Ulkonaliikkumiskieltoja jaeltu muuallakin kuin vain Tenstassa

Julkisuuteen tullut Tenstan gangsterien ulkonaliikkumiskielto ei ollut ensimmäinen. Kuten eilen kirjoitin niin asiasta on ollut jo pitempään huhuja, että vastaavia koko kaupunginosaa koskevia ulkonaliikkumiskieltoja on julistettu useampiakin.

Pt-median Rinkebyn kirjeenvaihtaja kertoo, että myös Rinkebyssä on julistettu samankaltaisia ulkonaliikkumiskieltoja alueittain.

– Meillä on muutama kadunpätkä ja kerrostalo, jossa gangsterit ovat postanneet kerrostalojen rappukäytävissä ja katujen päässä ja ilmoitelleet ihmisille, että heidän pitää mennä nopeasti sisälle, he eivät saa liikkua juuri nyt ulkona. Paikalliset ihmiset tietävät kyllä mistä on kysymys ja harva kyselee mitään. He vain menevät sisälle. Joku saattaa mennä ulkonaliikkumiskieltoa vartioivien henkilöiden luokse ja kysyä luvan saada jatkaa matkaa tms. Hyvin harva kuitenkaan kyseenalaistaa asiaa, sillä he nyt yksinkertaisesti haluavat jatkaa elämäänsä ilman sairaalareissuja.

– Ruotsin valtio ei voi voittaa tätä tilannetta enää puolelleen. Ensinnäkin tietenkin siksi, että ihmiset tietävät, että poliisi ei voi turvata jokaisen yksittäisen ihmisen elämää joka sekuntti. Vaikka paikalle ajaisi poliisiautoja ja ikään kuin merkkaisivat reviiriä, niin gangsterit ovat merkinneet reviirin jo aikoja sitten. Paikallisten asukkaiden on siis yksinkertaisesti hyväksyttävä tilanne.

– Myös muitakin kieltoja voi olla. Aika yleinen on tilanne, että parkkihallin ovella on “vartija” ja kertoo, että juuri nyt sisälle ei voi mennä. Mitä parkkihallissa sitten tehdäänkin, niin gangsterit pitävät sitä kiinni hetken. Ovat ne yrittäneet myös jotakin väliaikaisia liikkumiskieltoja kauppoihin.

 

Tilanne on siis sellainen, että vaikka asukkaille jaellaan gangsterien puolelta ulkonaliikkumiskieltoja ja liikkumisrajoituksia, niin asukkaat periaatteessa hyväksyvät sen. Tenstassa ja Rinkebyssä ei siis asu yhtään ainoaa ruotsalaista. Paikalliset ihmiset tulevat suurimmaksi osaksi kehitysmaista. He vihaavat ruotsalaisia ja ruotsalaista yhteiskuntaa niin paljon, että eivät lähde tällaisissa tilanteissa “yhteiskunnan” puolelle “omiaan” vastaan vaan ottavat sopeutuvaisen asenteen. “No, tehdään kuten ne käskee, niin ei tule vaikeuksia”.

Nuorukaiset taas huutavat hoosiannaa. He haluavat olla mukana tuollaisessa siistissä “katutoiminnassa”. Moni varhaisteini ja teini haaveileekin nyt mahdollisuudesta liittyä jengeihin valvomaan liikkumisrajoituksia. Silloin kehitysmaista tullut mitätön mitään osaamaton kikkarapää olisi jotain. Saisi sitä rispektiä, saisi vähän massia ja sen sellaista. Voisi vaikka joukolla raiskata jonkun ruotsalaisen huoran.

Ei siis kannata haaveilla mitään sellaista, että maahanmuuttajalähiöiden asukkaat alkaisivat kritisoimaan liikkumisrajoituksia. He hyväksyvät ne sellaisina kuin ovat.

Ruotsalainen yhteiskunta taas ei voi asialle yhtään mitään. Ensinnäkään ei ole haluja, toiseksi ei ole kapasiteettia. Jos Tenstaan tai Rinkebyhyn vietäisiin aseistautuneita ruotsalaisia sotilaita, niin niiltä vietäisiin aseet ja ne ajettaisiin pois sieltä. Silloin tilanne olisi vielä nolompi. Nyt voi kuitenkin sanoa “kovia” kannanottoja tv:ssä eikä tarvitse pelätä kasvojen menetystä.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut

On se nyt vain perkele että tuo sallitaan, täysin munatonta.
Tänne jos tulisi läpsyiltä joku tuollainen ilmoitus niin voin taata että lähitaloista lähtee heti asistetut kansalaiset suolaamaan joka läpsyn jonka tapaavat.
Eli tervetuloa suomeen, tuolla taataan että tämä maa puhdistuu lopullisesti islamipaskasta.

Moonman

Ei lähde. Niissä “lähitaloissa” asuu lisää rikastajia tai vaihtoehtoisesti vanhoja suomalaisia joiden uhka nuorukaisille on korkeintaan jotain huutelua. Nuoremmilla suomalaisilla taas ei ole aseita eikä kiinnostusta, vaikka kalifaatti julistettaisiin varissuolle huomenna. Ollaanhan sitä tilastoiden mukaan niin “maanpuolustus-henkisiä”, mutta se on jotain sellaista että “olen käynyt intin, eli olen maanpuolustushenkinen”. Jos tulee joku arvaamaton, nopeasti päälle hyökyvä uhkatilanne niin suomalaiset piiloutuvat sängyn alle odottamaan viranomaisten neuvoja, ohjeita ja kehoituksia. Korkeintaan jotkut vastarintaliikkeen tyypit pystyvät toimimaan tuollaisen reaktionaarisen väkivallan uhan alla, ja siitäkin he saisivat viharikostuomion terijoen hallitukselta.

JuhoL

Turhaantunut uhoaa turhaan, sillä Suomessa tai Ruotsissa ei tapahdu yhtään mitään, ellei poliittiset johtajat sitä vaadi. Protestanttisen kulttuurin huonot puolet tulevat esiin, kun hallitseva eliitti kääntyy omaa kansaa vastaan.

Valkoisten naisten unelmat

Kukas muistaa vielä viime vuoden kesältä sen kun Helsingin Vuosaaressa “nuoriso” hyökkäili satunnaisten ohikulkijoiden kimppuun? Miten suomalaiset hoitivat asian? Poliiseja ei aluksi kiinnostanut yhtään, mutta vasta sitten kun Odinit sanoivat tulevansa käymään niin johan oli Helsingin poliisin Susanna Mara tovereineen paikalla varmistamassa etteivät suomalaiset pääse kostamaan hänen suojateilleen.

Tavalliset suomalaiset lähinnä luikkivat paskat housuissa pakoon ja jälkeenpäin kirjoittelivat facebook-ryhmiin viestejä joista valtaosa joutui näiden kaupunginosaryhmien suvaitsevaisten ylläpitäjien sensuroimiksi.

Fatwantarkistaja

Ei siellä mitään ollut, ikkunat vaan jääneet auki.

MattiS

Olen minäkin turhaantunut, mutta on melkoista liioittelua sanoa että suomalaiset tekisivät yhtään eri tavalla kuin mitä ruotsalaiset. Eli he eivät tee mitään, kuten ei mekään tulla tekemään.

Nuoriso on pyllamössötetty ja aivopesty piloille, vanhemmat tarvii hyvin paljon kavereita mukaan että itse lähtisi. Ja kukaan ei ekana näytä esimerkkiä..

Joten kusessa ollaan ja Ruotsin tie kutsuu. Tai oikeastaan ollaan jo sillä tiellä, hiukan vain jäljessä.

Joukkoraiskaukset, ryöstöt kadulla, erinäinen väkivalta, lasten hyväksikäytöt, kouluväkivalta jne jne jne. Tervetuloa globaaliin Suomeen!

mokubluff

Suomi pelastuu tuolta kohtalolta jos Ruotsissa tapahtuu niin vakava konflikti, että demaritkin joutuvat julkisesti myöntämään että muslimipitoinen monikulttuurisuus johtaa huonoon yhteiskuntaan.
Vasta silloin meidänkin päättäjät uskaltavat kääntää takkinsa. He saattavat jo nyt odotella tuota loppuhuipennusta takinkääntöselitykset valmiiksi kirjoitettuina.

Lenkki

Mikähän tää “konflikti” voisi olla? Paljonhan on jo tapahtunut ja joka kerta ollaan lisäämässä “integraatiota” tai muistuttamassa olosuhteista joista he tulevat?

mokubluff

Jos tuollaista herättävää konfliktia ei tapahdu, niin sitten on suuri vaara että Suomessakin tullaan luisumaan samaan alamäkeen.

Mikä pykii?

Se “konflikti” tulee olemaan ählämit vs. Suomen kansa ja Suomi ei tosiaankaan tule pelastumaan tuolta kohtalolta. Demarit eivät tule myöntämään mitään monikulttuurin vastaista, ei Ruotsissa eikä Suomessa. Meidän päättäjät kääntelevät takkejaan ilman mitään pelkoa mistään, koska polpo. PS on ainoa puolue, joka ei tätä kehitystä hyväksy. Kristilliset tietty myös, mutta niitä ei nimenkään mukaan lasketa.

Hameenanttila

Jospa ne ovatkin simppelisti tällaisen rauhanuskonnon asialla?

https://www.nykysuomi.com/wp-content/uploads/2016/10/hijrah-1.pdf

“…Koska islaam on kunnian ja arvovallan uskonto, on mahdotonta ajatella, että kukaan muslimi alistuisi epäuskovaisille; totisesti muslimin on kiellettyä asua heidän keskuudessaan ja tunnustaa heidän valtansa hänen ylitseen, sillä hänen läsnäolonsa heidän keskuudessaan saisi hänet tuntemaan itsensä heikoksi ja eristyneeksi, ja sitten hänestä tulisi taipuisa ja anteeksipyyteleväinen heidän edessään. Ensin häntä kutsuttaisiin hyväksymään heidät, ja sitten seuraamaan heitä. Mutta muslimien tulee olla täynnä moraalia ja itsevarmuutta; heidän tulee olla johtajia, ei seuraajia. Heidän tulee pidellä vallan ohjaksia; minkään vallan ei tule olla heidän yläpuolellaan, paitsi Allahin vallan…”

Ike

Muslimien älykkyystasolla tuo johtajana oleminen on kyllä aika vaikeaa. No onhan sitä harhaanjohtamistakin.

Unssi Kela

Niin noh, sama se minulle istuuko kaikki ne paskaghettojen ruskeahkot asukkaat iltaisin sohvillaan tai paskaghettopuistojen penkeillä, yhtä paljon maksavat veronmaksajille kuitenkin. En minä ollut muutenkaan menossa paskaghettoihin illanviettoon, olen sillai kranttu että en halua 8 muslimikullia perseeseen.

pöh

On se Ruotsi vaan niin ihanan rikas humanitäärinen suurvalta.
Minulla asuu serkkuja Göteborgissa, enkä yhtään ihmettele että heistä tuli “natseja”

Minä

“Suvaitsevaisten” unelman todellisuus ei taida olla sitä luvattua. Tosin “suvaitsevainen” näkee todellisuuden edelleenkin unelmansa ja ideologiansa valossa, eikä todellisuuden näkemistä uskalleta harrastaa. Jos joku kertoo todellisuudesta, on se “suvaitsevaisten” mielestä raakaa rasismia.

Tästä ei ole tietä ulos niin kauan kuin ruotsalaiset äänestävät valtionsa johtoon “suvaitsevaista” politiikkaa kannattavia.

Ei noita alueita ole pizzalla pelastettu. Sen olisi normaalijärkinen tajunnut jo iät ja ajat sitten, mutta “suvaitsevaisuus” tuottaa oman järjellisyytensä tasoisia ratkaisuja.

Tenstan tai Rinkebyn saa hallintaan vain sodan kaltaisella ja rajulla sekä armottomalla toimella. Vastapuoli ei kaihda keinoja, joten ei sitä saa haltuunsa kaihtamalla keinoja.

Krav Maga

Näin se vaan on, että poliisilla ja muilla viranomaisilla ei ole enää tilanne hallussa. Nyt vaan kataotaan ns. Vapaa pudotusta ja toivotaan parasta että tänä olisikin vain pahaa unta.

Hilpo Ketler

Tässä on varmaan käynyt väärinkäsitys. Eikö ole aikalailla selvää, että Tenstan ja Rinkebyn “valtaapitävät” ovat huolissaan Covidin leviämisestä ja haluavat paikallisten pysyvän sisällä omissa oloissaan. Ettei vaan tauti leviäisi… ☺️

Huulinautti

Juuri noin. Tuohon voi lisätä vielä rikastetuilla alueilla eläville seuraavat ohjeet:
1) Älä näe mitään
2) Alä kuule mitään
3) Älä puhu mitään

juha II

Amerikkalaiset menivät palauttamaan järjestyksen eli viemään demokratiaa Irakiin. Nyt irakilaiset tulivat palauttamaan järjestyksen Ruotsiin. Ei siinä mitään turinoita Ruotsin maatumistilassa olevassa parlamentissa tarvita kaadetaanko hitsarin vähemmistöhallitus vaiko EI.

Edellistä “konkeloa” voi aivan verraten kuvitella raahataanko Venäjällä viimeinkin Lenin balsamoitu ruumis mauseleumista kankaalle vaiko ei.

Tilalle voisi ruotsalaisille muutospelkoisille liisaamalla mauseleumi Stefan Löfvenin “käyttöön”. Luulenpa, että vierailija määrä on sangen vähäinen, mutta voihan Ruotsin ja vallankin ulkomaailmaan päin hövelin Marinin hallituskin maksaa “koronatukea”.