Wienin isku ei hätkähdytä eurooppalaisia

Eilinen Itävallan Wieninn terrori-isku ei ole paljon hätkähdyttänyt eurooppalaisia. Lähinnä on saanut lukea sosiaalisesta mediasta miten ei saa antaa pelolle valtaa ja me emme nujerru.

Homma Wienissä lähti liikkeelle noin klo 20.00 paikallista aikaa kun ainakin kuusi aseistautunutta henkilöä avasi tulen ihmisiä kohti Wienin keskustassa. Iskun lähti liikkeelle paikallisesta synagoogasta, mutta mahdollisesti se ei ollut pääkohde, sillä synagooga oli kiinni ampumishetkellä.

Tämän hetkisten tietojen mukaan kolme henkilöä on kuollut. Myös yksi tekijöistä ammuttiin poliisin toimesta. 15 ihmisen kerrotaan myös loukkaantuneen, joista usea vakavasti.

Ammuttu asemies oli liikkeellä automaattiaseen kanssa ja hänellä oli jonkinlainen pommivyö, mutta joka ei räjähtänyt ja se olikin mahdollisesti feikkipommi. Kuolleen kerrotaan olevan Itävallan kansalainen, mutta kotoisin Pohjois-Makedoniasta. Toisaalta jotkut mediat ovat kertoneet hänen olleen Albaniasta.

Itävallassa asia on otettu surun lisäksi rauhallisesti. Viranomaiset ovat kertoneet, että kyse ei ole kristittyjen ja muslimien välisestä konfliktista, eikä itävaltalaisten ja maahanmuuttajien, vaan kamppailusta rauhaan uskovien ihmisten ja sotaa tahtovien ihmisten välillä.

 

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Emme pelkää

Näin on. Rohkeesti vaan kaulat paljaaksi mestaajille.

Pelko kuuluu kaikille

”Tästä poikki” -tatuoinnit kaulaan.

Numento

Ursis Ei kanna poliittista vastuuta. Haluaa edelleen lisää kehareita rikastuttamaan Eurooppaa. Muutama murhaaja joukossa ei haittaa eikä uhreista väliä. Tulee Sipilä mieleen. Ajatukset jne…..

Screenshot_2020-11-03 Ursula von der Leyen Twitterissä.png
Klarsyn

Viranomaisilla on viranomaisten näkökulma, eikä siinä tosiasiat merkitse mitään. Tanskalainen Tina Magaard on tutkinut syvähaastatteluin ja laajalla otoksella muslimeja, ja tullut siihen tulokseen, että islam on ylivoimaisesti maailman väkivaltaisin uskonto. Muhamettilaisuus kehottaa lukuisin pyhin tekstein hyökkäämään vääräuskoisia kohtaan.

Kristinuskoa voi arvostella, jatkuvasti kritisoidaan, puhutaan halveksien uskovaisista, mutta muslimeja kohtaan ollaan mielin kielin. Viranomaiset Wienissä toimivat samoin, neutraalia puhetta: kamppailu rauhaan uskovien ja sotaa haluavien välillä. Kun kohtaat heitä, jotka ovat vääräuskoisia, katkaise heidän kaulansa (Koraani 47:4).

Koraani on täynnä tällaisia kehotuksia. Ongelma on vielä se, että länteen tullessaan monet vähemmän uskovaiset muslimit löytävät maanmiehensä, moskeijan ja imaamin opetukset, kun asettuvat asumaan keskenään erillisyhteiskuntiinsa. Vastakkainasettelu on valmis, ja viholliset tiedetään.

Pah

”Kun kohtaat heitä, jotka ovat vääräuskoisia, katkaise heidän kaulansa (Koraani 47:4)”

Haluaisin Keijomaisesti vain muistuttaa että vääräuskoisia kanssaeläjien kaulojen katkaisu ei satu kuin hetken, kun taas näitä kaulojemme katkojia poliittisen epäkorrektisti käsittelvä, muukalaisia vierastava puhe on inhottavaa ”vihapuhetta” joka saa tuskan raastamaan terrorristeissa ja semmoinen inha vinoilu satuttaa kokonaista uskontokuntaa ikuisesti.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Pah

On tämä länsimainen sananvapaus nykyisin melkoista parodiaa.. Voisi sanoa että silkkaa Keijoa! Toisaalta. Vihapuhepoliisi Keijo Kaarisade on vihapuheen varsinainen uranuurtaja!

comment image

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Välillä on Keijoa ja erästä twiittaavaa poliisia vaikea eroittaa. Sen verran hirtehisiä molemmat . Takavuosien Pahkasika-ainesta molemmat😆

Ike

😂

La Résistance

Islamin minkäänlainen maltillistuminen on erittäin epätodennäköistä, sillä tuo nykyinen koraanihörhöily on varsin tehokas vallankäytön ja vallanvaatimisen keino. Kukapa sitä nyt vallasta luopuisi ?

Minä

On muslimeja, jotka ovat varsin maallistuneita, eikä islam ole kehittynyt taudiksi, mutta vallan harvinaisia ovat. Olen tavannut monia ja nähnyt monenlaisia.

Ike

Saattahan olla että ongelma ei ole asianomainen kaunotar vaan ehkä joku muu perheen jäsen. Viimeinen asia minkä saatat pilven reunalla muistaa on tytön veljen veitsi. Vaimoni, venäläinen joka aikoinaan avioitui Tazikistaniin, hänellä ei ollut ongelmia, mutta kertoi että on asioita joita muslimit evät vaan anna anteeksi. Mies kuoli, tai tapettiin. Kun asiat alkoivat mennä pieleen poliittisesti (siitä on jo aikaa) yhteys Venäjään oli kuitenkin vahva, niin katsoi paremmaksi poistua maasta. Sinne jäi talo ym maallinen omaisuus ja oli palattava synnyinkaupunkiin, Leningradiin.

Turhaantunut

On kyllä helvetin säälitävää koittaa nuolla muslimiakkaa on tuolla jätesäkki päällä tai ei.

Last edited 3 vuotta sitten by Turhaantunut
Fatwantarkistaja

Se homma hoidetaan fyysisellä puolella. Kyllä jämpti on näin!

Ainakin objektin ollessa nätti.

Ike

Oletan että puhut Suomen nykypolitiikasta. Ei Suomalaisista voi oikein puhua kuin joidenkin nuolijoina, katselin tuota vaalilähetystä. Jos Suomesta olisi kiinni niin Biden voittaisi ja kiitos menisi Suomen valtamedialle. Sen verran kaikki skandaalit on sivuutettu.Trump kuitenkin sanoo mitä ajattelee, myös tekee mitä on luvannut jos systeemi sen sallii. YLE ehkä voisi hakea seuraaviin vaaleihin uusia asiantuntijoita jotka jotakin asioista ymmärtäväisivät. Taisi käydä samoin viime vaaleissa. No asiantuntijoiden tulisi nähdä mielipidetutkimuksien läpi. Ainoa joka todella tiesi asiansa oli Markku Ruotsila. Ylen lähetykseen oli vielä revitty Timo Soini. Mitähän tarkoitusta tuokin älynväläytys palvelee. Nimimerkki hämmentynyt. No ei nimimerkki. Facebookissa kyllä löytyy.

Minä

Kuten PT sanoi, on muslimeita, jotka ovat nimellisesti muslimeita, mutta uskonnollisuudesta ei ole kuin varjo jäljellä. Vähän on, mutta silloin saattavat olla yhtä uskonnollisia kuin ns. tapakristitty, joka ei juuri elämänsä aikana kirkossa käy, eikä ole koskaan omistanut Raamattua, saati sitten lukenut sitä. Silloin se muslimius on vain sana. Silloin uskonnollisuutta ei oikeasti ole, eikä kiinnosta, eikä se näy.

Sellaisia on, mutta hyvin vähän. Jotkut, jotka ovat kääntyneet kristinuskoon ja ovat sitten uskonollisia siihen suuntaan, on myös.

PT tuskin kaipaa kovin uskonnollisia seuraansa, olivat sitten minkä sortin uskovaisia vaan.

Kilttimies

”… onko hän muslimi, kertoo olevansa, mutta ulkoasu ja habitus taas kertoo ihan toista..Tiukat vaatteet ja korkokengät usein.. .”

Ei siinä mitään kivesten kantaja tietty voi, jos ilmestys sattuu riittävästi simmua hivelemään, mutta järki käteen. Paten kuvailemille tytsyille on ihan oikeasti tullut musulmaanin” synnin tunto”, eli pimu on tajunnut olevansa huono allahin silmissä ja siitä paikasta radikalisoituneet.

Kristillisellä puolella pimu hiippailisi jonkin srk:n paimenen helmaan saamaan synninpästön jesselitanioineen ja täts it, mutta muslimilla vähän erit manööverit. Imaamilla ei ole tarjota sitä jesseä, joka on adapterina syntisen ihmisen ja Jumalan välillä, vaan ainoastaan iso ja pieni jihad. Siitäpä se sitten lähtee…

Kunniakulttuuri voi yllättää

Jos nainen lähtee sänkyyn jonkun ulkona tapaamansa satunnaisen kessuttelijan kanssa niin eipä hän taida olla mikään kunnon nainen, mikä lie leväperäinen hutsu tai houkutuslintu.

Yhtäkkiä putkahtaa esille raivostunut veli, isä tai setä ja Tajusta ei jää jäljelle kuin -kangas.

Ike

Eikös se vanha sanonta ole että poikkeuksiakin on. Älä kuitenkaan yleistä.

Fatwantarkistaja

Joku käännösvirhe, hui. Arabian kielessä puhutaan varmaankin kurkusta. Eli viipaloit toisuskoisen voileivän päälle kurkkuviipaleita osoittaaksesi hyväntahtoisuutesi. Mikä olisikaan rauhallisempaa toimintaa, hä?

Nyt joku piinattu x 6 seonnut ja ryhtynyt epätoivoisiin toimenpiteisiin noustakseen rasismia vastaan. Sarja yksittäissattumuksia. Ei mitään tekemistä minkään uskonnon kanssa. Ehkä yksi oli muslimi, toinen kristitty, buddhalainen, ateisti jne. Spekulointi islamin vaikutuksesta tragediaan on täysin turhaa ja islamofobista.

Nyt täytyisi päästä korkeisiin virkoihin jo täyssuvakkina. Eikö kelpaa? Oottakaas pari vuotta vielä.

Joppos123

On suorastaan älyllisesti epärehellistä edes väittää, että muslimeissa olisi ns ”maltillisia”. Ei nimittäin ole, on joko muslimi tai vääräuskoinen. Ei ole islamin eri värisävyjä.
Muslimit omassa keskuudessaan ihailevat näitä kaulankatkojia ja jos ei aina itse siihen ole kykenevä niin asiaa edistetään rahoituksella tai vain pitämällä turpa rullalla.
”Maltillinen musu” on maltillinen juuri niin kauan kuin siitä on hänelle suoraa hyötyä, rahana, valtana tai muina etuoikeuksina.
Jos Euroopan rappioituneet sivilisaatiot aikovat olla vielä olemassa 50 vuoden kuluttua joudutaan islam jälleen kerran ajamaan maanosastamme takaisin aavikoille.
Ei ole olemassa mitään vaihtoehtoa.
Mitä kauemmin sen tosiasian kieltämisessä menee, sitä enemmän se tulee maksamaan verta.

Turhaantunut

Kyllä. Se joka väittää että on maltillisia muslimeita, on kyllä täysin seniili tapaus.

Minä

Itävallassa siis hämärretään oikeaa syytä. Kyse on islamin väkivaltaisuudesta ja vimmasta päättää mitä heistä saa ajatella.

Punavihernatsimafia

Ainoa tapa lopettaa terrori on remove kebab.

Teloituskomppania

Iltalehti kirjoitti pienen, asiaa tyypillisesti vähättelevän jutun. Ikäänkuin vaan joku juoppo vähän veteli jengii turpaan kadulla, ei täs mitään. Normihommia. SE mikä on tuhat kertaa tärkeämpää on että kuinka vähän Maisa Torppa tienasi viime vuonna!!!!! Näin niitä muslimien murhia normalisoidaan silleen kivasti ettei kukaan tuntisi oloaan tukalaksi. Valtavalemedian kaikki kirjoittelijat voisi laittaa riviin ja..

Anna-Maria Korhonen

Eihän tuossa nyt mitään ihmeellistä. Kukapa nyt ei pilakuvasts loukkaanuttuaan ryhtyisi ammuskelemaan ja yrittäisi räjäyttää itsensä synagogassa.

Kilttimies

” Viranomaiset ovat kertoneet, että kyse ei ole kristittyjen ja muslimien välisestä konfliktista, eikä itävaltalaisten ja maahanmuuttajien, vaan kamppailusta rauhaan uskovien ihmisten ja sotaa tahtovien ihmisten välillä.”

Vaihtoehtomeedio PT on oikein havainnoinut viranomaisviestinnän ydinsanomaa jälleen kerran. Lisäisin vielä, että Suomen sisäiseen turvattomuuteen erikoistunut ministeri Ohisalo on 3.11.2020 huolissaan ääriokeistolaisen terrorismin noususta.

Ps. Aina kun mainittu ministeri on kuvissa, muistuu mieleeni mainion naapurini (RIP. Veksi) tokaisu, kun autotalliryyppäjäisiin ilmaantui parikkymppinen viettelys. Mitteepä runkkarityttö, Veksi kysäisi ihan asiallisella paikalliskielellä. Tekisi mieli kysyä ministeriltä samoin.

Tätähän tilattiin

Tämä on Euroopan uusi normaali, eli muutama sata kaulankatkomista on laskettu tapahtuvan viranomaisten skenaarioissa, joka täytyy vain kestää. Pääasia on Euroopan miehittämien uudella raikkaalla kulttuurilla, jossa ei ole ainakaan naisilla juurikaan toivoa. Heidän paikkansa on kotona valmiina miehiä palvelemassa ja päättävissä asioissa pois miesten tieltä. Myöskin muut uskonnot ajetaan todella ahtaalle, joka näkyy jo nyt osassa Eurooppaa. Kirkkoja muutetaan moskeijoiksi ym. Ranska on ensimmäisenä suurten muutosten listalla ja jatkuvat pommi-iskut ja murhat murtavat lopulta viranomaiset muslimien vaatimuksille. Pientä vastarintaa joka tukahdutetaan nopeasti.

alkuperäinen demari

Kun olot huononevat tarpeeksi, niin osa joidenkin maiden kantaväestöistä alkaa harjoittaa partisaanitoimintaa islamistien ja sosiaalidemokraattien konsensusta vastaan.

Turhaantunut

”Mukava” huomata että pt-medissa on monia muslimin kehujia.
Se on toisilla niin vaikeaa tajuata että jos on muslimi, se on silloin sytyslanka joka syttyy 100% varmuudella oli sitten ”matillinen” tai muu mussuttaja.

juha II

Eurooppalaiset ovat hulluja, niin hulluja kuin Neuvostoliiton vallankumousjohtaja Vladimir Lenin (1870-1924) sanoi ilkkuessaan ”hyväuskoisille idiooteille” lännessä: He itse vielä hankkivat sen köyden, johon heidät hirtetään!!!”

Kuvittelin todella ja hullu kun olen itsekin (toiseen suuntaan) suorastaan toivoin sisällissodan muslimia vastaan puhkevan, sillä se olisi välttämätön ja paras lääke Euroopan impotenttisuuteen. Ei löydy särmää, vaan tyhmyyttä, joka päättyy vasta kun muslimit katkaisevat vässyköitä täynnä olen euroopan kaulat poikki. Ainoa lohtu on se, ettei jäljelle jää ainoatakaan kusipäätä sanomaan:

”TÄLLÄ EI OLE ISLAMIN KANSSA MITÄÄN TEKEMISTÄ!!!”

Rellinen

”Me tarjoamme heille(länsimaille, porvareille) köyden johon he itse hirttäytyvät”. Oli tämä leninin lausunto.
Sitä hirttoköyttähän tämä punasuvakismi on.
Mokutus,mamutus, homotus, musulmointi, turvispisnes, ilmastonmuutoksen torjunnan nimissä tapahtuva verorasituksen nosto, länsimaiden teollisuuden alasajo ja ahdistaminen punikkibyrokraatin peukalon alla olevista tukiaisista riippuvaiseksi, suvaitsevaisuus-, tasa-arvo-, oikeudenmukaisuusjollotuksineen.
Tätä hirttoköyttähän tyrkytetään länkkäreiden kurkkuun yk:sta lähtien. Muiltapa ei juuri siihen hirtoköyteen hirttäytymistä vaaditakkaan.