Uustanskalaiset muslimit huutavat allahu akbaria kaduilla

Kööpenhaminassa on ollut isoja muslimien mielenosoituksia, joissa on vaadittu, että profeetta Muhammadia ei saa kritisoida.

Kööpenhaminan muslimit ovat kyselleet, että miksi heidän pitää ottaa etäisyyttä Ranskan terroritapahtumista. Muslimien mielestä heidän ei tarvi ottaa mitään etäisyyttä vaan päinvastoin, mielenosoittajat ovat huutaneet vihaansa niille, jotka ovat pitäneet yllä Muhammedin pilakuvia. Valtaväestön pitää olla loukkaamatta islamia. Asiasta kertoo mm. tanskalainen Morgenposten.

Kaduila on ollut satoja muslimeja, jotka huutavat allahu akbaria ja kuolemaa vääräuskoisille.

Tanskassa vaikuttava hyvin vaikutusvaltainen Hizb ut-Tahrir-islamilainen järjestö on pyrkinyt kääntämään asian siihen suuntaan, että islamin kritiikki pitäisi saada Tanskan rikoslain pykälään. Takavuosien Jyllands Postenin pilakuvajupakka on nostettu uudestaan framille. Muslimien mielestä nyt jos koskaan on iskun aika. Islamia ei saa kritisoida mitenkään.

Tanskan Kansanpuoleen Morten Messerschmidt onkin kysellyt eduskunnassa, että miten määritellään sananvapaus ja keille se oikeastaan kuuluu.

– Olemme sodassa islamia vastaan demokratian puolesta, Messerschmidt sanoo mm. tanskalaiselle Berlingskelle.

Tanskalaiset ääri-islamistisen Hizb ut-Tahririn kannatajat ovat kertoneet, että he eivät vihaa yksilöitä, mutta haluavat islamin lakien tanskalaisiksi laeiksi.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tanska oli hieno ja udyllinen maa
Tanska oli hieno ja udyllinen maa
31.10.2020 18:22

Tanska on ilmeisesti sananvapaampi maa kuin muut Pohjoismaat: Rasmus P. saa poltella koraania ja vastavuoroisesti kiihkomuslimit saavat huutaa vihaansa kantiksia kohtaan.

Paludanin kimppuun on käyty mutta ei näiden? Eivätkö danskit uskalla?

mokubluff
mokubluff
31.10.2020 19:11

Jos alistuskulttuurit onnistuvat soluttautumaan suvaitsevaisen hyvinvointivaltion rakenteisiin, on suuri vaara että edes armeijaa ei pystytä käyttämään tilanteen korjaamiseen (vrt. Ruotsi) Tällöin ainoaksi vaihtoehdoksi jää kantaväestön syvien rivien partisaani- ja sissitoiminta, Kaikki eivät kuitenkaan alistu kuuntelemaan jotakin minareettihoilaamista. Joku saattaisi katsella sitä jopa kiikaritähtäimen läpi.

Rellinen
Rellinen
31.10.2020 20:57
Vastaa...  mokubluff

Ei alistuskulttuurin tarvitse mihinkään soluttautua.
Riittää kun pottunokka länkkärikommarit saavat juoniteltua itselleen valtaa niin kansakunnan turvallisuuden ja tulevaisuuden kannalta vahingollisten ainesten maahanrahtaus alkaa. Tuholle ja turmiolle revitään kaikki ovet auki, turvallisuuskoneisto ambutoidaan, otetaan haltuun ja lopuksi se käännetään omaa kansaa vastaan.

EEsti
EEsti
31.10.2020 21:36

…jotnkin jäi semmonen fiilis että koraanin polttaminen olisi niin kuin huono juttu vai?

Sami
Sami
31.10.2020 18:30

Mielenosoituksen teema pähkinän kuoressa: Sharialain puolesta länsimaista valtaa vastaan.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
31.10.2020 18:38
Vastaa...  Sami

Ja tiivistäen: Painukaa vittuun tai kuolette. Tää on meidän maa.

Kempeleen Korleone
Kempeleen Korleone
31.10.2020 23:00
Vastaa...  Mikä pykii?

Aatu ei olis tuollaista kuunnellut! Akbarin huutelijat ja ”tää on meidän maa” huutelijat olisivat nopeasti päässeet kokemaan miten työ vapuattaa ja miten jokainen saa ansioidensa mukaan.

Mysmari
Mysmari
31.10.2020 18:34

Kun nää ei ymmärrä että tuo niiden mehmetti oli ihan tavallinen pedari, ei mikään profeetta. Ja tää kielsi kuvansa esittämisen (kuten kristinuskossa ei voi Jumalankuvaa näyttää). Tuo ns. uskonto tulisi hävittää jo maailmasta, kuten muutkin ääriuskonnolliset lahkot. Noiden pyhään kirjaan on otettu lähes kaikki raamatusta ja sitten väännetty se yhteensä 3 kirjan kautta hulluudeksi. Ei koraani ole ainut, on 2 muuta lisänä mistä ei puhuta…

Mysmari
Mysmari
31.10.2020 18:53
Vastaa...  Mysmari

siis sirra ja hadit lisänä. Oikeinkirjoituksesta en tiedä mutta etsikää videoita, esim Parisanaa Shariasta

Ukko Ylijumala
Ukko Ylijumala
31.10.2020 22:04
Vastaa...  Mysmari

Ei modernissa kristinuskossa ole mitenkään kielletty Jumalan kuvan näyttämistä. Ei siitä nouse minkäänlaista mekkalaa jos joku piirtää esim. joulutontun näköisen ukon pilven päälle.

Totanoin
Totanoin
2.11.2020 10:50
Vastaa...  Mysmari

Shiialaisillahan on Muhametista kuvia. Muhametin kuvaamiskielto on siis kuvaamiskielto on sunnien keksimä. Jumalaahan ei vissiin islamissa saa kuvata. Kuka siellä muuten on se Jumala? Uutisia huolimattomasti kuunnellessa pyrkii tulemaan mieleen et Profeettahan se …

Turhaantunut
Turhaantunut
31.10.2020 19:39

Jos pidätte itteänne miehenä niin helvetti älkää ikinä, IKINÄ väistäkö vastaan tulevaa ahmettia vaan kävelkää yli jos ei väistä.
Olette pelkkiä perserättejä jos alistutte noille edes hitusenkin.

Pitää kusta päälle
Pitää kusta päälle
31.10.2020 22:15
Vastaa...  Turhaantunut

Sama koskee niiden patjoja ja kakaroita

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
31.10.2020 19:58

https://ibnmatti.blogspot.fi/p/jihadin-saannot.html

Joka kerta kun antaa muslimien perusteettomille vaatimuksille ja syytöksille periksi/valtaa tukee islamisaatiota ja terrorismia. Islamistit perustelevat esim terroritekoja muslimeita kohtaan tehdyistä vääryyksistä ja kosto vaatii kokemusta epäoikeudenmukaisuudesta. Tämä on yksi syy miksi muslimit ovat jatkuvasti loukkaantumassa ja uhriutumassa. He uskovat saavansa sillä lisää valtaa ja etuja omalle väelleen ja voivat käyttää näitä syytöksiä näennäisenä perusteena terrorismille ja muulle väkivallalle.
Valtamedia ja suvakit tietysti tekevät tätä toimintaa harjoittavista jihadisteista sankareita, marttyyreita, ihmisoikeusaktivisteja, feministejä tai muita ”hyviä ihmisiä” joina he usein esiintyvätkin, vaikka oikeasti kyse on jihadista ja fasistisen ideologian doktriinista.

https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html
https://thedailycoin.org/2018/11/26/the-4-stages-of-islamic-conquest/

Tuosta voi lukea mitä islam on tehnyt viimeiset tuhat vuotta. Sitten voi elätellä toiveita että islam olisi nyt yhtäkkiä jotenkin taikaiskusta muuttunut eikä enää toimisi samalla tavalla kuin viimeiset 1000 vuotta. Vai mitä?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
31.10.2020 20:05

Niin, profeettaa ei saa kritisoida. Kaikki, mitä hän on sanonut tai tehnyt on muslimeille ylin ohjenuora. Kuten, että vääräuskoiset tulee käännyttää ja jos eivät käänny joko surmata tai asettaa verolle. Ja profeetta nai 7-vuotiaan tytön ja makasi tämän 9-vuotiaana.

Mietin sitä, miten olemme joutuneet tilanteeseen, jossa ihmiset joista 80% joudumme elättämään tuilla ja loput 20% epäsuorasti tempputyöllistämisen kautta, vaativat meitä sopeutumaan kulttuurinsa. Jollain lailla meidät on valloitettu ja alistettu, se missä vaiheessa vain on arvoitus.

Rellinen
Rellinen
31.10.2020 20:59

Ryssän kommarit ja kgb-kepuloiset tietää.

Särmääjä
Särmääjä
31.10.2020 22:10

Muutaman kymmenen vuoden päästä Tanskakin on jo muslimaa niin sittenhän saavat siellä islamoida ja äblättää oikeen kunnolla.

juha II
juha II
31.10.2020 22:17

Kyllä tästä vielä sota saadaan pystyyn. Suomen hallitus kenties tässä kriittise4ssä tilassa loputkin rihman kiertämät ja näin suuntaavat päähuomiom muualle kriisin hetkellä. Jokaisen omaksi asiaksi jää arvottaa se, että sijoittuuko ”kriisi” ennen vai jälkeen tämän ”ennenaikaisten kertausharjoitusten” julistuksen.

No, miehethän ovat tunnetusti heikkoja.

Turhaantunut
Turhaantunut
31.10.2020 22:47
Vastaa...  juha II

Se ei suomea pelasta jos ei ole miehiä kun kourallinen jotka on niitä eoikeita miehiä eikä pelkästään netin näppäinsotureita.
Mutta älä ikinä yleistä kaikkia miehiä heikoiksi alistujiksi.

juha II
juha II
1.11.2020 14:32
Vastaa...  Turhaantunut

En yleistäkkään kaikkia miehiä heikoiksi, mutta jos niitä on vain kourallinen. Se ei paljoa auta. Koska maata hallitsee akat märkine vittuineen ja perse pekka työntää päänsä tataarien perseeseen lässyttämällä niitä näitä. Valtamedian yksipuolinen aivopesu ja ikävistä tosi asioista vaikeneminen, joka ei kuulemma ole valehtelemista – on kuin kehdon keikuttamista uneliaan Suomen päiväunille saattamista samalla kun myrsky on nousemassa päälle.

2015 häpäistiin sotilaat kantamaan matujen kapsäkkejä maahan sen uhalla ellei sitä palvelusta ”kaikkein vähimmille” tee, palaa kaikki palvelusajan lomat kerralla. En tiedä löytyikö kuinka monta kieltäytyjää, mutta oletan niitä olevan huomattavasti vähemmän kuin aseistakieltäytyjiä ja asepalveluksesta pois raakattuja heti jo kutsunnoissa.

Eikä näitä nulikoita voi edes siitä syyttää, koska he ovat koko siihenastisen elämänsä siihen heikoiksi kasvatetut ”vitulla” eli naisten toimesta ilman oikeaa miehen mallia, joka kantaa vastuunsa ja vastaa teoistansa kuin mies vastasi aikoina, jotka ovat lukeutuneen Suomen kunnianpäiviin.

Eikä tässä vittu-yhteiskunnassa annetakkaan miehelle enää mitään arvoa tai tilaa vaikuttaa mihinkään, joten pojistakin tehdään ”neitejä” aivan kuten kauhuesimerkissä Ruotsissa, jossa 10-12-vuotiaat pojat keikailevat selfie kuvissan huulet törröllään kuin tytöt.

Aivan kuten Rooman valtakunnan loppuaikoina nuorten miesten aika menee keskinäisessä homostelussa eikä Rooman legioonan rankassa harjoittelussa ja elämässä, joka ei antanut juurikaan nautinnoille sijaa. Tämä kehitys näkyy nykyäänkin jo siinä ettei hirviporukoihion löydy kunnolla nuoria miehiä vaan ukkoutuminen on todellinen vitsaus. Kyse ei ole yksinomaan tässä tapauksessa pelkästä ”miehekkyydestä” itsessään vaan hirvikannan säätely metsästyksen kautta on tuikitärkeää taimikkotuhojen ja hirvikolareiden vähentämisen kannalta.

Kun niin tytöt ja pojat ovat näinä hyvinä aikoina pumpuliin käärityt koko lapsuutensa ajat. Eivät he valtamedian ja koululaitoksen ylenpalttisen luonto hömpötyksen voitelemana ole kykeneviä edes hyväksymään minkään eläimen tappamista saatika tappamaan itse edes sutta, joka on kiistämättä vaaraksi asujamistojen lapsille tai koirille. Väärä kasvatus ja heikkouteen valava ajan henki on saanut aikaan sen, että eläimenb henki ja terveys arvotetaan heittämällä ihmisen vastaavat laskien näiden kahden punnukset aivan väärinpäin.

Suomalainen yhteiskunta on punavihreän feminismin läpitunkema, joka marginalisoi valkoiset pojat ja miehet sivuraiteelle kylmästi vaille minkäänlaista arvostusta tai tukea, mutta halveksuntaa ja haukkuja satelee senkin edestä. Poikien sortaminen alkaa jo telaketju-feministien, LGBT-liikkeen ja SETAN kouluihin käärmeen tapaan luikerrellun aivopesun kautta ja tätä vahvistaa vielä vasemmistolaiset naisopettajat, jotka vailla mitään omaatuntoa kaatavat tätä kuraa jo pienten koulukkaiden niskaan ”opetussuunnitelman” mukaisesti. Ja nk. ”miesopettajatkin” eivät muuta ole kuin vihreään puolueeseen tai silakkaliikkeeseen kuuluvia vässykkä cuck-miehiä eli ”riuku-pilluja”.

Ennen oli syytä olla huolissaan siitä, missä seurassa lapsi liikkuu vapaa-ajallaan. Mutta nyt Herran Vuonna 2020 on syytä olla huolissaan lapsestaan kun hän on koulussa.

Lopuksi. ISÄT viettäkää aikaa poikienne kanssa ja tukekaa heidän kasvuaan suomalaiseksi terveeksi mieheksi olemalla yksinkertaisesti kiinnostuneita hänen elämässään ja olemalla tukena kun erilaisia vaikeuksisa elämässä tulee vastaan! Niille miehille, jotka ovat erossa tulleet riistetyksi tämän ”nais-saudi-arabian” toimesta vain äidin tekemällä kiusaamisella eroon lapsistaan. En voi kuin toivoa voimia!!!

Ilmari
Ilmari
1.11.2020 18:27
Vastaa...  juha II

Tämä laukkujen kanto elää näköjään vieläkin omaa elämäänsä. Sotilaat komennettiin kantamaan laukkuja jotta ne voitaisiin tutkia. Ne läpivalaistiin kuten lentokentillä ja tarvittaessa avattiin.

Armeijan tehtävä oli huolehtia turvallisuudesta. Armeija oli kutsuttu sinne sen takia, että maahan tuli täysin tuntemattomia nuoria miehiä ja oltiin varauduttu ongelmiin.

Tuo väite lomien palamisella uhkaamisesta on silkkaa huuhaata. Sotilaan on muutenkin toteltava esimiehensä laillista käskyä.

Turhaantunut
Turhaantunut
1.11.2020 23:29
Vastaa...  Ilmari

Entäpä tuhannet läpsyt jotka meni suoraan linja-autoihin jotka vain hävisivät tietymättömiin, oliko tuokin jotain märkää unta, sillä tuo on taltioitu varmaan yli sadalle videolle?

Last edited 4 months ago by Turhaantunut
Khmm
Khmm
2.11.2020 11:01
Vastaa...  juha II

Tuossa on perääkin. Tosin suurin osa äänestää tuollaista miehekästä unelmaa vastaan
Ja nykyään rupeaa tosimiehetkin homoilemaan
aika kevyesti. Ennen vanhaan se tosimiesten homoilun oikeus piti ansaita kovilla näytöillä ja aamulla nollaantui.

nimetön
nimetön
31.10.2020 23:34

On ne lapsellista väkeä mutta myös vaarallisia. Tanskalaisille tsemppiä. 80 vuotta sitten niistä ei ollut vastarintaan, kun Saksan armeija vyöryi maahan.

Aappa
Aappa
1.11.2020 00:52

Kieltämättä aika kiinnostavaa psykologiaa, että porukka käyttäytyy juuri kuten ”pilakuvissa”.

Woah
Woah
1.11.2020 04:09

Sivistyneiden länsimaiden olisi aika päästä näistä torakoista eroon lopullisesti ja laitettava vastuuseen näitä lansimaihin kuskanneet ja avustaneet poliitikot.

El Vez
El Vez
1.11.2020 09:39

Siinä taas kiihkohullut ikuiset sossuasiakkaat näyttävät kuka määrää. Absurdia että nuo naurettavat ihmisjätteet saavat järjestää irvailevia spektaakkeleitaan ilman mitään vastarintaa tai seuraamuksia. Rasistileiman pelko on Euroopan tuho. Ja vieläkin naurettavampaa on se että rasismilla ei ole islamin kanssa vittu mitään tekemistä..

Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
1.11.2020 09:43

Noniin kotisohva-densot ja näppäimistösankarit, armottomat nettisoturit, tilatkaapas taas noilta krapulapizzanne ja kebabit. Sekin on jihadia. Pizzat täynnä räkää ja teidän perseet leviää niin että ette edes jaksa juosta pakoon kun teidän aika koittaa.

Valtsu
Valtsu
1.11.2020 13:00

Kulttuuripiirit ovat ihan syystä erillään.

ai5t6.jpg
IQ Negative
IQ Negative
1.11.2020 13:49

Siinä siis käyttävät sananvapauttaan protestoidakseen sananvapautta vastaan. Mitenköhän muslimille saisi selitettyä että sananvapaus tarkoittaa että KAIKKI saavat sanoa mitä haluavat, eikä ainoastaan muslimit..? Ei taida mennä jakeluun niinkin pieniin ahtaisiin aivoihin semmoinen.

Suksikoot kuuseen
Suksikoot kuuseen
1.11.2020 19:22
Vastaa...  IQ Negative

Ongelma onkin siinä että niiden mielestä muut ova ali-ihmisiä.

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
1.11.2020 22:51

Nyt pitäisi viimeistään alkaa jokaisen normaalin ihmisen päässä hälytyskellot soimaan.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.11.2020 05:04

Osoittavat sen, että noita kannattaa provosoida. Ihanaa, kun ei äly riitä peittämään agendaansa, kunnes on jo myöhäistä. Imaamina saarnaisin noille, että täytyy olla ystävällinen ja auttavainen ja aina rauhallinen, kunnes… Ei vaan luonto riitä pitkäjänteisyyteen.

Toivon menneisyyden tapahtumien toistuvan, en tosin usko siihen. Liian nössöjä olemme. Asennekasvatusta tarvitaan, mutta sitä ei oikeastaan ole saatavilla.

Sissi82
Sissi82
19.11.2020 19:12

Jos noita saatanan muslimia päästetään jatkuvasti lisää EU,n maihin, edessä on väistämättä sisällisotia, kristityt vastaan muslimit, niin on ollut jo vuosi tuhansia kaikkialla. On silkkaa hulluutta ja typeryyttä lässyttää että Kristityt ja muslimit voivat ja tulevat elämään sulassa sovussa, yhteen sulautuneena. Meillä ja muslimeilla on täysin vastakohtaiset uskomukset, kunnioitus ja elämän arvot, ja ne ei sovi yhteen millään tasolla.
Miettikääpä, miten kävis kun me kristityt mentäisi tuonne ählämi maihin huutamaan että allah alas, ja kuolema vääräuskoisille, ???
Tai vaadittais ilmaisia asuntoja ja ilmaista rahaa niitten valtioilta, ???
Raiskattais niitten teinejä, ???
Ei henki säilyis montaa sekuntia, ,minkä perkeleen takia meidän sitten pitää vain istua hiljaa ja sulattaa kaikki noitten ählämien rötöstelyt ja terrori iskut. ???