Ruotsin poliisi lisää valmiutta Ranskan ja Itävallan terrori-iskujen takia

Ruotsin poliisi kertoo tänään julkaisemassaan tiedotteessaan, että se on laittanut voimaan ns. kansallisen erityistapahtuman (nationell särskild händelse) Euroopassa tehtyjen terrori-iskujen takia.

Tämä erityistapahtuma tarkoittaa kolmiasteisella portaikolla suurin piirtein jotain sellaista, että poliisin erikoisjoukot ovat jonkinlaisessa valmiustilassa mahdollisten iskujen varalta. Tiedotteessa sanotaankin, että toimella lisätään poliisin valmiutta.

– Poliisilla on hyvä operatiivinen valmius koko maassa ja tällä kansallisella erityistapahtumalla saamme entistä joustavamman organisaation sekä ehkäisemään iskuja sekä toimimaan mahdollisissa tapahtumissa, tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi kertoo, että se tekee kaikkensa kansallisen turvallisuuden takia ja tämän takia näkyvyyttä on lisätty useilla paikoilla. Erikoisjoukkoja on sijoitettu suurkaupunkeihin.

Poliisin mukaan Ruotsin on osa Eurooppaa, eikä ole ollenkaan kummallista, että poliisi nostaa valmiutta Ranskan ja Itävallan tapahtumien johdosta ja on hyvässä valmiudessa toimia mahdollisten iskujen sattuessa.

Ruotsi pitää yllä viisiasteisen terroriuhka-asteikon tilaa kolme, joka tarkoittaa, että isku on mahdollista.

 

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Foliohattu taas päässä.

Mikäs se juttu iltasössössä oli, kuinka asukkaat huomasivat esim kaupasta tullessaan, että oli sotilas nurkilla? Jne. Juu joka vuosihan ne harjoittelee kaupunki sotaa. Kunhan lämpimikseni kirjoittelen. Mikään ei liity mihinkään.

Anna-Maria Korhonen

Eikö Ruotsin poliisin olisi pitänyt olla jo pitkään valmiustilassa Ruotsin oman tilanteen takia. Melkein joka päivä paukkuu tai palaa jossakin.

Niinpä niin

No onhan ne ollut. Pullakahvetta ja pizzaa. Mutta ei ole auttanut. Nyt näön vuoksi ollaan kovia. Samaan aikaan mafiapomot sanelee, missä mennään eri kaupunkien osissa. Tai klaanit. Kun ajatellaan vaikka niitä pieniä ” asioita “, mikä osoittaa kiistattomasti esim ruotsin tilanteen, on selvä että on liian myöhäistä. Vaikka ruotsi onkin ns talousmahti, niin jossain vaiheessa se kamelin selkä katkeaa. Itselläni paljon tuttuja ruotsista ex vaimon myötä. Ja siinä on realistinen rasisti jävläfinn vastakkain mukavat ruotsalaiset.

ONKO VALMIYTTA USAN SISÄLLIS SOTAAN

ihmetytää hitusen kuinka YLEN mielestä demareiden vaali vilppi syytökset 
usassa on 100 prosentisen varmasti perätömiä
Mitä he sitten selitävät kun se olisinkin totta Todistetavasti
minulle se ainakin kertoisi sen että nämä ylen jouranalistit ovat liberaali vasemmistolaisia aktiiveja jotka ovat mukana jopa vaali vilpissä
 jotta mieluisa edustaja saadaan valtaan *siis suomesakin* 
sepä vasta onkin demokratian kunnioitusta
ja vastuulista journalismia
ihmetytää vaan ensin sensuroidaan hunter bilden keissi 
sen jälkeen trumphin puhe
no ketkä niin tekivät no juuri pahimmat liberaali vasuri usan mediat kuten 
MSNBC NBC ABC katkaisivat suoran tv-lähetyksensä kesken Trumpin puheen. 
asia olisi eri jos sen tekisi jotkut puolueetomammat mediat Mutta 
*tämäkin on hyvä tietää *
MSNBC perustettiin *Microsoftin* ja NBC:n yhteistyöllä. Syyskuussa 1997
Microsoft haluaa presidentin vaihtoon – teknojätti tukee voimakkaasti Joe Bideniä
Yhdysvaltalainen teknologiajätti Microsoft liputtaa Joe Bidenin presidenttiyden 
puolesta ,,,Kuulostaa AIKAS PAHALTA Kun vetää piuhoja yhteen 
Siis kun kyseessä trumphin veri viholiset
herää epäilys niistä oikeista motiiveista
tämä MSNBC kanava esim on jauhanut trumphista niin paljon perätöntä kuraa 
että polvia heikotaa 
eli miten uskotavaa on kun veriviholinen kertoo viholisensa valehtelevan pelkästään 
*eikö se väittämä* voisi olla pelkää valetta propagandaa faktan pimitystä paniikissa
Esim heiltä
MSNBC on toiseksi katsotuin yhdysvaltalainen uutiskanava Fox Newsin jälkeen
Kanava on tunnettu **vasemmistoliberalismistaan ja demokraattipuolueen tukemisesta** 
Kesäkuussa 2011 MSNBC-johtaja Phil Griffin totesi, että MSNBC on “edistysmielisten kanava.
YLEHÄN Pimitää näiden pimityksen suoritaneiden medioiden taustan 100 prosentiseseti 
Ylen varmuus- Heikkotaa ja MSNBC yhtälö

Woah

Iskuja nähdä koska islamilla on jo tukeva jalansija ruotsalaisessa yhteiskunnassa ja täten imaamit ovat painottaneet kannattajilleen, ettei omaa ja tulevaa islamilaista kalifaattia saa terrorisoida

Daavidin poika

Kirjoitin tällä PT- sivustolla tämän luokan sota toiminnasta noin puoli vuotta sitten. Kirjoitin tuolloin, että “saa nähdä koska Ruotsissa on sotilaat kaduilla takaamassa kansalaisten turvallisuutta” Nyt kuitenkin Ruotsin viranomaiset ovat tulleet tälläiseen lievempään ratkaisuun millä ei ole mitään merkitystä kansalaisten turvallisuudelle. Ovat kaiketi huomanneet, ett Suur-Tukholman alueella ei vain ajella viidenkymmen tonnin panssarivaunuilla kun ottaa huomioon T-banan, tippuu muuten koneet maanalaisen junaliikenteen päälle.

Pieni “vihjaus” Kohta varmaan joku nostaa Pt-medialle rasisti lippua, kun ottaa huomioon, että kuva on kuvattu välittömässä läheisyydessä merikontteihin.

Minä

Ruotsissa olisi tuota valmiutta vähän kaikkiin ongelmiin pitänyt nostaa jo ajat sitten. Nyt uskaltaa hallituskin edes vähän, kun löysi “syyn” viimeaikaisista tapahtumista Euroopassa. Niin, syyhän ei ole Ruotsin omassa tilanteessa.

Numento

Tasolla 3 terrori-isku on mahdollinen. Akilov on mahdollinen joka päivä oli Ruotsin valmiustaso vaikka tapissaan eli 5. Kun vihollinen on jo maan sisälle päästetty, tällainen touhu on silkkaa viranomais-propagandaa kansalaisille, että tilanne on hallinnassa. Ei ole. Puukko heiluu muslimin kädessä päivittäin mutta sitäpä ei lasketa terrorismiksi. Se on raiskausten ym. perseilyn ohella leppoisaa jihadia johon vain pitää sopeutua kun poliitikot ovat tilanteen tällaiseksi päästäneet. Rösta sossarna igen !