Valtamedian Trump-uutisoinnissa kiteytyi kuinka surkea on journalismin taso

Donald Trump on näyttänyt sen, että kuinka länsimaiset mediat ovat mitä ovat. Koko Trumpin presidenttikauden valtamediat käytännössä kaikki ovat tuutanneet eetteriin mitä kummallisinta soopaa Trumpista.

Kun aloin seuraamaan Trump–uutisointia muutama vuosi sitten, niin silloin oli päällänsä Pohjois-Korean ja Yhdysvaltain välinen mahdollinen ydinsota. Jokainen varmaan ymmärsi, että mitään ydinsotaa ei ole tulossakaan. Mutta ennen kaikkea tuon ajan uutisoinnista pisti silmään se, että Donald Trump nähtiin jollain perverssillä tavalla ikään kuin sotahulluna torspona, joka tulee aloittamaan sen ydinsodan.

Mediat kyllä kertoivat, miten Kim Jong-un uhkuu ja puhkuu ja aikoi puhaltaa koko Amerikan mantereen pois maailman kartalta. Donald Trump vastasi tähän uhokisaan, että hän tekee sen ensin, ennen kuin Pohjois-Korea ehtii silmää räpäyttämään. Jokaiselle oli varmaan itsestään selvää, että Kim Jong-un oli se mahdollinen uhka, ei Trump. Tästä huolimatta mediakenttä väen väkisin käänsi asiat siten, että vaikka Pohjois-Korea uhittelee, niin Trump on se sotahullu, joka aloittaa sodan.

Sitten yhtäkkiä Trump ja Jong-un lätkäisivät kättä päälle ja koko atomisota unohtui sen siliän tien. Mediat yksinkertaisesti lopettivat ydinsodan uhasta sössöttämisen.

Leikitään, että atomisodan uhka oli konkreettinen. Leikitään, sillä valtamedian jutuistahan ei koskaan tiedä mitä siellä on takana. Ihan hyvin koko ydinsodan uhka saattoi olla kuviteltu ja amerikkalaisten Trumpin vastaisten medioiden joku ihme viritelmä saada Trump huonoon valoon. Eurooppalaiset mediat sitten vaan löivät oman harhaisen panoksensa pesään.

Jos uhka siis oli todellinen, ja Trump esti Kim Jong-unin hullut haaveet atomipommittaa amerikaanot tuusan nuuskaksi, niin silloinhan Donald Trumpille kuuluisi Nobelin rauhanpalkinto! Hänet pitäisi ikuistaa historian kirjoihin miehenä, joka esti viittä vaille ydinsodan ja sitä myöten maailmasodan. Ja sitä myöten sivilisaation tuhoutumisen.

Lopetin valtamedian Trump-juttujen lukemisen jo ajat sitten. Vaalikampanjan aikana olen sulkenut silmäni jopa Trumpista kertoville otsikoille. Jos puolivahingossa on joutunut katsomaan jonkun uutisen, niin virsi on ollut aina se sama ja iänikuinen. Trump on hullu, idiootti, tolvana, sotahullu, veronkiertäjä rikollinen jne jne. Vain toimittelijoiden mielikuvitus on ollut rajana mitä sieltä tuutaataan ihmisten mieliin.

Vasemmistopoliitikot komppaavat kuorossa. Katsotpa kenen tahansa suomalaisen tai ruotsalaisen vassaripolitiikon Twitteriä tai Facebookia, niin sama virsi. Trump on tehnyt maailmasta vaarallisen, Trump on syventänyt kuiluja, Trump on kahtiajakanut maailman, Trump sitä, Trump tätä  ja Trump tuota. Kaikki harhaiset kuvitelmat on lyöty tulille.

Näiltä ”kriitikoilta” jää kuitenki huomaamatta yksi asia: maailma ei ole muuttunut y h t ä ä n mitenkään dramaattisesti Trumpin toimien ansiosta, eikä Trumpin presidenttivuosien aikana. Kuin siis ehkä sen verran, että hän pysäytti konfliktin kehittymisen ydinsodaksi. Konflikti, joka oli ollut ilmassa jo ennen Trumpia.

Trumpista ei tarvitse tykätä, mutta jos siellä medioissa kerran leikitään jotain zöörnälistiä, niin soisi edes vähän hillintää siihen poliittisen agenda esilletuomiseen.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
YLE alas
YLE alas
5.11.2020 23:05

Harva presidentti on toteuttanut vaalilupauksensa yhtä tehokkaasti kuin Trump, kapuloiden rattaisiin työntäjistä huolimatta.

Ilmastosaduille haistatettiin pitkät, muuri rakennettiin osittain, sotilaat on isolta osin vedetty kotiin, muslimeiden maahanmuuttoa vaikeutettiin, veroja alennettiin, jne. jne.

Tietenkin vihervassari-toimittajat inhoavat Trumpia, koska kaikki päätökset ovat vastakkaisia punavihreän unelman pyhimpien tavoitteiden kanssa.

Muistakaahan allekirjoittaa YLE-vero vittuun aloite, vaikka sillä pyyhitäänkin p:tä:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6806

Aappa
Aappa
5.11.2020 23:15

Vastaehdokkaana on sitten Biden, josta kenelläkään ei ole oikein mitään sanottavaa, lukuunottamatta nuuhkimiskuvia – muuten 78 tässä kuussa täyttävä jäppinen on profiloitunut vain juurikin vastaehdokkaaksi, jota on, jos on, äänestetty ilmeisesti vain protestiksi jollekin. Mille? Kukaan ei tiedä, mutta ilmeisesti poliisiväkivalta loppuu, ja kaikki sosioekonomisesti heikommassa asemassa olevat, maahanmuuttajat ym. tulevat onnellisiksi? Uskokaa eli ette.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
5.11.2020 23:28

Ei Paavo muuta kuin valtamedioille työhakemusta vetämään ja CVksi pt-media.org tai https://pt-media.org/2020/11/05/valtamedian-trump-uutisoinnissa-kiteytyi-kuinka-surkea-on-journalismin-taso/

Kyllä ne hyvän päälle ymmärtää.

Pitkään ollut jo
Pitkään ollut jo
5.11.2020 23:35

Surkeaa laatua onkin ollut jo pitkään valtamedian uutiset muutenkin, 99% juuri sitä itseään sisällöltään. Tämä näkyi Trump uutisissa myös. Sekä jatkuvassa Biden hehkutuksessa. Vaikka Bidenin muisti toimi 2 min pidemmälle.

Ike
Ike
6.11.2020 14:28

On aika kummaa että Suomessa ei puhuta mistään Bidenin skandaaleista. Ei kai journalismi kuulu valtamedian agendaan.

Valtavihamedia
Valtavihamedia
6.11.2020 02:21

Valtamedian vihapuhe on ilmeisesti sitä parempaa vihapuhetta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.11.2020 03:44

Taisi Paras-Korea jopa pyytää anteeksi, kun täräyttivät ilmeisesti vahingossa Jaappanin yli jonkun avaruusohjuksen. Sen enempää en muista kuulleeni niiden uhitteluista.

Ydinsotaan pydinsotaan verrattuna ihan vakaa tilanne.

He is a great guy, vai miten se Trumppi luonnehti Kimppistä. Se oli sitten siinä. Ihan jees.

Ike
Ike
6.11.2020 14:30
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Saattaisihan tuota sanoa vaikka diplomatiaksi On tehty kautta historian.

jokke .s
jokke .s
6.11.2020 06:45

Presidentti Trump keskittyi tiedotustilaisuudessa väitteisiinsä vaalivilpistä
– usea tv-kanava katkaisi lähetyksen kesken

MTVuutiset.fi
Trumpin oikeustoimet eivät asiantuntijan mukaan pitkälle kanna: ”On aivan turha kuvitella, että korkeimman oikeuden porukka olisi jonkun presidentin talutusnuorassa”
MTVuutiset.fi
venäjä vaalivaikutamis farssin he näyttivät suorana
demareiden idiotimaisimatkin syyökset olivat valtamedialle faktaa
hän jopa värittivät usa demareiden tarinoita vielä valheelsimiksi mitä ne olivat
MTV 3 ON KANSALAISTEN VIHOLINEN
LIBERAALI VASEMMISTON VALEHEITA FASISMIA Noita vainoja HARJOITAVA
POLIITINEN TOIMIJA Vastustajiaan kohtaan
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/trumpin-oikeustoimet-eivat-asiantuntijan-mukaan-pitkalle-kanna-on-aivan-turha-kuvitella-etta-korkeimman-oikeuden-porukka-olisi-jonkun-presidentin-talutusnuorassa/7976064#gs.k4n5qq

Ike
Ike
6.11.2020 14:32
Vastaa...  jokke .s

Ollaan siis tultu kohtaan missä valtamedia määrittelee mikä on disinformaatiota. Ollaan aika vaarallisilla vesillä oltu jo kauan.

E Heikkinen
E Heikkinen
6.11.2020 19:05
Vastaa...  jokke .s

Tämmöistä juttua on liikkeellä https://beta.oikeamedia.com/o1-145803

Jos tuo totta on niin onpahan aikamoista peliä?
Helposti voisi uskoakin , onhan tuo Trumpin vastainen paskamyrsky ollut jo neljättä vuotta jo ihan täysin mennyt yli kaiken kohtuuden.
Katsotaan nyt kuitenkin , jos se milloinkaan selviää?
Jokatapauksessa jos ei selviä , mutta näyttöä kummallisuuksista jää vaille varmaa selitystä , niin kyllä vieläkin synkempi varjo lankeaa tämän fanaattisen ”demokraatti ” leirin ja sen poliittiikan ylle puhumattakaan , jos tosiaan massiivinen vaalivilppi voidaan todistaa aukottomasti ja tulee korkeimman oikeuden tuomittavaksi!

jokke.s
jokke.s
6.11.2020 07:11

on aika erikoista että suomen valtamediaa ei hämää pätkään CNN Yhteistyö
vaikka vähintään 6 CNN Toimitajaa
on saanut kenkää disformaation puhtaiden valheiden sepitämisestä
raskautavia CNN valeitta esitäviä faktoja you tubessa 10 000
ja niitä asioita puidaan oikeidessa

entäs se trumph kannataja opisekelijan mustamaalaus keissi
miksi Amerikan valtamedia joutuu maksamaan hänelle korvauksia valheitaan
jos se juttu ei olisi ollut valetta

mietikää ja muistelkaa miten esim
MTV 3 Piti juttua faktana trumph kannatajan rasistusuudesta
eli MTV 3 Levitti valheita faktoina ilman mitään jälki sankitoita JSN ltä

näillä valtamedian journalisteilla on pitkälle kehittynyt dementtia

he eivät muista mitä paskaa he ovat valhein suoltanut 24h
4 vuotta putkeen
luojan kiitos toivotavasti niitä suomen valtamedian – CNN vale juttuja lukeneet muistavat

koska heidän paska liberaalii vasemmistolainen kupla propagandansa näköjään jatkuu härskisti maailman tappiin
esimerkki kuinka kommareiden omisamalla Ammppareilla keulii yli

kaikki MTV 3 JUTUT On nostette esille että ne saisivat maximaalisen media näkyvyyden
+ kaikki muu paska usa demareiden tueksi

https://www.ampparit.com/ulkomaat

Juha
Juha
6.11.2020 07:43

Heh. Suomen kommunistinen propagandamedia on suuri vitsi.. aivan kuten Neukkulan Pravda. Vasemmiston marxistinen mediakartelli (sodoma oy, ylenanto ja cnn/mtv+bonnier) suoltaa skeidaa 24/7.. ja eilenkin joku vanha kääpä osti cittarista iltapaskaa kotiinviemiseksi.. pateettisia lampaita.

Mike
Mike
6.11.2020 07:46

Vasemmistomedia ja Vasemmisto muutenkiaan ympäri maailmaa ei saa enää peiteltyä juutalaisvihaansa.

Trump on hartaana juutalaisena joutunut näiden hirviöiden hampaisiin ja se ei lopu ennenkuin vasemmistokommunistit ovat taas toistaneet historiaa suorittamalla valtavat kansanmurhat.

T
T
6.11.2020 08:23
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei, pelkkä rahamies

E Heikkinen
E Heikkinen
6.11.2020 08:36

Ompa tosiaan ihan kuin itse olisin kirjoittanut, ihan samat tuntemukset asiasta ja sama etova vastenmielisyys sille kaiken alta paistavalle yöyrrnalismille johon media on vajonnut.

Nyt jos Biden voittaa , niin varmaan sama toimittelijakerho muuttuu Bidenin ja Demokraattien ylistyskuoroksi. Ja oikein kun nyt heti laittaa hakemuksen , niin voidaankin heti presidentiksi päästyään antaa hänelle nobelin rauhanpalkinto , siihenhän meriitit riittää kun on vain oikeata puoluetta ja maailmankatsomusta edustava. Vieläkun olisi musta niin palkinto olisi jo plakkarissa.

E Heikkinen
E Heikkinen
6.11.2020 08:42

Minusta on yksi merkillisimmistä asioista tässä pres valinnassa että valtaan , että pyrkii 78 vuotias vanhus?? Ei Trumppikaan nuori ole?
Kaikki kunnioitus vanhuksia kohtaan! En pidä ivailuista tässä mielessä!
Mutta onhan selvää, tai pitäisi olla itsestään selvää , että 78 vuotias on jo reilusti eläkeikäinen, jonka parhaat päivät on kaukana takana.
Ei kai nyt noin ison valtion johtaminen voi olla niin helppoa että sitä voi noin vain hoidella , ehkä piankin jostain saattohoitokodista tai jo muutenkin normaalien iän tuomien moninaisten vaivojen viedessä suuren osan energiasta?
Miten amerikkalaiset äänest’jät ei käytä järkeään? Eihän tuommoisessa ole mitään tolkkua myöskään puolueen eikä myöskään ehdokkaan itsensä järjenkulussa asettua /asettaa ehdolle elämän illassa oleva vanhus satoja miljoonia kuhisevan valtion johtajaksi???
Ei kai siinä muuta voi olla takana kuin kamalan Kamala Harriksen päästäminen ”rikkomaan lasikattoa”, kun se ei muuten pääsisi?

Turhaantunut
Turhaantunut
6.11.2020 09:31
Vastaa...  E Heikkinen

Ei tuo niinistökään nuori ole, melkein samaa ikää kun Trump.

E Heikkinen
E Heikkinen
6.11.2020 19:17
Vastaa...  Turhaantunut

Minun ymmärtääkseni USA:n presidentillä on ihan toisella tavalla valtaa ja vastuuta kuin meidän pressalla joka on lähinnä vain keulakuva ja jonkinlainen mielipidevaikuttaja. Siinä kyllä ikääntynyt , ihan hyvin voikin pärjätä.

Jos taas olen tässä väärässä, ja että USA:n presidenttikin on vain niinistönkaltai nen keulakuva, niin sitten taitaa olla lähinnä ihan yksi lysti meille, kuka siellä keulassa komeilee. Tärkeimmäksi silloin tulee valtasuhteet senaatissa (joka kuulemma jää rebub enemmistöiseksi. Ja mikä se toinen oli (?) jossa kuulemma on demokraattienemmistö ja todelliset vallanperijät tappelee sitten siellä keskenään?

Mutta kyllä minusta on näyttänyt siltä että kyllä sillä Usan presidentillä on melkoisen suuri merkitys ja painoarvo , ihan toisella tapaa kuin Niinistöllä suomessa1

E Heikkinen
E Heikkinen
6.11.2020 19:30
Vastaa...  E Heikkinen

Lisään vielä, että monessa valtiossa muuallakin kuin suomessa mm Israelissa on paljon suurempi merkitys ja valta Pääministerillä päivänpolitiikassa kuin presidentillä . Kuinka moni tietää esim Israelin presidentin ,kuka hän on. Mutta Pääministeri Netanjahun tuntee kaikki , ja hän ja hänen hallituksensa on suuresti se joka vastuuta kantaa ,niinkuin Marin hallituksineen meillä!

Mutta Usassa näyttää olevan aivan toisin . presidentti on hyvin aktiivisessa ja päättävässä roolissa johon mielestäni ei 78 vuotias vanhus ole millääntavoin järkevä valinta!

Särmääjä
Särmääjä
6.11.2020 09:09

Bideniä äänestetään vain siksi että voidaan vastustaa Trumpia ja koronan takia räjähtänyt täysin sekava postiäänestely tuhoaa vaalit kun se ei ole yhdenmukasta kaikissa osavaltiossa ja äänien tehtailu nyt vaalien jälkeenkin on vielä mahdollista. Täysin järjetöntä demokraattien ajamaa pelleilyä jota ei ole varmaan missään muualla maailmassa ja jonka vuoksi saavat luotua voiton itselleen mm. Pennsylvaniassa.

jokke.s
jokke.s
6.11.2020 11:19

Mielestäni puhdasta faktaa näistä perkeleistä 

Mietikää kuinka monta kertaa suomen valamedian journalistit ovat käytänet
demareiden usan liberaali vasemmisto median nimetömiä lähteitä
 ilman todisteita trumphin virkasyyteiden perustaksi
YLE HS IL MTV3 IS + Kaikki muut pien julkaisut jotka sanoma
 tai Alma media konserni omistaa nykyään 

Sitten kun rebublikaanit arvostelevat näitä uusia vaaleja
Niin kaikki mitä he sanovat on turhaa kitinää demokratian halveksintaa.
Eiko usan ja suomen liberaali vasuri medioiden valheet
 Esim venäjä keisin yhteydessä ole demokratian halveksintaa
 Nimetömien lähteiden käyttö faktana joka osoitautuivat valheiksi
itse journalistien mielikuvituksen tuotteiksi
 Eli asioiksi joita ei ole tapahtunut .
Vaan ne on käsikirjoitettua Liberaali medioiden kuten CNN sairasta mielikuvitus VALETTA
 Trumphin rebublikanien vallan syöksemis tarkoitukseen .
Comeyt -Clapperit FBI- CIA mukana juonessa 
Clapper joka valehteli irakin kemialisista aseista 
aiheutti tuhansien ihmisten turhan kuolemaan ISISIN Syntymisen
 ymm pakolaisongelman lähi idästä euroopaan 
kelpaa valtamediolle todistajaksi trumph keisissä *aika sairasta*
 Ja trumph -venäjä keisiissä yllätys hän *valehteli taas* .
Eiko se toiminta ole demokratian halveksintaa 
Nämä valtamedian liberali vasemmistilaiset propagandistit ovat ihmis jätettä kieroilusaan
kukaan normaali mieleltään oleva henkilö 
ei pohdi samoja asioita trumphista kuin he 24h
 Ja keksi päästää samanlaisia tarinoita tai aiheita lööppejä mistä he vinkuvat 
Esim lievemmästä päästä 
 Liian pienet kädet kummalla kädellä tervehditään pItääkö Melain kädestä kiinni 
Donald on hitleri nazi ymm 1000x
huuuuuuuuu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tai lukekaa esim tämän herran tarinoita niin ymmärätte mistä puhun 
PARADOKSI TRUMPH ON KUITENKIN TÄLLE IS VIHER VASURI LIBERAALILLE PROPAGANDISTILLE BISNES 
HÄN TIENAA RAHAA VINKUMALLA JA VALEHTELEMALLA PÄIN NÄKÖÄ 
Tiittula, Markus : Trumpin jälkeen Lataa ja lue heti
.Trump julistaa ja kannattajat uskovat | Kirja USA:n oikeistosta
Markus Tiittula GOOGLE
Osa tuloksista on ehkä poistettu eurooppalaisen tietosuojalain nojalla. 
MARKUS TIITTULA
Trumpia imitaatioillaan ärsyttävä Alec Baldwin kirjoitti hahmostaan elämäkerran:
 ”Emme voi olla riittävän ilkeitä tälle kaverille”
se on huomattu 
JSN Missä te lymyilette Tiitula ansaitsisi potkut koko ammatista 
hän on journalistin irvikuva 
Eli liberaali vasemmistolainen Puhdasoppinen propagandisti journalisti ILTALEHDESSÄ 
Jari alenius -johannes kotkavirta samaa osastoa 
https://www.iltalehti.fi/kirjoittajat/Markus%20Tiittula

Ike
Ike
6.11.2020 14:23

Suurin uhka maailmalle on valtamedia. Se on kuitenkin mielipiteeseen vaikuttava suurin tekijä, toistaiseksi. On ihmisiä joilla ei yksinkertaisesti ole aikaa etsiä ja perehtyä toisenlaiseen mediaan.No olen jo kasvanut sen yli, eläkkeelä kun olen ja aikaa on. Ilokseni on paljon minua nuorempia ja ilmeisesti fiksumpia ihmisiä jotka ovat tulleet samaan lopputulokseen, puhumattakaan lehtien tekijöistä. Kiitos siitä. Tulevaisuus kuitenkin näyttää vähän valoisammalta.

pöh
pöh
6.11.2020 16:14

Media itse on todistannut Trumpin ”fake news” väitteet todeksi.
USA:ssa taisi olla joku 140 isoa mediaa, jotka on kaikki demokraattien hallussa.
ns. republikaani mielisiä oli 5-6.
No Suomen mediakin kopio uutisensa niiltä demokraatti medioilta.
Ja he siis väittävät olevansa puolueettomia luotettavia uutismedioita, vaikka se on aivan pskapuhetta.

Klarsyn
Klarsyn
6.11.2020 17:41

Ei mitään niin pahaa ettei jotain hyvää. Valtamedian uskottavuus on nyt täysin kadonnut. Aikana, jolloin ihmiset pääsevät seuraamaan myös vaihtoehtomedioita, ja saavat tietoa monipuolisesti, YLEn ja Helsingin Sanomien kaltaiset yhteen agendaan keskittyneet tiedotusvälineet paljastuvat tarkoitushakuisiksi vedättäjiksi, joiden ”totuuksia” uskovat vain ne, jotka eivät muita medioita seuraa.

Kuuntelin youtube-videon, missä Reminant-kanavan toimittaja Michael J. Matt kertoi, miksi katoliset äänestivät Trumpia, ja miten voi olla mahdollista, että Biden raivaa tiensä Valkoiseen Taloon. Demokraateille ei ole ongelma käyttää vilppiä vaaleissa, he ovat luopuneet kristillisestä moraalikoodista. On alettu rikkoa kaikkia perusarvoja, hyväksytään mm. laiton maahanmuutto. Bidenillä ei ole omaatuntoa, hän on korruptoitunut poliitikko.

Useimmat katoliset (eivät kuitenkaan paavi Franciscuksen globalisti-kannattajat) ovat Trumpin puolella hänen vioistaan huolimatta (mm. kolme avioliittoa). Trump on muuttanut republikaanista puoluetta elämää palvelevaksi, työläisiä edustavaksi, ydinperhettä puoltavaksi, on saanut koko globalistisen maailman paniikkiin ja siksi saanut niin paljon arvostelua, suuttumusta ja mustamaalausta osakseen. Ihan jatkuvaa valtamedian ryöpytystä.

Hän kiittää Jumalaa Trumpista, joka näytti, ketkä ovat kristittyjen vihollisia. Vallanjanoisten miesten aika on ohi, koska heillä ei ole sitä minkä vuoksi elää, Baabelin tornia rakentavilla globalisteilla ei ole kulttuuria. Trump on oikeiden perusarvojen puolella. Bidenistä ei ole katolisille vastusta, vaikka tämä taistelu hävittäisiin, sota jatkuu. Trump ei mihinkään katoa. Trump otti riskin, ja näytti, että kristityt voivat voittaa.

Klarsyn
Klarsyn
6.11.2020 19:32
Vastaa...  Klarsyn

YLEn kuuden uutiset (6.11.20), toistettiin Goebbelsin tavoin ”perusteettomat vaalivilppiepäilyt”, ”perusteettomat vaalivilppiepäilyt”, ”perusteettomat vaalivilppiepäilyt”; Trumpin puheen keskeytys useimmilla tv-kanavilla ja, Trumpin perusteettomat petokselliset syytteet vaalivilpistä; ja toimittajat: on syntynyt salaliittoteorioita vaalien vilpillisyydestä…
Toistetaan viestiä, ettei mitään viitteitä vaalivilpistä ole, (vaikka paljonkin on), valehdellaan suoraan. Miksi Trumpin (Yhdysvaltain presidentin) viestin tiedonvälityskanavat estävät ns. valheena, miksi pelkkiä epäilyjä vaalivilpistä pidetään salaliittoteoriona? Big tech ja valtamedia sallivat vain oman ideologiansa mukaiset viestit!

Kyllä valtamedian journalismin taso todella kiteytyy, todella hyvin on Goebbelsin opetukset otettu käyttöön. Turvaudutaan vastustajien leimaamiseen salaliittoteoreetikoiksi, ala-arvoista!

WXYZOÄÖ
WXYZOÄÖ
6.11.2020 20:52
Ali Kessu
Ali Kessu
6.11.2020 21:19

Kyllähän valehtelumedian propaganda tuon kokoisessa maassa tuottaa tuloksia.( kuten tiedetään mainonnan psykologiasta ) Tämän maailman sääntö on se, että totuuden puhujalla ei ole missään sijaa. Presidentiin pitäisi olla ”perussuosittu” esim kuten Reagan: hollywood-näyttelijä. Trumpilla on kuitenkin ollut aivan aito asenne todellisuuteen, media on kostanut,koska on arvostellut sitä oikeutetusti.

HenkkaR
HenkkaR
7.11.2020 00:24

”Sitten yhtäkkiä Trump ja Jong-un lätkäisivät kättä päälle ja koko atomisota unohtui sen siliän tien. Mediat yksinkertaisesti lopettivat ydinsodan uhasta sössöttämisen.”

Ei muuten unohtunut. Päinvastoin, siitä tuli heti sitäkin suurempi nälvinnän aihe Trumpia kohtaan, että kehtasikin istua neuvottelupöytään Jong-unin kanssa.

Tuo huvitti kyllä kaikkein eniten – siis elävä todiste siitä että aivan sama mitä Trump tekee tai on tekemättä, niin valtamedialle ei kelpaa, koska Trump.

Btw, oli muuten mielenkiintoista nähdä A-studiossa muutama päivä sitten kun vieraana objektiivisen Trump-myönteinen (mitenlie sallineetkaan moisen ohjelmaan?) historioitsija Markku Ruotsila JA Trumpia virallista agendaa noudattaen henkeen ja vereen vastustava ulkopoliittisen instituutin Maria Annala oikaisivat toimittajaksi itseään kutsuneen valheita koskien ”Trumpin vaatimaa ääntenlaskun keskeyttämisestä”.

Siispä näköjään jopa Maria Annalalla oli omaa tahtoa sen verran että tajusi valtamedian Trump-agendan uskottavuuden olevan niin murusina että oli pakko puuttua toimittajaksi itseään kutsuvan hörhöilyyn säästääkseen omaa mainettaan. Peukut siitä hänelle, vaikka Trumpia vastustaakin.

Epätietoinen
Epätietoinen
7.11.2020 09:33

Yhdysvaltain äänestystulos merkitsee Mustan väestön voittoa,joka johtaa aika varmasti myös Amerikan valkoisen väestön joukko terroriin,kuten Etelä-Afrikassakin nähtiin maatilojen omistajien joukkosurmiin ja kidutuksiin ilman rangaistusten pelkoja.Tavallinen valkoinen väestö ei tule koskaan äänestämään heitä mustan ylivallan puolesta,mikäli he sitten haluavat säilyttää tai saada normaali olot maahansa.Nähtäväksi jäänee myös Euroopan Värivallankumous,joka Suomessa on jo kyllä tapahtunutkin E:un tuella.

Turpa-Siila
Turpa-Siila
12.11.2020 23:00

Yle ja Maikkari kertovat ainoastaan CNN:n , Washington Postin ja NewYork Timesin uutisia jenkkilästä. Jos elää siellä paikan päällä hetken niin tietää että se on sama kun kertoisi Demokraattien puoluetoimiston uutisia. Ero onkin siinä että kaikki jenkkilässä asuvat tietävät asian mutta täällä Suomessa kuvitellaan että se on totuus USA:sta. YLE ja muu valtamedia voisivat oppia häpeämään pikkuhiljaa suurta surkeuttaan.