SVT lähti gangsterien puolelle Tenstan ulkonaliikkumiskiellossa

Julkisuudessa valtavaa huomiota saanut Tenstan gangsterien latelema ”ulkonaliikkumiskielto” on saanut valtiollisen yleisradioyhtiö SVT:n varpailleen ja siellä laitetaankin nyt kaikki peliin, että asia näyttäisi poliisin liioittelulta.

SVT kertoo asiasta otsikolla ”SVT tietää: Tiedot Tenstan ulkonaliikkumiskiellosta liioiteltuja”.

SVT on haastatellut gangstereita ja heidän mukaansa ulkonaliikkumiskielto on väärinkäsitys. Gangsterit näetsen olivat vain kehottaneet muutamia nuorukaisia olemaan liikkumatta ulkona, sillä isoilla oikeilla pahisgangstereilla oli sota, ja nämä nuoret kikkarapäät olisivat saattaneet joutua tulilinjalle.

SVT:n toimittajien mukaan tenstalaiset eivät ylipäätään olleet tietoisia mistään ulkonaliikkumiskiellosta.

Poliisin mukaan asiassa ei kuitenkaan ole mitään väärinkäsitystä eikä epäselvyyttä. Aluepoliisipäällikön mukaan partioivat poliisit olivat havainneet, että ulkona ei ollut ihmisiä. Sen jälkeen asiaa alettiin selvittämään ja tuli tietoon, että ulkonaliikkumiskieltoja oli jaeltu.

Aluepoliisipäällikön mukaan gangsterit olivat kulkeneet pitkin katuja ja pysäyttäneet kaikki mahdolliset ihmiset ja kertoneet ulkonaliikkumiskiellosta ja sen rikkomisen seurauksista.

Poliisin mukaan kun he saivat tietoon ulkonaliikkumiskiellon, niin Tenstaan hälytettiin kymmeniä partioita ja poliisi näytti selvästi, että sillä on valmius. Vasta tämän jälkeen kaduille alkoi varovaisesti ilmestyä ihmisiä.

SVT kertoo olleensa sunnuntai-iltana Tenstan torilla kyselemässä ihmisiltä ulkonaliikkumiskiellosta, ja toimittajien mukaan kukaan vastaan tullut ei tiennyt asiasta.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juha II

SVT:n voisi muitta mutkitta julistaa Ruotsin kaikkein vaarallisimpien hullujen hulluinhuoneeksi!!!

Tämä kuvaa karulla tavalla kuinka Ruotsi ohittaa kirkkaasti antautumismielialassa jopa Ranskankin joka sai tämän stigman WWII aikana Adolf Hitlerin ”käveltyä” Ranskaan. Tosi asiassahan Ranskan valloitus oli nk. ”salamasodan” riemuvoitto ja sai Adolf Hitlerinkin tanssahtelemaan onnesta!!

Mä oon niin ylpeä teistä 😅

Guderian kun ilmoitti päämajaan läpimurrostaan Ranskan osalta, niin Hitler ei alkuun uskonut tilannetta.

Siihen taas mitä tulee SVT Yle -osastoon, niin Gobbels kyynelehtisi, koska ne työntävät sellaista tuubaa ilmoille, että itse probagandan isäkin olisi ylpeä niiden höyryävistä tuotteista.

CvK

Joseph Goebbels itkisi entistä vuolaammin kateuden kyyneliä kun hänelle kerrottaisiin että ylenannon uutisista joutuvat propagandan kohteet vielä maksamaan yleveroakin!

Voittajien valheet

”Goebbels”
Nyt vittu jotain rajaa Goebbels nimenomaan vihasi valheisiin perustuvaa propagandaa. Tämä on suora lainaus hänen omasta suustaan

”Hyvän propagandan ei tarvitse valehdella, itseasiassa se ei voi valehdella. Sillä ei ole mitään tarvetta pelätä totuutta. On virhe ajatella etteivät ihmiset kestä totuutta. He voivat. Kyse on vain totuuden esittämisestä tavalla jonka ihmiset ymmärtävät. Propaganda joka valehtelee todistaa että sillä on huono agenda. Sellainen ei voi olla toimiva pitkässä juoksussa”

Voittajat kirjoittavat historian
– Churchill

Voittajalta ei tulla koskaan kysymään puhuiko hän totta
– Hitler

Että vielä herran vuonna 2020 on ihmisiä jotka epäironisesti uskovat että Saksa oli sodan ilkeä osapuoli, varsinkin Suomessa jonka Saksa pelasti Neuvostoliiton juutalaisten kommunistien (bolsheviks) massamurhalta

Last edited 3 vuotta sitten by Voittajien valheet
Voittajien valheet

”Goebbels”
Nyt vittu jotain rajaa Goebbels nimenomaan vihasi valheisiin perustuvaa propagandaa. Tämä on suora lainaus hänen omasta suustaan

”Hyvän propagandan ei tarvitse valehdella, itseasiassa se ei voi valehdella. Sillä ei ole mitään tarvetta pelätä totuutta. On virhe ajatella etteivät ihmiset kestä totuutta. He kestävät. Kyse on vain totuuden esittämisestä tavalla jonka ihmiset ymmärtävät. Propaganda joka valehtelee todistaa että sillä on huono agenda. Sellainen ei voi olla toimiva pitkässä juoksussa”

Voittajat kirjoittavat historian
– Churchill

Voittajalta ei tulla koskaan kysymään puhuiko hän totta
– Hitler

Että vielä herran vuonna 2020 on ihmisiä jotka epäironisesti uskovat että Saksa oli sodan ilkeä osapuoli, varsinkin Suomessa jonka Saksa pelasti Neuvostoliiton juutalaisten kommunistien (bolsheviks) massamurhalta

Mikä pykii?

Mutta Tanska pisti vastaan ja kovasti. Ranskalaiset odottivat saksalaisia väärästä suunnasta.

rocky

Niin,Saksassahan tarkoituksella tehtiin myyntiin niin halpoja radioita että kaikilla oli varaa sellaiseen.

Kukavaan

Hyvä huomio. Saksassa myytiin halpoja radioita. Nyt 2020 luvulla myydään halpoja taulutelevisioita. Niisä voi olla nettiyhteys, kamera ja mikrofoni.

Turhaantunut

Ite en ikinä voisi asua täydessä rotan perseessä eli ruotsissa.

monsieur gubbe

ihan oikea termi, rotan perse. Sinne Marinkin aikoo muuttaa, kun on lusinut Suomessa saamabs tuomion maanpetoksellisesta toiminnastaan. Eipä ole isosti kuulunut kannanottoja Pääministeri Marinilta, ulkoministeri Pekka Haavistolta ja sisäministeri Ohutsuo, ei vaan Ohisalolta Pariisin terrori iskussa tapetun opttan puolesta. Eihän se demokraateille käy, ne rakastaa noita rättipäitä. Ainkin Ohisalo, jok kuulema seurusteleeyhden kanssa ain kun oma äijä ei ole pikalla.

p.grandell

ei se nyt ihan noinkaan ole, ite asunut 20v. sveduissa jopa s-täljessä 10v. vanhana ”sotilaana” minulle on aina opetettu , on hyvä olla vihollisten joukossa, tieto, sekä pieni pelko pitää valppaana…siinä strategia……perus svennut on ihan kuin tom of finlandialaisetkin… mutta extreemareita on molemmissa maissa…stadikin on jo kohta menetetty. kiitos viher-puniikkien……

Vesa

Onhan se hyvä, että yksi mediatalo pitää ganstojen puolta – kuka muuten toimisi julkisuudessa heidän edunvalvojanaan?

Tuntuu sitten huomattavasti paremmalta, kun oikein pahasti sattuu omalle kohdalle. Viimeisillä henkäyksillä voi sitten muka yllättyneenä huokaista: Ei, tässä täytyy olla kyse väärinkäsityksestä, annan teille anteeksi, teistä on, pojat puhuttu niin paljon pahaa, sairas yhteiskuntamme on saastuttanut hiukan teitäkin…

Mutta minä ja SVT, me emme teitä petä.

pöh

En ymmärrä mitä media luulee saavuttavansa päivänselvillä valheilla?

Hyvä esimerkki on taas USA:n vaalit, joissa tulee lunta tupaan ja trumppi voittaa heittämällä.

Suomessa esimerkkinä käy Marinin jokapäiväinen palvominen mediassa, kuinka tyhmänä ja sokeena ne ihmisiä pitää?

Huru-ukko

Yhtä tyhminä ja sokeina kuin toimittajat itse ovat?

Nimetön

Joko kalifi /jefe on miettinyt verotusperusteet? Kruunua per nenä vai tasaprosentti bruttotuloista?

Sakke

btw osaatko PT sanoo miksi Ruotsissa on niin jumalattomasti tulipaloja?
Ei päivää etteikö joku villa tai flerfamiliehyset olisi tulessa.
Ählytkö ne keittelee keitoksiaan kuumalle hellalle vai mitä lie tekevät?

pöh

Virallisen totuuden mukaan ilmastonmuutos.
Sehän se USA:ssakin heitteli polttopulloja ja sytytteli maastopaloja.

rocky

Niin,kyllähän auringon paahtama rutikuiva nurkka ottaa tulta herkästi.

Valtsu

SVT kertoo olleensa sunnuntai-iltana Tenstan torilla kyselemässä ihmisiltä ulkonaliikkumiskiellosta, ja toimittajien mukaan kukaan vastaan tullut ei tiennyt asiasta.”

Tämä oli hyvä! Yhtä hyvin olisi voinut kysellä vaikka rikollisten nimiä ja todisteita rikoksista.

Sekin on ihan mainio, että rikollisten välienselvittely olisi ollut se lohdullinen vaihtoehto. Jatketaan!

Tensta-amnesia

Tensta-Rinkebyn jne porukka on hieman erikoista:

-ei näe
-ei kuule
-ei haista eikä maista
-ei puhu eikä pukahda
-ei muista
-ei huomaa
-ei uskalla
-pelkää

haistattelu

Hyysäri kävi tekemässä atrtikkelin tuolta Tenstasta löysi mm. oheisen haastateltavan:

”…Annergård sanoo, että mediassa syntynyt kuva Tenstasta on hyvin yksipuolinen.
Täällä tapahtuu paljon ikäviä asioita mutta myös paljon positiivisia asioita. Ihmiset ovat todella avoimia ja juttelevat toisilleen. Lapsia kulkee puistoissa, ja tämä on hyvä paikka, ainakin minulle…”

Lieneekö vaan ”yksittäistapaus” ?

Raketti ja stidit?

Kappas vaan! Iso roihu. Teslan autoliike palaa Malmössa, missäs muualla. VMA on mennyt kansalle (varoitus). Elon Muskia varmaan pännii.

Minä

”SVT kertoo … toimittajien mukaan kukaan vastaan tullut ei tiennyt asiasta.”

Odottiko toimittaja, että kun vaan kysyy, niin heti kertovat oman alueensa asioista avoimin mielin? Toimittaja ei taida olla oikein jyvällä todellisuudesta.

Kukavaan

SVT:n linja selittynee sillä, että todellisuus on liian rankka. Kun selitetään todellisuus pois, niin ehkä paha katoaa. Ainakin on helpompi elää kuin tiedostaa tilanne. Toimii hetken aikaa.

Ruotsi on niin syvällä, ettei se enää pysty muuhun kuin kieltäytymään näkemästä omaa tilaansa. Kaikki on menetetty.

Prozac

Menevät vapaaehtoisesti teuraaksi, kuin juutalaiset saksassa. Mielessä ajatus:” tämän täytyy olla joku väärinkäsitys, ja jos alan pullikoimaan vastaan, niin pahennan vain tilannettani”.

Kukavaan

SVT on lähtenyt itsepetoksen tielle, mutta niin on tehnyt moni vaihtoehtomediakin. Niistä ”katoaa” kommentteja, joissa on linkkejä ranskalaisen opettajan irtopään kuvan sisältäviin uutisiin.

Todellisuus on liian rankka.

irmeli

Tottahan nyt SVT tietää, kuten täälläkin YLE ja kaikki muut praavada lehdet…paremmin kun sitä monikulttuurihelvettiä elävät ihmiset.

Prozac

Svt muistuttaa tavallaan Josif Stalinia. Neuvostoliiton vainoissa eniten vainottiin ns. poliittisia vankeja, ihmisiä joiden katsottiin toimivan neuvostovaltaa vastaan. Vähiten vainottiin tavallisia, ja oikeita rikollisia, varkaita ja murhaajia esim. He saattoivat toimia pakkotyöleireillä vartijoiden epävirallisina alaisina. Pitivät leirituvissa kuria ja jengeineen sortivat poliittisia vankeja. Stalin ymmärsi näitä tavallisia rikollisia, koska oli itsekin entinen rosvo, ja näin murhaajat ym varkaat olivat hänelle sosiaalisesti läheisiä.

Mikä pykii?

Mikä helvetin entinen rosvo?

Laodicea

No ”entinen” rosvo, kun 1900-luvun alussa oli vielä suht tuntematon Josif Dzugasvili .Niin eikös juuri sillä tavalla ”Koba” päässyt Leninin suosioon kun ryösteli Tsaarin rahalähetyksiä ja näillä rahoitti maanalla toimivia kommunisteja.

diddunduunuffin

hyvä kysymys. Stalin oli tosiaan maailman suurin rosvo ja roisto koko ikänsä. Sitten tuli Mao.

Klarsyn

SVT taitaa maksaa gangstereille ”suojelurahaa” pitämällä heidän puoliaan julkisuudessa. Ei mikään ihme, että julkisen palvelun mediayhtiötä vastaan on alettu esittää kritiikkiä. Olen sitä mieltä, että mikäli Suomessa gangsterit vaatisivat ulkonaliikkumiskieltoa, sotilaat tulee välittömästi komentaa paikalle. On laitettava kerrasta poikki tällaiselle kehitykselle.

Kukavaan

”SVT taitaa maksaa gangstereille ”suojelurahaa” pitämällä heidän puoliaan julkisuudessa. ”

Jos julkaisisivat voimavaroista mitään epäedullista, niin ehkä alkaisi päitä putoilemaan. Puolustamalla pääinsinöörejä saavat pitää päänsä.

rocky

Enää mietityttää että onko ruotsin tulevaisuuden kansanmusiikki räppiä vai kamelin määkimistä?

Anna-Maria Korhonen

Sensuurilla korkeintaan voitetaan aikaa, mutta mille. Sille, että kun totuus tulee lopulta ilmi, on koko Ruotsi tai suurin osa siitä vallattu.