Moskeija näytteli murhatun Patyn irtopään kuvaa moskeijassa saatesanoilla, näin käy arvottomille koirille

47-vuotiaan Samuel Patyn murhan takana vaikuttaa olleen jonkinlainen muslimien yhteisymmärryksessä suunniteltu ja tehty teko. Tekoon on nimittäin enempi tai vähempi osallisena kymmenkunta henkilöä.

Teon tekijäksi valikoitui, tai hän itse halusi suorittaa kaulan katkaisun, oli 18-vuotias tsetseenimuslimi Abdulak Ansorov. Motiivina oli se, että Paty oli näyttänyt ei-muslimilapsille karikatyyripiirroksia profeetta Muhammedista.

Kun asia tuli julki laajemmin, niin Patya oli uhkailtu useaan otteeseen. Ei yksin tsetseeni, vaan myös muita muslimeja oli uhannut hänen henkeään. Muut pidätetyt ovat kaikki Ansorovin sukulaisia.

Nuorukainen oli kysellyt missä Paty asuu. Nuorukainen ei siis itse käynyt kyseistä koulua eikä hänellä ollut mitään tekemistä Patyn kanssa.

Kannattaa tässä yhteydessä noteerata ero äärimuslimin ja tavallisen muslimin välillä: tavallinen muslimi antaa osoitteesi äärimuslimille, joka katkaisee kaulasi.

Teon jälkeen Ansorov kuvasi irroitetun pään,  jota jakeli ympäriinsä. Läheinen moskeija oli sitten taas jakanut irtopään kuvaan edelleen jäsenilleen ja kertonut, että näin käy arvottomille koirille.

Ranskassa osoiteltiin eilen mieltä tapahtuman johdosta, mutta mielenosoitus oli aivan samanlainen heikkouden osoitus kuin mitä länsimaalaiset tapaavat osoittaa islamilaisten veritekojen jälkeen. Sössötystä, sössötystä ja lisää sössötystä.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha Sipilä

Olen shokissa.

Sipilän Juha

Sama!

Lars Leevi Lestadius

Siinä syntinen ansaitsi kohtalonsa.

Kempeleen seireeni

Olen vokissa

Rikuli

Olen VOKissa ja keittelen WOKilla ilmavaa riisiä.

Jesse

Olen pyörist…….pöyristynyt!

Kempeleen Korleone

Annan taloni näille vainotuille ihmisille, tervetuloa kaikki tänne!!! (Ei haittaa, vaikka veljeni tyttö tulisi raiskatuksi)

Jihad Juha

Punamahvia järjesti minulle miljoonapisneksen haja-asutusalueita koskevan jätevesiasetuksen myötä. Näin korruptoiduin ja minusta tuli miljonääri myymällä mökinmuoreille, toimimattomia ja ylihinnoiteltuja jätevesipuhdistuskaivoja. Vastapalveluksena vihervasemmistolle minun piti pettää suomen kansa ja äänestäjäni, päästämällä etelämaalaisia raiskareita, rosvoja, pillikinttuja ja ananastötteröitä maahan. Saanko uskoa anteeksi nämä maanpetokselliset ja rikolliset tekoni. Minun paikkani olisi vankilassa.

Radikalisoituneet ulos maasta

Vihdoinkin jotakin järkevää jossakin! Ranskan sisäministeri , Gérald Darmanin, on kutsunut Ranskan maakuntien johtajat koolle päättääkseen 231 terroriuhkaksi luokitellun tyypin poistamisesta Ranskasta. 

Samaa meille, kiitos! On aivan turha yrittää rakastaa näitä tyyppejä terveeksi siitä raivotaudista joka heitä riivaa, on parempi antaa kenkää niin säästyy rahat ja henget.

Hilpo Ketler

Tulleehan ne meille Suomeen, ettei hurrit kerkiä ensin?

Revolution

Periaatteessa hyvä, mutta määrä on aivan liian vähäinen. Tuon luvun perään pitäisi lisätä pari nollaa, jotta sillä olisi myös ennaltaehkäisevä vaikutus

Toss on ovi

Jos 231 perheineen ja klaaneineen poistetaan niin siitä voi tulla 23.100.

Ne lähtee vain kovilla

Pelkästään ranskassa on miljoonia muslimeita. Joku pari sataa on kuin hyttysen paska esim itämeressä.

Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo

Joo mutta 231 parempi kuitenkin kuin nolla kpl.

Kun pahimmista aloitetaan niin sitten hiukan vähemmän pahista jatketaan 1 2 3 4…

Mikä neuvoksi?

Mikä vaihtoehto? ”Mennään bussilla”?

Joku

231 perhettä = 9231 musuarmeija suurinpiirtein

Minä

Niille oikeauskoisille ystävällisyys ja rakastava suhtautuminen on pelkästään heikkouden merkki ja ne käyttävät ”hyvää ihmistä” hyväkseen niin paljon kuin kerkiävät.

Kukavaan

Noinhan tuo menee. Palkkioksi halveksivat ja vihaavat. Tätä valtettavasti ei ymmärretä.

Rellinen

Merkityksetöntä teatterilässytystä.

Ei musuja minnekkään

Ei kai se murha tapahtunut Patyn kotona vaan koulun ulkopuolella. Murhaaja pyysi oppilaita osoittamaan Patyn ja lähti sitten seuraamaan häntä kunnes hyökkäsi kimppuun ja viilsi pään irti.

Ja tällaisille sadistisille mielipuolille pitäisi vielä maksaa sossurahaa ja ostella asuntoja?!?

Kivajengi

Pääasia että taskussa on rutkasti sossufyrkkaa ja mielekästä puuhaa, kuten päiden irrottaminen, ettei SYRJÄYDY!

pöh

Ihan viiltämällä ei pää irtoa, on siinä saanut vähän töitä tehdä ja allahua huudella.

Hommanmaksaja

Ihan selvää, että on tehnyt niin ennenkin eli omaa sotakokemusta. Niinkuin noista moni. Sitten tulee Je suis määkijä hoivaamaan ja huolehtimaan ettei vaan rasismia…

Kukavaan

Irtopääkuvassa oli veitsi jäänyt kiinni. Näyttää kuvassa kaulalta.

pöh

Ranskassa osoiteltiin eilen mieltä tapahtuman johdosta, mutta mielenosoitus oli aivan samanlainen heikkouden osoitus kuin mitä länsimaalaiset tapaavat osoittaa islamilaisten veritekojen jälkeen. Sössötystä, sössötystä ja lisää sössötystä.”

Ei ollut muuten miekkarissa yhtään muslimia tai ”toiseutta” edustavaa..

Pirtsakka

Eipä tietenkään, heillähän piti kiirettä riemujuhlaa valmistellessa.

Minä

Vain rasistit ottavat osaa tuollaiseen mielenosoitukseen, joka on oikeauskoisten touhuja vastustava ja esille nostava. Hyvät ihmiset hyssyttelevät ja oikeauskoiset juhlivat.

Moonman

Mielenosoituksessa oli tietenkin pelkästään vaisuja yli keski-ikäisiä ja vanhuksia pitelemässä je suis-kylttejä, ja sitten mentiin kotiin lepäämään ja arki jatkui. Olisi mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu jos tällainen irtopää-kepponen tehtäisiin jossain normaalissa maassa, esim. Puolassa, Slovakiassa tai Unkarissa?

Kuuukko

Entäs Suomessa?

Moonman

Kyllä kaikki sen tietävät: Suomessa ei jakseta lähteä edes mielenosoitukseen. Jos taas joku soldiers of odin pitäisi sellaisen niin paikalla olisi enemmän poliiseja kuin mielenosoittajia. Jos sen sijaan joka murhan/groomingin/raiskauksen jälkeen tuhannet kantikset aloittaisivat uuden kristallnahctin tunkeutujia ja heidän liikkeitään vastaan niin se laittaisi poliitikoille sellaisen paineen että asioihin olisi pakko puuttua jotenkin muuten kuin sorvaamalla uusia ajatus-ja vihapuhelakeja. Tämä ei tietenkään ole kehoitus ryhtyä laittomuuksiin, ainoastaan hypoteettista pohdintaa syy-seuraus-suhteista.

Jos esim. muistetaan kesän koraaninpolttajaiset ruotsissa, kun poliisi ja media jahtasivat koraaninpolttajia, eivät suinkaan paikkoja tuhoavia ja mellakoivia muslimeja. Se johtui tietenkin siitä että muslimeiden kollektiivisella raivolla oli suurin tuho-ja väkivaltapotentiaali. Kantiksia on ainakin vielä toistaiseksi enemmän kuin muslimeja, mitä he saisivatkaan aikaan jos ryhtyisivät samaan?

Prozac

Normi suomalainen tai svenski ei helposti lähde kadulle riehumaan hyvänkään asian puolesta. Jos esim omistaa aseita, niin perus nakkikiskatappelu saattaa johtaa aseiden poisvientiin poliisien toimesta. Ainakin suomessa. Ja se on tietysti harrastajalle ikävä asia. Syitä on useita miksi ei kannata nousta yhteiskuntajärjestystä vastaan, kusematta samalla omille kintuilleen. Suomalaisella on liian paljon pelissä uhrautuakseen yhteisen hyvän puolesta, varsinkin kun ei omaa taistelunhaluista uskonaatettakaan joka kätevästi sumentaisi järjen. Muhammetilaisella asiat monesti päinvastoin. Allah maksaa sitten neitsyillä tuonpuoleisessa.

Opettajat PELKÄÄVÄT ympäri Eurooppaa

Ihmiset ovat niin pököjä että luulevat että kun meitä kertyy 10.000 torille protestoimaan niin kaikki muuttuu. Ei muutu. On nimenomaan tehtävä poliitikkojen elämä epämukavaksi ja painostettava heitä kunnes he ottavat asiat tosissaan.

Tämäkin murhanhimoinen tsetseeniteroperhe oli asyl-loisinut ranskalaisten kustannuksella 12 vuotta ja ainoan minkä saivat aikaiseksi oli tykätyn, työstään innostuneen opettajaparan telottamisen. Voiko turvapaikan antaminen mennä enemmän pieleen, eipä juuri.

Minä

Kantaranskalaisille pitäisi antaa turvapaikka Ranskasta. Suorin reitti siihen on oikeauskoisten siirtäminen heille sopivaan ympäristöön eli oikeauskoisten maahan.

JE SUIS VÄÄRÄUSKOINEN

Twitteriin oli myös laitettu uho:

”Macron, vääräuskoisten johtaja. Olen teloittanut yhden helvetinkoiristasi joka on uskaltanut nöyryyttää Muhammedia”

”Macron, de otrognas ledare. Jag har avrättat en av dina helveteshundar, som har vågat förringa Muhammed.” (DN)

Turhaantunut

Belgissa missä ählämit oli jo vuosia pahoimpidelleet muita oppilaita oli mielenilmaus missä vaadittiin että koululuväkivaltaan pitää puuttua kovalla kädellä.
2 turkkilaista oli lähistöllä ja ajoi autollaan mielenosoittajin päälle.
Maltillista muslimia ei ole olemassakkaan, jokaisessa noissa asuu terroristi.

Anna-Maria Korhonen

Eipä ole yksikään muslimaa tuominnut tekoa tai osoittanut myötätuntoa uhrin omaisille. Sen sijaan tunisialainen kansanedustaja on ylistänyt sitä. Tunisian lait kieltävät terroritekojen julkisen ylistämisen. Julkisen ylistämisen kieltäminen ei ole sama kuin tuomitseminen. Ja privaattia ylistämistähän laki ei kiellä.

https://www.kansalainen.fi/tunisialainen-kansanedustaja-ylisti-paan-irtileikkaamista-pariisissa/

Anna-Maria Korhonen

Saamarin oikoluku.

Anna-Maria Korhonen

”Teon jälkeen Ansorov kuvasi irroitetun pään, jota jakeli ympäriinsä. Läheinen moskeija oli sitten taas jakanut irtopään kuvaan edelleen jäsenilleen ja kertonut, että näin käy arvottomille koirille.”

Irtopääkuvan levittely saatetekstillä ”Näin käy arvottomille koirille” kuuluu ilmeisesti sananvapauden piiriin, 1400 vuotta sitten eläneen maantierosvon piirtäminen ei. Joidenkin sana on vapaampi kuin toisten.

Minä

”Läheinen moskeija oli sitten taas jakanut irtopään kuvaan edelleen jäsenilleen ja kertonut, että näin käy arvottomille koirille.”

Tästä tuskin tulee mitään seurauksia. Mitä jos joku ranskalaisten yhdistys jakaisi kuvaa oikeauskoisen päästä jäsenilleen? Olisi oikopäätä etusivun juttu mediassa ja parku olisi kamala.

Sellaista se suvaitsevaisuus, siis ideologisesti valikoiva suvaitsevaisuus, joka on enimmäkseen varsin suvaitsematonta.

Martti

Opettajat ovat useimiten äärisuvaitsevaisia. Kuka olisi pahoillaan, jos joku suomalainen rajat auki-aktivisti opettaja kokisi saman kohtalon muslimien toimesta?

Hommanmaksaja

Ei ainoastaan muslimit, vaan myös täysipäiset länsimaalaisetkin pitävät noita Je suis joku miekkareita lampaitten määkimisenä. Ihan kuin pyydettäisiin lisää tätä. Tämä vielä oikein alleviivautuu kun katselee noitten mielenosoittajien ”taistelevaa” olemusta ☹️☹️☹️

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Pöpilän Jussi

Olen motissa

juha II

ME KAIKKIN TÄÄLLÄKIN OLEMME YHTÄ NÖSSÖJÄ KUIN MUUTKIN!!!

jätän luonnollisesti pois laskusta Paavo Tajukankaan, joka pyörittää päivätyönsä ohessa tätä julkaisua, joka tuo framille kaiken sen mielettömyyden koko Pohjioimaissa. Kaikki eivät osaa ruotsia ja nekin pakko-oppilaat, jolle tätä siirtomaaisäntien kieltä on väkisin päähän kaadettu. Ovat jo periaattesta 8unohtaneet niin paljon kuin suinkin!

Näinä aikoina ei vasta-julkaisun toimittaminen ol mikään ”Niksi Pirkka”, vaan irvistelevien vastavoimien alaista hommaa, jossa jopa nmä ”puhdas sieluiset” pikku-sielut uhkaavat vähintäikin työn menetyksellä ja pahimmassa tapauksessa hengenkin!!!

Kaiken tämän flektmaattisuuden voisin käsittää edes jotenkin, jos TV:stä tulisi vielä ”La8uantai tanssit” ja Heikki Hietamies!!!

jag

niin onko tää toimittajan itse keksimä juttu vai missä lähde?

Että olen vihainen

No tässä on malli vihapuheesta, siinä kyllä kansallismieliset jäävät kakkoseksi.

alexsander stubido

Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta.

stubido

Ei ole no-go-alueita eihän?

Musulmaaneja Israelissakin

Miksi israelilaiset osoittavat mieltään Ranskan presidentti Macronia vastaan tämän puolustettua Ranskan sananvapautta ja kritisoitua radikaalia islamismia?
Johtunee siitä että Israelissa, väkiluku lähes 10 milj., on 20% väestöstä muslimeja!

Arabimaailma boikotoi nyt ranskalaisia tuotteita ja Erdokan kehottaa Macronia testaamaan pääkoppansa. Erdokan on lähettänyt 300 jihadistia Azerbajdzaniin taistelemaan Armeniaa vastaan.

Pohjoismaat: Meidän on pakko ottaa islam/islamismi tosissaan eikä kuvitella että se koskee vain muita maita muualla, kaukana meistä.