Moskeija näytteli murhatun Patyn irtopään kuvaa moskeijassa saatesanoilla, näin käy arvottomille koirille

47-vuotiaan Samuel Patyn murhan takana vaikuttaa olleen jonkinlainen muslimien yhteisymmärryksessä suunniteltu ja tehty teko. Tekoon on nimittäin enempi tai vähempi osallisena kymmenkunta henkilöä.

Teon tekijäksi valikoitui, tai hän itse halusi suorittaa kaulan katkaisun, oli 18-vuotias tsetseenimuslimi Abdulak Ansorov. Motiivina oli se, että Paty oli näyttänyt ei-muslimilapsille karikatyyripiirroksia profeetta Muhammedista.

Kun asia tuli julki laajemmin, niin Patya oli uhkailtu useaan otteeseen. Ei yksin tsetseeni, vaan myös muita muslimeja oli uhannut hänen henkeään. Muut pidätetyt ovat kaikki Ansorovin sukulaisia.

Nuorukainen oli kysellyt missä Paty asuu. Nuorukainen ei siis itse käynyt kyseistä koulua eikä hänellä ollut mitään tekemistä Patyn kanssa.

Kannattaa tässä yhteydessä noteerata ero äärimuslimin ja tavallisen muslimin välillä: tavallinen muslimi antaa osoitteesi äärimuslimille, joka katkaisee kaulasi.

Teon jälkeen Ansorov kuvasi irroitetun pään,  jota jakeli ympäriinsä. Läheinen moskeija oli sitten taas jakanut irtopään kuvaan edelleen jäsenilleen ja kertonut, että näin käy arvottomille koirille.

Ranskassa osoiteltiin eilen mieltä tapahtuman johdosta, mutta mielenosoitus oli aivan samanlainen heikkouden osoitus kuin mitä länsimaalaiset tapaavat osoittaa islamilaisten veritekojen jälkeen. Sössötystä, sössötystä ja lisää sössötystä.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.