Jimmie Åkesson (SD): Vasemmistoliberaalien kädet ovat veressä

Sverigedemokraattien puoluejohtaja Jimmie Åkesson kertoi tänään Twitterissä Ranskan iskuista, että vasemmiston kädet ovat veressä.

 

Åkessonin mukaan vasemmistoliberaalit hallitsevat länsimaailmaa ja iskujen takia heidän kätensä ovat nyt veressä.

– Heidän kavala käytöksensä, epäpätevyytensä ja todellisuudesta irrallaan olevan maailmankuva on johtanut siihen, että islamilaiset terrori-iskut vain lisääntyvät Euroopassa, Åkesson kertoi.

Åkesson ei osoita mitään armoa nykyisille vallanpitäjille:

– Terrorismi on taas lisääntymään päin Euroopassa. Meidän pitää lyödä takaisin kovin ottein. Meidän on pakko suojata yhteiskuntaamme ja ihmisiä, Åkesson kertoo.

– Vasemmistoliberaalit ovat epäonnistuneet kaikilla aloilla suojaamaan yhteiskuntaa, joka on perustavanlaatuinen toimeenkuva. Mutta he ovat päästäneet islamismin pesiytymään yhteiskuntaamme ja antaneet sen kasvaa kaikkialla Euroopassa. He ovat pettäneet kansalaisensa. Heillä on verta käsissä, Åkesson tykitti.

– Nyt on aika, että nämä kavalat epäpätevät vallanpitäjät vaihdetaan, heitä ei olisi ikinä edes pitänyt päästää valtaan. On aika vaihtaa heidät sellaisiin poliitikoihin, jotka elävät todellisuudessa ja ottavat vastuun oikeasti, Åkesson sanoi.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
30.10.2020 00:07

Aamen.

Gävle
Gävle
30.10.2020 12:09

Alistuskulttuurien ja Punagröönien epäpyhä allianssi on 2000-luvun todellisin natsiaate. Nykyinen äärioikeisto on siihen verrattuna oljista tehty Aatun patsas.

Valtsu
Valtsu
30.10.2020 02:57

Ohisaloa ei ole sisäministerinä sekuntiakaan kiinnostanut suomalaisten turvallisuus, vaikkei hän oikein vasemmistoa ole. Enemmän sellainen öljyprinsessaliberaali

Minä
Minä
30.10.2020 03:14

Tottahan tuo puhuu, vaan monikohan ruotsalainen tulee sen tajuamaan ajoissa. Heidät on kasvatettu jo koulussa vähintään sosiaalidemokraateiksi, mieluummin ”suvaitsevaisiksi” kulttuurimarxisteiksi. Eihän sen ajatusmaailman mukaan voi olla noin. He uskovat humanitaarisuuteen ja kaikkien kulttuurien hyvyyteen, vaikka omassakin maassa on rikollisuus ja väkivalta kasvanut lukemiin, joita juuri kukaan ei olisi uskonut muutama vuosikymmen sitten.

Keisarin paljas perse
Keisarin paljas perse
30.10.2020 06:07
Vastaa...  Minä

Roudataan kotiin hurjat määrät torakoita ja luteita, leikitään että ne ovat pehmonalleja. Hoivataan niitä, syötetään niitä, leikitään niitten kanssa sängyssä. Annetaan niitten tehdä mitä niitä huvittaa, pehmonallet kun ovat semmoisia pieniä kepposia tekeviä veijareita. Se on pehmonallekulttuuria. Sitten ollaan kovin kovin yllättyneitä kun torakat ja luteet lisääntyvät räjähdysmäisesti eivätkä käyttäydy ollenkaan kuten pehmonallejen kuuluisi. Kun koti on totaalisen täynnä torakoita ja luteita suljetaan lopullisesti korvat ja silmät ja mennään täydelliseen ongelmankielto-moodiin, teeskennellään että ei meillä mitään ongelmaa ole, ja haukutaan naapureita jotka eivät halua omiin koteihinsa torakoita ja luteita. Eniten haukutaan niitä oman kodin toisia asukkaita joita torakat ja luteet vaivaavat ja haluavat niistä eroon. Heitä, oman perheen jäseniä jotka talon ylläpidon maksavat, haukutaan rasisteiksi ja pehmonallefobiasta kärsiviksi natseiksi. Ja torakat ja luteet vain jatkavat lisääntymistään…

Jarkko
Jarkko
30.10.2020 06:31

”Keisarin uudet vaatteet”-satu kuvaa nykyistä poliittis-eliittis-tärähtäneistöä erittäin hyvin.Keekoillaan niin sivistyneinä intelletkukelleinä,pelastetaan maailmaa promillen väestöpohjalla maapallon populaatiosta omiaan kuristamalla.

Muuten osuvaa txt mutta eihän kultapalleroita saa torakoiksi nimitellä,

Woah
Woah
30.10.2020 05:05

En oikein ymmärrä näiden patongin purijoiden logiikkaa, ensin maahan päästetään miljoonia kiihkomuslimeja ja sitten aletaan härnäämään noita alkuihmisiä jollain typerillä pilakuvilla ja näin aiheutetaan pään irrotus talkoot. Poliisi on melko voimaton koska noita hulluja on Ranskan maaperällä vaikka muille jakaa. Pientä salaliittoa, olisiko Macronin hallinto itse tietoisesti aiheuttamassa tätä, että huomio saataisiin pois hänen hallintonsa ongelmista, mellakoista jotka ovat jatkuneet tosi pitkään. Näin kantaväestön rivit saataisiin suoriksi ja Macronin virka pelastetuksi kun käytäisiin yhteisvoimin hulluja muslimeja ja heidän mielikuivitus uskontoa vastaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
30.10.2020 07:03
Vastaa...  Woah

Käy joskus Hellsingissä. Aikaste paljon on sinnekin väkeä roudattu samoilta seuduilta kuin patongin purijoille. Ketä saamme siitä kiittää?

Lähi-itä keskus
Lähi-itä keskus
30.10.2020 11:00

Itse muutin pois pk seudulta reilu 10 v sitten. Jo tuolloin oli nähtävissä, että suunta on kuin ruotsilla.

Ja mt hoidon puutteita
Ja mt hoidon puutteita
30.10.2020 11:06

Äänestäjiä 🤪

Woah
Woah
31.10.2020 05:16

Kävin viimeksi n.7 vuotta sitten eikä ole kyllä yhtään ikävä.Näkymä kaupungilla alkoi muistuttamaan kuin jostain Mogadishusta tai arbimaasta.

Sami
Sami
30.10.2020 06:56

Åkesson puhui oikeaa asiaa, mutta niin on puhunut moni muukin ennen häntä. Miksi maailman toiseksi raiskatuin kansa kuuntelisi juuri nyt!

Perkele
Perkele
30.10.2020 07:46

Ookkerson on väärässä.se aika oli 30 vuotta sitten.nyt ainoa toivo on, ettei päänsahaus tai scaniakikkailut osu omalle kohdalle

MYYRÄVER... KOSTO
MYYRÄVER... KOSTO
30.10.2020 11:28
Vastaa...  Perkele

Nyt pitää mennä maamyyräksi ja kehittää maanalainen myyräverkosto…

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
30.10.2020 09:04

Minusta puheet islamistisen ekstremismin kitkemisestä ovat puhdasta puppua ja todellisen ongelman väistelyä. Kuinka erottaa ns. normaali muslimi ekstremististä. Ekstremismin kasvualusta on islam. Monet tuntuvat sympatiseeraavan naisia ja lapsia ja unohtavat, että juuri se on ase, jolla muslimit ovat vannoneet valloittavan Euroopan. On myös unohdettu sodan käynnin totaalinen luonne. Missä tahansa maassa tai kulttuurissa aseet ja sotilaat ovat vain osa sotaa. Jossain vaiheessa valloitettu alueet asutetaan siviileillä ja myös sotilaat saattavat asettua valloitetulle maalle ja alkaa elää arkista elämää. Nykyään vain järjestys on muuttunut ja raja sodan ja rauhan välillä hämärtynyt.

Itse ymmärrän ns. suvaitsevaisia sen verran, että ideaalien tasolla kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia. Ideaaleista on kuitenkin pitkä matka olevan eri tasojen kautta 3D-ulottuvuuteen. Lisäksi, entä jos toinen osapuoli ei tunnusta ihmisyyttäsi yhtä lailla kuin sinä. Nizzassa tunisialainen ei jakanut kolmen puolustuskyvyttömän kanssa samaa käsitystä ihmisyydestä.

Juuri tämän vuoksi on olemassa rajat.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.10.2020 09:37

Rauhaa rakastavia islaminuskoisia voi olla olemassa. Ongelmana on vain se, että rauhaa rakastava muslimi voi muuttua sotaa rakastavaksi muslimiksi.

”Hän radikalisoitui ennätysnopeasti”

Kuinkahan nopeasti radikalisoituminen voi nopeimmillaan tapahtua? Ehkäpä, kun meillä kilpaillaan urheilukisoissa, voisi muslimeille tulla radikalisoitumisen nopeuskilpailut.

”Viikko sitten hän oli rauhaa rakastava paimentolainen. Nyt hän leikkasi vääräuskoisen pään.”

Elämmekö jo varjokalifaatissa? KYLLÄ!
Elämmekö jo varjokalifaatissa? KYLLÄ!
30.10.2020 11:15

Elämmekö jo varjokalifaatissa? KYLLÄ!

Ruotsi enemmän kuin Suomi, Ranska enemmän kuin Ruotsi, by so far.
Olemme pilanneet maamme, enemmän tai vähemmän, ja väärä kehitys jatkuu.

https://www.svd.se/lever-vi-redan-i-skuggkalifatet?utm_source=SvDNYH1D&utm_medium=email&utm_campaign=2020-10-30

juha II
juha II
30.10.2020 12:45

Kommunistit – heiluttelivatpa he punaisia- tai sateenkaarilippuja – rakastavat ylenmäärin verta. Niin paljon, etteivät korviansa lotkauta koko asiasta (veren valutus) ellei ”rasistit” sitä heiltä erikseen kysy vaikkapa ”hölmölän” parlamentin kyselytunnilla!

Mutta toista on ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRRRRRRRRIOIKEISTON kanssa.

Näyttäkää jo oikein Jumalan Nimeen minulle se ÄÄÄÄÄÄÄRRRRRIOIKEISTO. Missä se oikein on!?!?!?!?!??????

Saapaiden kopina
Saapaiden kopina
30.10.2020 13:04
Vastaa...  juha II

Samaa olen ihmetellyt. Missä ne äärioikeistolaiset ovat? Että oikein supon raporttiin laitettiin uhkaksi. Eikä puhettakaan esim antifasta.onko jossain keskellä korpea kylä tai kaupunki, missä ne natsit ovat? Paikka josta kukaan ei vielä ole tuennyt mitään.

Turhaantunut
Turhaantunut
30.10.2020 14:20
Vastaa...  Saapaiden kopina

Äärioikeisto on suvaitsevien päänsisällä, joten senhän täytyy olla totta samoin kun kaikki muu paska mikä valuu noiden suusta.

Vokit suljetaan, matut keskitetään 5 paikkaan
Vokit suljetaan, matut keskitetään 5 paikkaan
30.10.2020 14:37

Ruotsi sulkee vokkeja ympäri maata ja pakolaiset keskitetään vain viiteen paikkaan: Boden, Uppsala, Stockholm, Göteborg och Malmö.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/asylboenden-ska-stangas-over-hela-landet

Ja sitten toivottavasti vain yhteen paikkaan ja sen jälkeen hottenspottiin vaikka Afrikkaan.

T Y T I N Ä Ä
T Y T I N Ä Ä
30.10.2020 15:03

Iso maanjäristys Kreikassa ja Turkissa. Osuiko Lesbokseen?

Suomi Finland
Suomi Finland
30.10.2020 15:25
Vastaa...  T Y T I N Ä Ä

Miksi Allah meitä rankaisee?? Emmekö ole katkoneet tarpeeksi päitä??? Nyyh…

Ertonen sai kyytiä, ehkä Ranska teki ydinkokeen
Ertonen sai kyytiä, ehkä Ranska teki ydinkokeen
31.10.2020 11:55
Vastaa...  Suomi Finland

Juu siellä huutelivat jalajallahia-allahia kadulla kun talo sortui.

Vähän ajan kuluttua seisoi iso joukko äijiä betoniröykkiön päällä ja 10 litran muoviämpäri rojua kulki kädestä käteen verkkaiseen tahtiin.

Kun huomasivat kameran työnteko loppui ja alkoi innokas vilkutus.

Klarsyn
Klarsyn
30.10.2020 15:52

YLE-aamussa soitettiin uljaalle ulkoministerillemme ja kysyttiin terrorismivaarasta, ja hän alkoi suoltaa vanhaa suvakkien uskomusta siitä, että pitää ottaa oppia niistä maista, joissa muslimit ovat integroituneet (ei maininnut yhtäkään) ja sitten antoi sen jatkuvasti esillä olevan todisteen tataarien kotoutumisesta Suomeen. Se riittää todisteeksi, ettei meillä mitään hätää ole. Tataarien vuoksi voimme siis ottaa huoletta Lähi-idästä satoja tuhansia muslimeja. Olen kyllästynyt poliittisesti korrektien poliitikkojen jaaritteluun, tietoiseen harhaanjohtamiseen, ihmisoikeushöpötykseen ja todellisuudesta irrottautumiseen, eikö näitä voisi äänestää pois.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
30.10.2020 22:00
Vastaa...  Klarsyn

Heidät voisi äänestää pois seuraavissa vaaleissa, mutta Suomen kansa ei halua tehdä niin.

Suomen kansa haluaa, että asioiden on oltava nän, ja siksi äänestää hilpeän Huti-Maisan seuraavaksi pääministeriksi samalla hallituspohjalla kuin nyt.

Koska Suomen kansa jostain perkeleen syystä haluaa näin!

Finnjäävelit pilaavat Suomen
Finnjäävelit pilaavat Suomen
31.10.2020 11:59
Vastaa...  Qroquius Kad

Voisiko olla niin että suurin osa Suomen kansaa on tyhmiä tolloja? Suorastaan kusipäitä?

GLGL
GLGL
31.10.2020 03:27
Vastaa...  Klarsyn

Haavisto vertasi tataareja arabeihin. Moni tataari varmasti pitää sitä vihapuheena.

Risto Kantonen
Risto Kantonen
30.10.2020 22:54

Siinä vain on sellanen pikku juttu että ei poliitikot tule ottamaan tästä mitään vastuuta. Kaiken sen raskaan konkreettisen työn tulee tekemään sotilaat ja logistiikkaa hoitavat siviilit jotka yhdessä ottavat vastuun. Poliitikot jatkaa politikointia.