Tanskalainen Nye Borgerlige aikoi julkaista Muhammed-pilakuvat, miten kävi?

Tanskalainen Nye Borgerlige-puolue päätti julkaista Muhammed-pilakuvat ranskalaisen islamistin murhaaman Samuel Patyn tueksi ja kertoakseen mitä tarkoittaa sananvapaus.

Kävi kuitenkin niin, ett Charlie Hebdo-satiirilehti ei antanut kahdelle kuvalleen julkaisulupaa. CH:n vastaus Nye Borgerligelle on se, että toinen CH-iskussa kuollut taitelija oli jättänyt testamentin, jossa toivoo, että hänen kuviaan ei käytetä puoluepoliittisiin tarkoituksiin. Toinen sarjakuvapiirtäjä ei ole antanut mitään selitystä kielteiselle päätökselleen. NB on näin ollen päättänyt, että se ei julkaise kuvia ilman CH:n lupaa.

NB kertoo, että sen tarkoitus ei ole ollut tehdä asialla puoluepolitiikkaa vaan ilmaista arvoja, joita ovat mm. sananvapaus. NB:n mukaan iso osa Tanskan eduskunnasta on antanut hyväksyntänsä kuvien mahdolliselle julkaisulle.

Nya Borgerlige kirjoittaa:

– Väkivaltaisten muslimien uhkaan ei pidä vastata hiljaisuudella. Emme anna pelotella itseämme. Emme pelkää. Taistelemme vapautemme puolesta.

Asia ei Tanskassakaan kuitenkaan saanut täysin rivejä suoraksi. Poliisin tiedustelupalvelun johtaja Hans Jørgen Bonnichsen sanoi aiemmin päivällä, että kuvien julkaisu voi olla vaarallista:

– Olen sitä mieltä, että kuvien julkaiseminen juuri nyt on hieman tyhmää ja sillä leikitään meidän kaikkien turvallisuuden kanssa. Kun taas itse istut siellä norsunluutornissa, Hans Jørgen Bonnichsen sanoi.

Ekstrabladet kirjoittaa asiasta myös.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
2.11.2020 22:09

Tähän ongelmaan OhisalollA on ratkaisu; lisää maahanmuuttoa ja vain muslimimaista.

Nipynäpy
Nipynäpy
3.11.2020 18:49

”Olen sitä mieltä, että kuvien julkaiseminen juuri nyt on hieman tyhmää ja sillä leikitään meidän kaikkien turvallisuuden kanssa.”
Onneksi Ohisalo, Haavisto ja kumppanit eivät leiki meidän turvallisuudella tuomalla teroja.

Moonman
Moonman
2.11.2020 23:00

Tämä kuvien julkaisu ja uudelleenjulkaisu on ihan hyvää kuittailua, mutta sikäli hieman tyhmää ettei sillä saavuteta mitään. Vähän sama kuin hakisi asuntoonsa jonkun villipedon ja tökkisi sitä kepillä, sitten se hyökkää kimppuun ja kun on päässyt sairaalasta takaisin kotiin niin jatkaa kepillä tökkimistä entistä kovemmin kunnes taas… Kukaan ei kuitenkaan kysy miksi sellaista petoa pitää sietää kotonaan

K J
K J
3.11.2020 06:58
Vastaa...  Moonman

Saavat hyvän syyn uhriutumaan asiasta ja tekemään hyökkäyksiä ihmisiä vastaan.

Paras sanoma olisi se, että KAIKKI julkaisisi kuvia ja osaltaan näyttäisivät että kaikki eivät tätä ideologiaa purematta niele.

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
3.11.2020 10:51
Vastaa...  Moonman

Kyllä kuvien julkaisu kuitenkin ihan hyvästä on koska kokoajanhan meille syötetään propagandaa siitä kuinka islam on RAUHANUSKONTO.

Mitä enemmän päitä katkeaa RAUHANUSKONNON nimissä, sitä vaikeampaa on meille kuolemaa tahtovien suvaitsevaisten selitellä muslimiliittolaistensa tekosia parhain päin.

Moonman
Moonman
3.11.2020 12:49

Kuvien julkaisu on parempi kuin ei mitään, mutta meinaako esim. ranska ja macaroni ihan tosissaan, että kaikki on taas hyvin kunhan ”sananvapaus” on turvattu julkaisemalla kuvat, kun samaan aikaan muslimien määrä lisääntyy joka vuosi samalla kun ranskalaisten vähenee. Sananvapauskaan ei silti ole siellä ihan sama kaikille, sillä ranskassa saa linnaa jos kyseenalaistaa $holocaustin$

Solution to problem
Solution to problem
2.11.2020 23:08

Tehdään kompromissi: joko me näytämme mitä perkeleen kuvia haluamme tai te kaikki länsimaissa loisivat muslimit lähdette takaisin kotimaihinne. Tai sitten se paras vaihtoehto: me näytämme mitä perkeleen kuvia haluamme ja te kaikki länsimaissa loisivat muslimit lähdette takaisin kotimaihinne.

Storm P.
Storm P.
2.11.2020 23:25

Miksi nuo eivät sitten itse piirtäneet samanhenkisiä kuvia ja julkaisseet niitä ?

big l
big l
3.11.2020 08:17
Vastaa...  Storm P.

ei musut kykene ajatteleen noin monimutkaisesti. mellakoiminen ja terrori iskut on ainoa tapa mihin niiden vajaat herneaivot kykenevät

Aappa
Aappa
2.11.2020 23:28

Wienissä on kuulemma vasta otettu kantaa johonkin, joten voi tulla uutisrikas päivä kuitenkin.

juha II
juha II
2.11.2020 23:57

”Ei saa jäädä tuleen makaamaan!”

Palokunnan tunnuslsause on ”Tulta päin!”

Nyt EI SAA nöyristellä islamistien edessä, koska se on vain väistämättömän raukkana kuolemisen siirtämistä tuonnemmaksi.
Parempi on kaatua saappaat jalassa taistellen<selkä suorana kuin kuolla polvillaan kun kaulaasi sahataan pitkällä veitsellä poikki ”Saatanallisten säkeiden” soivan korvissasi kunnes kuolema vapauttaa!!!

Saatanpa olla hullukin, mutta onko housujensa laskeminen alas ja suvakismi se lopullinen ratkaisu Euroopan muhamettilais ongelmaan, joka on saanut rauhassa muhia etenkin Ruotsissa ja Ranskassa.

Kuvitellaanko näissä piireissä, että barbaarit lähtevät vapaaehtoisesti takaisin kotimahinsa tai, että jostain luonnottomasta syystä päättävät integroitua kiltisti ”Eurooppalaisiin arvoihin”, joka ei käsitteenä ole miotäänb muuta kuin tyhjää sananhelinää!

Nykytilanne vertautuu täysin WWII:n alkuaikoihin ennen varsinaisen asellisen sodan syttymistä lännessä. Länsivallat (Ranska ja Iso-Britannia) yrittivät miellistellä Adolf Hitleriä antamalla hänelle periksi (Münchenin sopimus) lahjoittamalla tälle saksalaiset sudeettialueet Tsekkoslovakialta. Hitler lupasi, ettei hän halunnut enää mitään tämän jälkeen! Niin, eipä ”halunnut” ja länsi joutui maailmansotaan, joka oli väistämätön onnistui kuitenkin ”siirtämään” sitä ”pari metriä”. Ja jos Länsivallat olisivat hyökänneet länsirintamalla Saksaan sillä aikaa kun Saksan asevoimat olivat hyökänneet 1. syyskuuta 1939 Puolaan. Länsivallat olisivat käytännöllisesti katsoen voineet kävellä Berliiniin ilman mitään merkittävää sa2sa3a5sta sotilaallista vastarintaa. Mutta Adolf Hitler pelasi uhkapeliä ja ei pelaanut, vaikka kenraalit haukkoivat henkeään sellaisesta hullunrohkeasta manooveristä, joka soti kaikkia sotilaallisia lainalaisuuksia vastaan. Hitler sanoi suunnilleen karkeasti itseni mukaillen: Eivät tahdoltaan heikot läntisen valtojen paskahousut uskalla tehdä mitään! Mistä hän tämän sai päähänsä? Koska länsivallat antoivat Hitlerille Tsekkoslovakian ilmaiseksi kumarrellen maireasti. Ison_Britannian pääministeri Neville Chamberlain (1869-1940) heilutteli Münchenin sopimuspaperia Lontoon lentokentällä saavuttuaan sanoen: ”Tämä psaperi takaa rauhan Eurooppaan eliniäksemme!!!” Niinpä.

Sopii katsoa kuinka Venäjällä musumaanit laitettiin kylmästi nippuun kun meinasivat järjestää rähinä Ranskan suurlähetystön edustalla. Siellä ei juostu näyttämään persettä musukoille niin kuin alempiarvoiset simpanssit tekevät lauman johtajalle kiireenvilkkaa. Sillä, jos aikailet. Se katsotaan johjan haadstamiseksi ja epäkunnioituksen merkiksi. Mutta onneksi meillä on perse-pekka!

Rellinen
Rellinen
3.11.2020 11:41
Vastaa...  juha II

Niin. Eihän ne kgb-rotat tietenkään venäjällä ole suvakkimärätystä levittäneet kuten länsimaissa. Kukapa sitä omaan pesään paskantaisi kun voi paskantaa naapurin housuun länsi-euroopan punikkien ja ameriikan demokraattien kautta.

What a coincidence
What a coincidence
3.11.2020 00:34

Wienin ampuminen tapahtui Schwedenplatz- nimisellä paikalla ja juutalaisten seurakuntien pomon nimi on Oskar Deutsch!?

Johan
Johan
3.11.2020 00:36

Muhammed-kampanja Oslossa sananvapauden puolesta.

https://petterssonsblogg.se/2020/10/28/muhammad-kampanj-i-och-runt-oslo/

Woah
Woah
3.11.2020 04:21

Eli lisää päänkatkomisa tiedossa. Varokaahan ihmiset kaupungeissa, koskaan ei tiedä kuka tulee nihraamaan päätä poikki. Nyt kannattaisi alkaa jonkun insinöörin suunnittelemaan muslimihyökkäyksen kestävää päänkatkomissuojaa, sillä tekisi takuulla hyvän tilin.

5 km ohi Salon
5 km ohi Salon
3.11.2020 08:26
Vastaa...  Woah

”muslimihyökkäyksen kestävää päänkatkomissuojaa,”

On jo:

https://www.ppss-group.com/news/slash-resistant-neck-protectors-by-slashpro/

Kun yhdistää chain mail -tyyppiseen aluspaitaan niin saa suojaa kotimaassa hiihtäviltä lakeerikenkäwannebeiltakin

Minä
Minä
3.11.2020 04:38

Oikeauskoiset ovat piirrelleet ja kirjoitelleet mielin määrin sellaista, mistä ateistit, kristityt ja juutalaiset voisivat loukkaantua paremmallakin syyllä. Nyt vaan pommia oikeauskoisten maihin, koska olemme loukkaantuneita.

Oikeauskoisten mielestä se on oikea ratkaisu.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
3.11.2020 07:59

”Olen sitä mieltä, että kuvien julkaiseminen juuri nyt on hieman tyhmää…”

Veikkaanpa, että niiden julkaisemiseen ei löydy sitä parempaakaan hetkeä. Kun kerran on otettu miljoonia muslimeita ja päästetty ne niskan päälle.

Ovi auki ja potku perseeseen on hyvä alku
Ovi auki ja potku perseeseen on hyvä alku
3.11.2020 09:18

Kantisvalkonaamojen väkivaltataso on toistaiseksi liian alhainen ja käytön puutteessa näivettynyt johtaakseen sen suurempiin ”näyttämisiin”.

Ja valtiovaltahan ei toki kultakimpaleitaan aio ensikädessä kovistella, mielummin kaikkia muita jos niikseen tulee.

Vastuu on tuntematon käsite
Vastuu on tuntematon käsite
3.11.2020 11:18

On myös maltillisia muslimeita, myös Suomessa. He voisivat auttaa paljastamaan terroristit tai terrorismia kannattavat maanmiehensä. Tilanne selkiytyy kun maassa on vain maan kansalaisuuden jo saaneita, työssä käyviä tai opiskelijaviisumilla olevia.

Oikeasti tämä on Suomen hallituksen syy kun 2015 maahan päästettiin kaikki henkilötietoja kyselemättä, sormenjälkiä ei otettu eikä tulijoita laitettu lukkojen taa odottamaan päätöstä turvapaikkaoikeudesta. Nyt meillä on 10 000 ilman tunnistusta haihtunut savuna pitkin poikin maatamme. Rikoksia ei saada selvitettyä. Ihan kiva kun Ohisalo haluaisi nostaa poliisien määrän samalle tasolle kuin Ruotsissa – muutaman vuoden myöhässä mutta kun vaalit on tulossa pitää yrittää.

Turhaantunut
Turhaantunut
3.11.2020 13:05

”Maltillisia muslimeita” ei ole olemassakaan, joka helvetin muslimi vain odottaa hetkeä iskeä, kaikki muslimit on samaa paskaa.
Ensimmäin väitteesi kusiojaan mättäjä tulee tästä.
Nuo sinun maltilliset muslimit pakotti suomen pistämäään halal tuotteet kauppoihin ja näitä on ympäri suomea.

Sam Colt
Sam Colt
3.11.2020 13:32

Koko jupakka alkoi aivan turhaan siitä, että piirroksia sanottiin pilakuviksi profeetasta.
Kuvat kertovat vain siitä käsityksestä, mikä länsimaissa on tämän päivän islamisteista ja terroristeista.
Profeetta Muhammedilla ei ole tämän kanssa mitään tekemistä, vaikka hän on jakanut koraanissaan vihapuhetta maailmalle miljooniin yksinkertaisiin ihmisiin.

Numento
Numento
3.11.2020 15:38

Hahhahhaaa…. kuvia kuvia kuvia. Mitään ei tapahdu. Ja jos tapahtuukin, niin sehän kuuluu uuteen normaaliin. ”Terrorismi on osa elämää suurkaupungeissa” ( Sadiq Khan, the mayor of Londonistan )

LruHJh15Xwg.jpg
Last edited 3 months ago by Numento
siittiö
siittiö
3.11.2020 19:24
Vastaa...  Numento

Aku ankassakin on vastaavia kuvia, sanontoja, tosi on.

NZtnS-GJXRw.jpg
ulina
ulina
3.11.2020 20:42
Vastaa...  siittiö

Kuria!

ka1WuJIxYuU.jpg