkavat tuurata toisiaan.

Kuka olisi normaalioloissa Marinin tuuraaja (jos Stefan vaikka sairastuu samaan aikaan), joku suomalainen hallituksen jäsen vai?

liisa vtuhorsmanperse

Onko Marin perseshtiminen ja viikottaiset usean kuvan artikkelit jotenkin älyllisiä ja johtajataidoista kertovia, mielestäni eivät ole? Henkilökulttia koetetaan luoda hiukan vajaankin tuntuisen näsäviisaan ilmeisen narsistin ympärille naisten yhteisvoimin, häntä ei tosiaan kukaan ole PM asemaan äänestänyt vaan lössy Rinteen putomiseen oli varauduttu niin kävi,illujen taisto oli nähtävissä Kulmuni oli liian kaunis ja sika väijyi hänen paikkaansa omassa karsinassa. Vtu.hallituksen muodostaminen ei ole kovin tasa-arvoistakaan, mutta kansa on toivottoman tyhmää suomessakin, suorastaa pelottavaa miten heikoilla taidoilla, luodulla imagolla voi nousta johtamaan kansaa ja kuinka asema sinetöidään kultiksi ulkonäölle jota korjataan urakalla edes kuvia stailaten.