Gangsterit julistivat Tenstaan ulkonaliikkumiskiellon, ja ihmiset tottelivat

25. elokuun illalla poliisipartio oli normaalilla partioajelulla Tukholman Tenstassa. Partio havaitsi jotakin todella merkillistä: kaduilla ja toreilla ei ollut ollenkaan ihmisiä. Vain joitakin yksittäisiä mummoja ja pappoja siellä täällä.

Poliisin tiedusteluosasto sai selville, että gangsterit olivat laittaneet alueelle pystyyn ulkonaliikkumiskiellon. Alueen asukkaita oli uhattu aseilla ja heille oli kerrottu, että ihmiset eivät saa liikkua ulkona klo 18.00 jälkeen. Jos ihmiset olivat kysyneet mitä tapahtuu, jos ulkonaliikkumiskieltoa rikkoo, heille vastattiin, että henkilö tullaan pahoinpitelemään.

Gangsterit kehottivat ihmisiä levittämään edelleen sanaa ja se levisikin kulovalkean tavoin läpi Tenstan. Niin tehokkaasti, että käytännössä koko Tensta oli illalla täysin autio.

Asiasta on ollut liikkeellä huhuja, mutta nyt siitä kertoo mm. TV4:n uutiset ja SVT.

Sisäministeri Mikael Damberg kertoo TV4:n uutisille, että Ruotsissa on voimassa Ruotsin lait, eivätkä rikolliset sanele kunniallisille ihmisille mitään liikkumisrajoja. Noi yleisesti poliisi ja viranomaiset ovat kuitenkin olleet todella hiljaa asiasta.

Tapaus on siinä mielessä mielenkiintoinen, että vaikka mitään väkivallantekoja ei tapahtunut, eikä vastaavaa ulkonaliikkumiskieltoa ole tuon jälkeen julistettu, niin miten nopeasti sana levisi läpi Tenstan.

Tenstassa asuu noin 18 000 ihmistä ja suurin osa noin 90 % asukkaista on afrikaanoja ja lähi-itäläisiä.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ne toiset säännöt
Ne toiset säännöt
17.10.2020 22:31

Voin kuvitella, miten gangstapomo on mielessään nauranut sisäministerille ja todennut , että lyödäänkö vetoa.

Sami
Sami
18.10.2020 00:16

Juu, ruotsin liberaaliset demokraattiset (teoreettiset) johtajat yrittävät vieläkin teeskennellä itselleen, sekä kansalle, olevansa johtajia. Todellisuudessa liberaali valta on Ruotsissa syrjäytetty jo kauan sitten. Ruotsalaiset heikot liberaalit johtajat on syösty vallasta jo jo kauan sitten. Vallasta syöstyt liberaalijohtajat roikkuvat eturivissä nukkehallitsijoina kuin keisarit ilman vaatteita.

Señor Peligro
Señor Peligro
18.10.2020 00:10

”Noi yleisesti poliisi ja viranomaiset ovat kuitenkin olleet todella hiljaa asiasta.”

Tottakai, kun tietävät että me on hävitty tää peli. Sisäministerin sanomisilla ei ole paskankaan merkitystä. Kunhan uhoaa. Mielenkiintoista nähdä, missä ruotsalaisten kipuraja on, vai onko sitä ensinkään. Tuossa on enää oikeastaan vain 2 vaihtoehtoa. Todetaan, että musulmaanigangterit ottivat vallan, ja luovutetaan, tai laitetaan tosissaan kova kovaa vastaan ja armeija asialle laittamaan luu kurkkuun paskasakille.

Minä
Minä
18.10.2020 03:10
Vastaa...  Señor Peligro

Jos Ruotsissa laitetaan aseistettuna armeija näille ”haavoittuville alueille” pitämään kuria, tulee siitä pitkä taistelu, suorastaan sota. Luultavasti kaikilla ”haavoittuvilla alueilla” alkaisi oikeauskoisten aseellinen vastarinta saman tien.

Ruotsin poliitikoilla ei ole pokkaa ryhtyä siivoamaan typeryytensä tuotetta. Luultavammin pyrkivät olemaan hiljaa sekä varovasti, ettei vaan maahanmuuttoruutitynnyri räjähdä, vielä.

Mitä kauemmin viivyttelee, sen pahemmaksi ongelma käy. Eivät ne oikeauskoisten joukot heikkene ajan kanssa.

Mutta poliitikot arvattavasti viivyttelevät, koska heidän oma paskansa lentää tilanteen räjähtäessä heidän omille silmilleen. Monikulttuurisuuden unelman todellinen luonne paljastuu viimeistään siinä vaiheessa ruotsalaisille, eikä selittelyt ja mielikuvavalheet enää auta – vuosikymmenten huijaus paljastuu.

Señor Peligro
Señor Peligro
18.10.2020 11:17
Vastaa...  Minä

No ei Ruotsi oikeasti armeijaa laita kaduille, luultavasti jo lakikin sen estää. Jos sellainen teoreettinen tilanne tulisi, niin musulmaaneilla ei olisi mitään saumaa ammattisotilaille, joilla on taito ja välineet.
Se mikä tässä erityisesti kiinnostaa, että Ruotsi on ongelmansa kanssa hyvin lähellä (tai jo väärällä puolella) point-of-no-return tilannetta. Poliisi ei voi musumafialle mitään, hitsari ei osaa/halua/pysty.

Kuitenkin nimenomaan poliitikkojen pitäisi päättää toimenpiteistä. Mitä kauemmin ihmetellään, sitä syvemmälle mafia kaivautuu, ja lopulta poistaminen on tekemätön paikka.

Nykymenolla ruotsalaiset voivat vain hyväksyä sen, että voi tulla ammutuksi, pahoinpidellyksi tai muuten vai tapetuksi vieraan vallan kansalaisten toimesta omassa maassaan. Aivan vitun sairasta menoa.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
18.10.2020 19:08
Vastaa...  Señor Peligro

Taitaa ruotsalaiset olla ainoita jotka lakejaan enää tottelevat, kunniavieraille ne on paskapaperia hurrien lakikirjat.

rocky
rocky
18.10.2020 21:43
Vastaa...  Señor Peligro

Taitaa ruotsin armeijan taito nykyään rajoittua karaokeen ja sateenkaarilipun heilutteluun.

Los6666
Los6666
18.10.2020 01:44

ihanaa ”multikulttuuria” ❤️❤️❤️

Minä
Minä
18.10.2020 03:03

 kertoo TV4:n uutisille, että Ruotsissa on voimassa Ruotsin lait”

Toisin on todistettu. Ruotsin viranomaiset eivät ole olleet kykeneviä tuon kehityksen estämiseen, eivätkä tule olemaankaan, koska eivät halua nähdä tosiasiallisia ongelmia, vaan ainoastaan poliittisesti sopivia selityksiä.

Woah
Woah
18.10.2020 04:47

Ruotsi ei ole enää ja ainakaan osittain viranomaisten hallinnassa. Tämä saattoi olla koe ja kun onnistui noin hyvin, se leviää kulon tavoin.Pian nuo haittalajit alkavat kerämään laajemmin jotain suojelumaksu Italian mafian tapaan, joka tosin kohdistuu kaikkiin vauvasta vaariin.Siinähän sosaalidemokraateilla ja muilla massa haittamaahanmuuttoa kannatavilla on selitysten paikka taas mistä tämä kaikki johtuu.Selitykset alkavat vaan olla kiven alla ja aiheuttavat naurun pyrskähdyksiä idioottimaisuuksillaan.

Name*
Name*
18.10.2020 05:15

Kuten tiedämmä, kaikki Suomeen tulee Ruotsista, muuta viipeellä. On vain ajan kysymys, koska Suomessa on myös gangsterivyöhykkeitä. Ennustan n. 13 vuotta.

mokubluff
mokubluff
18.10.2020 07:43
Vastaa...  Name*

Tuon estämiseen Suomessa tarvitaan kansalaisten talkooapua, koska poliiseja on vähän, ja oikeuslaitos tuntuu paljolti irtaantuneen todellisuudesta. Punavihreä ohjaus varmistaa viranomaistoiminnan yksisilmäisyyden.

Omega
Omega
18.10.2020 17:51
Vastaa...  Name*

Islamin strategia – hajota ja hallitse kivikautisen koraanin mukaan

”Jo ennen kuin olin täyttänyt 9 vuotta, olin oppinut radikaali-islamilaisen arabin elämään liittyvät perussäännöt: veli veljeä vastaan, veljet isäänsä vastaan, perheemme serkkuja ja sukua vastaan, suku muita sukuja vastaan ja me kaikki yhdessä uskottomia vastaan”, Leon Uris, ”The Haj”.

https://mvlehti.net/2016/01/05/islamin-strategia-hajota-ja-hallitse-kivikautisen-koraanin-mukaan/

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
18.10.2020 08:49

Kehitysmaalaiset ovat näköjään vallanneet Tukholmasta alueen hallituksen ja valtamedian myötävaikutuksella sekä veronmaksajan kustannuksella. Sitten valloitetaan seuraava ja sitten…..

Ne toiset säännöt
Ne toiset säännöt
18.10.2020 13:00

Niin. Muslimipuolue on perustettu. Islamin arvostelu on kiellettävä sekä sharialakia ajettava pikkuhiljaa sisään. Ellen ihan väärässä ole, eikös jossain jo ollutkin joku shariatuomio? Joku kohu siitä taisi olla?

Ruotsin oikeuslaitos on vasemmistojuristien tuote
Ruotsin oikeuslaitos on vasemmistojuristien tuote
18.10.2020 10:55

Uusi kirja siitä miksi Ruotsin oikeuslaitos on niin lepsu ja helläkätinen verrattuna muihin maihin, esim. Tanskaan:

Bo Wennström: ”Om straff och fängelser. Om det avvikande svenska vägvalet på straffrättens område” (Jure)

https://www.svd.se/svensk-passivitet-ar-inskriven-i-lagen

Inget annat land i världen har den form av defensiva straffrätt som Sverige har. 1989 gjordes en straffrättsreform orkestrerad till stor del av en grupp radikala jurister. Reformen var kulmen på ett reformarbete med rötter i det radikala 1970-talet. Syftet med reformen var att avsevärt minska användningen av fängelsestraff.”

Uudet ministerinimikkeet Ruotsissa
Uudet ministerinimikkeet Ruotsissa
18.10.2020 12:42

Sisäministeri> Minäministeri
Ulkoministeri> Mulkoministeri
Oikeus- ja migraatioministeri> Älykääpiö
Pääministeri> Päätön ministeri
Sosiaaliministeri> Musiikinopettaja
Infrastruktuuriminsteri> Kakkoshitsaaja
Elinkeinoministeri> Teknoturkki

jne

Särmääjä
Särmääjä
18.10.2020 14:03

Tenstakin on vain paperilla osa Ruotsia, mutta tuskin juuri muuten.

juha II
juha II
18.10.2020 14:58

Lakihan on niin kuin se väkivalla uhataan. Ruotsin ballerinat eivät tätä ole ymmärtäneet kuin ohuesti silloin kun ”finn jävelit” kulkivat ”puukkojensa” kanssa häiritsemässä ruotsalaista kansankotia.

Kerronpa tosi jutun veljeni kertomana, joka asui koko parhaan miehuutensa Ruotsissa lähtien sinne 1960 lopulla. uomalaiset työmiehet asuivat parakeissa, jotka eivät tietenkään olleet tämän päivän tasoa, mitä kehari laiska jaakot itseoikeutetusti omistavat kaikkien muiden ”itsestään selvyyksien” kanssa.

Jostain suomi-pojat olivat saaneet jäniksen ja suolestivat sen parakin pesutilassa illalla. Seuraavana aamuna ruotsalainen siivooja sai elämänsä sätkyt kun lavuaarit ja lattia oli veressä nylkemisen jäljiltä. Hieman ”metsäläisten” normi hommista toivuttusaan hänelle saatiin selitettyä ettei täällä ketään murhattu ole vaan veren todellinen ”läghde” on jänis,

Siinäpä sitä kultturi sokkia oli jo ihan tarpeeksi fiineille ruotsalaisille, jotka hädintuskin ainakaan kaupunkilaiset eivät olleet missään rekemisissä riista-asioiden kanssa. Taatusti jo tuolloin oli suuri määrä eläinsuojelijoita, joiden mukaan mokoma alkukantainen raakuus on lopetettava kieltolailla ja heti sittenkin.

Nythän metsästys Ruotsissa on todella ahtaalla kun luonto-terroristit tulevat häirisemään julkeasti voimaa käyttäen (likat ja pulla-pojat osaavat olla dramaattisia) laillisena metsästyskautena metsästäjien harrastusta. Kun on aseista kyse ja on tappiin asti kiusattuja ärsyyntyneitä miehiä ja joskus jopa naisiakin (metsästäjät) sekä terroristien edesvastuuton keinoja kaihtamaton tapa, joka ei ota mitään vastuuta heidän puoleltaan turvallisuus seikoista. Vaan sälyttävät kaiken vastuun käyttäytymisestä ja kylmäpäisyydestä sekä hermojen hallinnasta metsästäjille, jotka eivät tee mitään väärää Ruotsin metsästyslakien vastaisesti.

Mutta tiedättehän Te nämä ”maailmanparantajat”!

Hulluimmassa paikassa Isossa-Britanniassa ”eläinsuojelu” terroristit jo uhkaavat maanviljelijä perheitä murhaamalla heidät elleivät he lopeta ammattinsa harjoittamista, joka on (taaskin) kaikkien maan lakien mukaan laillista ja hyväksyttävää!!!

Name*
Name*
18.10.2020 15:16
Vastaa...  juha II

Britanniassa eläinsuojelijat saivat eräällä alueella estettyä joidenkin hirvieläinten kannanhoidollisen metsästyksen sillä seurauksella, että ylipopulaatio liian suurena ei löytänyt enää tarpeeksi ruokaa ja laumoittain eläimiä kuoli. Ruohonsyöjät tarvitsevat oikeasti aika ison alueen jos eläimiä ei ruokita heinäpaaleilla.

Kysykää suoraan jos uskallatte
Kysykää suoraan jos uskallatte
18.10.2020 18:28

Aika kuvaavaa Ruotsille on että sensijaan että uskallettaisiin kysyä asianomaisilta ”Mitä helvettiä te teette?” kysytään kriminologilta joka vastaa että kyseessä on kriminellien valtademonstraatio ja että tarkoituksena on siirtää rajoja/pelinappuloita eteenpäin.

Juha
Juha
18.10.2020 20:05

Jotenkin epätodellista että Iltasanomat uutisoi myös tästä samasta asiasta

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006673913.html

On tainnut sunnuntai iltana sensuuri pettää..

CvK
CvK
18.10.2020 20:52
Vastaa...  Juha

Ilta-paskan artikkelissa mainitaan että rikollisjengit, rikollisryhmät, jengit jne. operoivat. Artikkelin ainut lause josta voisi yrittää päätellä mistä on oikeasti kyse, on seuraava: ”Maahanmuuttajavaltaisella Järvan alueella toimii poliisin mukaan kuusi rikollisryhmää. ”

Sama juttu verorahoin pyöritettävässä ylenannon artikkelissa.