Irakilainen arkkipiispa: Eurooppa on naiivi maahanmuuton ja terrorismin suhteen

Mosulin arkkipiispa kertoi pelkäävänsä enemmän Euroopan kuin oman kotimaansa puolesta, sillä Eurooppa suhtautuu naiivisti radikaalin islamin vaaroihin.

Arkkipiispa Najeeb Moussa Michaeel totesi European Post -lehdelle antamassaan haastattelussa, että ”Euroopasta on tulossa nykymaailman sairas lapsi, joka on etääntynyt uskosta ja kulttuurillisista juuristaan”. Lisäksi hänen mukaansa ”etääntyessään kirkosta ja omista perinteistä, Eurooppa vaikuttaa viehättyvän pahimmanlaatuisesta fundamentalismista sekä suvaitsevista ja itsekeskeisistä aatteista, kunhan ne vain uhmaavat omia perinteitä.”

”Tämä on valtaisan surullinen asia niille, jotka rakastavat Eurooppaa”, arkkipiispa Michaeel toteaa. ”Tämä kipuilu ei tule paranemaan kuin opastuksen ja kulttuurin kautta, ja tiedostamalla sekä hylkäämällä erheellinen maallisuuden tavoittelu, mitä käytetään sekä Jumalaa että hengellisiä arvoja vastaan.” Arkkipiispan mukaan jälkikristillinen Eurooppa on radikaalille islamille helppo kohde, sillä se on hylännyt oman kulttuurillisen sielunsa ja tämä tyhjiö odottaa täyttymistään – ja islamismi täyttää tämän tyhjyyden.

”Idässä me usein kadehdimme Eurooppaa, mutta me olemme säilyttäneet luontaiset arvot: perheen arvostus, uskossa eläminen sekä ylpeys omasta identiteetistä ja juurista. Kaikki tämä on Euroopassa hiljalleen katoamassa.”

”Pelkään enemmän Euroopan kuin Irakin puolesta”, arkkipiispa jatkaa. ”Me olemme tavallaan menettäneet kaiken, mutta te taas väheksytte omaa vaurautta, kulttuuria ja yhteiskuntaa. Ja te tunnutte antavan fundamentalisteille tai salafisteille mahdollisuuden hiljalleen pakottaa oma ideologia myös toisille ja siten saada halveksumaan sekä vihaamaan niitä maita, jotka heidät toivottivat tervetulleiksi.”

Arkkipiispa myös varoitti eurooppalaisten suhtautuvan kieroutuneesti maahanmuuttoon, kun eivät ymmärrä keitä heidän maihinsa on tulossa ja mitkä heidän aikeensa ovat. ”Täytyy olla lyhytnäköinen, jos ei näe Euroopan olevan naiivi rajoittamattoman maahanmuuton ja terrorismin suhteen.”

”Eivät nämä kaikki ihmiset tule rakastamaan teitä, tai palvelemaan niitä maita, jotka heidät vastaanottivat”, arkkipiispa varoitti. ”Jos te ette tarkkaile ja vastusta rikollisia ja niitä, jotka kieltävät teidän arvonne, ihmisoikeudet ja vaativat omia lakejaan, niin te menetätte oman elämäntapanne, kulttuurinne sekä yhteiskuntarauhanne.”

”Naiivius ei ole katolilaisuudessa hyve, mutta harkitsevaisuus on”, arkkipiispa totesi. ”On korvaamatonta kyetä rakastamaan sekä olemaan harkitsevainen, ja siten teidän tulee suhtautua siirtolaisuuteen.”

”Mitä tulee terrorismiin. Jos te ette juuri sitä lain ja lujien otteiden avulla, niin lapsenne ovat vaarassa joutua alistumaan.”

”Meidän tulee kavahtaa vääriä jumalia, miekkaa ja väkivaltaa, sekä olla kääntymättä pois rauhan ja rakkauden Jumalalta.” Lisäksi arkkipiispan mukaan ”kristityt kaikkialla maailmassa ovat koettelemusten keskellä, tulemassa marttyyreiksi, miekan ja väkivallan jumalan kiihkomielisyyden tähden.”

”Valitettavasti myös teillä on omat murhatut marttyyrinne tämän saman ideologian ja samojen kiihkoilijoiden seurauksena.”

”Ympäri Eurooppaa ihmisiä tulee saamaan surmansa valloitushaluisen islamilaisuuden johdosta”.

”Isä Hamel ja hänen murhansa, kuten monet muutkin Euroopan uhrit, pitäisi johtaa tilanteen ymmärtämiseen sekä valppauteen.” Mutta arkkipiispa Michaeelin mukaan asiat eivät valitettavasti ole niin edenneet. ”Eurooppa, herää.”

 

LÄHDE:
Breitbart

https://www.breitbart.com/middle-east/2020/10/21/iraqi-archbishop-europe-naive-terrorism-uncontrolled-immigration/

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
valkoisen rodun genipankki
valkoisen rodun genipankki
27.10.2020 11:56

Juuri näin. Ja Ruotsi on pohjoismaista ensimmäinen maa joka alistetaan islamille. Eikä siihen mane kuin pari vuotta. Norja on toinen, vuoden-kahden viiveellä. Ja sitten Tanska/Suomi. Suomen ei niin haluta talven vuoksi mutta Tanskaaliset ovat tiukempia laeisaan.

Jos kuitenkin ne yli 700 000 ulkosuomalaista muuttavat Suomeen niin Suomi säilyy ja Tanska alistetaan ensin.

Tällä hetkellähän Ruotsista muuttoliike on suurinta Tanskaan. Kolmanneksi suurinta Suomeen. Mutta silti vlakoisen rodun säilymisen johdosta vielä liian pientä.

Suomen hallitus ei tykkää suomalaisista
Suomen hallitus ei tykkää suomalaisista
27.10.2020 12:33

Äänestäkää Suomeen hallitus joka on valmis auttamaan suomalaisia paluumuuttajia joka tavalla niin sitten tullaan.

Turhaantunut
Turhaantunut
27.10.2020 13:13

Pysykööt helvetti suomesta poissa kun lähtivät, tämä maa ei kaipaa raukkoja vellipäitä enää takaisin.

Turhaantunut vellipää
Turhaantunut vellipää
27.10.2020 18:31
Vastaa...  Turhaantunut

Tarkoitatko myös esim. sotalapsia ja työttömiä?

Turhaantunut
Turhaantunut
27.10.2020 19:55

Vetikö hurrisuomalainen vellit sieraimiin.
Kukas suomalainen se työttömäksi on hurreihin lähtenyt, sinne kyllä lähdettiin töhin.
Sotalapset, tiesitkö että nyt eletään 2020 vuotta, ei sotaikoja?
Nuo sinun sotalapset on kyllä jo tulleet aikoja sitten suomeen,ne jotka jostain syystä ei ole tulleet, ovat jo suuremmaksi osaksi kuolleet vanhuuteen.

Frank
Frank
28.10.2020 04:02

Niin pitäisiköhän suomalaistenkin laittaa noi tänne tulevat lapset pakko työhön, kieltää oman kielen käyttö kokonaan, hieman raiskailla ja hyväksi käyttää niitä kuten ruotsalaiset tekivät suomalaisille lapsille?

Turhaantunut
Turhaantunut
28.10.2020 11:04
Vastaa...  Frank

”Nuo tänne tulevat lapset” Ööö.. Mitkä lapset, elätkö jotain satujen sotaa, voisitte selittää mitä siinä sadussa tapahtuu mikä päässänne liikkuu, minä kun en harhaatikkojen juttuja oikein niele.

Sarvikuonojen maa 100 vuotta vielä
Sarvikuonojen maa 100 vuotta vielä
29.10.2020 11:12
Vastaa...  Turhaantunut

Kun tällaisia kommentteja lukee muistaa yhtäkkiä miksi Suomesta aikoinaan lähti ja tajuaa että olisi erittäin suuri erehdys muuttaa takaisin.

Paskaa on saatava maksoi mitä maksoi
Paskaa on saatava maksoi mitä maksoi
27.10.2020 12:30

Mosulin arkkipiispa tietää ja ymmärtää enemmän kuin Ruotsin ja Suomen hallitukset ja suvakit yhteensä.

Isto Yti
Isto Yti
27.10.2020 13:27

Suurin osa tavallisista ihmisistä ei ole naiiveja noiden asioiden suhteen.
Eivät ole päättäjätkään, mutta he ovatkin ahneita ja vallanhimoisia opportunisteja, jotka toimivat vastoin omaatuntoaan (kellä sellainen nyt sattuu olemaan)

juha II
juha II
27.10.2020 14:55

Tätä ovat monet TODELLISET kristinuskoa tunnustavat lähi-idässä elävät (kiikun kaakun) kirkonmiehet sanoneet, sillä he tievät mistä puhuvat. Sillä kristittyjä teurastetaan julmalla ja eläimellisellä tavalla kristinuskoa tunnustavia seurakuntaa ja länsimaailma eikä edes aikojen alusta korruptoitunut niin hengellisesti kuin taloudellisesti Rooman katollinen kirkko sano mitään, vaan päinvastoin nuolee muslimien perseitä korottaen heidän arvonsa korkeuksiin kaikkinaisen pyhyyden ja henkisyyden esikuviksi jostain sellaiseksi mikä länsimaailmasta ja kristi’tyiltäb puuttuu.

Länsimaailma ei enää ole kristitty kuin muslimien pinttyneissä mielissä, jotka ovat hakatut aina lapsuudesta lähtien heidän umpiluisiin päihinsä ”vääräuskoisina” ali-ihmisinä, sillä tuo primitiivinen ja alkukantainen uskonnon valekaavulla peitetty murhalahko ymmärtää vain väkivallan ja muiden raakalaismaisen alistamisen uhreilleen myöntämättä heille vähäisintäkään ihmisarvoa kuten muslimimiehet eivät sitä myöskään suo nk. ”vaimoilleen”, jotka ovat käytännössä koko irvokkaan ”arvohierargian” pohjasakan asemassa!

Klarsyn
Klarsyn
27.10.2020 15:50

Toistamme vain Hitlerin unelmaa kirjoittaa Jens Graae Snaphanen-sivuilla (Vi gentager blot Hitlers drømme III). Nykyajan poliitikot myyvät kansallisvaltiot kolmelle vallanpitäjälle.

1) Muslimit lisäävät valtaansa Euroopassa. Muslimidiktaattorien kanssa tehdään sopimuksia ja islamilaisten maiden liikaväestöä otetaan Eurooppaan.

2) Superrikkaat globalistit hallitsevat maailmankauppaa. Rahaa lainataan kriiseissä oleville valtioille, nyt koronan varjolla, talousmahdollisuuksien väheneminen korvataan korkojen nousulla.

3) EU ja Länsi-Euroopan valtiot kannattavat muslimimaista tulevaa maahanmuuttoa. Itä-Euroopan maat eivät halua vaihtaa neuvostomiehitystä muslimimiehitykseen. EU väittää olevansa Eurooppaa yhdistävä voima, mutta jakaa maahanmuuttomyönteisyydellään eurooppalaisia.

Hitlerillä ja nykyisillä valtapoliitikoilla on lähes samanlainen unelma, nykyisin tuota Suur-Saksaa kutsutaan EU:ksi. Hitler valitsi sodan tien, nykypoliitikot puhuvat rauhasta, mutta optimistisimmatkin näkevät sotaa vastaavat olot kansallisvaltioiden lakattua. Eikä kaavailulla yhteisellä armeijalla kyetä pysäyttämään muslimien maahanmuuttoa, sillä tullaan suojelemaan heitä.

Jäsenmaissa yhtenäistetään vähitellen lainsäädäntöä. Poliitikot eivät kerro rehellisesti mielipidettään kehityksestä. Yksittäisen valtion vaikutusvalta EU:ssa on mitätön. Päätöksenteon heikkous on, että poliitikot ovat lähes yksimielisiä, ja kansa on eri mieltä, mutta poliitikot saavat tahtonsa läpi, ei kansa (esim. GCM-sopimus, mikä merkitsee yhä enemmän tulijoita Afrikasta ja Lähi-idästä).

Edustuksellisessa demokratiassa on demokratian vastainen reikä pohjassa. Totuutta vääristellään, jotta päätöksentekijät tulisivat uudelleen valituiksi. Kiinnitetään ihmisten huomiota toisiin kysymyksiin kuin maahanmuuttoon, esim. ilmastoon, jotta ihmiset unohtaisivat äänestyspäätöstä tehdessään maahanmuuton ongelmat. Manipulaatio ja propaganda toimii Goebbelsin tapaan.

Terveen demokratian perusta on poliittinen rehellisyys, eikä kansan harhaanjohtaminen. Manipuloivat poliitikot on äänestettävä pois.

on mulla muutakin
on mulla muutakin
27.10.2020 18:11
Vastaa...  Klarsyn

Tuo on varsin todennäköistä.
Eurooppaan saadaan tätämenoa sodan hävinneen maan kaltaiset olot: sotilaita kaikkialla, hökkeliköyhyyttä, soppajonoja, teloituksia, rangaistusleirejä sekä partisaanitoimintaa.

Junkerschulen Tölz
Junkerschulen Tölz
28.10.2020 23:26
Vastaa...  Klarsyn

Ei AH sotaa valinnut, BoE eli Englanti sodan julisti ja lähti kanaalin yli vieraalle maalle tarkoituksenaan hyökätä Saksaan.

Mitähän saamme kuulla lauantaina?
Mitähän saamme kuulla lauantaina?
27.10.2020 18:29

Ruotsin arkkipiispa pitää lauantaina jumalanpalveluksen Uppsalan tuomikirkossa ja se lähetetään TV4 kautta. Siellä luetaan ERI uskontokuntien tekstejä ja rukouksia. Miksi?
Saavatko kristityt myös mennä moskeijaan saarnaamaan?

Charlie-heppu
Charlie-heppu
29.10.2020 10:52

Puukotus Ranskassa kirkon lähellä:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4779d1cd-1cfc-4bd2-b69d-3dd602b9a788
”Kiinan malli”, eli koraanihörhöjen internointi taitaa tulla eteen myös Euroopassa,

Moonman
Moonman
27.10.2020 18:45

Piispa puhuu asiaa, mutta voisi koittaa puuttua myös siihen miksi oman kirkkokunnan päämies eli paavi edistää islamia, kansanvaihtoa ja lgbthyiopksjdlö-ideologiaa ja puuhaa tiesmitä omituista, vai mitä maahantunkeutujien jalkojen nuolemisesta pitäisi ajatella? Ovatko he nyt jotain uuden ajan raamatullisia rampoja ja kerjäläisiä joita auttamalla pelastuu? Eivät ole, koska oikeat kerjäläiset eivät vihaa auttajiaan, tee rikoksia ja perusta rinnakkaisyhteiskuntia

Ali Kessu
Ali Kessu
27.10.2020 21:10

Kyllä, aikoinaan oli parenmmin, kun sodittiin islamia vastaan. Tiedettiin vaarat. Sama koski kommunistista Neuvostoliittoa suomessa, ymmärrettiin, miten kansan käy, jos Stalin saa määräysvallan suomessa. Väestönvaihto olisi silloin ollut myös tosiasia, nyt näyttää samalta.

Jää Käri
Jää Käri
28.10.2020 08:22
Vastaa...  Ali Kessu

Punavihreän unelman mukainen määrää alistuskultturelleja rikastajia aiheuttaisi Suomessa neuvostomiehityksen kaltaiset elinolot. Se täytyy estää hinnalla millä hyvänsä,

Sitä hienompaa kikkelinsilpomista
Sitä hienompaa kikkelinsilpomista
28.10.2020 00:36

Syriaano silpoi vauvojen ja pikkulasten- ikä parista viikosta seitsemään vuoteen- kikkeleitä tavaratalosta ostetulla kolvilla Gävlessä ja Söderhamnissa.

Lapset ovat saaneet elinikäisiä vammoja:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/omskar-pojkar-i-soderhamn-med-lodpistol-sa-nystades-harvan-upp

Royal Tjeez
Royal Tjeez
28.10.2020 01:02

No ehkä kolvisilvotulla kikkelssonilla on sitten tulevaisuudessa suuria vaikeuksia suorittaa raiskauksia.. Pitää ajatella positiivisesti!

NIZZA NOT NICE
NIZZA NOT NICE
29.10.2020 11:07

Taas terotus Nizzassa.
Hamettilaiset kostavat sen uusimman kuvan E-kanista?
Terotusta riittää niin paljon etteivät kerkiä normaaliin työntekoon, pientä ymmärrystä.
Maailman tappiinko? Koska alkavat vastaiskut jämäkämmillä aseilla?

https://www.expressen.se/nyheter/knivattack-nara-kyrka-i-nice-en-dod-och-flera-skadad/

työtön
työtön
29.10.2020 16:05
Vastaa...  NIZZA NOT NICE

Ei tässä vastaiskuihin aleta. Suomen pitää osallistua taakanjakoon.

K J
K J
29.10.2020 18:57
Vastaa...  NIZZA NOT NICE

Kysäisin eräällä punaviherliberaali-palstalla tänään, miksi he puolustavat päänirroituksia ja terojen toimintaa, niin vastauksia tuli pari sellaista, että kristittyjen maiden pitäisi jotenkin muka ymmärtää kuinka väärin me heitä kohtelemme. Todella sairasta. Suomenkin media tänään SUPO:n kyselypaskassa yrittivät enemmän ottaa asiaa ÄÄRIOIKEISTOSTA pahempana vastustuksena kansalliselle turvallisuudelle syysnä, mihin SUPO kumminkin jätti kommentoimatta.

Yritettiin saada suomalainen Soldiers Of Odin samaan valoon, kuin ranskalaiset pörröpäiset hiukan hukassa olevat kymmenennen polven murhaajat. Huh.

K J
K J
29.10.2020 18:30

Ateistit ovat musulmaani-invaadereiden mielestä pahinta pohjasakkaa – mitä itsekin olen. Uskon että elämällä ei ole sen enempää tarkoitusta kuin muillakaan maailmankaikkeuden mahdollisilla elämänmuodoilla. Se on kirkolle paha sana mutta pahempi musulmaaneille, ketkä eivät ole millään matematiikalla mukana siinä, että uskonto pikku hiljaa sammuu, koska kristinuskoiset ovat huomanneet ettei mikään korkeampi entiteetti vaikuta ihmisten valintoihin hyvästä ja pahasta.

Ääri-fundamestalit ovat valloitusretkellä Euroopassa ja moskeijoita syntyy luovuttavan ja huumanimman uskonnollisuuden tilalle, kuten ristiretkillä tapahtui moskeijoille ja vice versa. Uskonnolliset rakennukset olivat silloin voiton pyhiä pilareita. Nykyään salafistit käyttävät tätä keinoa, vaikka ananaspää ei ehkä mihinkään uskoisikaan. Nämä elävät kulttuurissa, missä ateismi on kielletty kuolemanuhalla.

Salafisteista ei päivän lehdissä pahemmin puhuta, mutta jos tämä kuva vanhasta (ESS 13/12/07) tähän saan ja se näkyy, niin silloin Suomessa puhuttiin paljon vapaammin muslimitorakoista.

Overdoze error: Laitan kuvan vastaukseeni

K J
K J
29.10.2020 18:31
Vastaa...  K J

Jaa ei pysty laittamaan yli 2MB kuvaa tähän.

K J
K J
29.10.2020 18:41

Moi PT-toimitus. Miksi yli 2MB kuvat ovat liikaa? Olisiko sitä mahdollisuutta fiksata vaikka neljään. Testasin lähettää blankin kuvan A4-valkoisesta paperista ja sekin oli 2,11MB. Eli onko vain netistä poimitut kuvat mahdollisia?

K J
K J
29.10.2020 19:28
Vastaa...  Admin Pt-media

Testaan; kuvankaappaus:

kuva_2020-10-29_192742.png
K J
K J
29.10.2020 19:29
Vastaa...  Admin Pt-media

Okei. Näin näköjään sitten. Kiitos neuvosta.