Maahanmuuttovirasto sulkee vokkeja – itkua ja paniikkikohtauksia

Ruotsin Maahanmuuttovirasto kertoi tänään, että se tehostaa toimintaasa ja sulkee useita vastaanottokeskuksia. Jatkossa kaikki turvapaikanhakija tullaan sijoittamaan Malmöön, Göteborgiin, Tukholmaan, Uppsalaan ja Bodeniin.

Valdemarsvikissä tunteet roihahtivat pintaa niin sotapakolaisilla kuin turvapaikka-aktivisteilla, kun Maahanmuuttovirasto piti tiedotustilaisuuden. Kylässä asustelevat sotapakolaiset joutuvat muuttamaan huoneistoistaan muualle.

Turvapaikka-aktivistit itkivät suoraa huutoa ja muutama sotapakolainen jouduttiin viemään järkytyksen takia ambulanssilla sairaalaan. Asiasta kertoo SVT:n uutiset. Uutisissa oleva uutisklippi on ehdottomasti katsomisen arvoinen, vaikka ei ymmärtäisikään ruotsia. Kannattaa katsoa!

Maahanmuuttoviraston päätöstä kritisoitiin mm. sen takia, että sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet miehet ovat tottuneet mukaviin oloihin Valdemarsvikissä ja nyt turvallisuuden tunne romahtaa, kun he joutuvat muuttamaan mukavista huoneistoista tuntemattomaan.

– Missä on inhimillisyys, monet kyselivät. Sotapakolaiset eivät yksinkertaisesti halua muuttaa muualle.

Mistä oikein on kyse? Eniten siitä, että monet pelkäävät joutuvansa kauas pohjoiseen Bodeniin, joka on monen turvapaikanhakijan mielestä viittä vaille kuolema. Kun on tottunut etelän sumuun ja humuun ja saanut asustella ilmaiseksi muutaman vuoden, niin nyt tämä kaikki viedään sijoittamalla henkilö jonnekin jumalan selän taakse.

Kannattaa katsoa se klippi.

 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut

Samalailla nuo tuli ”turvaa” hakemaan euroopasta kuten ranskassa terroriskun tehnyt karvaturpa, laittomana muutaman maan läpi ranskaan ja heti kurkkuja aukomaan.

Tänään tönäisn yhden kauppaan pyrkivän ahmedin asfaltille perseelleen, miettii seuraavan kerran että kannaisiko väistää, sillä minä en väistä yhtäkään läpsyä.

Nynnyhomo

Joo niin tönäisit. Kyllä. Niin teit. Ihan varmana. Jebulista.

Fatwantarkistaja

Kerran laskin 16 läpsyä kevyenliikenteenväylällä. En meinaan väistä. Paksuinta kohti ja sandaaliin läiskettä. Tottahan se jännitti, mutten niille sitä näyttänyt. Hulluutta täytyy pitää yllä.

Last edited 3 vuotta sitten by Fatwantarkistaja
juha II

En viitsi kirota, joten se oli tässä! Ja käräjillehän siitä joutuisi! Ei Paavon syystä, vaan kommunistien toveri-tuomioistuin sen päättää!

Logic A B C

Ennustan apaattisten muslimilasten määrän räjähdysmäistä kasvua. Muslimilogiikalla tämänkin ongelmanhan voisi ratkaista tuikkaamalla nykyiset tilat tuleen ja kylillä irrottaa pari ruotsalaista rasistipäätä. Silloin saa itse määrätä!

Särmääjä

Huvittavia idiootteja noi lapsentasot hyysärit maskotteineen. Naurattaa ja vituttaa tietysti samaan aikaan kun eivät ole suljetulla.

PastoriNikulainen

Hullunitkua batiikki-suvakkinoitatädeiltä siinnä.
Osaisivat edes lyllertää pakkohoitoon,- pukeutuakseen pakkopaitoihin. Ei noita saisi vaapaana pitää. Ovat vaarallisia kuin saatana.
Aaamen…

zzzzzzzzzzz140.jpg
Turhaantunut

Vasen kuva ei liity mitenkään islamisteihin eiä suvakkilehmiin, vaan on Australian alkuperäisväestöä joka on lähes tuhottu valkoisten teoilla.
Nuo on ihan erillaisia verattuna kaikkiin muihin mustiaisiin maapallolla.

Esa

Aivan oikein, puhutaan asioista oikeilla nimillä eikä vedetä asiaankuulumattomia mukaan.

poop

kuva kertoo että kaikki ihmiset ovat samanlaisehkoja…

Valtsu

Noh, ensimmäisen kerran kuulin, että ihmisten auttamisen pitäisi ola tehokasta. Yleensä puhutaan vain siitä, että rahaa pitäisi lapioida lisää täysin riippumatta tuloksista. Jos nimittäin ihmisiä halutaan oikeasti auttaa, niin pitäisi olla tehokkaampi kuin missään ja mieluiten kaupankäynnin kautta.

Tulee vaan mieleen kehitysyhteistyöproggis, jossa lahjoitettiin kuorma-autoja ilman huoltoverkostoa. Yksi hajonnut osa ja auto jäi siihen.

Hutisalo

Tulipa taas todistettu että tuo pakkomielteinen suvakkius on mielisairaus eikä mikään mielipide. Matuilla on varmaan vaikea pitää pokkaa moisen käytöksen edessä.

Aappa

 Näitä voisi jo laittaa Oscar-ehdokkaiksi.

Anna-Maria Korhonen

Vai on rauhallinen ja turvallinen Boden näille sitten viittä vaille kuolema. Hmmm, tämä saa sitten pakolaisuudenkin uuteen valoon. Se kotimaassa väijyvä kuolemanvaara lieneekin tylsyys. Kun naiset on päästä jalkoihin hunnutettu ja ympärillä vain samanheimoisia uskonveljiä niin ei yksinkertaisesti ole ketään raiskattavaa, kivitettävää tai ammuttavaa. Siispä Tukholmaan tai Malmöhön, siellä serkun mukaan tapahtuu joka päivä jotain jännää.

Klarsyn

Ovat viihtyneet useamman vuoden hyvin, joten on väärin sijoittaa heidät toisaalle. Tunnen monta ihmistä, jotka ovat joutuneet muuttamaan työn perässä toiselle paikkakunnalle, jopa elämään erossa aviopuolisostaan, kustantamaan perheelle uuden asunnon tai jopa kaksi asuntoa. Miksi hallitus ei tee mitään kantaväestön perheenyhdistämisten puolesta. Tämä tarina ei kerro, että onko siellä Valdemarsvikissä näille ihmisille työtä, vai ovatko he siellä vaan viihtymässä.

Uutisissa oli tunisialaisen Nizzassa terroriteon tehneen miehen äiti itkemässä poikansa tekoa, kertoi, että poika oli lähtenyt Eurooppaan työtä hakemaan, työstä tullessaan oli ostanut kahvin, jonka oli kuulemma juonut yksin asuinpaikassaan. Oli rukoillut kaksi kuukautta. Siis ilmeisesti oli saanut, mitä oli tullut hakemaan, yksinäisyyttään ja viihtymättömyyttään oli tarttunut tappoaseeseen ja ruvennut katkomaan kauloja. Järjetöntä sallia näiden tulo, Punainen Risti boikottiin ja syyte viranomaisille oleskeluluvan antamisesta.

Kukavaan

Virhe on antaa maahantunkeutujille mielikuva, että he saavat jäädä. Säilöjen tulisi olla karuja. Sellaisia, joista mielellään lähtee takaisin kotimaahansa. Säilöstä ei tulisi päästää tunkeutujaa yhteiskuntaan ennenkuin hänet on tutkittu ja oleskelulupa myönnetty. Jos tulee palautuspäätös niin suoraan säilöstä kotimaahan.

Kun ylikiltit ruotsalaiset pitävät oikein hyvänä tunkeutujia, nämä heittäytyvät vauvoiksi, joita pitää hoivata. Näiden kulttuuriin kuuluu kaikenlainen esittäminen. Voidaan ”suuttua” tai olla erityisen surkeita.

Voi raukkoja

Suvakki akoille tuli silmille raaka totuus että ei enää nuorta arabia, ei nyt eikä koskaan ja kiimaiset päivät ovat kertakaikkiaan ohi tässä bordellissa. Pistäähän se pään sekaisin ja vähintään on tarve psykoterapeutille kertomaan niistä onnen päivistä mitä sai viettää tässä laitoksessa, jossa ei ollut puutetta ja tykittäjiä oli jonoksi asti. Nyt on vain puutetta ja omaa kättä tiedossa, koska kukaan joka tietää näiden taustat ei koske noihin edes pitkällä tikullakaan.

Se toinen vitsaus

Täysin tyypillistä koiranelämää Romaniassa. Scrollaa alaspäin ja katso video.

Mustalaiset istuvat täällä kerjäämässä, esittävät ”hyvää ihmistä” ja hymyilevät lipevästi mutta kotimaassaan kohtelevat koiria, kissoja, hevosia, aaseja kuin torakoita:

https://hundhjalpen.se/sansone-hundhjalpen/

Yuri Komissarov

Eikö näitä VOKkeja voisi työllisyyden takia laittaa Jällivaaraan, Kiirunaan, Pajalaan..

Pitäkää hyvänänne

Ei vaan etelä-suomeen isoihin kaupunkeihin, sitähän te haluatte valitsemalla ääri suvakkeja päättäjiksi, joten nauttikaa nyt monikultuurisuuden tuomasta värinästä johon tosin voi kuulua pään irroitus tapahtumia. Mutta tekeehän ne mahtaa safkaa ja ilmava riisi on jotain uskomatonta.

pöh

Kyllähän sitä isollakin tytöllä itku pääsee kun ei enää saakaan 17v mokkakikkeleitä.

Suodatus käyntiin

Tuosta hyvä vinkki Suomeenkin eli VOK:t napapiirin yläpuolelle, niin se toimii automaattisena karkoittajana kaikille keplottelijoille, vain aidosti turvaa hakevaa se kävisi.