Rasmus Paludan Alternativ för Sverigen jäseneksi

Rasmus Paludan. Kuva: News Oresund
Tanskalaisen Stram Kurs-puolueen puoluejohtaja Rasmus Paludan on liittynyt Alternativ för Sverige-puolueeseen. Aikaisemmin Ruotsin poliisi asetti Paludanille maahantulokiellon Ruotsiin, mutta nyt onkin selvinnyt, että Paludan on myös Ruotsin kansalainen.

– Toivotamme Paludanin aloitteet tervetulleeksi ja ottamaan osaa ruotsin kansan kamppailuun islamisaatiota vastaan, sanoo Afs:n puheenjohtaja Gustaf Kasselstrand.

Kasselstrandin mukaan AfS on vuoden aikana päässyt hyvään yhteisymmärrykseen Paludanin kanssa ja puolueilla on paljon yhteistä.

– Paludan on henkilö, joka sanoo aina mitä on mieltä, ja tekee jopa henkensä uhalla selväksi mikä on meidän aikamme suurin konflikti; Euroopan ja islamin välillä. Samaan aikaan Ruotsissa tietyt tahot ovat tehneet kaikkensa hiljentääkseen Paludanin. He ovat menneet jopa niin pitkälle, että yrittivät laittomasti estää hänen saapumistaan toiseen kotimaahansa. Nyt tähän tulee muutos, Kasselstrand kertoo puolueen jäsentiedotteessaan.

Paludan kertoo:

– AfS on Ruotsin ainoa puolue, joka tähtää “paluumuuttoihin”, joita tarvitaan. Täysin totaalinen turvapaikkastoppi, ei perheenyhdistämismaahanmuutolle, ei kiintiöpakolaisille, ei integraatiolle ja iso kyllä “kotiinpaluulle” monille henkilöille, joilla ei ole mitään tekemistä Ruotsissa. Jos ruotsin kansa aikoo selvitä, tämä on tehtävä. Me Stram Kursissa taistelemme saman päämäärän puolesta, Paludan sanoo.

Paludan kertoo niin ikään, että Ruotsin hallitus on peloissaan Paludanin takia.

– Heitä peloittaa, että pystyn osoittamaan hallituksen päästäneen kymmeniä tuhansia väkivaltaisia rikollisia maahan… Jotta voin auttaa ruotsin kansaa, pitää se ensin herättää, Paludan sanoo.