Onko islam muka onnellisten ihmisten uskonto?

Mietitäänpä hieman sitä suvaitsevaisuutta. Että kuka oikeastaan on suvaitsevainen.

Buddhat, jotka asuvat hindujen kanssa, ei ongelmaa.

Hindut, jotka elävät kristittyjen kanssa, ei ongelmaa.

Hindut, jotka elävät juutalaisten kanssa, ei ongelmaa.

Kristityt, jotka elävät shintojen kanssa, ei ongelmaa.

Shintot, jotka elävät kungfutselaisten kanssa, ei ongelmaa.

Kungfutselaiset, jotka elävät bahaistien kanssa, ei ongelmaa.

Bahaistit, jotka elävät juutalaisten kanssa, ei ongelmaa.

Juutalaiset, jotka elävät ateistien kanssa, ei ongelmaa.

Ateistit, jotka elävät buddhien kanssa, ei ongelmaa.

Buddhat, jotka elävät siikhien kanssa, ei ongelmaa.

Hindut, jotka elävät bahaistien kanssa, ei ongelmaa.

Bahaistit, jotka elävät kristittyjen kanssa, ei ongelmaa.

Juutalaiset, jotka elävät kristittyjen kanssa, ei ongelmaa.

Buddhat, jotka elävät shintojen kanssa, ei ongelmaa.

Shintot, jotka elävt ateistien kanssa, ei ongelmaa.

Ateistit, jotka elävät kungfutselaisten kanssa, ei ongelmaa.

Kungfutselaistet, jotka elävät hindujen kanssa, ei ongelmaa.

 

Jos vertaa:

Muslimit, jotka asuvat hindujen kanssa, ongelma.

Muslimit, jotka asuvat buddhistien kanssa, ongelma.

Muslimit, jotka asuvat kristittyjen kanssa, ongelma.

Muslimit, jotka asuvat juutalaisten kanssa, ongelma.

Muslimit, jotka asuvat siikhien kanssa, ongelma.

Muslimit, jotka asuvat bahaistien kanssa, ongelma.

Muslimit, jotka asuvat shiittojen kanssa, ongelma.

Muslimit, jotka asuvat ateistien kanssa, ongelma.

 

Onko islamin usko onnellisten ihmisten uskonto?

Muslimit eivät ole onnellisia Gazassa, koska he hakeutuvat länteen.

Muslimit eivät ole onnellisa Egyptissä, koska he hakeutuvat länteen.

Muslimit eivät ole onnellisa Irakissa, koska he hakeutuvat länteen.

Muslimit eivät ole onnellisa Iranissa, koska he hakeutuvat länteen.

Muslimit eivät ole onnellisa Marokossa, Afganistanissa, Pakistanissa, Syyriassa, Libanonissa, Nigeriassa, Keniassa, Somaliassa, Sudanissa ja Bangladeshissa, koska he hakeutuvat länteen.

 

Mutta missä muslimit ovat onnellisia?

He ovat onnellisia Suomessa.

He ovat onnellisia Ruotsissa.

He ovat onnellisia Saksassa, Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Hollannissa, Australiassa, Ameriikoissa, Kanadassa ja kaikissa länsimaisissa maissa.

 

Jos islam olisi onnellinen rauhaarakastava uskonto, niin miksi he hakeutuvat länteen? Miksi he valittavat länsimaalaisten arvoista? Kaikki Alit, Fatimat, Abdukarimit, Aishat, Mohammedit.. miksi he tulevat länteen ja kertovat, että heitä sorretaan?

He tulevat maista kuten Irak, Iran, Afganistan, Somalia, Sudan, Nigeria… ja kertovat meille, että me sorramme heitä täällä.

He tulevat maista, joissa on keksitty BMW, Audi, kännykkä, wifi, avaruusraketit, telaketjutraktori, handsfree, netti… öö eiku siis.

Idean tekstiin sain Petterssonilta.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko

Muslimit kenen tahansa kanssa, aina ongelmia, aina!

Minä

Muslimeilla on ongelmia, vaikka asuisivat toisten muslimien kanssa.

pöh

Se on totta, ne tappelee vaikika perheen kesken jos ei muita tappelukavereita ole. Pakko päästä raiskaamaan ja leikkaamaan jonkun pää irti..

Valtsu

Eihän se ihan noin auvoista ole kuin juttu väittää, mutta se on totta, että islamin kanssa ei voi tulla toimeen, koska se on valloittajauskonto, sotaisaa roskaa.

Islamin kanssa iso ongelma on, että vaikka se ei kykene voimalla mihinkään, niin kohduilla pystyy. Kun Fatima porsii keskimäärin 5 lasta ja kantis alle kaksi, niin on helppo käsittää, miltä Vuosaari näyttää 20 vuoden päästä.

juha II

Länsimaissa on oma ”uskontonsa”, joka on erittäin, erittäin vahingollinen. Sen ”uskonto” on SUVAKISMI!!!

Miksikö tulevat?

”Menkää Eurooppaan, Eurooppa kuuluu teille!” on ystävämme Erdo Kani sanonut kymmeniä kertoja.

A A vaan

Saksan muslimi veljeskunta on Euroopan suurimpia. Miljoonia. Siinä sitä uskon puolesta taistelijaa, kun tosipaikka tulee. Siinä on liberaali ihmeissään, kun tuhannet muslimit rynnivät kaduille, kun käsky käy.

Islam on syöpää

Vähän kuin jos annettaisiin 5-vuotiaitten kehittää jumalia. Kaikki muut lapset kehittäisivät aikalailla mukavia kilttejä jumalia, paitsi isänsä aktiivisesti hakkaama pikku adhd-Mohammed jolla on oppimis ja sopeutumisvaikeuksia äärimmäisen matalan älykkyysosamäärän lisäksi, sukurutsauksen tuotos kun on. Vihaisen pikku Mohammedin jumala ei ole kiltti kenellekkään, vaan Mohammedin jumala käskee vihaamaan ja tappamaan kaikki muut, Mohammedin jumala myös käskee hakkaamaan naisia ja nussimaan lapsia. Semmoisen jumalan Mohammed kehittäisi! ..ja kehitti kans, iha oikeesti.. Ja tästä saa ihmiskunta sitten nyt täysin rinnoin nauttia.

Soylent Green

Ainakin se edistää maailman liikakansoitusta enemmän kuin mikään muu ideologia.
Afrikan väestönkasvu tulee olemaan miljardeja. Se johtuu paljolti siitä, että muslimijärjestöt eivät hyväksy sukupuolivalistusta ja syntyvyyden säänöstelyä.
Metsät kaadetaan ja eläinlajit kuolevat sukupuuttoon ihmisen tieltä…

Pasi T

Tästä aiheesta pitäisi saada kunnon julkinen keskustelu.
Uusi ajankohtaisen kakkosen islam-ilta.
Mutta eipä taida olla ylen toimittajilla kanttia sellaisen järjestämiseen.

Edelllisessä islam-illassa suomalaisen islam- seurakunnan imaami sanoi, että homoudesta seuraa kuolemantuomio, mutta se ei kiinnostanut sen enepää mediaa, poliisia kuin syyttäjäviranomaisiakaan. mutta annapa olla, kun Päivi Räsänen sanoi, että raamatun mukaan homous on syntiä, niin johan tuli vipinää valtakunnnansyyttälle.

Huru-ukko

Ehkä tämä valtakunnanoikeamielisin pitäisi laittaa elämään tämän mullahin/profeetan/mikälie kanssa vuodeksi yhteen samaan kämppään ja toteuttamaan naiseuttaan tämän ”fatimaan” kunnoiottavasti ja palvovasti suhtautuvan kanssa. Ja mitä siitä seuraisi: Tämä valtkunnan oikeassa oleva todistaisi väkevästi mustat silmät kaapuun varhottuna, että kyllä joo, se on tosi suvaitsevainen tämä mullah/allah/mikälie. Ei pätki turpaan kuin pari kertaa päivässsä…..

Ylen paskaa

Muistan tuon Ylen muslimi keskustelun. Eikös siinä ollut joku kusetus. Eli joku typerä nyyhkytarina, joka sitten paljastui kusetukseksi? Ja tuo kun muslimi sanoi että homot tapetaan, siinä demari ministeri nauroi. Kertoi kaiken miten naiiveja suvakit ovat.

Jarkko

Musuperhe esiteltiin ja lopussa suomea puhuva tytär etsi äitiään suvakkitoimittajan kanssa jostain aivan erisuunnasta missä isommat ”perheenjäsenet”seisoskelivat.

KreiviKalergi

Tuosta ansiokkaasta listasta unohtui vielä yksi oleellinen kohta:

Sunnit jotka asuvat shiojen kanssa ISO ongelma

Eli muslimit eivät tule toimeen kenenkään kanssa, eivät edes samaa uskontoa toisella tavalla tulkitsevien heimoveljiensä.

Sakari Rajamäki

Meinasin just kirjoittaa ihan samaa. Paitsi, että se koraanin tulkinta ero shiioilla ja sunneilla on kuulemma hyvin pieni.

Last edited 3 vuotta sitten by Sakari Rajamäki
kelahoax

Suomessakin kovasti lobattu ”monikulttuurisuus” on käytännössä flirttailua Islamin kanssa.
Se on älyllistä epärehellisyyttä, jossa ääriautoritaarisesta aatteesta yritetään väen väkisin löytää hyviä puolia ja suljetaan silmät sen pimeiltä puolilta.

Omega

Pettersson on kirjoittanut aiheesta ennenkin, 25.1, 2018.

Muslimien haaste
https://mvlehti.net/2018/01/26/muslimien-haaste/

Kukavaan

Islam lienee joukkomielisairaus. Se ei ole levinnyt tasaisesti ympäri koko maailman. Missä syy? Syy on väestöjen geneettiset erilaisuudet.

Johtopäätös. Islam tarvitsee levitäkseen sille alttiin väestön. Jos halutaan poistaa islam planeetaltamme, pitää myös poistaa sen kasvualustana toimivat väestöt tai muuttaa ne vastustuskykyisiksi.

Nyt käynnissä on prosessi, joka poistaa maailmasta eurooppalaisen perimän. Tuntuu toimivan hyvin. Jonkin perimätyypin poistaminen on siis mahdollista. Prosessi on hidas ja yksilö ei sitä välttämättä huomaa.

Minä

Listasta jäi puuttumaan tämä rivi:

Muslimit, jotka asuvat muslimien kanssa, ongelma.

Omega

Alkuperäistekstissä se on.

”Muslimer med muslimer = BIG PROBLEM”

Juha

Täällä PT-median sivuilla on sananvapaus voimissaan.. tuollaisia yo. kommentteja ei voisi vapaasti ääneen lausua kommunistisessa Suomessa. Tosin kristinuskoa saa herjata vapaasti..

Hienoa että tällaisia vapaan maailman kotipesiä löytyy vielä. Kiitos vielä siitä.

Perkele

Pariisissa opettajalta irtos pää ullataen

Juha

Aivokirurgilla kirurginveitsi lipsahti.. näitä voitas palkata punakaupunkien punayliopistosairaaloihin, kuten HUSiin.. niin paljon on tsadissakin (hätätilapääkaupungissamme) aivopestyjä lampaita joille tarvis tehdä lobotomia

Nestori Lundahl

Islam ei ole uskonto vaan mielisairaus!

Tunnetko muutoksen

Miksi väkivaltaista alistamiseen jne tähtäävää ideologiaa ei kielletä? Kun miljoonas yksittäistapaus menetti päänsä sairaan ideologian vuoksi, tapaus uutisoidaan kuin että olipa raju syysmyrsky tyyliin. Tai uutisointi on puolustelevaa tekijää kohtaan. Kun nyt on seurannut mainontaa, niin koska tulee veitsi mainoksia tyyliin muutos on täällä. Yms paskaa.

Odotuslista maastapoistoon

Ajattelen nyt taas tätäkin terroritekoa Ranskassa. Näihin aggressiivisiin ja yksinkertaisiin ihmisiin ei mikään muu tehoa kuin SOSIAALINEN KONTROLLI, nimittäin heidän omien porukoittensa ylläpitämä sosiaalinen kontrolli.

Tehdään siis Odotuslista:

Jokaisesta islamistin tekemästä taposta lentää odotuslistalta esim. 1000 musua ulos maasta, sossukraanat kiinni ja hejdåå. Johan tulisi äkkiä kuria radikalisoituneeseen öyhöttäjään kun musuklaanit hoitelisivat äijän.

Exit

Muslimi ilman sossurahoja on maastamuuttaja. Sossuhanat kiinni niin kaikki pakolaiset yhtäkkiä katoavat kuin tuhka tuuleen. Siinä vasta taikatemppu.

Tuomari

Vai että uskonto.. Islam on rikollisjärjestö.

murre riepunen

Kristityn länsimaisen henkilön onnellisuus alkaa, kun ählämin kaula katkeaa. Onnellisuuden tunneesta pitää nauttia , maistella, ihmetellen muistella aikoja ennen ählämin rantautumista maillemme, siitä saa parhaan nautinnon

Prozac

”Kuinka kauhistuttavia ovatkaan kiroukset, jotka muhamettilaisuus lan­gettaa kannat­tajilleen! Ei ole ainoastaan fanaattista kiihkoa, joka ihmi­sessä on yhtä vaarallista kuin vesikauhu koirassa, vaan myös tämä hir­veä fatalistinen apa­tia. Vaikutukset ovat ilmi­selviä monissa maissa. Ajat­tele­mattomia tapoja, huo­limattomia maanviljelysjärjes­telmiä, lais­koja kau­pan­käyn­ti­mene­telmiä ja omai­­suu­den turvat­tomuut­ta tapaa kaikki­alla, missä profeetan seuraajat hallit­sevat tai asuvat. Alhainen sensu­a­lismi riistää tältä elämältä sen viehkeyden ja sivis­tyneisyyden; tulevalta sen ar­vokkuuden ja pyhyyden. Se tosiasia, että muhamettilaisen lain mu­kaan jokaisen naisen on kuu­luttava jollekin miehelle tämän ab­soluut­ti­sena omaisuutena, joko lapsena, vaimona tai jalkavai­mona, vii­västyttää väistämättä orjuuden lopullista häviämistä aina siihen asti, kunnes isla­min us­ko on lakannut olemasta suuri voima ihmisten keskuu­dessa. Yksit­täiset musli­mit saattavat toki osoittaa loistavia ominaisuuk­sia, mutta tämän uskonnon vaikutus halvaannuttaa sen seuraa­jien sosi­aalisen kehi­tyksen. Maailmassa ei ole voi­mak­kaam­paa taannuttavaa voimaa. Muha­met­tilaisuus on taistelunhaluinen ja käännytystä har­joit­tava uskonto, joka on kaik­kea muuta kuin kuolemaisillaan. Se on jo le­vinnyt kautta Keski-Afrikan tuottaen pelottomia taistelijoita joka askel­mal­laan. Ja jos kris­tin­uskoa eivät suojelisi tieteen vahvat käsivarret — tie­­teen, jota vas­taan se oli tur­haan taistellut — mo­der­nin Euroopan sivilisaa­tio saattaisi romahtaa, samoin kuin romahti muinai­­sen Rooman sivilisaa­tio. -Winston Churchill-

Qroquius Kad

”Kun katson tulevaisuuteen, minut täyttää pahaenteisyyden tunne.

Kuten roomalaiset, näen ”Tiber-joen vaahtoamassa verenpaljoudesta”.

Se traaginen ja hallitsematon ilmiö Atlantin toisella puolella jota katsomme kauhistuneina, mutta joka siellä juontaa juurensa itse Yhdysvaltain historiasta ja olemassaolosta, on tulossa tänne omasta tahdostamme ja omien laiminlyöntiemme vuoksi.

Se on itse asiassa melkein jo tullut tänne. Etnisten vähemmistöjen aiheuttama ongelma alkaa olla Britanniassa määrällisesti samaa tasoa kuin Yhdysvalloissa jo ennen 1900-luvun loppua.

Vain määrätietoisuus ja pikaiset toimet voivat estää tämän tapahtuman edes nyt.

En tiedä, onko odotettavissa riittävää poliittista tahtoa tällaisen toiminnan vaatimiseen ja aikaansaamiseen.

Tiedän vain, että asian näkeminen mutta siitä vaikeneminen olisi suurta petosta.”

– Enoch Powell 20.4.1968 –

Nyt me tiedämme, mitä Enoch ei tuolloin tiennyt, mutta aavisteli pahoin peläten. Niin Euroopassa kuin USAssa. Se on meillä.

pöh

Ristitiitastahan on aina ollut se, että muslimit vihaavat kaikkea länsimaalaista, ja silti tänne tunkevat. Taikaseinä taitaa olla kova vetotekijä?

CvK

”Ristitiitastahan on aina ollut se, että muslimit vihaavat kaikkea länsimaalaista, ja silti tänne tunkevat. ”

Jep, totta, ja siksipä tulevatkin tänne – valloittajina.

Typeryyden maksimia osoittaa valloitettavien kuffarien verorahoilla ylläpidettävä taikaseinä jne. Ehkä kaiken huippu oli pääministerin itsensä tarjoama asunto valloittajille, siitä asiasta voivat itäisiä kieliä osaavat löytää netistä melkoista juttua vielä tänäänkin, eli se toimii mainoksena että tänne vaan kaikki kun meillä on tilaa&rahaa jakaa teille.

Tyttöihin tutustumista

Kyllä niihin vetovoima tekijöihin voidaan lisätä esim grooming ilmiöt. Ja suvakkilaumat, jotka houkuttelevat niitä tänne. videoita lähetellään teinitytöistä aavikolle että tämmöstä täällä.

Anna-Maria Korhonen

Pahoinvoivat ihmiset levittävät ympärilleen pahaa oloa. Vuoden mielenterveysteko olisi palauttaa kaikki muslimit takaisin kotimaihinsa. Vaikka muslimi + muslimi = ongelma, on kyseessä kuitenkin ongelma + ongelma = ongelma yhtälö, eli ongelmien määrä pysyy vakiona. Eikä ongelma + ei ongelmaa = ongelma – tilanne.

big l

muslimiei ole eikä tule olemaan onnellisia ja tyytyväisiä missään, ei koskaan. länsimaissakin valittavat jatkuvasti kaikesta, olematta valmiita laittaan itse tikkua ristiin minkään asian suhteen, saatika oman hyvinvoinnin. todisteena ja hyvänä esimerkkinä muslimimaat. siinä onkin sit dilemma kun ovat saaneet esim ruotsin muslimimaaksi eivätkä voi syyttää pahoinvoinnista kuin itseensä…mitäs sit…sit pitää tuhota kaikki ja lähtee loiseksi johkin muualle. omaa epäonnistumista, laiskuutta ja tyhmyyttä kun ei voi tunnustaa