Musliminuorukainen katkaisi opettajan kaulan keskellä katua, tutkitaan terroririkoksena

Ranskan poliisi on ottanut kiinni yhdeksän muslimiterroristia epäiltynä eilisestä 47-vuotiaan opettajan teurastamisesta. Opettajalta katkaistiin kaula keskellä katua.

Kaulan katkaisun motiiviksi kerrotaan se, että historiaa opettanut miesopettaja oli näyttänyt oppitunnilla neljäsluokkalaisille oppilailleen sarjakuvia, joissa oli profeetta Muhammed. Opettaja oli ennen kuvien näyttöä pyytänyt muslimilapsia poistumaan luokasta, jotta nämä eivät loukkantuisi.

Tapahtuman jälkeen opettaja oli saanut useita uhkauksia, kunnes eilen illalla 18-vuotias tsetseenimuslimi hyökkäsi opettajan kimppuun ja katkaisi tämän kaulan keskellä katua. Mies oli huutanut allahu akbaria tehdessään tekoa.

Poliisi tavoitti tekijän hetken päästä lähistöltä. Nuorukainen hyökkäsi myös poliisia kohti ja poliisi ampui tässä yhteydessä miehen kuoliaaksi.

Mistä erottaa radikaalin muslimin ja ei-radikaalin muslimin? Ei-radikaali muslimi antaa osoitteesi radikaalille muslimille, joka katkaisee kaulasi. Tällä hetkellä ei tiedetä mikä kiinniotettujen miesten osuus oli murhassa, mutta luultavasti uskonnollinen yhteisö on yksissä tuumin suunnitellut murhan.

60 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
19.10.2020 14:45

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

kukavaan
kukavaan
19.10.2020 02:53

Kanadalainen verkkosivusto http://www.eurocanadian.ca julkaisi muistokirjoituksen surmatusta opettajasta nimeltään Samuel Paty.

https://www.eurocanadian.ca/2020/10/tribute-to-samuel-paty-martyr-for-free-speech.html#more

Kirjoituksesta käy imi, että surmaaja 18 vuotias pakolaisena Ranskaan päästetty tsetseeni Abdoullakh Abouyezidvitch ei ollut koulun oppilas vaan asui 100 kilometrin päässä.

Entä Kanada. Maa ruotsittuu vauhdilla. Hitsaajia toiseen potenssiin.

pöh
pöh
19.10.2020 02:20

Tässä on koko länsimaiden osalta kyse aika isoista asioista.
Meidän valtavalemediahan käytännössä hautasi koko jutun.
Mutta kyse ei ole mistään mielenterveyshäiriöisestä, vaan siitä islamista mitä täälläkin opetetaan joka päivä.

Tässä on vain 1 päänleikkaaja, mutta sen hyväksyy suuri osa muslimeista.

Särmääjä
Särmääjä
18.10.2020 13:58

Ranska on täynnänsä tota muslimi ynnä muuta matuhelvettiä, mutta jos edes tommosessa tilanteessa olevat itsestään ylpeet ja protestoinnistaan tunnetut ranskalaiset ei tee asialle mitään niin turha luulla että täällä pohjolassa tehtäisiin.

Särmääjä
Särmääjä
18.10.2020 17:20
Vastaa...  Admin Pt-media

Varmaan siellä aletaan polttaan 5G mastoja samaa tahtia kun muslimit polttaa kirkkoja.

Kukavaan
Kukavaan
18.10.2020 22:08
Vastaa...  Admin Pt-media

Ehkä aiheuttaa sellaisen toimen, ettei poliisi enää rohkene ampua pään irti leikkaajia ja kohtelee muslimeja erityisen varovaisesti.

Britanniassa asuva kurdiaktivisti Dana Nawzar Jaf tuomitsee twiitissään Ranskan poliisin toiminnan, koska poliisi ampui pään irrottajan. Jaf käyttää hänestä sanaa ”epäilty”.

Poliisin toiminta oli hänen mielestään brutaalia ja ampuminen tunteeton murha. Pään irti leikkaaminen oli hänen mukaansa ”veitsirikos”.

”I fully condemn French police’s brutal senseless murder of the Muslim suspect last night. Macron and his security apparatus should explain to the public what was the need for the use of the disproportionate force against someone suspected of a knife crime. France is in crisis.”

https://www.jihadwatch.org/2020/10/uk-muslim-writer-condemns-french-polices-brutal-senseless-murder-of-the-muslim-who-beheaded-man-on-street

Jafin uskotaan tulleen Irakista vaihto-oppilaana Britanniaan vuonna 2009. Hän kirjoittaa artikkeleita New Statesman lehteen.

https://www.newstatesman.com/

Pirtsakka
Pirtsakka
19.10.2020 09:16
Vastaa...  Kukavaan

”Ranska on kriisissä”. Niinpä on, mutta ei ranskalaisten poliisien vuoksi, vaan aivan muista syistä. Ja se syy on…?
On nuo ihmiset vekkuleita. Raamattua siteeraten: on helppoa nähdä toisen silmässä malka, mutta omassa ei nähdä edes heinäseivästä – vai mitenkä se menikään?

We Surrender
We Surrender
18.10.2020 17:26
Vastaa...  Särmääjä

Ranskan lipun voisi jo vaihtaa kokovalkoiseksi.

Sama kaikille
Sama kaikille
18.10.2020 12:54

Ei tuossa mitään rikosta ole tapahtunut. Muslimi totteli prikulleen mitä koraani käskee. Aivan samalla tavalla kuten miljardit kristityt tottelevat raamatun käskyjä. Ei minkäänlaista eroa, ei edes mikroskooppista. Jos tähän halutaan muutos, niin täytyy kieltää kaikkien uskontojen minkäänlainen harjoittaminen.

Pirtsakka
Pirtsakka
18.10.2020 13:49
Vastaa...  Sama kaikille

Kristinusko on sentään käynyt läpi uskonpuhdistuksen, seikka joka tuossa toisessa, 600-luvulla syntynsä saaneessa uskonnossa on jäänyt tekemättä. Eli jälkimmäisessä uskonnossa vallitsevat noin 1400 vuotta vanhat uskomukset. Raamatun oppeja noudattavat tuskin katkovat kanssaihmistensä päitä?

https://evl.fi/sanasto/-/glossary/word/Reformaatio

Eipä silti, jos kaikki uskonnot kiellettäisiin niin ehkäpä ”hekin” siirtyisivät nykyaikaan. Tosin en siihen ihan tältä istumalta usko, ja yksi syy on se, että jos ja kun uskonnon harjoittajat aivopestään pienestä saakka johonkin -ismiin, eikä suurimmalla osalla tuon ismin kannattajista ole edes lukutaitoa, jonka avulla voisivat kyseenalaistaa isminsä, niin muutosta parempaan on tuskin odotettavissa meidän elinaikanamme, tuskin edes muutaman seuraavan sukupolven aikana.
Tunnen joitakin venäläisiä ihmisiä. Silloin aikanaan, kun kommunismi romahti, eräs heistä kävi Suomessa ensimmäisen kerran elämässään. Sanoi purskahtaneensa itkuun jo rajalla, kun tajusi millaisia valheita heille oli syötetty esimerkiksi Suomesta. Tuo ihminen oli jo yli 50-vuotias, ja elänyt siis koko elämänsä kommunistisessa valtiossa, jota pidettiin ideologialtaan parhaana valtiomuotona – siis heille uskoteltiin näin. Pettymyksensä oli karvas kalkki niellä, sillä hän tunsi oman maansa pettäneen omat kansalaisensa. Jossakin vaiheessa ehkä tuon toisen, meille niin vieraan uskonnon harjoittajille tapahtuu sama, ja olisi mielenkiintoista nähdä miten he siinä vaiheessa reagoivat.
Ruotsissa on se yksi somalinainen, Mona Walter, joka luopui uskostaan ja asuu tällä hetkellä salaisessa osoitteessa. Hän kertoi jossain haastattelussa, että hän tarvitsee poliisien turvapartiota käydäkseen esimerkiksi kaupassa.
Että tällainen rauhan uskonto.

El Mukelmu
El Mukelmu
18.10.2020 12:21

Kerrastalaukeava itsestäänlatautuva täysautomaattinen kunniakansalainen. Ei muuta kuin kunniaprenikka rintapieleen ja huuhaaministerin allekirjoittamalla maksusitoumuksella hankittu lentolippu plakkariin.

Asyl ja öhvasmihööö. Me tienataan tällä – tai sitten ei. Rauhanuskonto on ehtymätön voimavara.

Ahmed Ahme
Ahmed Ahme
18.10.2020 12:06

Hän voisi lahjoittaa päänsä vaikka opetustarkoituksiin.
Päätä voitaisiin näyttää muslimien maahanmuuttoa kannaville suvakeille.

War Trophy
War Trophy
18.10.2020 12:11
Vastaa...  Ahmed Ahme

Opettajan pään voisi vaikkapa ripustaa hänen koulunsa ulko-oven yläpuolelle, niin kaikki siellä tietävät ketkä koulussa määrää.

Ullatuksien Aika
Ullatuksien Aika
18.10.2020 11:59

Haavisto ja Ohisalo ovat tästä muslimipojan pienestä kepposesta oudon hiljaa. Taas. Pitäisikö jonkun heille kertoa että tuo jätkä on samaa jengiä mitä vasemmisto on tänne haalinut kaksin käsin hyvin innokkaasti ja kovalla antaumuksella jo kauan..? Luulisi että osaisivat yhdistää tapaukset kun meilläkin on ollut jo muutama reipas ilonen päänkatkomistapaus, yhteinen tekijä ja punainen lanka on islam, ei mikään muu. Ei radikaali islam, ei radikalisoituminen eikä vähän vinoon mennyt opetus jossain moskeijassa, vaan islam. Islam on murhaa. Islam on kuolemaa. Sitä saa TASAN mitä tilaa.

Ali Kessu
Ali Kessu
19.10.2020 13:26
Vastaa...  Ullatuksien Aika

Itse luulen, että haaviston ja ohisalon kannat liittyvät heidän itseinhoonsa, joka taas peilautuu inhoon pohjoismaalaisia ja suomalaisia ja miksei eurooppalaisiakin kohtaan. Luulen että humu-pekka nauttii näistä, koska on joutunut yleisen mielipiteen vuoksi kärsimään poikkeavuudestaan. Eli kosto elää ja voi hyvin. Yksi esimerkki oli Caruna-kaupat. jolla saatiin näpäytettyä suvaitsematonta kansaa eli Suomen kansaa, jota haavisto vihaa ja inhoaa, koska, joku on hänen parivalintaansa arvostellut ilkeästi. MOT.

Kyykäärme povellamme
Kyykäärme povellamme
18.10.2020 11:11

Eihän se muslimitsetseeni pelkästään katkaissut opettajan kaulaa vaan irroitti pään kokonaan ja poseerasi irtopään kanssa netissä useissa kuvissa.

Kannattiko Ranskan ottaa maahansa Moskovassa syntynyt tsetseeni ja hänen islamistiperheensä? Tai joku kirgiisi kuten Bostonin maratonin pommittaja?

Kannattaako minkään maan päästää maahansa ainokaistakaan ihmistä jolle tällaisen hirmuteon tekeminen on vain ”piece of cake” jos niikseen tulee?

Jarmo
Jarmo
18.10.2020 09:21

Aika nolo artikkeli tämä hesarille:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006250511.html

Nyt tullut tippa linssiin kun oma idoli onkin gangsteri eikä shokissa osata vielä reagoida, vaikka aikaa mennyt jo rapiat puoli viikkoa..

Woah
Woah
18.10.2020 04:48

Ranskassakin alkaa olla ihan päätöntä menoa.

Jarkko
Jarkko
18.10.2020 05:45
Vastaa...  Woah

Musut on keksineet kätevän matkagiljotiinin.
Voi kätevästi lyhentää vääräuskoista sarjakuvahyökkääjää 25cm ja samalla ylistää kuu-jumalaa.

Nyt riittää!
Nyt riittää!
18.10.2020 00:46

Tällaisen kohtelun olemme siis saaneet hyysättyämme tjetjeenikäärmettä povellamme!!!

Katsokaa irtopäätä ja miettikää mikä on mennyt pieleen ja mikä vastaisuudessakin tulee menemään mieleen!

Minä
Minä
18.10.2020 03:20
Vastaa...  Nyt riittää!

Kyseessä ei ole kansallisuus, vaan uskonto, jos syytä etsitään.

Kansallisuuskaan ei hyvä
Kansallisuuskaan ei hyvä
18.10.2020 11:35
Vastaa...  Minä

Sossukraanan vääntäjiä ja rikollisia suurin osa vaikka kaikki eivät ole tietenkään päänleikkaajia.

Moonman
Moonman
17.10.2020 23:42

Muslimin kepposessa ei ole mitään ihmeellistä. Samaa tapahtuu varmaan joka päivä kaikissa paskastan-maissa. Sen sijaan miten reagoisi terve yhteiskunta?! -Kuten kiina, eli sulkemalla muslimit leireille ja pitämällä jokaista vakavana turvallisuus-uhkana. Ranska ei reagoi, koska kaikista juhlapuheista huolimatta maa on ylikansallisen pääoman hallinnassa ja samassa peruuttamattomassa syöksykierteessä kuin ruotsi. Enää eivät voimat riitä muuhun kuin kulissien ylläpitoon.

Ryssä haloska
Ryssä haloska
19.10.2020 12:25
Vastaa...  Moonman

Meidän hallussa ranska on. Suurpääomakin syö kädestämme.

juha II
juha II
17.10.2020 21:38

Olen nähnyt autenttisen kuvan ”vääräuskoisen” opettajan irti leikatusta päästä!

PUHUTTELEVA KUVA!!!

YLE varmaankiin kertoo opettajalla olleen kaulassaan muutamia ”fritsuja” tai hän on saattanut ”juosta pyykkinaruun”!

Pirtsakka
Pirtsakka
18.10.2020 09:34
Vastaa...  juha II

Taannoin käytiin oikeutta oliko se nyt iranilaisten vaiko irakilaisten kaksosten terrorismikytköksistä, ja silloin tiedotusvälineissä oli kuvia kuinka uhrien irtileikattuja päitä roikotettiin hiuksista. En ole kuullut enkä lukenut, mitä näille kaksosille tapahtui ja olivatko he syyllistyneet terroritekoihin, ihmeen hiljaista on sillä rintamalla.
Anna-Maria Korhosen kommenttiin lisäisin sen verran, että kun me, suht normaalit ihmiset odotamme anteeksipyyntöä esimerkiksi nyt tässä Pariisin tapauksessa, niin tekijän / tekijöiden omat yhteisöt juhlivat ja riemuitsevat siitä, että taas saatiin yksi vääräuskoinen hengiltä. Näinhän uutisoitiin mm sen jälkeen, kun pariisilaiseen Bataclan-yökerhoon hyökättiin vuonna 2015 ja iskussa kuoli 89 ihmistä. Silloin esimerkiksi monissa vankiloissa järjestettiin riemujuhlia, ja vankiloissa istui arvatenkin ”heikäläisiä”. Kodeissa tapahtuneista juhlista ei ymmärrettävästi ole tietoa.
Imaameilla olisi ratkaisun avaimet käsissään, mutta eiväthän hekään ehdi koskapa heidän täytyy ohjata omiaan ”kaidalle tielle” – ja tulokset näyttäytyvät päivittäin. Tosin juuri päinvastaisina kuin mitä odottaisimme ihmisiltä, jotka ovat vihaamaansa läntiseen maailmaan ihan vapaaehtoisesti tulleet ja joita me elätämme vuodesta toiseen. Ja joita meidät on pakotettu sietämään jopa oman turvallisuutemme kustannuksella. Sietämätöntä.

Jarkko
Jarkko
18.10.2020 10:31
Vastaa...  Pirtsakka

Eikös se kaksikko jäänyt ilman tuomiota kun todisteet ei riittäneet.
Suomi maksoi vankeusajalta tietysti korvaukset

Nähty on
Nähty on
18.10.2020 16:42
Vastaa...  Jarkko

Kyllä. Puoli miljoonaa. Kun ajatellaan vaikkapa sitä, että kun isä joka ei ole oikea isä, joutuu maksamaan lapsesta elareita 50 000, oikean isän päästessä kuin koira veräjästä, voidaan tämän uhrin osalta olla samaa mieltä, että Suomi ei ole oikeusvaltio. Kun lisäksi ajattelemme sitä, että murhaajat jne saavat vapaata vankeudesta jne, uhrien kärsiessä lopun ikäänsä, niin ollaanko tässä nyt oikealla tiellä? Ei olla. Allekirjoittanut on kokenut asian. Matut raiskasi joukolla ja mitään ei seurannut. Paitsi omaisille. Mulqvistit katosivat. Minä en usko enään Suomen oikeusvaltioon.

Kukavaan
Kukavaan
19.10.2020 00:01
Vastaa...  juha II

MVlehden uutisessa oli kuva irtopäästä.

Mohammed M. Mohammed
Mohammed M. Mohammed
17.10.2020 21:10

Nyt täytyy ottaa huomioon että opettaja teki rikoksista hirvittämimmän! NÄYTTI PIIRRETTYJÄ KUVIA!!!!!!! Ilmankos muslimit suuttuivat!!!!! 4 miljoonaa murhattua juutalaista ei ole MITÄÄN tähän rikokseen verrattuna!!!! MIKÄÄN EI OLE TÄTÄ RASISTISTA ISLAMOFOBISTA RIKOSTA PAHEMPAA!!!!!! EEIIII MIKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN!!!!!!!!!!!!
Ps: Jos olet eri mieltä, katkon sinulta pään.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
17.10.2020 20:44

Minulla on outo olo ihan kuin jotain puuttuisi… hmmm… ihan kuin.. tai ei sittenkään. Kävi mielessäni islamilaisen maailman pahoittelut, anteeksi pyynnöt ja teon tuomitseminen. Tuli jopa mieleeni nämä Tsetsenian esittäminä, tekijä kai oli tsetseeni.

Eipä tule mieleeni yhtään esimerkkiä siitä, että yksikään islamilainen maa olisi tuominnut muslimien terrori-iskut. Terrorismi-termin käyttökin tuntuu olevan länsimainen keksintö. Se, että surunvalittelut ja tuomitsemiset esittää iskun kohteena olevan maan johto tekijän ollessa uuskansalainen tuo mieleen lähinnä piiloviestinä sen että olisi olemassa eurooppalainen suvaitseva islam ja islam näin ollen kuuluisi Eurooppaan.

Jos kuvitellaan tilanne, jossa Suomi joutuu sotaan, silläkin olisi pieniä iskuryhmä, joiden tehtävänä olisi operoida syvällä vihollisen puolella, harjoittaa tiedustelua, räjäyttää siltoja, katkoa rautateitä, tuhota strategisia kohteita, surmata merkkihenkilöitä ja kylvää pelkoa, jolla vihollisen taistelumoraali murennetaan. Emme mekään kutsuisi kaukopartiomiehiämme terroristeiksi. Eivät kutsu muslimitkaan islamin valloitussodan iskuryhmäläisiään.

Arnoux
Arnoux
17.10.2020 21:12

Minä odotan että ennen seuraavaa F1 kisaa Lewis Hamilton polvistuu Muslim Lives Matter T-Paita päällään.

Sami
Sami
18.10.2020 00:46

Islam on Islam, sekä sharialaki on sharialaki. Esimerkiksi Suomessa 80% äänestäjistä edelleen antaa 100% tukensa Suomen kehitysmaalaistamiselle ja sharialaistamiselle.

Minä
Minä
18.10.2020 03:24
Vastaa...  Sami

Suomalaiset äänestävät noin, koska heille on vuosikymmeniä opetettu, että muu olisi sivistymätöntä.

postman pete
postman pete
20.10.2020 12:26
Vastaa...  Sami

Antelias Taikaseinä on vieraannuttanut ihmiset elämisen perusmotivaattoreista: vilusta, nälästä ja pelosta.
Siksi ei heti huomata sitä kun euroglobalistit kusevat nuo kolme viisasta meidän postiluukuista sisään.

Jarkko
Jarkko
18.10.2020 05:38

Hyvin kiteytit, osuva vertaus tuo kaukopartiotoiminta.Sitähän nämä musut juuri ovat.Islmilaisen maailmanvalloituksen keihään kärki.Meidän päättäjät hommassa mukana.Joko sekopäisyytensä saattamina tai maksettuina kätyreinä.
Jostain olen päässyt ajatukseen että Soros maksaa tätä hulluutta Open Society yhtiönsä välityksellä.
Valaiskoon joku minua jos olen väärässä.

Ryssä haloska
Ryssä haloska
19.10.2020 12:23
Vastaa...  Jarkko

Pahat mielessä olemme avanneet ovet musulmaaneille länteen.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
17.10.2020 20:38

https://ibnmatti.blogspot.com/p/jihadin-saannot.html

Jihadin säännöt

”1) Allah on pyhittänyt jihadin. Korkeampaa auktoriteettia ei ole, joten se on aina sallittua.

2) Älä kunnioita mitään sääntöä tai rajoitusta, päämäärä pyhittää minkä tahansa keinon – vaikka kuinka järkyttävän. Jihad voi olla mitä tahansa, mikä edistää islamia tai heikentää kafireita, joko yksilöä tai ryhmää. Jopa rahan lahjoittaminen jonkun toisen suorittaman jihadin tukemiseksi on eräs jihadin muoto.

3) Esitä aina uhria. Muhammed käänsi tilanteensa ympäri. Vaikka hän hyökkäsi viattomia ihmisiä vastaan ilman mitään syytä, hän syytti heitä siitä, että ”he olivat estäneet muita tulemasta muslimeiksi” ja olivat harjoittaneet kuvainpalvontaa. Hyökkäys oli uhrien syytä ja muslimit olivat uhreja, eivät vääräuskoiset (kafirit).

4) Toista tätä niin kauan, että ihmiset alkavat lopulta uskoa siihen. Jos saat uhrin hyväksymään syytökset, olet voittanut, koska kosto vaatii kokemusta epäoikeudenmukaisuudesta.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-pyha-sota-alkaa.html

5) Kannusta seuraajiasi fanaattisiin itsemurhatehtäviin.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-badrin-taistelu.html

6) Harhauta vihollista (kafireja) aina kun mahdollista varmistaaksesi voittosi.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-sota-on-petosta.html

7) Älä koskaan anna periksi, älä edes silloin, kun olet jo lyöty.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-uhudin-taistelu.html

8) Älä koskaan salli Muhammedin, Allahin tai islamin kritiikkiä. Tuhoa sananvapaus.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/02/muhammedin-tarina-runoilijan-kuolema.html

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
17.10.2020 20:34

Islam ei ole uskonto vaan mielisairaus.

Sami
Sami
18.10.2020 00:37

…ja 80% suomalaisista äänestää sen puolesta.

mokubluff
mokubluff
17.10.2020 20:23

Tuosta seuraa se, että yhä useammat tavalliset kansalaiset ryhtyvät kantamaan veitsiä, pamppuja sekä laittomia pistooleita mukanaan, Alkaa syntyä epävirallisia kodinturvajoukkoja ja laittomia kaarteja, jotka harjoittelevat aseiden käyttöä. Kaduilla ruvetaan partioimaan. Rasismi lisääntyy entisestään.

Pirtsakka
Pirtsakka
17.10.2020 20:53
Vastaa...  mokubluff

Rasismiko? No minä kyllä kutsuisin sitä oman reviirin puolustamiseksi (lainaten suuresti kunnioittamani Pentti Linkolan sanoja) ja terveeksi itsesuojeluvaistoksi.
Jos naapurin koira puree sinua, niin teet varmasti kaikkesi jotta se ei toistuisi, käyt vaikka haukkumassa isännän. Jos koira puree useamminkin ja useampia, se lopetetaan. Eihän sekään mitään rasismia ole?
Niin. Linkola lausahti aikoinaan, että ei ole olemassakaan sellaista kuin rasismi, on vain oman reviirin puolustamista. Mutta asioiden pitää näköjään mennä äärimmilleen, ennen kuin se osa kansasta, joka ei vieläkään ole herännyt todellisuuteen, alkaa tajuta minkälaiseen palavaan pensaaseen ovat päänsä tunkeneet – noin vertauskuvallisesti sanottuna.
Sitä jaksaa ihmetellä päivästä toiseen, kuinka ihmiset eivät ymmärrä edes miettiä sitä, millaisen h…vetin jättävät jälkikasvulleen.
Kodinturvajoukot on ihan jees. Edelleenkin panen kaiken toivoni pohojalaasiin, sieltä on ennenkin tukalan paikan tullen lähdetty puolustukseen. Lähdetään varmasti edelleenkin jos ja kun käsky käy.

Rakettikoodaaja
Rakettikoodaaja
17.10.2020 22:01
Vastaa...  Pirtsakka

Hyvin sanottu. Paholaisenpalvovojien varalta suojautuminen on hyvää toimintaa. Tuntuuko kivalta, kun terroristien äpärät ryöstävät/tappavat/raiskaavat/pahoinpitelevät lapsesi, tai vaimosi, tai peräti sinut?

mokubluff
mokubluff
17.10.2020 23:40
Vastaa...  Pirtsakka

Olen itsekin paljolti samaa mieltä tuon ”rasismi”-sanan sisällöstä.

O. V. Kuusinen suposta
O. V. Kuusinen suposta
17.10.2020 23:52
Vastaa...  Pirtsakka

Ei huolta pohjalaisista. Historiallisista syistä johtuen olemme olleet pohjanmaalla erityisen ahkeria tekemään aluetta vaarattomaksi marxilais-kgp:läisen agendamme kannalta. Toimestamme pohjanmaakin on tiukasti turvallisuuspoliisin punikkien ja punaisen porton talutusnuorassa.

Sami
Sami
18.10.2020 00:34

Todellisuudessa pohjanmaalaisten ylivoimainen enemmistö äänestää kulttuurimarxisteja puolueita Suomen kehitysmaalaistamisen puolesta.

Jarkko
Jarkko
18.10.2020 05:28
Vastaa...  mokubluff

Tervepäisellä ihmisellä kun on tapana puolustautua.
Minäkin kaivoin jo vanhan penkin ja tangon varastosta + pölyttyneen säkin .Tavotteena keväällä entinen lämmittelypaino 100kg penkissä.
Varjoa jo varovasti muistelen ennen saunaa.

Pirtsakka
Pirtsakka
18.10.2020 09:42
Vastaa...  mokubluff

Hitsi. Noista laittomista aseista tuli mieleeni, että eikös niitä taannoin kerätty kodeista poliisilaitoksen kampanjalla? Jos en ihan väärin muista, niin Suomessa valmistautuminen suurten väkijoukkojen saapumiseen aloitettiin kaikessa hiljaisuudessa vuonna 2013, ehkä jopa aikaisemminkin, ja jotenkin hämärä muistikuva kertoo, että aseiden keruu ajoitettiin suunnilleen noihin aikoihin. Sinänsä merkityksetön asia, sillä en voi mitenkään uskoa että kaikki ihmiset luopuivat tuolloin aseistaan. Ajoitus tosin mietityttää…

Kukkaset tilalle
Kukkaset tilalle
18.10.2020 13:56
Vastaa...  Pirtsakka

Kyllä. Olet oikeassa. Eu direktiivi. Ja kun oikein vauhtiin päästään, on Oy Suomi Finland ab: n osalta myös haulipäätös järjetön. Eli lyijy. Tarkempia tietoja löytyy googlettamalla. Suomessahan on paljon aseita yksityisillä kansalaisilla. Sillehän pitää tehdä jotain. Ja Suomella taitaa olla suurin reserviarmeija jne, mikä on vaikkapa macronin mieleen, joka himoitsee eu:n omaa armeijaa. Ihailee luultavasti napoleonia ja kuvittelee jotta täältä lähtee divisioona puolustamaan patonki maan etuja.

Ryssä haloska
Ryssä haloska
19.10.2020 12:21
Vastaa...  Kukkaset tilalle

Eu on työkalumme.

El Mukelmu
El Mukelmu
18.10.2020 12:32
Vastaa...  mokubluff

Noh, jos polpo pysäyttää minut, ja löytää taskustani veitsen, sanon että se on siellä sen vuoksi, että aion veistää pajupillin rauhanuskonnon jumalaa ylistävien laulujen soittamiseksi.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.10.2020 20:05

Suomi ei ole vielä tarpeeksi monikulttuurinen.

Musta makkara
Musta makkara
17.10.2020 19:58

He ovat väkivallan uhreja. Eivät sen tekijöitä. Sitä paitsi kyseessä on vain epäily. Ja yksittäistapaus.

Sami
Sami
18.10.2020 00:24
Vastaa...  Musta makkara

Ei pidä yleistää. 😀

Mielisairaita fanaatikkoja
Mielisairaita fanaatikkoja
18.10.2020 00:49
Vastaa...  Musta makkara

Ja se oli vain pää. Voihan sen ommella takaisin ja sit ollaan taas ystäviä.

Jarkko
Jarkko
18.10.2020 05:24
Vastaa...  Musta makkara

Pari shokkiutumista,pöyristyminen ja todetaan että myö ristitytkii tapettii musulmaaneja 1600 luvulla.The case is closed

Ei mulla muuta
Ei mulla muuta
17.10.2020 18:58

Yksittäistapaus 145678…..

Juha Sipilä
Juha Sipilä
17.10.2020 18:44

Olen shokissa.

Korukerä
Korukerä
18.10.2020 22:08
Vastaa...  Juha Sipilä

Ota ne sohvalle yöksi niin kyllä se siitä..