Märstassa taas kunnon autogrillausta – videoita paikanpäältä

Kuvissa yllä illan ensimmäinen carbique.
Tukholman pohjoispuolen kunnassa Sigtunassa on ollut jo pitkään hurjanpuoleinen autokuume. Autoja on palanut viikoittain ja kuluvan viikon aikana joka yö.

Viime yönä taas tavattiin torilla grillattiin. Yhteensä vajaa 20 autoa tuhottiin useissa eri paloryppäissä eri puolilla kuntaa. Homma alkoi klo 01.00 aikaan Märstan keskustassa, jossa tuikattiin tulee muutama auto. Saalis yhteensä tuhottuina autoina kolme autoa. Alla videokuva paikanpäältä aamulla savun laskeuduttua.

 

Seuraavaksi grillaamisen pääpaino siirtyi Sigtunan keskustaan. Muutama auto tuikattiin tuleen ja palo levisi viereisiin autoihin. Tuhottujen autojen määrä apauttiarallaa 5-7 kappaletta.

Sigtunasta palattiin takaisin Märstaan, jossa saatiinkin iloinen roihu. Parkkipaikalla tuikattiin 2-3 autoa tuleen, joista palo levisi viereisiin autoihin. Pisteenä iin päälle tällä paikalla paloi myös asuntovaunu.

 

Poliisi tutkii paloja vahingontekoina, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä näistä, eikä aikaisemmistakaan paloista.

Juttelin filmin kuvaamisen jälkeen parkkipaikalle saapuneen naisen kanssa, joka oli silminnähden järkyttynyt paloista. Nimittäin hänen autonsa oli vain parin auton päässä palaneista autoista. Hän kertoi, että pyörittää siivousfirmaa ja pakettiauton perässä oli paljon siivousalan tavaraa. Olisi ollut katastrofi, jos hänen auto oli palanut.

Nainen kertoi, että ”pikkusen vituttaa” tällainen järjetön tavallisten ihmisten autojen polttaminen.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut

Ja greta hykertelee käsiään miten maapallo puhdistuu.

Sillä tasolla ne ilmastohörhöt on

Ei se tajuu, se on jossain komerossa imemässä peukaloaan.

nimellinen

Se näsäviisas ritsapillu on keskittynyt moralisoimaan Trumppia nykyään:
https://mvlehti.net/2020/11/06/paivan-twiitti-chillaa-donald-chillaa-greta-thunberg/

Jones

Olisikohan samalla kyseessä vakuutuspetos. On näet valehdeltu auton arvoksi aivan toinen, mitä se on ollut todellisuudessa.

kasapanos

Joskus 70-luvulla tuli ihmeteltyä sitä, että pommit paukkui niinkin pohjoisessa Euroopan kolkassa kuin Pohjois-Irlanti !
Sellainen meno olisi kuulunut ihan vaan jonnekin viidakkovaltioihin.
Nyt sitten globalisaation vanavedessä lipuva nigerisaatio tekee koko Euroopasta yhden suuren ”Belfastin”.

E Heikkinen

Minusta olisi mielenkiintoista ,jos noista autonpoltoista tehtäisiin tilasto, kuinka monta ajoneuvoa muutaan viime vuoden aikana on poltettu , paljokose on kruunuissa ja ilmastonpäästöissä ja se esittää kysymyksenä poliitikoille , eityisesti Lövenille , että onko tämä normaalia ja tervettä yhteiskuntaa edustavaa mainosta Ruotsin valtiosta.
Sekä onko niistä juurikaan kukaan tekijä jäänyt koskaan kiinni??