Ex-muslimi: Islam pitää kieltää

 

Vasemmalla islamistin koraani, oikealla maltillisen muslimin koraani.
Erkan Sengan-niminen mies oli muutama vuosi sitten yhteydessä minuun ja tarjosi englanninkielisen islamia käsittelevän artikkelisarjansa suomeksi käännettäväksi. Yksi artikkeli sopii tähän päivään kuin nakutettu. Otsikko on:

Ex-muslimi: Islam pitää kieltää

 

– Teidän pitää kieltää islam. Islamissa muslimeilla on oikeus tappaa teidät, raiskata, ottaa omaisuutenne, maanne ja rahanne. Kaikki toimenpiteet islamin kieltämiseksi pitää laittaa toimeen ja islamilaista propagandaa levittävä muslimi on tuomittava ainakin murhan, raiskauksen ja varkauden suunnittelusta, sekä rikoksesta ihmisyyttä vastaan. Muuten maailma joutuu katastrofiin kun islamistit saavat lisää valtaa, aivan samoin kuin tapahtui natsien päästyä valtaan.

Näin kertoo eräs turkkilainen entinen muslimi, joka menetti uskonsa ja päätyi ateistiksi. Serkan Engin on miehen nimi ja hän yrittää kertoa ei- muslimeille, miksi islam on natsismiakin pahempi aate. Hänen mukaansa riittää, kun katsoo mitä islamilaisessa maailmassa tapahtuu juuri nyt. Pahinta on, että tämä leviää lähialueille ja ”pakolaisten” myötä kauas länteen.

Serkan Engin on kirjailija ja luopui islamista ja päätyi atesistiksi. Sitä ennen hän oli elänyt 23 vuotta sunnimuslimina. Hän asuu edelleen Turkissa ja hänen kaikki sukulaisensa ovat muslimeja. Hän kertoo:

– Islamin perusprinsiippejä on ero muslimin ja ei-muslimin välillä. Kristitty, ateisti, buddhisti, juutalainen tai mitä vaan; muslimilla on oikeus tappaa kaikki vääräuskoiset, raiskata heidät, ottaa heidän omaisuutensa, rahansa, maat ja mannut jne. Tämä kaikki on kirjoitettu heidän uskonsa perustaan, koraaniin. Tämä on heidän uskonsa peruspilari, islamin pyhin ajatus.

 

 

Muutamia esimerkkejä: (tässä kehoitetaan oikeisiin toimiin vääräuskoisten, ei-muslimien kanssa)

Surat Al- Ma´idah  5:33:

”Totisesti korruptio on rangaistus niille, jotka käyvät sotaa allahia ja hänen lähettiläitä vastaan, ja etsikää heidät maan joka kolkasta ja ristiinnaulitkaa heidät, tai että heidän jalkansa ja kätensä revitään irti vastaikkaisiin suuntiin, tai ajakaa heidät maanpakoon maastaan. Heille elämä on häpeä tässä maailmassa ja heidän elämä on suuri rangaistus.”

Esimerkki mitä tapahtuu islamista luopuneelle luopiolle:

Surat An- Nisa 4:89:

”He toivovat sinun olevan uskoton kuten ne, jotka kielsivät. Joten älä ota heidän joukoistaan liittolaisia ennenkuin he uskovat allahiin. Jos he kääntävät selkänsä (allahille) ottakaa heidät kiinni ja tappajaa missä ikinä heitä tapaattekin, älkääkä ikinä ottako heistä liittolaisia tai auttajianne.”

Katsokaa vain tilannetta Syyriassa. Kuinka helposti islamistit teurastavat ihmisiä ja raiskaavat kristittyjä naisia. Kuin leikkiä. Kaikki tämä tapahtuu ilman omantunnontuskia, koska heidän uskonsa on oikea. Heidän uskonsa sanoo, että he pääsevät taivaaseen näiden järjettömien kristittyihin tai vääräuskoisiin kohdistuneiden tekojensa takia. Heidän uskonsa sanoo, että tappakaa vääräuskoiset.

Nyt tietyt muslimit sanovat, että tämä ei ole oikeaa islamia. Se on suuri valhe. Vääräuskoisten tappaminen ja raiskaaminen on juuri sitä oikeaa aitoa koraanin käskyä uskovaisille muslimeille.

Olette luultavasti kuulleet enemmän kuin usein, että islam on suvaitsevainen rauhanuskonto. Tämä on kuin verho, joka vedetään aidon ja oikean islamin eteen hämätäkseen maailmaa. Islamin ja islamismin välillä ei ole mitään eroa. Modernin maailman suurin virhe tuleekin juuri siinä, että näille halutaan nähdä ero.  Ei ole olemassa mitään uskon eri muotoja kuten islam ja islamismi. Ne ovat samoja asioita. Niillä on sama sisältö. Tämä ero on vain illuusio, jota käyttävät muslimit, jotka haluavat salata brutaalin, vihamielisen, alistavan ja murhanhimoisen islamin kasvot.

Islamilainen teologia rakentuu koraanin säkeille ja haditeille. Haditit ovat profeetta Muhammedin käskyjä ja tekoja, joita kaikkien muslimien pitää seurata. Esimerkiksi muslimin pitää siivota kuten Muhammed siivosi, muslimin pitää raiskata tai orjuuttaa vääräuskoinen nainen sodassa seksiorjaksi, kuten Muhammed teki, muslimin pitää kiduttaa vihollisia saadakseen selville missä nämä pitävät rahojaan, aivan kuten Muhammed teki. Muslimien pitää katkaista varkaan käsi, kuten Muhammed teki, eikä tuomita vankilaa kuten moderni yhteiskunta tekee.

 

the_stoning_of_soraya_m_21

 

Nainen pitää kivittää kuoliaaksi avioliiton ulkopuolisesta seksistä. Muhammed kivitti juuri näin naisen kuoliaaksi. Mutta naisen seksikumppani vain piiskattakoot. Muslimille seksuaaliset asiat eivät ole mitään henkilökohtaisia vapaasti päätettävissä olevia  asioita, kuten modernille ihmiselle vaan aito oikea hyvä muslimi kannattaa naisten kivittämistä kuoliaaksi ja piiskarangaistuksia.

Muslimin pitää tappaa se, joka jättää islamin uskon, kuten Muhammed teki. Muslimi ei voi noin vain sanoa, että okei, se oli hänen henkilökohtainen valintansa. ”Hän valitsi kuten hänen sydämensä ohjasi.”  Ehei, koraanissa sanotaan, että tällainen henkilö pitää tappaa.

Homoseksuaalit pitää tappaa islamin käskyjen mukaan, jota tehdäänkin useimmissa islamistisissa maissa. Kukaan aito muslimi ei voi sanoa, että kukin seuratkoon sydäntään seksuaalisuudessaan, ja että se on ihmisen oikeus, kuten moderni länsimaalainen sanoo. Henki vaan pois.

Muslimilla on oikeus avioitua 9- vuotiaan tytön kanssa kuten Muhammed teki. Toisin sanoen muslimilla on oikeus raiskata pikkutyttö ja pitää tätä seksiorjanaan loppuelämä. Jne jne jne. Tämä on sitä suvaitsevaista uskoa. Rauhan uskoa.

 

Järkevä ihminen osaa itsekin päätellä asioiden oikean laidan. Riittää, kun katsoo millainen sivilisaation taso on islamstisissa maissa, kuten Afganistanissa, Nigeriassa, Turkissa, Iranissa, Sudanissa, Somaliassa, Pakistanissa- listaa riittää. Jokainen voi itse päätellä näiden maiden tason, mitä he ovat antaneet filosofialle, taiteelle ja tieteelle. Jokainen voi itse päätellä näiden maiden siviilisaation tason niiden ihmisoikeuksista, naisten oikeuksista, lasten oikeuksista, sananvapaudesta, ajatuksenvapaudesta, lehdistönvapaudesta jne.

Ensimmäinen kansanmurha-aalto 20- luvulla: armenialaisten kansanmurha, assyyrialaisten kansanmurha jne tehtiin turkkilaisten ja kurdien toimesta Ottomaanien Valtakunnassa. Nämä teot saivat inspiraation islamista; muslimeilla oli oikeus tappaa ja raiskata ei-muslimeja, orjuuttaa naisia ja pikkutyttöjä seksiorjiksi, varastaa heidän rahansa, talonsa ja maansa. Nämä kansanmurhat tehtiin helposti, sillä koraanissa muslimeille annetaan oikeus riistää ei-muslimeja. Kaikki nuo turkkilaiset ja kurdit luulivat pääsevänsä taivaaseen mitä enemmän he murhaavat ei-muslimeja. Ihan kuten tämän päivän islamiterroristitkin.

_____________________

Alkuperänen teksti:

http://www.jewsnews.co.il/2015/04/08/former-muslim-you-must-ban-islam-in-islam-muslims-have-the-right-to-kill-you-rape-grab-properties-your-country-your-money/

(Linkki näyttää vanhentuneen)

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen

Tuohon voisi lisätä myös kiitollisuuskäsitteen. Suomalaisillehan sana kiitos on ehkä sanoista tärkein. Hyväsydämiset suomalaiset luulevat auttavansa ihmisiä hädässä. Auttamisen etiikkaan toki kuuluu, että palkkioksi riittää auttamisen ilo, eikä kiitollisuutta tarvitse erikseen osoittaa. Samalla sanan kiitos katsotaan kuuluvan hyviin tapoihin ja se opetetaan jo lapsena. Mutta hyväsydäminen suomalainenkaan ei odota saavansa vastikkeeksi vääräuskoiselle kuuluvaa kunniatonta kuolemaa, pakkokäännytystä, verolle joutumista tai maansa vaipumista sotatantereeksi tai kehitysmaaksi.

Islamin uskon mukaan kaikki hyvä tulee kuitenkin Allahilta, jolle kiitollisuuden osoituksetkin kuuluvat. Länsimaisen ihmisen auttamishalu puolestaan nähdään heikkoutena ja alistumisen merkkinä.

Kaulakirurgi

Paljon tapaa ihan suomalaisillakin asenteita, joiden mukaan hyvät tavat ovat yhtä kuin heikkous. Kehitysmaista tänne änkeävät bestiaaliset olennot ovatkin sitten ihan omalla tasollaan.

🇸🇪🇫🇮🇪🇺

”Inga mussar på våra gator! Inga mussar på våra gator! Inga mussar på våra gator!” 🇸🇪🇫🇮🇪🇺

Minä

Kaikki tuo oon julkista tietoa, jota länsimaissa pyritään salailemaan ja hyssyttelemään. Ei edes oikeauskoisten juhlat terroriteon jälkeen avaa länsimaisen “suvaitsevaisen” sislmiä – siitä ei vaan puhuta, eikä sitä olla huomaavinaan.

(Asiasta poiketen)

By the way: Tommie Lindhin murhaaja sai elinkautisen. Expressen julkaisi naaman ja nimen, SVT EI julkaissut.

https://www.expressen.se/nyheter/krim/mordet-pa-tommie-lindh-nu-kommer-tingsrattens-dom/

Pirtsakka

Toivottavasti saa sitten elinkautista istuessaan tuntea vankikavereidensa empatian – mitä se sitten tarkoittaneekaan…

Malthus jr.

Ainakin tuo aate näyttäisi kovasti edistävän Apokalyptistä tulevaisuutta:

“2010-luvun alussa Nigerin hallitus yritti käynnistää sukupuolivalistusta kouluissa,
mutta joutui perääntymään, kun vaikutusvaltaiset islamilaiset järjestöt protestoivat voimakkaasti. Konservatiiviset imaamit ja saarnaajat julistavat, että syntyvyyden säännöstely on syntiä.”

Prozac

Niin, syntiähän se on tietysti ehkäistä uusien taistelijoiden tulo maailmaan.

Menetetty manner

Voisi kuvitella että kun opettajan pää leikattiin irti ja tällaisia ulotuloja entisiltä muslimilta tulee, niin eurooppalaiset yhdessä seisoisivat invasiota vastaan. Mutta ei, Kukaan ei vlatuuta henkilöitä keskesyttämään lakiprustein invaasiota tai karkoittamaan ees rikoksen tehneitä pois euroopasta.

Kun tarvittaisiin miljoona ihmisen valtuutus, niin vaivaset 40 ihmistä vuorokaudessa KOKO EUROOPASTA on sitä mieltä että invaasion on loputtavat.

Kaikki kirjoittelu ja tarrojen liimaaminen, striimaaminen tai mielenosoitukset on turhia, ellei saada laikiin pohjautuvaa muutosta järjestelmään:

https://www.saveurope.eu/

Europpalaiset on lampaita, ne vaan määkii. Ja kulkee nenä kiinni toisen perseessä ilman omaa tahtoa.

Koittakaa nyt pikkuhiljaa ymmätää mikä on tärkeintä, mikä toieksi tärkeintä ja mikä tulee sitten vasta.

Klarsyn

Tämän päivän poliitikot ovat omaksuneet relativistisen kulttuurikäsityksen, ja sen myötä länsimaiden sivistyksellinen itsemurha on alkanut. Historia on opettanut paljon muslimien suhteesta kristittyihin, joita kutsutaan monijumalaisiksi vääräuskoisiksi, ja muslimien unelmasta valloittaa Eurooppa, mutta itsetyytyväinen kulttuurimarxilaisuuden omaksunut postmoderni johtajuus ei ole ottanut historiankirjoista opikseen.

Vain Itä-Euroopassa neuvostovallan kommunistisen alistuksen kokeneet ymmärtävät, että islamille alistuminen on vielä pahempaa, ja kieltäytyvät “taakanjaosta”. Varsinkin vasemmistopuolueet ovat suosineet muslimeja ja liittoutuneet islamin kanssa.

Vasemmistolaiset ovat aina vihanneet uskontoa, paitsi islamia, koska he jakavat islamin päämäärät, haluavat alistaa ja ottaa täydellisen vallan. Islam on olennainen osa vasemmistolaisten (mikä tänä päivänä kulttuurisesti kattaa myös useimmat oikeistolaiset puolueet) monikulttuurisuusoppia, pseudotiedettä ja vähemmistöjä puolustavaa ja yhteiskuntaa jakavaa propagandaa. Antirasismi ja jatkuvasti esiin nostettu natsikortti estää heidän disinformaatiossaan kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien sortoa.

Kansalaiset hotkaisevat kaiken ihmisoikeus, ihmisarvo, yhdenmukaisuus, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, muslimit kuin toisen maailmansodan juutalaiset -ajattelun, ja alkavat puolustaa muslimeja, joiden uskonnoksi verhottu poliittinen ideologia on pahempi kuin natsien kansallissosialismi. Terrori on ollut islamin edistämisen käyttövoima läpi historian, eniten tuntuvat vapisevan poliitikot.

Jaaha

Häpeällistä mollata “Natseja” kun kaikki jotka mollaa, ei niillä koskaan ole mitään näyttöä siitä, että “Natsit” tekivät jotain mystistä pahaa maailmalle. Mitä se olisi ollut? Mitä pahaa valkoinen eurooppalainen teki kun pyrki puolustamaan omaa isänmaataan? Tällä myyttisellä “pahat natsit” arumentilla aina saadaan aikaan se, että vaikka joku vihollinen tuomitaan se “paha” leimataan itsenäisyyden ja oman edun tavoitteluksi, mutta maailmassa juuri kaikki omaa etuaan ajavat ja tasapaino syntyy kun jokainen tekee sitä yhtä hyvin ja kansakunnat kunnioittavat omia ja toistensa rajoja ja eroavaisuuksia.
Propaganda jolla oman edun tavoittelu tuomitaan- se tehoaa vain valkoisiin hyveellisiin kansanyhteiövaiston omaaviin ihmisiin ja johtaa vain ja ainoastaan valkoisen yhteiskunnan nöyristelyyn. Se propaganda ei vaivaa peduiineja aikä afrikan heimoja.

Anna-Maria Korhonen

Käsitteistä islam ja islamismi tuli mieleeni, että tunnetaanko länsimaissa vastaavasti käsitteet demokratia ja demokratismi. Demokratia merkitsee keskivertokansalaisuutta, jossa käydään töissä, hankitaan perhe ja asunto ja soitetaan junasta vaimolle, että tuodaanko kaupasta jotakin. Poliittinen järjestelmä saa hiljaisen siunauksen, sitä ei kyseenalaisteta, mutta poliittisesti ei myöskään osoiteta aktiivisuutta. Demokratismi puolestaan tarkoittaa voimakasta kiintymyssuhdetta länsimaista vallanjakoa kohtaan, joka ilmenee eri asteisena aktiivisena toimintana, päivän politiikan seuraamisena, vaaleissa äänestämisenä, johonkin puolueeseen kuulumisen, erilaisina luottamustehtäviä tai poliittisesti värittyneenä kommentointina.

Vastaan omaan retorisen kysymykseen, ettei tunneta. Puhutaan vain demokratiasta.

Minusta tuntuu siltä, että ensinnäkin ollaan unohdettu islamin poliittinen luonne. Länsimaiselle demokratialle on luonteenomaista se, että hengellinen ja maallinen valta erotetaan toisistaan. Islamissa ne ovat yksi ja sama.

Toisaalta ei ymmärretä sitä, että muslimeissa samalla tavalla kuin ei muslimeissa on nk. massa, joka keskittyy arkipäiväisten tarpeiden tyydyttämiseen poliittisen aktiivisuuden sijaan. Tämän massan lisäksi on ns. keihäänkärki, joka saa Massalta hyväksynnän. Massa myös odottaa tämän keihäänkärjen hoitavan asioita, jottei sen itse tarvitse.

Näin ollen ei ole erikseen islamia tai islamismiakaan. On vain poliittisesti aktiivisempia ja passiivisempia muslimeita.

Prozac

Kun muistaa,kuinka suomessakin on nostettu raamattua tikunnokkaan vuosien varrella kirjan suvaitsemattomuudesta ja väkivaltaisuudesta(vanha testamentti). Ja sitten nämä samat kritisoijat olisivat valmiita päästämään tänne muhamettilaisia pilvin pimein. On vaikea käsittää tuollaista äärimmäistä mielenvikaisuutta.

Sataa lunta, sataa vettä, sataa pieniä fatwoja

Päätöntä menoa:

Ranskan imaamien johtajaa Hassen Chalghoumia tappouhataan nyt koska hän on tuominnut opettajan murhan ja sanonut ettei barbaarisuus kuulu Ranskaan. (SVT)

CvK

Jutun aloituskuvan täydennykseksi täältä vielä erikseen naisten koraani::
https://www.anteryasa.fi/ex-muslimit-julkaisivat-naisten-koraanin/

“Naisten koraani on tyhjää täynnä. 114 sivua on pelkkää valkoista.”

Anter Yasan juttuja kannattaa tämän otsikon aiheen puolesta kyllä vilkaista.

Last edited 3 vuotta sitten by CvK
juha II

Tottahan tämä kaveri puhuu. En ole viisas, mutta olen jo pikku koululaisesta ala-asteelta saanut hieman lisäb tietoa Islamin todellisesta luonteesta ja etenkin naisten pukemisesta “säkkeihin” ja ei niin vapaasta “kasvatuksesta”. Jopa lapsuudessani ja tovin n uoruuttanikin jopa TV:stäkin hölistiin sangen vapaasti islamiin liittyvistä “erityispiirteistä”. Noina akoina kumarrettiin Neuvostoliittoa ja kommunismia, jokatuolloin oli se “lirkuttelun” pääkohde. Tosin silloinkin oli huomattavaa, että Neuvostoliitto ja arabimaat olivat kuin “perse ja paita”! Niin tekivät myös koti-kommunistitkin, jotka pitivät meteliä palestiinalaisten puolesta ja noista ajoista lähtien Suomi onkin syytänyt miljardeja sinne koulukirjoihin, joissa ei ole Israelin valtiota tai se on yksinkertaisesti “saatana”. Yhdysvallatb fanitti Israelia.

Libanonin Beirut oli 1970-luvulla maailman kipupiste, josta maailma ei välittämnyt. Tuo sota oli tulloisen ajan Stalingrad. Mutt htä maailma ei päässyt pakoon. Ne olivat jatkuvat lentokone kaappoaukset, joita palestiinalaiset ja arabit tekivät. Niitä tapahtui viikoittain ja koneet risteilivät eri maiden kentiltä toiseen, jossa neuvoteltiin, tankattiin ja kione ilmaan… neuvoteltiin tätä humppaa sitten kestikin. Jos jonkin maan turvallisuusjoukot tekivät iskun kaapattuun koneeseen ruumita tuli kohtalaisen rumasti!

Iran oli länsimaalainen valtio kunnes v. 1979 Ruhollah Khomeini (1902-1989), joka syrjäytti Iranin Shaahin “Islamilaisessa vallankumouksessa”. Khomeini oli maanpaossa missäs muuallakaan kuin Ranskassa!
En ala tässä ruotimaan sen enempää miksi Iran muuttui, mutta naisten asema koko yhteiskunnassa ja varsinkin habituksessa meni taaksepäin 1400-vuotta.

Mm. presidentti Mauno Koivisto päästi erään peri-sosiaalidemokraattisen aivopierunsa sanomalla “Islamia rauhan uskonnoksi”!

Näillä ulostuloilla kuka tahansa “vääräuskoinen” löyhäpää kuvittelee ostavansa itselleen elämän muslimien keskuudessa perseilemällä “unelma hötöllä”!
Eräs tuolloinen suomalainen Ilamin hyvin tuntema henkilö sanoi, että, “jos sen mitä Koivisto sanoi. Menisi sanomaan sen jemeniläisessä kadunkumassa. Pääsisi hengestään alta aikayksikön!!!”

Islam on kuin kommunismi, joka on sitäkin agressiivisempi ja väkivaltaisempi “yhteiskuntaoppi”, joka on ekspansiivinen hakien koko maailman valloitusta, joka jälkeen tulee “rauha” maailmaan kun kakki ovat muslimia. ‘Näin myös kommunistit ajattelivatb kun kapitalistiset impesrialistit ovat hajonneet sisältäpäin työläisten suorittaman kansannousun , joka johtaa väistämättömään kommunistiseen vallankumoukseen, jossa “poroporvarit, älymystö ja papit tapetaan ja näiden omaisuus otetaan valtion omistukseen!

Turkki on erttäin vaarallinen. Se havittelee Ottomaanien Valtakuntaa ja Euroopan valloittamista valkoisilta “kristityiltä”, joita oikeita on enää vähän. Loput muka kristityt twerkkaavat alttarilla ja pussaavat kaikkien (ei vähiten muslimien) perseitä, jotka liikkuvat. Nykyteologia aikoo kaiketi valloittaa “lebenstraumia” itse pirulta. Ei tässä paljoa muuhunkaan loppupäätelmään voi tulla.

Karkeaksi lopuksi sanon vielä senkin tosi asian, että Jumala Pelasti Suomen v. Talvisodassa Idän punaisilta lihamyllyiltä poiusottamatta riventäkään siitä urheudesta, jota varusteiltaan “down shiftatut” suomalaiset sotilaat osoittivat aina sotilasjohtoa ja valtiojohtoa myöten.
Länsivaltain apu olisi “raudaltaan” ja sotilasmäärällisesti ollut mitätön tuolloisiin akuutteihin tarpeisiin. Mutta joka pilvellä on hopea reunus” Tämä kuitenkin pelästytti Stalinin, joka tuolloin Saksan liittolaisena (“Ribbentrop-Molotov sopimus”) ei missään nimessä halunnut ruveta sotimaan länsivaltoja vastaan. Mutta tämä perääntyminen Suomi hankkeesta oli vain tarkoitettu väliaikaiseksi ja Suomi aiottiin “korjata” kunhan siihen tarjoutuu seuraava tilaisuus.

Woah

Mielestäni kaikki uskonnot tulisi kieltää tai ainakin sillä lailla että ne eivät sotkeutuisi yhteiskunnan rakenteisiin, tosin islam on yksi pahimmista. Katolinen uskonto on tappanut aikanaan varmaan yhtä paljon viattomia ihmisiä. Sillä oli samat aikeet kuin islamilla nykyään eli voimme vetää johtopäätökset, että Islamilaiset valtiot ovat kehtyksestä jäljessä sen 500 vuotta.

Klarsyn

Ei varmasti ole katolinen usko tappanut yhtä paljon kuin islam. Islam on ylivoimainen tappaja, esimerkiksi Timur Lenk, joka teurasti ihmismassoja kaikkialla minne meni. Islam oli massasurmaaja niin Aasiassa, Afrikassa kuin Euroopassakin. Kun muslimivalloittajat tulivat Intiaan, missä väestöä oli paljon, saattoivat he tapattaa kokonaisia kaupunkeja elleivät nämä alistuneet orjiksi tai kääntyneet muslimeiksi. Nopea laajentuminen tapahtui juuri terroria harjoittaen ja ihmisiä pelotellen kääntymään muhamettilaiseksi. Katoliset harjoittivat lähetystyötä ihan toisenlaisella rauhanomaisella tavalla. Vasemmistolaisesta historiankirjoituksesta löytyy kaikenlaista puppua islamin hyvyydestä, ja kristinuskon pahuudesta.

Kukavaan

Islam tulee poistaa planeetalta. Tämä on suurempi projekti, joka voi viedä pari sataa vuotta. Islam tarttuu ihmisiin ja tartunnan saaneet tulee eristää kunnes parantuvati tai häviävät.