Tutustumismatka Rinkebyhyyn

Rinkeby nyt…
Tampere-Rinkeby ystävyysyhdistys järjestää excursiomatkan Rinkebyhyyn 17.11. – 20.11.2020. Matkan tarkoituksena on tutustua erääseen Ruotsin edistyneisimpään lähiöön paikan päältä.

Vierailemme mm:

  • Mevlana-moskeijassa keskustelemassa kuinka voisimme muuttaa helposti Tampereen kirkot moskeijoiksi. Varat muutokseen saadaan mm. alttaritaulujen ja muun kirkkotaiteen myynnillä.
  • Tutustumme paikalliseen yksityiseen sairaalaan, kuinka tyttöjen ympärileikkaus tehdään tehokkaasti ja ilman viranomaishuomiota. Matkalla mukana olevat suomalaiset lääkärit laativat alustavat suunnitelmat kuinka Tampereen Yliopistollisen sairaalan lasten sydänosasto voidaan voidaan näin saada tärkeämpään käyttöön.
  • Tapaamme paikallisen klaaniyhteisön edustajia. He luennoivat kuinka lähiöt pelastetaan jämäkästi heikolta yhteiskunnalta omaan hallintaan ja samalla suojellaan yrityksiä pientä korvausta vastaan. Lisäksi opastetaan, kuinka haetaan sote-sektorin maksimaalisia tukia.
  • Opastamme, kuinka saadaan yhdellä polttopullolla poltettua jopa neljä henkilöautoa. Kellotamme paloautojen saapumisen, paikalla vedonlyöntiä ja nuotiomakkaratarjoilua. Pienellä lisämaksulla järjestetään metka näytös, jossa kivitämme paikalle saapuvia hälytysajoneuvoja. Lopuksi palomiehet ja poliisit pyytävät anteeksi häiriötä ja tarjoavat kakkukahvit.
  • Käymme läheisellä maaseudulla katsomassa kuinka sikala palaa.
  • kohtaamme Rinkebyssa kolme suomalaiseläkeläistä, jotka kertovat onnellisesta ja tapahtumarikkaasta elämästä yhdessä maailman parhaimmasta lähiöstä.  Kuulemme kuinka harmaa ja ja unelias lähiö on vain parissakymmenessä vuodessa muuttunut tapahtumarikkaaksi ja eläväksi paikaksi asua. He kertovat kuinka harvoin heitä ryöstetään, kun on alkanut käymään vain kerran viikossa nopeasti lähikaupassa. He avaavat vaiettua tutkimusta, kuinka jatkuva valppaana olo ja pienet öiset poksahtelut vähentävät merkittävisti ikääntyvien dementiariskiä.
  • Tutustumme suunnitelmiin, kuinka yli 4.000 sijoitettavasta rukouskaiuttimista saadaan mahdollisimman voimakas äänenpaine kattaen koko suur-tukholman alueen.
Laivamatkalla luemme koraania arabiaksi ja näin pääsemme oikeaan tunnelmaan jo heti ennen maarianhaminaa.

Samalla selvitämme suoraa ilmasiltaa Rinkebystä Tampereelle. Tavoitteena avustaa paikallisia laatimaan muuttoilmoituksia sekä tukihakemuksia ja saada näin vähintään 10.000 perhettä raikastamaan Tampereen tunkkaista katukuvaa.

Matkalla suositellaan puhumaan Suomea Ruotsin sijasta. Matkalle lähtevien naisten tulee pukeutua mielellään niqabiin tai huiviin ja kulkea aina miehen mukana. Ja olihan se matkavakuutus.

Terveisin,

Matkanjohtaja Kari
Ja ennen. Ränsistynyt ja vanha Rinkeby on uusittu kokonaan nykyaikaiseksi kaupungiksi.
Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Al-Tjäreborg

Laivamatkalla voisitte myöskin harjoitella homojen heittämistä yli laidan, tai vaihtoehtoisesti varata saunaosaston uima-altaan samaan tarkoitukseen. Muistakaa huutamaan rasismia ja islamofobiaa jos henkilökunta kehtaa veloittaa altaan käytöstä. Laivoilla on myöskin lapsille pallomeri, siellä voivat lapsenne kätevästi salaa puukottaa muita lapsia niin että kukaan ei huomaa.

U-612

Erster Torpedo fertig, zweiter Torpedo fertig…

KIB

…Sitäpaitsi pallomerestä voivat imaamit bongata uusia lapsimorsiamia..

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Hmmm…. Saatan epäillä , että tämä on melkein vihapuhetta. Vitut siitä. Sikaa syövä ja kaljaa kittaava Valkoinen Hetero piti kirjoituksesta. Lisää ”mustan” huumorin kirjoituksia.”Rassisti” kiittää ja kuittaa . Avaan myös seuraavan oluen.

Huru-ukko

Mie kyl kuittaan konjakilla näin hyvän jutun!

MegaKakofonia

Miksi matkustaa exotiikan perässä Afrikkaan, Lähi-Itään ja Mongoliaan suurella rahalla
kun voi ottaa Blåa Linjen Orient Expressin T-Centralista Rinkebyhyn eikä maksa paljon,
vain muutaman kympin!

(jos huono tuuri käy niin voi kyllä maksaa hengengin mutta VAIN jos huono tuuri käy)

Gello man kysyy

Onko ne tarjottavat makkarat halal vai haram lihasta tehty?

Ilmari

Makkaroissa on aina sianlihaa joten makkaranpaisto on peruutettava

Moonman

Kuka rinkebyssä siivoaa tiloja ja korjaa tai huoltaa rakennuksia? Tuossa ylläolevassa kuvassa kaduilla ei ainakaan näy jätevuoria. Rikastajat eivät tietenkään sellaiseen alennu, mutta luulisi että jos viranomaiset väijytetään ja kivitetään niin sama tapahtuisi raksatyypeille ja siivojillekin. Posti-ja kuljetusfirmathan jo kieltäytyvät menemästä tietyille alueille, mutta ei kai tällaisten alueiden infraakaan väkisin ylläpidetä, jotka ovat muuttuneet gangstereiden itsehallintoalueiksi.

rocky

Savumerkeillä nuo näkyvät kommunikoivan ilman pelkoa että syytetään intiaanien kylttuurin omimisesta.

Orvaskädellinen

Mahtava matkaohjelma! Ovatko suvakot buukanneet jo laivan täyteen? Eiku, juu tuollahan våi ålla vaarallista. Parempi vaan harjoittaa månikuldyyriä turvallisen välimatkan päästä.

Dickie

tuos sivun kuvassa Rinkebyn kaaressa pitäis lukea ”arbeit machts free! ”ööh..tai siis ruottiksi öööh jooh

Punavihernatsimafia

Alempi kuva näyttää taivaalta. Ylempi helvetiltä.

Nogame

Tuosta fiktiosta ei nyt ole paljon edes viihdykkeeksi.
Kertoo vain kirjoittajan avuttomasta epätoivosta.

Valtsu

Petterssonin Maria, terve!

Yuri Komissarov

Voitaisiinko matkalla naittaa muutama Tamperelainen naispolitiikko esmes vanhemmille somppumiehille jalkavaimoiksi? Pienen kulttuuriin kuuluvan ojennuksen siis koulutuksen jälkeen olisivat säyseitä kotihengettäriä burkhassa. Lähinnä tulisi ensimmäiseksi mieleen Murina Marina ja Iris Suomela.

rocky

Niin kylmä akka kuin meidän sisäministeri tuskin kelpaisi etelän lämmöstä tulleille.

kanander

Ja Hervannan buldoggi ynnä Pispalan kapakala.

rocky

Ja Sanna taputtaa ja huutaa hyvä hyvä hyvä kuten se vanhan mainoksen mummo.

Vääräuskoinen

Nousi jo kylmä hiki otsalle.

Anna-Maria Korhonen

Tästä edullisempi joskin vähän tspahtumaköyhempi versio voisi olla päivän bussimatka Itäkeskukseen, Espoon keskukseen tai Kannelmäkeen. Sopii eläkeläisten, työttömien tai invalidien yhdistyksille ym. pienemmän budjetin toimijoille.

Mikä pykii?

Kyllä Stadin Puhos ja sen parkkis alkaa olla melkoinen mesta. Tervemenoa tutustumaan. Takaan, että tulee sellainen fiilis, ettet ole Suomessa. Ei Puhokseenkaan maksa matka mitään, jos uskaltaa mennä pummilla metrolla Itikseen. Ja mikä, ettei uskaltais. Loppumatkan (n. 300 metriä) voikin sit kävellä. Sit silmät auki ja ”padam”, olet kaukana totutusta Euroopasta.

Valtsu

Kyllä. Siellä voisivat kantikset sitten keräillä pulloja, joita vuosittain porsivan Fatiman kymmenpäinen lauma onnekkaasti jättää runsaasti jälkeensä.

T

Aikainen aprilli

Jätän silti väliin - ei kiinnosta

Kuulostaa ajan hengen mukaiselta matkalta.

Saamaton Svea ei jaksa nostaa persettään

Crackheroinisti ja -myyjä jne, linnankundi Mahmoud on lillunut kohta 30 vuotta Ruotsissa tekemättä mitään. Hän ei ole edes päässyt hallituksen vaikka on SFI ja hitsaajan koulutus!

Kun hänet 23 vuotta sitten yritettin palauttaa Iraniin hoidettiin homma niin kehnosti että Iran pisti oven kiinni. Sen jälkeen ei ole kukaan jaksanut yrittää uudelleen koska Ruotsi on Ruotsi ja perussaamaton Pölhölä migraatioasioissa:

https://www.expressen.se/nyheter/mahmoud-58-skulle-ha-utvisats-for-22-ar-sedan/

Inkompetenssi huipussaan

Mahmouti on kuitenkin eläinrakas ja hänellä on koira joten hänessä on jotain hyvääkin. Annan anteeksi.

Lepsuruotsi on vuosina 2016-2019 epäonnistunut useassa palautuksessa ja 81 matuhiipparia on saatu paluupostissa takaisin. Voi Elämän Kevät. Miten se voi olla näin vaikeaa? Eikö mitään opita aikaisemmista möhläyksistä?

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/81-utvisade-har-returnerats-till-sverige-senaste-fyra-aren

FULLHD realisti

Poiketkaahan ennen Ruotsin autolautalle nousua Turun Varissuohon.