Islamilainen kuolemanlippu liehui taas Ranskassa

Kolme ihmistä on viimeisten tietojen mukaan saanut surmansa Ranskassa Nizzassa islamistisessa puukkohyökkäyksessä. Myös toisaalla Ranskassa oli vastaavankaltainen yritys.

Nizzassa muslimimies hyökkäsi summittain useiden ihmisten kimppuun. Ensimmäinen uhri oli 70-vuotias nainen, jonka kaulan hyökkääjä yritti katkaista. Teko tapahtui lähellä kirkkoa. Tekijä hyökkäsi seuraavana kirkossa työskennelleen suntion ja kirkossa olleen naisen kimppuun. Hekin kuolivat iskussa.

Nizzan iskun takana on tunisialainen noin parikymppinen mies, joka tietojen mukaan oli tullut Ranskaan joitakin viikkoja sitten. Sitä ei tiedetä tuliko hän karkuun sotaa, vainoa ja kidutusta. Hän joka tapauksessa oli saapunut soutaen Lampedusan saarelle, jonka jälkeen hänet oli koronakaranteenin jälkeen vapautettu Italian mantereelle, josta muslimiterroristi hakeutui Ranskaan.

 

Avigonissa niin ikään musliminuorukainen yritti hyökätä poliisien kimppuun huutaen allahu akbaria. Tässä tapauksessa uhreja ei tullut, mutta poliisi ampui miestä useilla laukauksilla. Mies kuoli sairaalassa.

Avigonin puukkohyökkäys tapahtui muutama tunti Nizzan iskun jälkeen. Alla videokuvaa ampumistilanteesta

 

Lyonissa taas afgaanimuslimi yritti jonkinlaista iskua. Poliisi esti iskun kun mies otettiin kiinni raitiotievaunusta. Mies oli Ranskan poliisin tiedustelulistalla epäillyistä terrori-iskuista.

Näyttää siltä, että Eurooppaan saadaan muslimiterrorin kuuma loppuvuosi.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Joko vihervasemmisto on kommentoinut poliisiväkivallasta ja ohjeistanut poliisia käyttämään inhimillisempiä otteita?
Kasataanko jossain jo jotain BLM-rähinää?

Minä

… ja muistuttanut siitä, että pitää parantaa näiden kulkijoiden olosuhteita, jotta heidän ei tarvitsisi turvautua äärimmäisiin tekoihin, kuten Ohisalo on asiansa esittänyt.

Anna-Maria Korhonen

Kovin rohkeita ovat nämä profeetan häpäisyn kostavat uskon soturit: kaksi naista, joista toinen oli 70-vuotias ja suntio valittiin uhreiksi. Lisäksi katolinen kirkkohan paavi Franciskuksen johdolla on hyysännyt muslimeita ja kehottanut ihmisiä avaamaan heille ovensa ja syliinsä. Tuo isku osoittaa jälleen kerran sen, kuinka haavoittuvaisia Euroopan siviilit ovat, kun petoeläimet on laskettu heidän keskuuteensa.

Fatwantarkistaja

Eipä olla ikärasisteja siellä. Kai nyt mummontappaminen on yhtä kunniakasta kuin lapsenkin.

Tulevana kenttäpaavina julistan pyhimykseksi tuon puukkoilijan, kanonisoin sen oikein kunnolla!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Suomaliassa suurin uhka on äärioikeisto. Vai onko?

Hommanmaksaja

Olipa ilo katsella kun ukko pöllähtää pötkölleen 😀😀😀 Nyt vaan liikkuvat taakse muuallakin.

viherhuora

”oli saapunut soutaen Lampedusan saarelle”

No, ainakin Ohisalon toive toteutui: jihadisti saapui saarelle fossiilivapaalla kulkuneuvolla, eikä ketään jätetty hukkumaan.

Minuhe Kerettiläinen

Voi lapsi parkaa. Ei onnistunut (vielä) pääsemään jumalansa luo kuumaan paikkaan. Missä viipyvät vihervasemmisto”hallituksemme” tuon kamalan poliisiväkivallan tuomitsevat kannanotot…

sähköä, suihkeita ja sheriffejä

Eurooppaa muutetaan villiksi länneksi, jossa jokainen joutuu kantamaan jonkinlaista asetta (veistä, pamppua, etälamautinta, pistoolia) suojellakseen itseään.
Brysselin lapamadot, miten menee noin niinkuin omasta mielestä ?

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Juha Sipilä

Olen paskalla. Eiku siis shokissa.

Fatwantarkistaja

Wallah! Ei liity muslimeihin millään tapaa. Jäbä ei ees kulkenut mekossa. Äärioikeistoa epäilen. Onneksi natsi kuoli.

Dick Shot

Olisivat ampuneet suoraan kulliin, niin ainakaan se ei ole enää 100% raiskauskunnossa muutaman vuoden päästä kun päästävät tuon muslimipaskan taas vapaaksi.

Valtsu

Kohdessa 1.07 ohi kulkee naureskeleva kehitysmaalainen. Outo näky terrorismipidätyksessä. Liekö tullut nuoruus mieleen koto-Persestaniassa?

Screenshot_20201030-030514.jpg
Merci Voilá AbalaWabala kom sii kom saa

Voi se olla ranskalainenkin. Ja kuka videolla pitää kauheaa mölinää? Ranskan poliisiko? Kuullostaa kehitysmaakälätykseltä vaikka onkin ranskaa.

Big l

Piristi kummasti työpäivän ensitunteja kun kulttuuriteko ja suorittava musu sai lyijyruokintaa

Särmääjä

Ei paljon selkeemmin voisi taas päitä pudota islamin puolesta ja monet islamistimaat ihan johtoansa myöten vielä avoimesti pitää ongelmana vain heidän uskontonsa loukkaamista näiden tekijöiden tapaan. Tommoset maat erityisesti ja niiden imuslimiväestö on eurooppalaisten kansojen ja kulttuurin vihollisia samoin kun kotimaiset suvakit.

Daavidin poika

Olishan se erittäin tärkeää, että Suomessakin löydettäisiin ”ne paperittomat” Onkahan se kaivohuoneen murha vielä selvinnyt.?

Eilen oli tv:ssä suojelupoliisin info-tilaisuus. Suomessakin on 316 henkilöä jotka ovat suojelupoliisin tarkkailulistalla. Miksi sitten eivät poista maasta kun kerta ovat tarkkailulistalla.

Mutta kuitenkin kaikki paperittomat on löydyttävä välittömästi, ja ne jotka näitä paperittomia suojelee, niin vankilaan vain kaikki.

Pirtsakka

Kun eivät saa poistettua edes niitä, joiden kohdalla kaikki mahdolliset valitustiet on käyty loppuun ja jokaisessa oikeusasteessa on tullut hylky.
Kuvittelisi, että sellainen ihminen, joka ei kielteisestä päätöksestä huolimatta suostu poistumaan maasta, muodostaa ennenpitkää todennäköisen uhan liikkuessaan vapaana kaduilla ja toreilla. Mikä siinä on, että sellaisia ihmisiä ei saada turvasäilöön ja se turvasäilöön ottaminen pitäisi tehdä samalla kun antaa tiedon siitä, että poistua pitää.
Suomalaisilla on outo ajatus siitä, että kaikki maailman ihmiset ovat samanlaisia kuin me. Vaan kun eivät ole.

Señor Peligro

Vähän ihmetyttää tuo poliisin aseenkäyttö. Näköjään Ranskassakin (niin kuin muuallakin Euroopassa ja varsinkin USA:ssa) käytäntö näkyy olevan, että lasketaan keskelle massaa, ja aiheutetaan välittömästi tappavat vammat. Tuokin poliisi lojauttaa torakkaa alavatsan seudulle, jolloin hengenlähtö on todennäköistä.

Eihän siinä muuta ole, mutta se ei ole tehokkain tapa pysäyttää. Jos raketti-insinööri on huumeessa, niin keskivartalo-osumat eivät ole välttämättä kovin tehokkaita, vaan torakka jatkaa juoksuaan. Videossakin jätkä on kuin ei mitään hetken osuman jälkeen. Väkijoukossa torakka olisi ehtinyt tekemään lisää tuhoa ennen kuin pysähtymistään, eikä joudu vastaamaan teoistaan. Se taas johtaa suureen laukausmäärään, joka aiheuttaa ihmisille vaaraa. Sitähän nämä paskat tällä hakevat. Kuvittelevat pääsevänsä panemaan neitsyitä.

Suomessa poliisi tähtää aina alaraajoihin, jolloin kovemmakin terroristitorakan juoksu loppuu välittömästi, vaikkakin allahu akbar-kiljunta saattaa jatkua. Paniikkitilanteet ovat eri asia.
Itse olen sitä mieltä, ettei poliisin tuliaseen käyttö saisi koskaan perustua tappaviin laukauksiin muuten kuin viimeisenä keinona. Edes torakan tapauksessa.

Särmääjä

Suomessa ainakin noille pitäs saada tappava laukaus sillä en ainakaan ite haluis nähdä enää sitä vitun teatteria mitä Turun terroristin kanssa touhuttiin oikeudessa.

Daavidin poika

Uskon vaan, että Ranskan poliisi on saanut määräyksen korkeammalta taholta, ”ampukaa kuolettavasti” Ei tämän luokan viiltäjiä voi pitää poliisi säilössä.? Jos näitä kurkun leikkaajia aletaan ottamaan poliisi säilöön, niin sitten alkaa panttivanki draamat. Yhteiskunnallisesti Ranskan poliisin menettely on ollut tähän mennessä kaikista turvallisin, ja halvin ratkaisu, ainakin neljässä eri yhteenotto välikohtauksessa.

Näillä muslimeilla on myös suuri taipumus hautavaeluksiin aina niin sanotun marttyyrin kuolinpäivänä, tyyliin Mekka Saudi-Arabiassa. Kaikista turvallisin, ja järkevin ratkaisu on se, että nämä marttyyrit haudataan siihen maailman maanosaan mistä ovat tulleet. Jopa kuolleena nämä veitsi muslimit ovat vaarallisia kaikissa euroopan yhteiskunnissa.

Pirtsakka

Hmmmm… Tuli vain mieleeni, että Suomen poliisia moititaan tämän tästä liiallisesta voimankäytöstä senkin jälkeen, kun ovat tuntien ajan yrittäneet keskustellen selvittää tilanteen, viimeisin esimerkki Elokapina. Ranskalaisilla virkaveljillä on eri otteet. Kyllä kai meidän sisäministerimme ulkoministerin vahvistuksella antaa korkeimman mahdollisen nuhtelun ja nootin Ranskalle?

Señor Peligro

Suomessa asiat ovat hyvällä tolalla. Täällä poliisi on todella ammattitaitoinen, ja kansalaiset yleisesti luottavat poliisiin. Luottamus on oleellinen asia poliisin toiminnan kannalta.
Ranskassa elokapinallisia olisi vedelty mellakkapampulla ympäri korvia, ja paiskattu sen jälkeen niskaperse menetelmällä maijaan.
Näin kerran Teneriffalla, kun paikallinen poliisi otti jonkun narkkarin/varkaan kiinni. Tyyppi sai sellaista runtua lyhyellä matkallaan maijan takapaksiin, että Ohisalon kaltainen viherpunikki olisi saanut laakin.

Valkoinen Smugu.

”Luottamus on oleellinen asia poliisin toiminnan kannalta.” Ne luottaa jotka lukee lehdistä ja televisiosta kuinka rehellisiä poliisit ovat. Ne jotka niiden kanssa on joutuneet tekemisiin niin luotto on aika pieni, tietenkään eiväthän ne ole koskaan rikollisia jos jostain ihmeestä suostuisivat ottamaan tutkintapyynnön vastaan niin todettaisiin, että virkavirhe jos edes sellainen, tavallinen immeinen menisi vankilaan ja menettäisi työnsä vastaavassa.

Halalgurka hopihopi

Tämä tiedettiin jo vuonna 1968:

https://m.youtube.com/watch?v=JEvB2ioqmZ8

Ranskanperunat muuttuivat verivelliksi

Ranska on halunnut islamimaaksi ja sanoo nyt olevansa islamimaa.

Mikä on muka pielessä?

TÄTÄHÄN TE HALUSITTE JA NYT OLETTE SAANEET!!!?

Numento

Hirvittävää poliisiväkivaltaa. Ranskan poliisia pitää ohjeistaa tähtäämään päähän ja osumaan niin jää tuo reuhtominen poijjes ja raato voidaan kärrätä kylmiöön rauhallisesti.

Nyhetstorka/Uutiskuivuus never again kiitos PPPP

Tänään on perjantai eli moskeijapäivä ja täysikuu.

Mitähän kivaa PääPuukkoPommiPojat keksivät viikonloppuna?

juha II

Kylläpä ranskalaiset poliisit käyttäytyvät ikävästi. Onneksi toisin täällä Suomessa poliisit osaavat olla vieraskoreita ja olla puuttumatta tilanteisiin kun kanta-asukasta potkitaan hengiltä tai vasta aikomus siihen on nähtävissä. Sillä rakenteellisen rasismin aiheuttamat haavat ovat paljon pahempia kuin rasistien avohaavat ”kaulan alueella”!

Siksipä täällä Suomessa ei olekaan mitään tietoa islamistisesta terrorismista tai klaaneista kun virkavalta on kuin kolme simpanssia, joista kukin peittää molemmin käsin silmänsä, korvansa ja suunsa.

”Ollaan hiljaa vain kun sanat turhaa on…”

Jorma

Valtamedia väittää, että Avignonissa riehuikin äärioikeistolainen jolla oli ase. Joko tämä on tahallinen sumutus yritys tai sitten sielä oli 2 erillistä tapausta. Ennemmin luotan PT-Mediaan kuin johonkin iltapaskaan. Tässä linkki juttuun https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/43dac130-d8f6-4aa1-902b-9deaa5ff5229

pöh

Tuota videon tapausta valtamedia sanoo että olisi ”äärioikeistoa”
On kyllä hyvin vaikea uskoa ”äärioikeistolaiseksi”
Mediaan ei enää voi luottaa yhtään.
Todennäkösesti iltalehtien seksivinkitkin on valeuutisia 😀

Kukavaan

Samnytt.se julkaisi uutisen Nizzan kirkkoiskusta. Kuvituksessa oli elossa oleva hemmoteltava iskijä ja toisessa kuvassa kuollut uhri kaula aukiviillettynä.

Ihmettelin hieman, että kuinka ruotsalainen sivusto julkaisee todellisuudesta kuvia. Tätä kirjoittaessani 29.10.2020 samnytt.se on alhaalla. Sinne ei pääse.

Valtamedian ja monen vaihtoehtomediankin politiikkana on olla julkaisematta kuvia muslimiväkivallan uhreista olivatpa nämä eläviä tai kuolleita.

Kyse on todellisuuden kieltämisestä. Kuka hyötyy siitä, että iskujen kohteena oleva ryhmä pidetään tietämättömänä tilanteen vakavuudesta? Kyllä… hyökkääjä hyötyy. Kuvitelkaa… vielä tapetuiksi tulemattomat jopa puolustavat hyökkääjiä, haastavat vihapuheesta oikeuteen todellisuudesta kertovia, hyvittelevät hyökkääjiä ja antavat murhaajilleen taloudellisia etuja. Tällainen toisen posken kääntely ei lopeta iskuja.

Batclanin joukkomurhassa uhrit surmattiin kiduttaen. Aukaistiin vatsoja. Kaivettiin silmiä päästä. Mitä teki media. Ei kertonut kaikkea, ei julkaissut kuvia uhreista. Lopputulos. Suuri yleisö sulkee tietoisuudestaan sen kauheuden joka sitä uhkaa ja josta saavat osansa, jollei islamia kielletä. Mikä tässä on niin vaikeaa, Saksassa rohjettiin kieltää kansallissosialismi. Nyt olisi islamin vuoro.

”Oli se niin kohtelias poika, aina hymyili”

90% kansasta uskoo että murhat tehtiin vaan sillai nätisti ja siististi.

Totuus pitää tuoda ilmi jotta ihmiset saavat shokin ja kukaties heräävät.

Serkkuavioliitto kloonaa murharobotteja

Tässä todellinen kuva Rauhanuskonnosta (scrollaa sivua alaspäin):

KUVAT VOI KATSOA SAMNYTT.SE

Lö mölöö

Ei ranskalaiset poliisit pärjää ammutulle aseettomalle ruikulle pitää joukollo kiimassa raudoittaa se, pysyisivät ranskalaiset isoinen nenineen vaan haistelemassa homejuustojaan pois internetistä. Tietyt piirit katsoo hormooni pippeli pystyssä tätäkin videota.