Ilmastoaktivistit tukkivat katuja Tukholmassa – video

Ilmastoaktivistit tukkivat keskipäivällä pariksi tunniksi Tukholman keskustassa Sveavägenin. Tilanne oli suurinpiirtein samanlainen kuin muutama viikko sitten Helsingissä,

Tukholman mielenosoitus poikkesi siinä mielessä, että poliisi ei käyttänyt kaasua vaan kantoi aktivistit pois kadulta. Lisäksi merkittävää oli, että yhtään antifan tai muunkaan rasisminvastusteluryhmän lippuja ei näkynyt. Kyse oli pelkästään ilmastomielenosoituksesta.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Haloo menkää mielisairaalaan v*tun ilmastoidiootit
Haloo menkää mielisairaalaan v*tun ilmastoidiootit
6.11.2020 15:02

On ne sairasta ja typerää sakkia. Toi CO2:n vaikutus lämpötiloihin vaikuttaa täysin liioitellulta.

Sama kuin osoittaisi mieltä syksyn pimeyttä vastaan.

Keijo Imailija
Keijo Imailija
7.11.2020 12:28

Näillä huurupäillä menee hiilidioksidi ja hiilimonoksidi sekaisin.

nimellinen
nimellinen
6.11.2020 15:49

Tankilla kadun läpi hitaasti mutta varmasti, luulen että cityvihreät nostavat hyvin nopeesti itse perseensä ja rautaputkensa kun telaketjut lähenee.

Minä
Minä
6.11.2020 16:14

Tuonhenkiset tapaukset ovat kautta aikain hilluneet milloin minkäkin aatteen puolesta. Nyt on muodissa mm. ilmasto. Mikähän on seuraava hihhuloinnin aihe? Eiköhän se tulevina vuosikymmeninä näy.

Ei se mennyt niin
Ei se mennyt niin
6.11.2020 17:33
Vastaa...  Minä

Jaa-a. Olisiko myöhemmin ne asiat mistä hihhuloidaan, kaikki päinvastaisia kuin nyt? Kun on huomattu, että prkl. Kaikki on taas pielessä. Paikat paskaksi.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
6.11.2020 17:50
Vastaa...  Minä

80-luvulla marssittiin ydinaseettoman Pohjolan puolesta ja meitä sen ajan nuoria peloiteltiin totaalisella ydinsodalla. Mikään ei ole muuttunut, lammaslaumaa ajetaan pelolla eteenpäin edelleen….

noname
noname
6.11.2020 18:59

Eikös nämä paljastuneet jo kommunisteiksi? Ainakin Englannissa ja Suomessa perustajaporukka on kommunisteja. Suomessa taisi olla joku Mentula, jonka mies heitti coca colaa Stubbin päälle. Englannissa perustaja oli vaatinut, että poliitikkoja ja yritysjohtajia pitäisi alkaa ampumaan.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
6.11.2020 19:57

En näe ilmaston lämpiämisessä mitään aihetta mielenosoitukseen. Säästää lämmityskuluissa, mikä puolestaan on ilmastoteko. Toisaalta en oikein usko ilmaston lämpiämiseen. Se, että läpi talven täällä pk-seudulla jollottaa mittarissa 10 astetta plussaa voi sitä olla, mutta kun sama on kesälläkin.

ilmastovale
ilmastovale
6.11.2020 21:47

Ilmastohan toki muuttuu, kuten on muuttunut jo tuhansien vuosien ajan. Nykyinen lämpötila ei ole lähellekään lämpöisimmästä päästä, kun katsotaan käppyröitä pitkältä ajalta, eikä pelkästään sitä lähihistorian lätkämailaa.

Ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta sen sijaan ei ole minkäänlaisia kunnollisia todisteita. Ainoastaan kämäisiä tietokonesimulaatioita, joiden parametrejä on rukattava jatkuvasti, jotta saadaan haluttu korrekti lopputulos. Tiedemiehet eivät todellakaan ole asiasta yksimielisiä, vaikka näin vihervalemedia jatkuvasti yrittää meille uskotella.

Jopa Ylekin kertoi joskus takavuosina MOT-ohjelmassa tästä lätkämailakusetuksesta ja IPCC:n mädännäisyydestä, mutta ilmeisesti viherkommarit ovat ottaneet Ylen sen jälkeen täydellisesti haltuunsa, ja minkäänlaisia soraääniä ilmastouskontoa vastaan ei enää suvaita.

Suomalaiset tutkijatkin yritettiin suorastaan lynkata ja savustaa ulos työstään, niin median kuin kollegoiden toimesta, koska kehtasivat julkaista jotain mikä ei tue ilmastosatunarratiivia.

https://arxiv.org/pdf/1907.00165.pdf