Tiistaipaatos: Oliko Vastaamo suvakkojen ahdistushuone?

Meikäläistä on vähän tympinyt viime päivien aikana sosiaalinen media, joka on taas vaihteeksi tuutattu täyteen paskaa. Tällä kertaa homma koskee Vastaamon tietovuotoa.

Kymmenissä viesteissä, joita on tullut vastaan, on ilakoitu, että ko. tietovuoto oli hyvä asia. Tässä tämä idea lähtee siitä, että Vastaamon asiakkaina on ollut ns. suvakkoja. Ja on vain hyvä asia, että heidän potilaskertomuksensa leviävät pitkin nettiä typerysten luettaviksi. Onpa tullut jopa vastaan, että halutaan ostaa tiettyjen henkilöiden potilaskertomuksia.

Mutta, kun katsoo Vastaamossa hoidettuja erilaisia ihmisten ongelmia, niin huomaa, että kyseessä ei ole ollut mikään ”suvakkojen juttutupa”, jossa on kerrottu ”suvakkoahdistuksia”.

Seuraavat asiat saa selville pienellä googlettamisella. Vastaamossa on hoidettu mm. seuraavia ongelmia:

– Peliriippuvuus, onko yksin suvakkien ongelma?

– Uniapneaan liittyvät asiat, onko yksin suvakkien ongelma?

– Alkoholismiin liittyvät ongelmat, onko yksin suvakkien ongelma?

– ADHD:n liittyvät asiat, onko yksin suvakkien ongelma?

Vastaamossa on hoidettu myös erilaisiin kroonisiin kipuihin, kuten nivelkipuihin, päänsärkyihin tai vaikkapa tinnitukseen eli korvien soimiseen liittyviä asioita. Onko yksin suvakkien ongelma?

Edelleen:

– Erilaisiin ahdistuksiin ja masennuksiin liittyvät ongelmat, ovatko yksin suvakkien ongelma?

– Ylipainoon liittyvät ongelmat, onko yksin suvakkien ongelma?

– Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön liittyvät ongelmat, onko yksin suvakkien ongelmat?

Niin ikään Vastaamon psykoterapiatoimintaa ovat voineet käyttää hyväkseen ihan alaikäiset nuoret, joilla on ollut ongelmalliset kotiolosuhteet vaikkapa alkoholisti- tai rikollisvanhempien takia.

Vain ihmisperseet kehtaavat käyttää Vastaamon tietovuotoa omissa harhaisissa agendoissaan. Joo, ja kyse ei ole Naton hypridioperaatio eikä mikään muukaan salaliitto.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juuri noin
Juuri noin
27.10.2020 16:31

Komppaan Paavoa

Shinta
Shinta
27.10.2020 19:19
Vastaa...  Juuri noin

Komppaan minäkin. Tietovuoto oli ”iso uutinen”, johon totesin ykskantaan, että ei kiinnosta lueskella kenenkään henkilökohtaisia tietoja. Ei kuulu minulle, ei merkitse minulle mitään eikä, tosiaan, kiinnostakaan.

Voimia kaikille, joille tämä rikos on aiheuttanut vahinkoa ja/tai ahdistusta.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
27.10.2020 19:44
Vastaa...  Shinta

Poliitikoille, ministereille ja virkamiehille pikatestit käyttöön joka aamu. Ja Saukki ja Lipponen kans. Hiuksista näkee mitä ovat kiskoneet viimeisen kymmenen vuoden aikana. ”Tietovuoto”, jota kytät ovat kytänneet kautta aikoin, joten kytät testiin myös. Nyt ovat ihmeissään, kun osuu omaan kuuppaan. Aivan oikein tälle ”Pohjois-Korealle. Vihreät pillerin pyörittäjät sekottavat oman päänsä pelätessään paloa. Sekottavat vaan oman päänsä, pelkillä skitsoilla ja se on hyvä.

MattiS
MattiS
29.10.2020 00:09
Vastaa...  Shinta

Ihan totta, ja eipä kiristäjilläkään olisi otetta kenestäkään jos muita ei niin perhanasti muiden asiat kiinnostaisi.

Ja jos haluan nähdä mielisairasta ja harhaista juttua, käyn rasmuksessa.

Prozac
Prozac
27.10.2020 16:38

Joo, inhimillisyyttä ja empatiaa peliin. Psyyken ongelmat voivat olla todella rankkoja, ja saattavat johtaa monenlaisiin tragedioihin. Niin ”suvakoilla” kuin ”suvaitsemattomillakin”.

Parempi jutella kuin lyödä päätä seinään
Parempi jutella kuin lyödä päätä seinään
28.10.2020 21:11
Vastaa...  Prozac

Itsekin olen käynyt. Kun tapahtuu jotain kauheaa, esim omaiselle, siinä on leikki ns kaukana oman jaksamisen kanssa. Masennus ei ole vitsi. Eikä mitkään muutkaan henkiset ongelmat. Jos voi henkisesti huonosti, se vaikuttaa kaikkeen. Siis aivan kaikkeen. Pulloon tarttuminen tms ei auta mitään. Päinvastoin. Mielestäni on nurinkurista, kun on ihan tutkimustietoa jne, että kun pää voi huonosti, voi koko kroppa huonosti, niin mielenterveys palveluista puhutaan edelleen kuin hullujenhuoneesta. Sehän on ihan paskaa. Monet jotka menestyvät, käyvät terapiassa.

Huijari huijarin tunnistaa
Huijari huijarin tunnistaa
27.10.2020 17:19

Jos unohdetaan potilaat, Vastaamon tiedoista käy lähinnä ilmi, miten turhaa ja kallista terapia on; maksat istunnosta 168 euroa ja avuksi tarjotaan meditointia.

Monen kohdalla saa kuvan, että ”terapiasta” on pikemminkin haittaa. Lietsotaan ihmisen ongelmia, jotta saataisiin satanen ensi viikollakin.

Koko ala on täysin mätä ja palvelee lähinnä alalla työskenteleviä.

Admin Pt-media
Admin Pt-media
27.10.2020 18:04

Kampaamoa voidaan kritoida, mutta eu käännetä keskustelua väärille raiteille.

Särmääjä
Särmääjä
27.10.2020 17:23

Mutta kyllä siellä on paljon varmasti hallituksen porukan, toimittajien ja somesuvakkien kaverien tai ittensä tietoja vuotanu kun ovat aivan suunniltansa ja hyvä ettei hätätilaa julistamassa. Lastenraiskausringit tai muu vastaava ei saa niitä koskaan reagoimaan noin.

Admin Pt-media
Admin Pt-media
27.10.2020 18:06
Vastaa...  Särmääjä

Jep. Yhtä paljon siellä voi olla kauheita isänmaallisia läskejä tai vaikkapa tavallisia ihmisiä esim. nivelkipujen jatkuvien ongelmien takia, jotka tekevät ihmisen elämästä vaikeaa.

Särmääjä
Särmääjä
27.10.2020 17:33

Ja tottakai kaikilla voi olla ongelmia, mutta eri asia on se tarviiko siihen tommosen lafkan palveluita. Kyllä minäkin aikanaan pelasin veikkauspelejä pitkään ongelmaksi asti rahatilanteen puolesta, mutta sitten vaan päätin että lopetan sen touhun.

Admin Pt-media
Admin Pt-media
27.10.2020 18:08
Vastaa...  Särmääjä

Jep. Nivelkivut voivat olla sellainen asia, että ei kannata hakea apua. Tai muuan tuttava mies, joka on tulossa hulluksi tinnituksen takia. Ei muuta kuin: oma syy ja kärsi.

Turhaantunut
Turhaantunut
27.10.2020 18:18
Vastaa...  Admin Pt-media

Nivelkivuthan lähtee puhumalla pois, sillä perkele on kyllä kokemusta noista ”kampaamoista”
Juu, nivelkivut kun iskee päälle se nostaa kylän hien otalle ja pistää harkitsemaan käsien amputointia lopullisesti, siihen sitten ”auttava lafka” .. ”älä ajattele kipua, niin se helpottaa” lasku tuosta yli 100€.

Turhaantunut
Turhaantunut
27.10.2020 21:26
Vastaa...  Admin Pt-media

Sekin pitäsi ehkä ymmärtää että on kipuja johon ei puhuminen auta.
Lääkärikin sanoi että ainoa mikä kivun veisi on, morfiini, mutta en halunnut noita pistoksia ottaa koska on erittäin iso mahdollisuus jäädä huumekoukkuun, koska morfiini määrä olisi ollut sitä luokkaa mikä annetaan että ei oikein kiinnostanut.Eikä kannata alkaa sitten kenenkään väittämään että mitä hourailen jostan ikivanhasta ja sotaikaisesta huume”lääkkeestä” mutta sitä annetaan vielä nykypäivänäkin sillä mikään kipulääke et auta kaikkeen kipuun.
Sori vain mutta pinna alkaa rakoilemaan kun aletaan kehumaan puhumisen auttamista oikeaan saatanalliseen kipuun.

T
T
28.10.2020 11:40
Vastaa...  Admin Pt-media

Trolleja tulee aina olemaan. Ei kannata liian vakavasti ottaa kommentteja

Turhaantunut
Turhaantunut
28.10.2020 12:55
Vastaa...  T

Jos minua väität ”tolliksi” on kyllä pokkaa.
Arvaappa haluaisinko olla se miksi väität, enemmän kun mitään muuta silloin ei olisi kipuja.

T
T
29.10.2020 01:02
Vastaa...  Turhaantunut

? Keskustelussa kai oli kyse siitä että jotkut pitävät Vastaamon kaltaisia toimijoita hömppänä. Yleisesti ottaen ihmettelen miten vakavasti ihmiset suhtautuvat trollikommentteihin tai vääriin mielipiteisiin.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
27.10.2020 18:51

Kyllä, se on suvakkojen ongelma. He ja vain he osaavat nostaa metelin asiasta. Tuota aiemmin mietin, mikä saa lafkan tuottamaan miljoonia mielenterveysasioilla ja tulokseen tulin, että tää haisee huijaukselta koko homma. Bisnesidea jolla tienattiin rutkasti rahaa. Eihän se hullu ole joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Ei siinä sen kummempaa
Ei siinä sen kummempaa
27.10.2020 20:04

Kyllä se siinä mielessä tod näk oli, koska suvakeilla ja vihervasureilla on tutkitusti enemmän mielenhäiriöitä ja -sairauksia.

Ei siinä sen kummempaa
Ei siinä sen kummempaa
28.10.2020 14:21
Vastaa...  Admin Pt-media

Ottipas nyt koville, ettei pipo kiristä vaan siellä toimituksessakin.

Tuollaisia tutkimustuloksia on vain tullut ja vihervasemmiston käytännön toiminta tukee hyvin noita harvoja tutkimustuksia.

Korjaus
Korjaus
28.10.2020 14:23

Tutkimustuksia -> tutkimustuloksia.

Turhaantunut
Turhaantunut
28.10.2020 16:03
Vastaa...  Admin Pt-media

Pavelta kyllä alkaa nousemaan todella suvakismi pintaan. Toki kyllä niitä päävikaisia on ”isä_maallisilla”lakin, mutta tutkitusti on jo osoitettu että suvaitsevissa piireissä päävikaisia on paljon, paljon enemmän.

juha II
juha II
27.10.2020 20:28

Kun valtiovalta ei panosta oikeanlaiseen mielentervys- ja yleensäkin erilaisten psyykkisten ongelmien umpisolmujen aukaisemiseen, vaan esimerkiksi öösää kymmeniä miljoonia kirgisialaisten tupakkalakoon.

Avaa tälläinen asioden priorisointi, joka on täysin perseestä – tilaisuuden tälläisille ”puolivillaisille” toimijoille, jotka netin välityksellä jakavat ”asiantuntemustaan” luu ulkona erilaisella vastuulla kuin kivijalkainen psyykkinen avohoito tai laitoshoito. Joka on täysin ajettu alas, koska suomalaisten veronmaksajien rahoille löytyy loputtomasti ”reikiä” aurinkorannoille, että nämä maat voivat itse alentaa verotustaan ja eläkeikää. Oma lukunsa on ns. ”ilmastotoimet”, johon älyttömyyteen suolletaan rahaa kuin virtahepo paskaa. Unohtamatta haittamaahanmuuttoa ja siihen kaadettavia miljardeja vain syystä, että jonkun suomalaisen pää pyörii kirjaimellisesti jaloissa eikä tälläkään perkeleen asialla ole tekemistä minkään kanssa paitsi tietysti rasismin.

Suomalaiset taloudellisesti ahtaalle moniongelmaiset ihmiset yrittävät hakea lievitystä kipuihinsa sitten näiltä ”pillipiipareilta”, joiden tarjoamansa tuki on niin ontuvan falskia, että jos ”se” olisi hevonen. Se lopetettaisiin välittömästi aiheuttamasta vatsanväänteitä pelkästä katsomisesta!
Ja kun lisätään tähän näiden ”helppo heikkien” vastuunkanto toiminnastaan – johon sisältyy erottamattomana osana asiakkaiden terveystietojen tietoturva asiat, joka on asiakkaiden saaman hoidon tason jälkeen se seuraavaksi – ellei jopa tärkein prioriteetti – on Sanna Marinin pillipiipari-hallituksen tasoa sekoilussaan, vastuun pakoilussaan ja silkassa valehtelusta päin naamaa ”rysän päällä” ei voi muuta odottaa, että kyseinen heppa-tyttö lauma palkitsee jollain suurella huomionosoituksella vain siksi, että se mkuvaa niin Marinin oman hallituksen ”toimintakulttuuria”!

Valtsu
Valtsu
27.10.2020 20:34

Jep, ihmisillä nyt on erilaisia psyyken solmuja, mutta jos haluaa stalkata toisten henkilökohtaisia tietoja, päässä on silkkaa kusta.

KKi
KKi
27.10.2020 20:59

No juu.

Onhan se huvittavaa kun propellipäät keksii tästäkin NATO/Putin/Islam salaliittoja.

Omasta milestäni oli kyseessä apua tarvitsevien ihmisten hädällä rahastavan kioskin moka. Kiosin jossa tietoturvaa hoisi hyppyritukka joka ei erota tietokonetta lapiosta.

Kioskin ideana epäoilemättä rahastaa. Helppoahan toi kuunnellaan jorinoita ja pistetään lasku perään.

K J
K J
27.10.2020 21:47

Vittu mitä paskaa. Jos saan kiinni tekijän niin teurastan. Pikkuveljeni ja serkkuni tiedot julkaistiin laudallakin mutta ne on jossain jemmassa. Ja mun broidi ei tosiaankaan oo suvakki – päin vastoin. Sillä vaan pää joskus pää on sekaisin.

Ei tarvi julkaista.

Woah
Woah
28.10.2020 05:02

Tuo hakkerin temppu on vittumainen, mutta tämä tapaus on saanut aivan mielettömän kannanottojen vyöryn ”julkkujen”, ”silmäätekevien” ja eliitin puolelta, miksi. No noissa hakkeroiduissa tiedoissa on paljon juuri tuota porukkaa ja moni jatkuvasti julkisuudessa olevaa jos jonkunlaista asiantuntijaa on tullut kertomaan että siellä oli myös minun tietoni ja yrittää näin siloitella järkytystä siitä sisällöstä jos joku lahopää yrittää tuoda ne yleiseen levitykseen. Mm. ylilauta foorumilla joku oli käynyt lukaisemassa materiaali ja oli kuulemma ollut rankkaa settiä. Se että kaikki valtakunnan voimat on valjastettu tämän sairaan paskiaisen metsästämiseen kertoo sitä että siellä on myös tavaraa aivan valtakunnan vallan huipulta, tunnettuja ”johtajia” ”somevaikuttajia” ym. Tällaista ei olisi tapahtunut jos jonkun ”tavallisen” kansalaisjoukon tiedot olisivat pöllitty ja niitä leviteltäisiin netissä. Myös lunnaat on saatettu myös maksaa vaikka toista julistetaan ja valtion kassasta. Sinänsä sairas ja vittumainen tempaus olkoon sitten kenen tiedot hyvänsä.

Särmääjä
Särmääjä
28.10.2020 11:27
Vastaa...  Admin Pt-media

Vaikka jossain saatanan Turkissa voitaisiin reagoida ihan samalla tavalla tai varmaan vielä kovemmin jos paikallisen eliitin ja heidän lähipiirin tiedot vuotaisi myös muun kansan mukana. Siellä pistettäisiin paikallinen Ville Tapio vuosiksi vankilaan ja annettas selkään kaikille jotka on vähänkin vastuussa siitä että on mokattu. Edelläänkään poliitikkoja varsinkaan ei kiinnosta vittuakaan jos joku asia kosketa oikeesti heitä tai heidän lähipiiriä ja hyvävelikorruption maa Suomi ei tee tässä mitään poikkeusta.

Turhaantunut
Turhaantunut
28.10.2020 22:18
Vastaa...  Admin Pt-media

Kerro nyt että ruotsikin on hyvä yhteiskunta samanlailla sekin pitää paikkansa jos luulet että suomi on hyvä yhteiskunta, sillä sitä se ei tosiaan ole.
Autoverot tulee 3 kertaistumaan, lihavero tulee, kaikkien ihmisten pitää alkaa syömään puunjuuria ja käpyjä hiivahallituksen pakottamana, tuo ei ole enää edes vitsi sillä 100 varmana tulee kaikki paska mitä kukaan ei edes pahimmissa painajaisissaan voisi nähdä.

Turhaantunut
Turhaantunut
29.10.2020 15:54
Vastaa...  Admin Pt-media

Suomi on kenelle hyvä yhteiskunta, kusettajille ja islamisteille.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
29.10.2020 16:59
Vastaa...  Admin Pt-media

Mikä on tullu Pave, kuulostat ihan perussuvakilta? Nyky Ruotsi_Suomes on todella paljon mätää, siihen nähden mitä oli ennen.
Käytiin koulua, tehtiin töitä maksettiin veroja ja pidettiin yhteiskuntaa ”normaalisti” ajateltuna, hyvänä yhteiskuntana.
Mitä on nyt? Pelkkää suvakkipaskaa ja vittuilua meille ”boomereille” hautaan kaatuville vittupäille! Siltä on tuntunut viimeiset kymmenen vuotta, meni perille! Nyt olis tarve vastaamo palveluille, mutta SE ON pelkkää kusetusta.

Turhaantunut
Turhaantunut
29.10.2020 17:58

Tainnut pave iskeä silmänsä suvakkilehmään jolle pitää myötäillä.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
29.10.2020 20:53
Vastaa...  Admin Pt-media

Oma tontti on kunnossa ja ruoho kasvaa suorassa, siitä ei ole kysymys, vaan tää viherpunasoosi jota joka päivä tungetaan väkisin kitusiin joka ainoasta tuutista, alkaa jo riittää. Jees jees, pitää olla samaa mieltä vaikka vituttaa. Lasteni tulevaisuus siinä eniten huolettaa, eikä yhtään paranna kenenkään mielialaa se, että kohta ollaan savuna ilmassa.

Valkoinen kuolema
Valkoinen kuolema
30.10.2020 05:27
Vastaa...  Admin Pt-media

Tästä olen täysin samaa mieltä. Euroopassa oli kaikki hyvällä alulla maailmansotien jälkeen ja elintasomme nousi kohisten. Muistan hyvin sen köyhyyden ainakin itse koska olen syntynyt 60-luvulla ja puute ja jopa ajoittainen nälkä oli jokapäiväistä kersana. Nyt elämme yltäkylläisyydessä ja ihmiset ja varsinkin kaupunkien ihmiset ruikuttavat ja nillittävät saatanan turhista asioista. Nyt maat täytetään kiihkouskontoa kannattavilla alkuihmisillä ja vie vuosisatoja että vahingot saadaan korjattu, jos ollenkaan. Ehkä se avaa hieman silmiä kun vapaudesta tulee arabimaiden kaltainen rankasti imaamien sääntelemä vankila.

Perkele
Perkele
28.10.2020 19:10

Mistä niitä itkusekoiluja voi lukea?

joodejoode
joodejoode
28.10.2020 21:30

Joo ei kiinnosta kyllä sitten yhtään kenenkään mielenterveysongelmat ja muut…Mitähän niissä muuten oli ja kenen.Heh heh ja höh höh.

Joku Vaan
Joku Vaan
28.10.2020 23:59

Paavolla on kyllä pointti, ei siinä mitään, mutta suvakismin vakavimmat tautimuodot eivät hoidu Vastaamossa, niitä pitää hoitaa oikeassa Lataamossa.