Juha Korhosen video Mika Rannan tuomiosta

Kannattaa kuunnella Juha Korhosen lyhyt video asian tiimoilta koskien Mika Rannan tuomiota. Haastattelussa Mika Ranta. Korhonen tuo esille muutamia hyviä pointteja. Kannattaa edelleen huomata se, että Pt-Mediaa ei ole missään vaiheessa syytetty tai kuulusteltu asiasta.

 

Se, mikä tässä asiassa jää huomiotta, on minulle se suurin arvoitus? Afgaaniläpsy levitteli sosiaaliseen mediaan juuri sellaista materiaalia, joka katsotaan hyvin epäilyttäväksi suhteessa lapseen. Afgaano itse olisi saanut tuomion Ruotsissa, sen perusteella, että hän ilmiselvästi seksualisoi lasta. Syyte olisi ollut joku lapsen seksuaalisen kuvan levittäminen sosiaaliseen mediaan tai jotain vastaavaa. Ruotsin lain mukaan lapsia ei tarvitse välttämättä kuvata alasti, tai muuten epäsiveellisesti, vaan tuomion täytäntöön riittää lapsen seksualisointi. Seksualisoinnilla tarkoitetaan juuri alkuperäisessä artikkelissa esiintyvää kuvamateriaalia. Kuvassa lapselle tuntematon mies “antaa ymmärtää”.

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon se, että alkuperäisessä viestiketjussa oli hyvin seksualisoivia viestejä tyyliin “panisin”. Käytännössä koko kuvan, ja sitä kommentoivien kehitysmaista tulleiden miesten keskusteluketju olisi joutunut Ruotsissa luupin alle ja jokainen “panisin”-viesti olisi joutunut käräjille ja siitä olisi tullut pieni tuomio. Ruotsin laissa on olemassa hyvin tarkat perustelut lapsen seksualisointiin liittyvissä asioissa.

Koko alkuperäinen artikkelini perustui juuri tähän ajatukseen. Jos olisin ollut varma, että lapsi olisi ollut miehen oma, tai edes isäpuoli, mutta sitä ei voinut päätellä mistään yhteydestä, niin en olisi julkaissut artikkelia. Jutussa täyttyi siis täysin kaikki Ruotsin rikoslain piirteet lapsen seksualisoinnista. Riippumatta siitä, olisiko lapsi ollut jonkinlaisessa “tuttavasuhteessa” mieheen, se olisi siltikin täyttänyt rikoslain piirteet.

Joka tapauksessa on aivan vitun yhdentekevää koukeroida asiaa. Tuollaiset lapsen seksualisoivat henkilöt – riippumatta kansallisuudesta – ovat ihmisperseitä ja heitä pitää vetää tunti turpaan yhteen silmään ja toinen tunti toiseen.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vmp

Voi jlauta mikä paska on suomen oikeuslaitos. Täysin mädättynyt instituutio. Ja prkl:n asianajajat saaneet helvetin hyvän rahasammon näistä läpsyttelijöistä.

Turhaantunut

Tässä maassa oikeusistuimet on pelkkiä vitsejä.

Ei-lakimies

Valitettavasti tässä artikkelin kirjoittaja vesittää oman työnsä viimeisessä kappaleessa eli kritisoidaan ensin maltillisesti oikeuden päätöstä, mutta sitten ihannoidaan väkivaltaista oman käden oikeutta eli pistetäänkin sitten aivot narikkaan eikä edes yritetä ymmärtää miten yhteiskunta lakeineen toimii. Tällainen ei saa fiksuja neutraaleja ihmisiä PT:n ja samanmielisten taakse.

Mikä pykii?

Mun mielestä tässä saatanan storyssä vesitetään koko oikeuslaitos. Ensin artikkelin kirjoittaja on asiallinen ja on sen jälkeenkin. Väkivaltaista omankädenoikeutta ei ymmärrä kukaan, vaikka oikeuden toiminta on sellaista, josta voisi jopa suuttua ja alkaa ymmärtää. Oikeus on katsonut omaksi oikeudekseen katsoa, että mikä on “omankädenoikeutta” ja mikä ei. No, oikeuslaitos voi tehdä näin nyky-Suomessa näköjään, muttei se siitä rehellistä toimintaa tee, ainakaan kansalaisten silmissä, eikä mahdu normi-ihmisten järjenjuoksuun. Edestään löytää.

Anna-Maria Korhonen

Realiteetti on, että tuon viimeisen kappaleen puuttuminen pikemminkin olisi epänormaalia.

Ei-lakimies

Lynkkaamista ja kansalaiskäräjiä vaativat ihmiset eivät koskaan ajattele, että sama kohtelu voi kolahtaa omaan nilkkaan. Tässä artikkelissa näkyy vain tulkinta eikä alkuperäistä lähdettä jostain jonkun ihmisen teosta, jonka spekuloidaan voivan olla rikollista, mutta tämä ei ilmeisestikään ole lakimiehen mielipide, vaan nimettömän kirjoittajan mielipide eikä siten oikein minkään arvoinen. Tässä myös annetaan ymmärtää, että jonkun saisi tappaa tai törkeästi pahoinpidellä, koska nimettömän mielestä joku on ehkä syyllistynyt rikokseen. Ihan kenelle tahansa voidaan toivoa kuolemaa tai vammaa tuolla perusteella, koska tietämättömyys on ilmaista ja sen takia meillä on koulutetut ammattilaiset katsomassa asioita ulkoapäin ilman kiihkoa tai muuten meillä olisi mutu-tunteeseen perustuvia junttikäräjiä, joilta edes lynkkaajat itse eivät olisi turvassa, kun toisella einarilla olisi vahva tunne toisen rikollisuudesta. Joku X ei ehkä ole mukava ihminen, mutta näkemättä alkuperäisiä lähteitä veikkaan, että tässä on käynyt niin, että tuomittu on jakanut yksityishenkilön mainetta voimakkaasti leimaavaa aineistoa ja näin antanut ymmärtää pitävänsä aineistoa mielekkäänä ja jakamisen arvoisena sekä mahdollisesti lisännyt jotain omia kommentteja sekaan. Ihan yleisenä vinkkinä ei kannata ikinä jakaa asenteellista ja leimaavaa aineistoa tunnistettavista ihmisistä; jonkun uutisartikkelin, missä todetaan XX:n oikeasti tehneen jotain ilman poliittista väritystä voi varmaan jakaa melko turvallisin mielin. Ruotsin lakeja ei kannata tässä käyttää perusteluna mihinkään, koska yhteiskunta ei toimi niin, että voidaan vedota Ruotsin, Norjan tai Saudi-Arabian lakeihin ja Ruotsissahan taitaa tuo suojaikärajakin olla jopa alempi kuin Suomessa, joten Ruotsiin vetoaminen voi sataa vastapuolen laariin. Voin ymmärtää, että joskus varsinkin nuorelle miehellä veri käy kuumana ja tulee sanottua tai kirjoitettua kaikenlaista, mutta häntä voi sympatisoida ja ymmärtää myös muutoin kuin yrittämällä perustella etteikö hän olisi syyllistynyt rikokseen.Antakaa varoittavien esimerkkien varoittaa älkääkä taistelko tuulimyllyjä vastaan. Minä en näe että tämä edes olisi ns.rotujuttu tai multikulttuurijuttu, vaan meillä kaikilla on tietyt oikeudet ja velvollisuudet mitä tulee yksityisyyteen ja kunniaan ja nämä lait suojelevat myös PT-median kannattajia.

Anna-Maria Korhonen

Olet oikeassa, meillä on hieno maa, joka suojelee niin afgaanin kuin suomalaistenkin kunniaa. On totta, ettei asioista voi aina olla varma ja viime kädessä kysymys on aina mielikuvista. Verinen lähi-itäläistaustainen irti leikatun pään lähellä ei merkitse islamistista motiivia, eikä siitä, kuuliko ohikulkija hänen huutavan allahu-akbaria voi olla varma. Hän saattoi kuulla väärin. Niinpä “panisin” sävytteisistä kommenteista maan viestiketjuissa ei voi olla ihan varma, tarkoitettiin jo itse asiaa ja ketä oikeastaan tarkoitettiin.

Fatwantarkistaja

Ehkä pakolaiset haluavat panna afgaania. Sehän nyt on selvä, että kuka tahansa panisi afgaanilasta.

Sherlokki suvakko

Ja pointtisi oli?

Eräs

Oletko sitä mieltä, että kiusattu ei saisi vetää kiusaajaa turpaan eli käyttää sitä “junttimaista” omankädenoikeutta? Ja jos viranomaisia ei kiinnosta vittuakaan, niin passiivisena pitäisi kärsiä?

Pahantekijöiden puolella olevalta ihmispaskalta vaikutat. Tosin todennäköisesti olet vain tyhmä ihminen, joka ei ota asioista selvää.

Ei-lakimies

Kiusaaminenhan on sellainen termi, mitä käytetään lähinnä koulussa ja joskus työpaikoista. Jos joku yrittää hakata, raiskata tai ryöstää sinut, niin saat toki lyödä vastapalloon. Se, että sinulla on kiusaantunut tunne ei sen sijaan siihen oikeuta enkä näe miten tämä liittyy itse keskusteluun.

Rellinen

Siihen aikaan kun roistot ja hampparit saivat pelätä myös omankädenoikeutta ja sakinhivutusta(ihmisten toimesta, jotka tiesivät mikä oli oikein ja mikä väärin), maa oli paljon turvallisempi ja ihmisten moraali parempi.
Nykyisinhän omankädenoikeutta ja sakinhivutusta käyttävät lähinnä etelämaalaiset räähkät huvikseen vääryyden työkaluna poliisin, oikeuslaitoksen, valtamedian ja politrukkien suojelemana.

seant

Kuva ja tekstimateriaali selvästi täyttää rikoksen tunnusmerkin, kun nyt tiedetään nimi on rikosilmoituksen paikka.
Samoin muun median kannattaa tehdä valitus oikeusasiamiehelle tai oikeuskanslerille tuomarista sen omista lain tulkinnoista ns vaihtoehto mediasta, josta ei varmasti löydy sanaakaan Suomen laista.

Anna-Maria Korhonen

Ainakin minä, vähän alle viisikymppinen nainen, pidän ko. materiaalia seksuaalissävytteisenä. Ja olen siitä järkyttynyt. Jos olen näkemykseni kanssa yksin, niin en ole yllättynyt, ehkä hiukan pettynyt kuitenkin.

Suomen rikoslain mukaan lapsen seksuaalisen hyväksikäytön kriteerit täyttyvät vasta, jos kuvissa olisi alastomuutta tai lapsen genitaalialueita olisi kosketeltu. Mutta toisaaltaseksuaalissävytteiset viestit voidaan katsoa hyväksikäytöksi tai sen yritykseksi. Joten viranomaisen olisi pitänyt syynätä viestiketju ja ainakinbtuollaisten “panisin” sävytteisten viestin kirjoittajille olisi pitänyt rapsahtaa tuomiot, jos itse pääpedari pääseekin kuin koira veräjästä.

Turhaantunut

Et ole yksin, et ajatuksesi kanssa.
Mutta suomessa hiivahallitus tekee päinvastoin kaikki sallittavaksi ahmeiteille, laskemalla seksin alaikärajan 12 vuoteen joka luokitellaan pedofiliaksi kaikissa muissa maissa paitsi islamimaissa.
Eli hiivakäymälät on jo kovaa vauhtia muuttamassa suomea lopullisesti islamimaaksi.
Pave on siis edelleen sitä mieltä että suomi on hyvä yhteiskunta, kysyä voisikin, että kertosi mitä hyvää on enää nykysuomessa.

Fatwantarkistaja

Viedään noita päiväkoteihinkin koskettelemaan taaperoita. Hyi **ttu ***tana näitä pedofiileja. Julkisesti julistavat sairauttaan, eikä kukaan tee mitään.

Puolueeton

Mikä on “valheellinen tieto”?
Tieto sanalla on useita merkityksiä. Todellisuuteen, tosiasioihin perustuva käsitys jostakin.
Voidaan myös sanoa väärä tieto, jos tieto on havaittu paikkansa pitämättömäksi. Valhellinen tieto, sitä ei ole olemassakaan. On vain valehtelua, mutta sitä sanaahan ei voi lakiin panna. Poliitikot rikkoisivat lakia tämän tästä. “Valheellista tietoa” voivat levittää joutumatta vastuuseen.

juha II

Lapissa on pedofiili poliisi, joka sai pienen huomautuksen. Oulu on tunnetusti lesta-aletta, jolla on oma maineensa!

Fatwantarkistaja

Hui helkkari! Paavon opit käyttöön ja sen jälkeen saarelle. Ei siellä tarvitse epäinhimilliset olosuhteet olla, riittää, kun eivät pääse nettiin, saati lasten lähelle.

Tuosta kun tuskin kukaan paranee.

Miettikää pedaripoliisia. Sillä on vahva aukroriteetti ja työkavereiden tuki. Ei sellainen elukka helpolla tuomiolle joudu. Ja en syytä ketään tiettyä elukaksi, ihan yleisesti totean tilanteen. Noilla saastoilla on valtaa.

Woah

Pelko laittaa “oikeusoppineet” tekemään tekoja jotka eivät kuulu enää länsimaiseen oikeuskäytäntöön, vaan oppia otetaan islamilaisesta maailmasta.Se kertoo mihin suuntaan käytäntö on menossa.

Kake

Mikä artikkeli jaettiin?