Naiselle sakot – kommentoi toisen naisen huivia

Kuvituskuva.
Jönköpingin käräjäoikeus tuomitsi 55-vuotiaan naisen 3 600 kruunun sakkoihin solvauksesta ja päälle lätkäistiin uhrille kivusta ja särystä kipukorvauksia 5 000 kruunua.

Tapahtumat alkoivat viime syksynä kun 55-vuotias nainen oli Jönköpingin apteekissa hakemassa lääkkeitään. Tiskillä palveli musliminainen, jolla oli päässään huivi. Asiasta kertoo SR P4 Jönköping.

Nainen tässä yhteydessä nainen päätti kommentoida myyjän ulkoasua ja sanoi mm, että nainen olisi kauniimpi ilman huivia. Nainen oli myös kysynyt, että pakottiko musliminaisen mies naista pukeutumaan huiviin. Musliminainen kertoi oikeudessa, että hän mielellään keskustelee huiviin liittyvistä asioista, mutta ei sillä tavalla kuin 55-vuotias nainen olisi halunnut.

Mielenkiintoista tapauksessa on se, että kyseinen musliminainen on tunnettu ”huiviaktivisti” Gehad El Sayed, joka on aina aika ajoin nostettu etenkin Aftonbladetissa framille ihmisoikeusasioiden tulkitsijana, etenkin huiviin liittyvissä asioissa.

El Sayed katsoi, että hänen kunniaansa loukattiin ja asia eteni poliisitutkinnan kautta käräjille, jossa oikeus antoikin nyt langettavan tuomion. 55-nainen itse kiisti syyllistyneensä rikokseen vaan kertoi kommentoineensa ulkoasua lähinnä nainen naiselle.

 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
29.10.2020 19:06

Mitä kiltimmiksi ja varovaisemmiksi ruotsalaiset tulevat, sitä herkemmin muslimit loukkaantuvat. Koska loukkaantunutta tulee hyvitellä kostoterrori-iskun estämiseksi, alennetaan tuomitsemiskynnystä. Lopputuloksena on ruotsalaisten häviö tai sota tunkeutujia vastaan. On vain epämiellyttäviä vaihtoehtoja. Jos valitaan sota, sen on poistettava nykyisen itsetuhokierteen syyt. Yhtäkään kekälettä ei saa jäädä kytemään palopaikalle.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
29.10.2020 20:02

”Musliminainen kertoi oikeudessa, että hän mielellään keskustelee huiviin liittyvistä asioista, mutta ei sillä tavalla kuin 55-vuotias nainen olisi halunnut.”

No, jos 55-vuotiaan naisen tapa lähestyä aihetta kerran oli sopimaton, ei niitä sopiviakaan sitten taida paljon olla. Ehkä musliminaiselle olisi pitänyt ripittäytyä synnin tunteesta ja kantaruotsalaisten miesten likaisista katselusta ja kysyä tietä lähimpään rättikaauppaan?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
29.10.2020 20:15

Siis likaisista katseista.

Minuhe Kerettiläinen
Minuhe Kerettiläinen
29.10.2020 21:13

Mummot ja papat, jotka saattavat olla hieman, miten sen nyt kauniisti sanoisi, närkästyneitä nykymenoon, ovat helppoja kohteita mädätetylle oikeusjärjestelmälle.

Oikeusjärjestelmä, tai pikemminkin vääryysjärjestelmä näyttää rasistisille pottunokille, mistä virkakalkkuna pissii.

Eli suu suppuun tai tulee henkilökohtainen konkurssi mm. kunniakansalaisten mielenpahoittamiskorvausten, oikeudenkäyntikulujen, jne. muodossa. Jos rahaa ei noiden maksamiseen löydy, niin ulosmitatataan asunto ja muu käypä omaisuus.

Minä
Minä
30.10.2020 04:55

Johan on huippuunsa viety tuo loukkaantuminen ja oikeuden käsitys loukkaamisesta. On kyllä todella karannut järki oikeulaitoksesta. Tuollainen rikosilmoitus, jolla tienaa tuhansia, on omiaan lisäämään rikosilmoituksia täysin naurettavista syistä, kuten tämäkin oli. Taisivat olla syyttäjä ja tuomari varsin syvällä vihervassujen linjoilla.

Onko tarkoitus alistaa ruotsalaiset täydelliseen hiljaisuuteen kaikesta mikä koskee islamia ja muslimien maahanmuuttoa?

Vaikea uskoa, että Ruotsissa ollaan noin pahassa tilassa, mutta niinpä tuo taitaa olla.

Pirtsakka
Pirtsakka
30.10.2020 12:42
Vastaa...  Minä

Ruotsalaiset on tarkoitus alistaa täydelliseen hiljaisuuteen ihan kaikesta, ei pelkästään uskontoon tai maahanmuuttoon liittyvistä asioista. Tätähän meilläkin tapahtuu koko ajan, sillä monet eivät halua ottaa mitään kontaktia vieraisiin. Eihän se mikään ihme olekaan, kun osa tulijoista on näyttänyt pahimmat puolensa jo nyt.
Olin taannoin käymässä yhdessä pienessä kaupungissa ja käväisin kaupassa. Kassajonossa edessäni seisoi suomalainen, tosi nätti tyttö, joka oli raskaana ja hänen vierellään oli jostain muualta kotoisin oleva nuori mies. Jäätävä hiljaisuus vallitsi koko kaupassa, ja ihmiset olivat kuin kivettyneitä. Tunnelma oli äärimmäisen jännittynyt ja jopa ahdistava. Kun nuoret sitten poistuivat tuosta kaupasta, ilmapiiri vapautui saman tien. Ostivat muuten vauvanvaatteita. Vaikka itsekin olen – miten sen nyt diplomaattisesti ilmaisisi – hyvinkin kriittinen tiettyjen asioiden suhteen, tuolloin riipaisi noiden nuorten puolesta. Jälkeenpäin ajattelin, että toivottavasti nuori nainen tiesi, mihin on ryhtynyt ja millaisia seuraamuksia asialla saattaa olla. Mutta kuka sitä nuorena ja rakastuneena mitään miettisi…

Minä
Minä
30.10.2020 10:35

Onkohan jossain suvakkien ohjeistusta loukkaantumiseen ja rikosilmoituksiin, jotta lemmikit voisivat näppärästi kotouttaa ruotsalaisia uuteen ruotsalaisuuteen?