Muslimimilitantit taas tositoimissa Afrikassa

Aseistautuneet henkilöt vapauttivat varhain aamulla Kongossa Benissä sijaitsevasta vankilasta ainakin 900 vankia. Kaupungin pormestarin mukaan kyse oli organisoidusta teosta, jonka takana ovat aluetta terrorisoivat muslimimilitantit.

Useista hyökkääjistä koostunut sotilasjoukko onnistui murtamaan vankilan oven, jonka jälkeen vartijoita uhattiin aseilla. Vankilan tuhannesta vangista 900 lähti kävelemään, toisaalta poliisi kertoo karanneiden vankien määräksi pitkästi yli tuhat. Vain satakunta vankia oli jäänyt tai jätetty vankilaan.

Aamuyön mellakoinnin aikana pari vankia oli ammuttu.

Viranomaisten mukaan teon takana on islamilainen ADF-ryhmittymä, eli ugandalainen The Allied Democratic Forces. Se toimii Ugandasta käsin ja terrorisoi ympäristöään joukkomurhilla ja sen sellaisilla. Kun näkee kuvia afrikkalaisista lapsisotilaista, niin kyse on usein juuri tästä islamilaisesta ryhmästä. Kaiken kaikkiaan siis perusislamia puhtaimmillaan.

Vuonna 2017 samasta vankilasta pakeni niin ikään samalla metodilla tuhat vankia.

Haluaisitko tämän näköisiä häiskiä turvapaikanhakijoina naapuriisi? Ei hätää, olet jo saanut.
Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

No just. Missähän asioissa tuokin ’kehittyvä maa’ oikein kehittyy?

Näyttää siltä, että kehitysmaa- termi tarvitsisi rinnalleen tai jopa korvaajakseen termin ’negatiivisesti kehittyvä maa’.

Kukavaan

Hyvä huomio. Negatiivisesti kehittyviä maitahan nuo kongot ovat. Niiden joukkoon on liittynyt Ruotsi vanavedessään sitä esikuvanaan pitävä Suomi. Ruotsi on pidemmälle negatiivisesti kehittynyt. Mutta kyllä nämä ruotsit lopulta pääsevät maaliin. Aikaa voi mennä ehkä sata vuotta.

Ehkä Euroopan monikulttuurikiimaisista maista voisi käyttää nimitystä ”taantuvat maat”. Termi ”kehitysmaa” jää helposti ihmisten mieliin niitä dominoimaan, koska se on yksi sana.
Taantuville maille pitäisi keksiä vastaava yhdyssana.

Myös negatiivista kehitystä on hyvä käyttää puheessa. Se vie ajatukset ”kehitysmaihin” ja ”kehitysyhteistyöhön”,

Aappa

Saman huomion tehnyt, tuo käsite ”kehitysmaa” (”developing country”) on eräänlainen hämäystermi tai muuten vaan utopiaa – itse olen käyttänyt jo jonkin aikaa termiä ”ei-kehittynyt tai ei-kehittyvä maa” (non-developing country”). Vaikuttaa siltä, että afrikkalaisten ”sivistämisyritys” on ollut massiivinen virhe.

Kalaasi kalashnikovijätkille

Kunnon häiskät kessua vetelee
Kalashnikovit kaulassaan.
Tervetuloa vaan meille,
meillä on riisiä jota saa keittää
ja rakkautta saa jopa pressalta ja kunkulta.
Rakkaus kaiken kestää
ja kaiken se kärsii.
Se todella kärsii.
Lompakkokin kärsii.
Kaikki kärsii.
Koko maa ja maapallo.

Meillä on tilaa ja varaa

JOKO vihreät desanttimme ovat järjestäneet näille kyydin Suomeen?

Mikä pykii?

Tietty. Haaviston pakoputki-Pekka on just hakemassa niitä.

Pikkupakoputkea pietarin fsb:ltä

Kyllä olemme.

Skandinavistan

Onko tuo kuva tenstasta? ”Rajavartijat”.

Prozac

Kehitysapua vaan heille. Kyllä ne sitten rauhoittuvat. Ja yksittäistapaukselta vaikuttaa, ja vaikka ei olisikaan niin pelolle ei saa antaa valtaa. Kysykää vaikka taposelta, jos ette usko.

Klarsyn

Luin Hesarista jutun räppäristä nimeltä Gracias (en ollut hänestä koskaan ennen kuullut), hän on muuttanut Suomeen perheensä kanssa nelivuotiaana Kongon mellakoita pakoon. Ajattelinpa vain, että ottaako Suomi pakolaisiksi noin vähäisin perustein. Nyt mies seuraa kiinnostuneena Black Lives Matter -marxilaisliikettä ja toivoo enemmän diversiteettiä suomalaiseen elokuvaan, kulttuuriin ja teatteriin. Jos valkoinen mies lähtee vaatimaa diversiteettiä Kongoon, on hän haukuttu kolonialisti, mutta afrikkalaiset voivat tulla Suomeen mustaa ylivaltaa (BLM) ja erityisoikeuksia vaatimaan, ja media ylistää.

Aksu

Nämä niin suloiset pikkulapset pian hakemassa turvapaikkaa täältä Suomestakin.

Huru-ukko

Kongolaispastorin rukoushetki Jyväskylässä. Viissataa altistunutta karanteeniin. Ja muuan Kongolainen oli tosi nopea sikiämään Meksikossa: Kolme kuukautta, löysi naisen, saattoi tämän raskaaksi a lapsikin synyti siinä ajassa. Nopeaa toimintaa.

Turhaantunut

En ole saanut naapuriksi, päinvastoin, tälle alueelle oli tulossa 2 kikkaraa asumaan mutta eipä tuleet kun huomasivat että täällä oleskelu olisi ollut lievästi sanottuna kivuliasta noille.
Täällä hulmuaa suomen lippu kaikissa muodoissa ja yhteishenki on paras mahdollinen, yksikään islamisti ei tänne lähelle muuta se on varma.

Anna-Maria Korhonen

Vain satakunta vankia oli jäänyt tai jätetty vankilaan.”

Ilmrisesti ne olivat kristittyjä. Tosin tätä vastaan puhuisi se, että heidät kai oli jätetty henkiin.

pöh

Juuri kongolaisia meille aina tulee kiintiöpakkoloisina.
Vahva epäilys että niitä pahiksiakin joukossa..

Turhaantunut

Automaattisesti terroristi jos on islamisti.

juha II

Ohisalo käy kuumana, sillä Suomi tarvitsee näitä ”nuorukaisia”.

Afrikkalaiset ovat sairaan raakoja kädellisiä. Tuohan oli aivan ”menuettia” sen rinnalla mitä ne ”normaalisti” keksivät tehdä.

Woah

Ohisalo ja Haavisto tuottaa näitä Suomeen veronmaksajien iloksi valtion erikoiskyydillä.