Joe Biden julistettiin Yhdysvaltain presidentiksi

REUTERS/Carlos Barria/File Photo
Yhdysvaltain presidentin vaalit ovat nyt luultavasti saaneet ainakin osittaisen päätöksen ja Joe Biden on julistettu uudeksi presidentiksi.

Trumpin häviön myötä mielestäni on kaksi asiaa, joita kannattaa pohtia. Ensinnäkin millä helvetin ilmeellä valtamedian ilakointi asian puolesta saataisiin loppumaan? Minulle ja monelle muulle on aivan herttaisen yhdentekevää kuka istuu jonkun maailman toisella puolella olevan suurvaltion presidenttinä. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Mutta se tapa, miten valtamedia tällä hetkellä toimii, on niin vastenmielistä, että siitä alkaa saamaan jo psykosomaattisia oireita. Iltasanomien mukaan Trumpin tappio on kova isku populisteille. Aftonbladetin mukaan Biden ei voi heti korjata kaikkea mitä Trump on tuhonnut. SVT:ssä kerrotaan, että Bidenin myötä ilmasto pelastuu ja maailma muuttuu paremmaksi. Expressenin mukaan Trump on luuseri. Ei siis loser häviäjä kuten tavataan sanoa, vaan sellainen elämässä surkeasti menestynyt reppana.

Toiseksi minua kiinnostaa se, että miten käy pedofiilejä vastaan käyvän tunnelisodan? Saavatko tunneleissa asuvat pedofiilit nyt ylivallan kun Trump ei ole taistelemassa asian puolesta? Entäpä miten käy talmudosatanistien? Saavatko he nyt lopulta maailman haltuun? Entä juutalaisten maailmanlaajuinen salaliitto? Lähteekö se nyt täyteen nousuun? 5G ja korona joka tapauksessa varmasti saadaan Bidenin myötä Bill Gatesin avustuksella sellaiseen liitoon, että meikäläisen verenpainemittarikin etäkryptataan deep staten toimesta? Mutta hyvähän tästä tulee, eikö vain?

Nyt kannattaa huomioida ne kaksi perusasiaa: a) valtamedian eetteriin työntämää soopaa  ei pidä jakaa, ja b) kaikkea sitä harhaisuutta, mikä maailmassa vallitsee ”toisinajattelijoiden” toimesta, sitä ei kannata tukea. Nyt jos koskaan on tarvetta tervepäisille ihmisille, joilla on jalat maan pinnalla. Luultavasti amerikaanojen presidenttitaisto ei ole vieltä taputeltu loppuun ja juuri siksi pitääkin pitää pää kylmänä.

 

74 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
9.11.2020 20:29
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei ole vaan USA:n vaaleista kyse, vaan median mädännäisyydestä, jota käytetään vallankaappaukseen ympäri maailman.

Kukavaan
Kukavaan
8.11.2020 02:48

IS 2020-11-07 19:54
////
”Otan kunnioituksella ja nöyryydellä vastaan luottamuksen” – Joe Biden julistettiin presidentin­vaalien voittajaksi

Useat mediat ovat julistaneet Joe Bidenin Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi. Ääntenlaskenta on yhä kesken..
////

Kyse on joidenkin yhdysvaltalaisten valtamedioiden julistuksesta. Mihin tähän enää vaaleja tarvitaan?

Vaalien lopullista tulosta ei ole tiedossa tätä kirjoittaessani 2020-11-08 0232. Trump ei liene ole myöntänyt tappiotaan.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 08:44
Vastaa...  Admin Pt-media

Mikä muu kuin media olisi se julistava taho, kun valitsijamiehiä ei ole edes valittu?

Minä
Minä
8.11.2020 10:00
Vastaa...  Jaaha

Esimerkiksi osavaltioiden ääntenlaskentaa suorittava viranomainen, kunhan ovat ensin valmiita. Koska on epäilyksen häivä vaalien rehellisyyden yllä, tulisi odotella ensin sitä, että epäilyksen häivä on hoidettu pois, joko todeten, että ei ole mitään merkittävää tai että on löytynyt väärinkäytöksiä ja sitten korjattu niiden aiheuttamat virheet.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 14:16
Vastaa...  Minä

No tuohon juuri viittasin, että kun äänten laskenta ja laskentatulokset ovat riitautettuja tai kesken niin monessa osavaltiossa, että kukaan ei voi taata itselleen vaadittavaa valitsijamiesmäärää, niin julistus voi tässä vaiheessa olla ainoastaan epävirallinen median spekulatiivinen julistus.
Ja sitten sekin tulee muistaa, että ääntenlaskentaviranomainen ei ole se viimeinen sana, ei ollut Floridassakaan vuonna 2000.

Last edited 3 months ago by Jaaha
Juha
Juha
8.11.2020 15:06
Vastaa...  Jaaha

Petos?

Mm. Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Georgia.. täytyy äänet laskea uusiksi.. postiäänestyksessä on ollut paljon epäselvyyttä.

Koko postiäänestys olisi demokratisissa maissa lopetettava kun sillä keinoin on helppo huijata.. myös Suomessa.

WW 3
WW 3
8.11.2020 12:35
Vastaa...  Kukavaan

Paras mikä valtamediapuolue kirjoittelusta tuli esille, oli että Trump saattaa aloittaa ydinsodan. Siis koska ei nyt jatkoon päässyt. Juu varmasti. Uskomatonta soopaa ne paskalehdet suoltavat.

Saku
Saku
8.11.2020 04:20

Sinäkin olet ristiriitainen henkiilö. Elämä ei maistunut Virossa, mutta sotatoimien keskellä Ruotsis maistuu.ý

puolueeton
puolueeton
8.11.2020 07:22
Vastaa...  Admin Pt-media

Et kuulu oikeistoon ja vasemmiston. Johonkin lokeroon kaikki kuuluvat enemmän tai vähemmän. On muitakin lokeroita, globaalistit ja nationalistit. Tästä jaosta USAn vaaleissa kiistellään.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 09:03
Vastaa...  Admin Pt-media

Oletko Pate tullut ajatelleeksi, että kun kirjoitat suhteellisen usein Covin-5G ja pedoluola salaliittohörhöilystä, että tuollainen mielikuva hörhöilevästä oppositiosta, saattaa olla juuri agendamedian ruokkimaa todellisuuskuvan vääristymää johon tällätavoin itse lankeat?
Agendamedia mielellään paisuttaa hulluimmat versiot ja helposti kumottavat karikatyyrit oppositiosta ja jättää tukevan ja pätevän kritiikin huomiotta, leimaten koko asian täten hörhöilyksi.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 09:10
Vastaa...  Jaaha

Tarkoitan, että toki nuo hulluimmat teoriat ovat hulluja, mutta että niistä ylipäätään puhuu, on vääristymää. Niiden olemassaololle annetaan liian suuri merkitys ikäänkuin valtaosa globalistisen valtavirran kritiikistä olisi juuri tuota hörhöilyä. On sääli, että tälläisestä hörhöilystä kirjoitetaan enemmän kuin vakvavasti otettavasta valheelliseen agendamediaan kohdistuvasta kritiikistä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.11.2020 01:51
Vastaa...  Jaaha

On pirunmoinen virhe rakentaa jotain Quano-hörhöliikettä, vaikka se pedofiileja koettaisikin paljastaa. Saatte meinaan nähdä, että perussuomalaisista lähtien kaikki leimataan Q-pelleiksi. Itse annetaan aseet kommareille ja tehokkaat aseet annetaankin. Tai joku antaa/ottaa, voihan tuo olla salaliitto.

Saattavat ne olla jäljilläkin, koska ei niistä kai muuten puhuttaisi. Edelleen kannattaisi keksiä vastapuolesta joku vastaava ryhmittymä, mahdollisimman sekopäinen. Kukaan ei halua olla lähelläkään ja käy äänestämässä Vasemmistoliittoa.

HenkkaR
HenkkaR
8.11.2020 15:30
Vastaa...  Jaaha

Häh? Patehan nimenomaan vastustaa 5G- ja covid-salaliittohörhöilyjä, joita ikävän usein opposition keskuudessa näkee ja syövät uskottavuutta oppositiolta.

Itse siis myös vastustan 5G:tä, mutta satun tietämään että hörhöilyteoriat 5G:n termisistä terveysvaikutuksista ovat peruskoulun fysiikallakin todistettavissa huuhaaksi (niin kauan kuin itsestäänkiihtyvää ikiliikkujaa ei ole keksitty), ja samassa yhteydessä esityt IoT-kauhukuvat eivät liity 5G:hen yhtään mitenkään.

Turhaantunut
Turhaantunut
8.11.2020 16:40
Vastaa...  HenkkaR

Juu, sinähän se varmaan tiedät paremmin kun telluksella olevat noin 2 tuhatta lääkäriä.

HenkkaR
HenkkaR
8.11.2020 15:26
Vastaa...  Saku

Mitäs ristiriitaa tuossa on? Kyllä Pate on tuon perusteella nimenomaan ristiriidaton sotasankari, joka viihtyy sotatoimien keskellä taistelemassa maailmaa paremmaksi, eikä rintamakarkuruudessa hyvän hallinnon suojelua nauttimassa.

Minä
Minä
8.11.2020 04:21

Julistettu ja julistettu. Valtamedia on julistanut. Matkaa on vielä valitsijamiesten äänestytilaisuuteen, joka on joulukuun puolessa välissä. He äänestävät voittajan ja sitten on julistettu.

Matka sinne on vielä kuoppainen, mikäli merkittäviä väärinkäytöksiä vaaleissa voidaan todistaa.

Aika paljon on tarjolla videoita, joissa todistetaan jopa räikeistä väärinkäytöksistä, mutta ilman riittäviä todisteita on aika vaikea käydä oikeutta. Jos voidaan todistaa laajamittaiset väärinkäytökset, saattaa tilanne muuttua ja presidenttikisan voittaja olla toinen.

Valtamedia haluaa sivuuttaa esille nousseet epäilykset vaalien rehellisyydestä ja ehkä juuri siksi kiirehtii julistamaan voittajaa, jotta kaikki näyttäisi hyvältä. Jos demokraatit tietävät huijanneensa, olisi heidänkin taktiikka luultavasti näytellä voittoa viimeiseen asti. Mikäli huijaus paljastuu, saattaa olla vaikeaa saada demokraattien kannattajia uskomaan huijaukseen, olipa mitä todisteita tahansa. Siitä sytykettä rientoihin, kun vaalit on varastettu.

Mikäli noita epäilyksiä huijauksesta ei tutkita rehdisti ja kunnolla, tulevat Trumpin kannattajat olemaan sitä mieltä, että vaalit on varastettu. He menettävät luottamuksensa yhteiskuntaan ja myös vaalijärjestelmään. heitä on kuitenkin puolet kansasta.

Turhaantunut
Turhaantunut
9.11.2020 12:06
Vastaa...  Minä

Joka lähes 50 kaikista mustaihoisista kannattaa Trumppia, joten tuon mukaan paljon yli puolet Usan väestöstä seisoo Trumpin joukossa.
Veikkaan että jos terroristi biden nousee presidentiksi usa ajautuu vuodessa sisällissotaan.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.11.2020 04:53

Joidenkin tietojen mukaan luolasota ja sota globalisteja vastaan atkuu Texasissa käsin. Seuraavat neljä vuotta sitten menevät tuota jännitysnäytelmä seuratessa.

Sikäli mielenkiintoista, että Suomen vasemmisto tuntee hengenheimolaisuutta juuri USA:n demokraatteihin, vaikka nämä kannattavat suurempaa itsenäisyyttä osavaltioille, Kun taas republikaanit liittovaltiota. Toisaalta niin demokraatit kuin republikaanitkin ovat varsin köyhiä koalitioita, joiden sisällä on aatteellisesti monenkirjavia pienempiä ryhmiä. Mm. demokraateissa perinteisempiä sosialisteja, libertaareja sekä Euroopan vihervasemmistoa muistuttaviakin.

Onhan Euroopassakin syntymässä puoluerajat ylittävä selkeä suurempi kahtiajako, jossa on nähtävissä kaikuja USA:sta. Euroopassa vanhat valtapuolueet niin keskusta-oikeiston kuin vihreät-vasemmistonkin riveistä kannattavat liittovaltiokehitystä, globalismia ja maahanmuuttoa eli niissä on piirteitä sekä demokraateista että republikaaneista. Rinnalle on kuitenkin syntynyt uusia konservatiivisia ryhmiä, jotka kannattavat EU-maiden vahvaa itsemääräämisoikeutta niin talouden kuin maahanmuutonkin osalta.

Name*
Name*
8.11.2020 05:11

71 miljoonaa amerikkalaista ei äänestänyt Bidenia.

Muuten on kummallista, miten Trumpin kaikki kouraisut on uutisoitu, mutta tämän Bidenin sedän pikkutyttöjen lääppimiset eivät ole uutinen, vaikka viedotodistetta löytyy.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
8.11.2020 06:03
Vastaa...  Name*

Pikkutyttöpresidentti on nyt maailman valtias, pulinat pois.

Blergh
Blergh
8.11.2020 07:37
Vastaa...  Name*

Sellaisen lastenkoskettelijan valitsivat. Kohta varmaan miljoona ämmää taas marssii pinkeissä hatuissaan. Ai eikö? Onko koskettelu sallittu oikein ajatteleville?

woah
woah
8.11.2020 05:46

Trumpin kannattajat eivät jätä tappiotaan tähän, ikävä kyllä ja ennustan että joissain osavaltioissa kohta rytisee, aseita riittää tuolla mantereella vauvasta vaariin. Palataanko taas globalismin tielle ja työpaikat alkavat valua halpamaihin ja työttömyyden myötä myös pinnanalla kytee. Nyt globalistien kannaltasi ottaa oppia tästä Trumpin ajasta, koska vaalit ratkaisevat äänestäjät, eivät poliitikot varsinaisesti itse ja kurjuuden lisääntyessä tyytymättömyys kasvaa todella äkkiä.

Myös Euroopan tilanne voi räjähtää milloin tahansa jos poliittinen eliitti ei herää siellä lasipalatseissa. Bidenin valinta oli onnenpotku uusille teknologioille, jossa Eurooppa alkaa olla edellä uutta mannerta, tosin Amerikan öljypohjainen energiateollisuus on vielä voimissaan. Saa nähdä nouseeko Trumpin tilalle uusi Trump ja rahoittajia saattaa löytyy juuri tuolta alalta.
Itselle on ihan sama näillä kilometreillä kuka siellä pönöttää mutta varma on että aikaan ennen Trumppia ei ole paluuta ja nykyisten päättäjien on oltava varpaillaan, myös Euroopassa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
8.11.2020 07:07
Vastaa...  woah

Bideeni kuulemma lopettaa öljyn tuotannon Ameriikasta. Kuulopuhe, en ole äijän julistuksia kuunnellut. Jälkeä syntyy.

Ameeerikassa työpaikka on hemmetin tärkeä. Näin olen ymmärtänyt. Joku vaan, millä elää, muuten olet kusessa. Tosin ruuhkassa tuulilaseja lääppimälläkin tienaa…

V.Putin
V.Putin
9.11.2020 11:44
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Kiitos Biden. Näin öljyllämme on enemmän kysyntää ja hintaa.

Kiinan kommunistinen puolue
Kiinan kommunistinen puolue
9.11.2020 18:03
Vastaa...  V.Putin

Kiitos toveri Putin. Kassakaappi sopimuksemme mukaisesti saimme mieleisemme presidentin ameriikkaan. Teollisuutemme ja taloutemme kiittää. Ei muuta kuin seuraavaksi laitettava koko läntisen maailman marxilainen roskasakki peittelemään ameriikan rappiosta moskovaan johtavaa jälkijotosta.

puolueeton
puolueeton
8.11.2020 07:12

Kannattaa lukea ajatuksen kanssa Timo Vihavaisen artikkeli Lokakuu olikin marraskuussa, jonka Oikeamedia julkaisi 7.11.

joku
joku
8.11.2020 08:15

Sääli. Ei voi väittää, että ei harmittaisi.

Kansa jakaantuu, koska moni näkee, että useat tapahtumat haisevat vaalivilpiltä. Kornein tapahtuma oli keskellä yötä ilmestyneet 150 000 ääntä jotka tulivat vain Bidenille. Kukaan muu ei saanut ääniä. Lisäksi usessa kunnissa oli enemmän annettuja ääniä kuin rekisteröityneitä äänestäjiä. Samaten samaan aikaan käydyissä kongressi- ja edustajainhuoneen vaaleissa Rebublikaanit saivat suhteessa paljon enemmän ääniä kuin presidentin vaaleissa. Tämä oli vain vaa’ankieliosavaltioissa joissa muslimitaustaiset ja mustat äänestäjät hallitsevat.

En tiedä tajusivatko äänestäjät, että he oikeasti äänestivät Kamala Harrisia presidentiksi joka on Intialaisen ja Jamaicalaisen sekoitus. Biden tuskin seniiliyttään selviää koko kautta. Olisin hämmästynyt jos Biden olisi vielä vuoden jälkeen presidentti. Harris on Jenkkien mittapuulla kommunisti.

Biden on täysin ohjailtavissa oleva pelokas kellarissa piileskelijä joka on myynnyt maansa Venäjälle ja Kiinalle. Biden ei välitä keskiluokasta vaan jatkaa vihreää teknologiaa joka on saanut muun muassa Kalifornian sähköntuotannon Afrikkalaiselle tasolle. Vihreä teknologia ja globalismi ajaa työpaikat Kiinaan ja tämä tappaa lopullisesti keskiluokan.

Bide (=Harris) presidenttinä tarkoittaa heikkoa länttä ja todennäköisesti vain nopeuttaa lännen romahtamista.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 08:43

”Yhdysvaltain presidentin vaalit ovat nyt luultavasti saaneet ainakin osittaisen päätöksen” VÄÄRIN!!! ”osittainen päätös” tai mikään muukaan päätös ei ole se, että agendamedia keksii väittää päätöksen tapahtuneen. Yksikään osavaltio ei ole valinnut valitsijamiehiä, eikä varsinkaan vaa-ankieliosavaltioiden uudelleenlaskennat ja laskettujen äänien laillisuuden tilan selvittely ole vielä edes alkanut. Trump voittaa, jopa todennäköisesti, ellei koko USA:n järjestelmässä tapahdu oikeusjärjestelmän ohittavaa vallankaappausta.

Puolueeton
Puolueeton
8.11.2020 09:18
Vastaa...  Jaaha

Pitäisi aluksi kaapata median valta, jolla on suuri vaikutus mielipiteisiin. Media on globalistien hallussa, mikä selvästi vaikutti vaalitulokseen tavalla tai toisella. Vaikuttamalla mielipiteisiin, vaikutat äänestystulokseen, pääasiassa äänimäärän jakautumiseen ja tuntemattomalla tavalla äänten laskentaan.

Viime eduskuntavaalaissa hylättyjä ääniä oli 0,6%, yhteensä 18600 ääntä. SDP sai 546000 ääntä ja Persut 538000. Miksi ääniä hylättiin ja missä? Kuka tahansa voi tähän tutustua tarkemmin eri vaalipiireissä tilasoissa http://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatFin__vaa__evaa__evaa_2019/

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 09:59
Vastaa...  Puolueeton

Koskien USA:n Presidentinvaaleja, äänestystulos, sikäli kun ajatellaan ihmisten antamia ääniä, oli mitä ilmeisimmin Trump murskavoitto. Eli agendamedian tehtävä ei niinkään ollut vakuuttaa ihmisiä äänestämään Trumpia vaan vakuuttaa juurikin ihmiset uskomaan, että ihmiset olisivat saattaneet äänestää Bideniä sen sijaan, että vaalit ovat väärennetty.

Väärennys on ilmeinen, mutta se täytyy yhä todistaa oikeudessa. Seuraava kamppailu ja epävarmuus on onnistuuko tämä.

Näyttö on sikäli terveellä järjellä ajateltuna selvä. Trump on voittanut rehelliset vaalit ja Bidenin voitto on väärennetty. Suurin ja vakuuttavin näyttö tästä on puhtaasti matemaattinen analyysi annetuista äänistä jossa on selviä paljastavia anomalioita ja lisäksi liiallista äänestysaktiviteettia, alueellisesti jopa 100% ylittävää.

Anomalioita jotka eivät noudata sääntöjä paljastuu lisäksi vain juurikin vaa-ankieliosavaltioissa, paikoissa joissa Biden tarvitsi huijausta avukseen voidakseen voittaa. Osavaltiot joissa apua ei tarvitta, (tai kuten Texasissa, jossa ehkä olisi tavittu, mutta jossa Texasin viranomaiset eivät antaneet toimilupaa Domination ääntenlaskentatietojärjestelmälle, jäi huijaus toteuttamatta).

Eli matemaattisesti mahdottomat anomaliat toteutuvat vain huijariosavaltioissa ja normaalisti äänestäneet toimivat kontrolleina jotka sulkevat lainkuuliaiset selitykset anomalioille pois loogisesti uskottavien selitysten joukosta.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 08:56

Eritoten aihepiireissä, jotka ovat äärimmäisen politisoituneita, on syytä tällä hyvinkin kaoottisella ajallamme olla tarkkana lähdekritiikin suhteen. Agendamedian tehtävänä globalistisessa propagandassa on vaikuttaa voimakkaiden mielikuvien kautta massojen todellisuuskuvaan. Luodaan vaikutelma, että me kaikki olemme tiettyä mieltä ja epäilevällä ei ole asiaa joukkoon. Tämä on evolutiivisesti katsoen äärimmäisen tehokas kontrollikeino.

Ilmari
Ilmari
8.11.2020 09:31

Vaalin tulos voidaan siinä mielessä julistaa, että tiedetään Bidenin saavan enemmän valitsijamiehiä kuin Trumpin ja nämä valitsevat presidentin.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 10:02
Vastaa...  Ilmari

Valitsijamiehet valitaan vasta kun äänet on laskettu toiseen kertaan ja laittomat äänet tässä poistettu, sekä tietokoneella tehdyt kirjaus”virheet” eliminoitu tai oikeudelliset kiistat äänten laskennasta ovat ohitse. Tätä aikataulua on tällä hetkellä mahdotonta tietää, eikä kummallakaan ehdokkaalla ole varmistettuna riittävästi valitsijamiehiä kiistattomissa osavaltioissa.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 10:04
Vastaa...  Ilmari

Vuonna 2000 George W. Bush voitti Al Goren juuri oikeudessa Floridan korjatuilla äänillä, vaikka Mediassa Al Gore oli julistettu voittajaksi ja valitsijamiesten katsottiin Floridassa menevän hänelle.
https://pbs.twimg.com/media/EmPnZjtU4AEUuIu?format=jpg&name=small

Last edited 3 months ago by Jaaha
Jaaha
Jaaha
8.11.2020 10:22
Vastaa...  Jaaha

Al Goren sisään tulevat äänet Floridassa olivat hassusti sahanneet, matemaattinen anomalia joka herätti epäilyksiä. Taustalta paljastui tietokonejärjestelmän ”virheet”… Al Gore ääniä täytyi hylätä ja Bush lopulta voitti Floridan.

Muistuttaa vähän näitä anomalioita joita nyt on nähty Bidenin äänisstä mm. Wisconsinissa, Mishiganissa, Penssylvaniassa, Georgiassa ja Nevadassa.

m1xa
m1xa
8.11.2020 12:19
Vastaa...  Jaaha

George W. Bush: ”We’re gonna win in Florida. You can write it down.”

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 10:10
Vastaa...  Ilmari

”Enemmän” vahvistettuja valitsijamiehiä ei ole tapa valita Presidenttiä. USA:ssa tarvitaan 270 valitsijamietä tai enemmän. Eli yli puolet. Eli niin kauan kuin vaa-ankieliosavaltioiden tulokset ovat kiistan alla ja juridisesti pätemättömiä, kukaan ei voi voittaa. Aikaraja jos menee umpeen taas, asia siirtyyy varajärjestelmään jossa äänet eivät enää ratkaise. Siinä Republikaaneilla on valta-asema, mutta toki on epäselvää kuinka moni Republikaani on uskollinen Trumpille.

Ilmari
Ilmari
8.11.2020 11:14
Vastaa...  Jaaha

Tosiasia on joka tapauksessa että Joe Biden on seuraava USA:n presidentti. Trumpin kiukuttelu ei sitä muuksi muuta.

Normaali käytäntö on se, että häviäjä tunnustaa tappionsa. Mikäli Trump ei tätä tee, poliisi kantaa hänet ulos Valkoisesta talosta kuten kenen tahansa häirikön.

pöh
pöh
9.11.2020 23:02
Vastaa...  Ilmari

Seniili bidenin möläytyksiä, hänelle tuskin enää paljoa salaisuuksia uskotaan 🙂
”En tarvitse amerikkalaisten ääniä voittaakseni”
”Olemme rakentaneet historian kalleimman järjestelmän toteuttamaan vaalivilppi”

Nancy Pelosi puolestaan sanoi ” Biden valitaan Presidentiksi, kävi äänestyksessä miten vain”

Kukavaan
Kukavaan
10.11.2020 06:29
Vastaa...  pöh

”Olemme rakentaneet historian kalleimman järjestelmän toteuttamaan vaalivilppi”

Tässä linkki https://www.youtube.com/watch?v=3tE5wWDycFg

Jos oli erehdys, niin ei ole sovi presidentiksi. Jos puhui totta, niin ei sovi presidentiksi.

NÄMÄ IHMISET EIVÄT TAJUA OMAN TOIMNTANSA *KAMALUUT
NÄMÄ IHMISET EIVÄT TAJUA OMAN TOIMNTANSA *KAMALUUT
8.11.2020 10:54

tässä on aika perustava laatua oleva ristiriita
Biden korosti voittopuheessaan kansan yhtenäisyyttä
– ”Haluan olla presidentti, joka ei erottele, vaan yhdistää”
Aamulehti
”Haluan, että hänet heitetään ulos Valkoisesta talosta”
Valkoisen talon edustalta: Väkijoukosta osoiteltiin keskisormea, Donald Trumpille
Biden korosti voittopuheessaan kansan yhtenäisyyttä –
”On aika hylätä tyly retoriikka”-
AHAA ON AIKA HYLÄTÄ TYLY RETORIKKA
No mitä nämä suomen valtamedian lööpit ovat
Muuta kuin tylyä retorikaa demari vasuri fanaatikkojen fasistien suusta
sitä ihanoivien kuvien kera
S Washingtonissa: Kuvat villeistä juhlista Valkoisen talon edustalla –
”Pääsimme tänään eroon saamarin paholaisesta”
Ilta-Sanomat
Yle
Näin sosiaalisen median yhtiöiden suhtautuminen Trumpiin muuttuu presidenttikauden jälkeen – jatkossa harhaanjohtavat tviitit saatetaan suoraan poistaa
MTVuutiset.fi
Twitterin odotetaan tiukentavan linjaansa Trumpin suhteen presidenttikauden jälkeen
Demokraatti.f
Yksityishenkilö-Trump ei voine jatkaa sosiaalisessa mediassa nykyiseen malliin
jos mielii pitää tilinsä
Ilkka-Pohjalainen
ja pikku hiljaa tämä totaali vaientaminen koskee kaikkia oikeisto konservatiiveja
*Onko sensuuri kontrolli* yhtä* osapuolta kohtaan* joku kansaa yhdistävä tekijä
Demokratit nauttivat sensuurista kannatavat sitä
Se on heidän oman valtansa edelytys pakko he eivät menesty ilman sitä,
kohta rebublikaani kanttajilta oikestolta viedään totaaliseti sananvapaus
seurava vaihe on että heitä ruvetan jahtaman kuin juutalaisia hitlerin nazi saksassa
ja suurin konna on liberaali vasemmistioaiset itseään suvaitesvaiseksi kutsuvat fasistit
NÄMÄ IHMISET EIVÄT TAJUA OMAN TOIMNTANSA *KAMALUUTTA*

Jesse
Jesse
9.11.2020 16:53

Haukkumalla Trumppia hulluksi idiootiksi he haukkuvat samalla Trumppia äänestäneitä samoin sanoin. Biden puhuu kauniita kansakunnan yhdistämisestä mutta demokraattien teot vaan pahentavat kansan jakaantumista eikä kansakunta ”hävinneille” ilkkumalla yhdisty.

Klarsyn
Klarsyn
8.11.2020 11:14

Trumpin tappio vaaleissa on menetys koko maailmalle, kirjoittaa Brendan O’Neill spiked-julkaisussa. Bidenin voitto rohkaisee taantumuksellista woke-joukkoa kaikkialla maailmassa. Toimittajat ovat jo kirjoitelleet, kuinka ihanaa on saada tylsä presidentti, palataan normaaliin ja ennustettavuuteen. Asiat hoidetaan teknisesti, asiantuntija-poliitikot ja hallintokoneisto tietää tehtävänsä, Biden tarvitaan maskotiksi. Bidenin itsensä merkitys on mitätön, hänen tapauksessaan riittää, että hän on ei-Trump ja ei-populisti.

Trump on tehnyt politiikasta arkipäiväistä, ihmisten asiaa. Biden pienentää politiikkaa, eikä kansalaisilta enää odoteta osallistumista, saavat alkaa taas elää omaa elämäänsä. Trump on aito, väärentämätön, sääntöjä kaihtava, nyt kansa tulee kahlita, on järjestettävä säännöt, joilla hallitaan, ei mahdollisuutta enää 2016 -vuoden tasapainon horjuttamiseen.

Kulttuurieliitti ja media on nähnyt Trumpia äänestäneet massat tietämättöminä villeinä päätöksentekijöinä, surkimuksina. Establishmentin on saatava valta takaisin. Teknokraattisin menetelmin on estettävä massojen painostus. Paluu 2016 edeltävään aikaan merkitsee, että julkinen elämä eristetään ihmisten vapaista poliittisista vaatimuksista, ja kansalaiset kulttuurisista ja moraaliarvoista.

Trumpin hallinto tuki tavallisia kansalaisia, sai ihmiset uskomaan demokraattisiin oikeuksiinsa, moraaliseen vastuuseen, ei kohdellut heitä hallittavana joukkona. Bidenin valtaannousu on demokratian, solidaarisuuden ja vapauden tuho.

Biden rohkaisee yhä enemmän eliitin valveutunutta omalaatuista identiteettiä korostavaa ja tyrannimaista cancel-kulttuuria harjoittavaa roskajoukkoa (mob), missä järjettömät ”white priviledge” olettamat ja transgenderismi vallitsee. Yhä kiihkeämmät hyökkäykset perinteisiä perhearvoja ja ”surkimusten” yhteiskuntakäsitystä vastaan alkavat.

NÄMÄ IHMISET EIVÄT TAJUA OMAN TOIMNTANSA *KAMALUUT
NÄMÄ IHMISET EIVÄT TAJUA OMAN TOIMNTANSA *KAMALUUT
8.11.2020 11:17

Olivatko rebublikaanit näytlemässä obamlle keski sormea
Ai niin eivät he ehtinen kun heidän koko energiansa 
meni demokratti antifa väkivallan mellakoiden Torjumiseen
On aika erikoinen väite että rebublikaanit oikeisto ovat muka agresiivisempia väkivaltaisempia hyökkäävämpiä ilkeämpiä  
kuin liberaai demokratian -vasemmiston kannatajat  
Violent Anti-Trump Protests Try To Steal Spotlight On Inauguration Day | NBC Nightly News
https://www.youtube.com/watch?v=Mr0i6piW_ak

Naali
Naali
8.11.2020 11:37

Valtamedia ilakoi tosiaan ja aikaisemmin räähkäsi Trumpia vastaan. Ja kuten tunnettua, sillä on muitakin vastaavia poliittisia ja ideologisia agendoja ja asenteita, joiden mukaisia kirjoittelut ja ohjelmat valtamedioissa ovat. Ilmeisesti huikea enemmistö ihmisistä silti edelleen täysin luottaa valtamediaan, pitää sen antia totuutena ja tulee myönteisellä asennoitumisellaan vähintään ohjailluksi sen taholta. Tämä tuntuu meistä muihinkin medioihin tutustuneista joskus melkein sietämättömältä. Toisaalta ovathan kansalaismediatkin puolueellisia, mutta voiko niiltä mm. vähäisten resurssiensa vuoksi muuta odottaakaan. Ei oikein voi ja siksi niiden rooliksi on jäänyt korjata ja täydentää valtamediaa. Lisäksi pienmedia on syntynyt varmaan juurikin turhautuneisuuden seurauksena, eli on jo lähtökohdiltaan asenteellista sekin. Esimerkiksi kun puhuin veljeni kanssa Yhdysvaltain presidentinvaaleista, oli erikoista huomata kuinka täydellisen poikkeavat näkemykset meillä oli. Olimme seuranneet eri medioita.

Juha
Juha
8.11.2020 12:00

Hatun nosto pt-medialle kun pyrkii pysymään totuudessa.. harvinaista herkkuva tänäpänä.

Vasemmiston mediakartelli ei ole tasapuolinen vaan hyvin asenteellinen uutisoinneissaan. Siksi pt-mediaa tarvitaan.

USAn pressanvaalit eivät ole vielä ohi.. tulosta tarkistetaan vielä viikkoja vaikka vasemmistomedia muuta hehkuttaa..

https://www.donaldjtrump.com/media/statement-from-president-donald-j.-trump/

https://oikeamedia.com/o1-146106

Paavo sanoo: ”Luultavasti amerikaanojen presidenttitaisto ei ole vieltä taputeltu loppuun ja juuri siksi pitääkin pitää pää kylmänä.”

Fuck the USA
Fuck the USA
8.11.2020 12:04

ikäänkuin mikään muuttuisi =) Muuttuiko kun ruskea mies oli vallassa, loppuiko mukarasismi ja ruskeiden kaikki ongelmat siihen? Jenkit taas äänestivät imagon puolesta, Trump oli liian nolo jätkä ja vastaehdokkaaksi olisi voinut asettaa vaikkapa piirroshahmon ja se olisi voittanut. Ladies and gentlemen, the president of the United States: Bugs Bunny! Tyhmä kansa, tyhmä ja turha maa täynnä paskaa. Tommosta sitä saa kun yhdistää kulttuureja, rotuja ja uskontoja: toimimatonta kaaosta.

Naali
Naali
8.11.2020 12:17

Viimeistä edeltävästä kappaleeesta. En ole paljon seurannut, mutta tunnelisotaa olen pitänyt lähinnä vitsinä (ks. ”sotaraportti”). Toisaalta Epsteinin tapaus antoi viitteitä sellaisesta, että eliitin keskuudessa olisi todellakin harjoitettu jopa pedofiliaa. Blokkimediassa oli sitä QAnon-juttua, joka ainakin siitä kuunneltuna vaikutti asialliselta kritiikiltä. Trump ei ole kai koskaan väittänyt käyvänsä mitään tunnelisotaa, vaan ”kuivattavansa suota”, mikä on käsittääkseni tarkoittanut ns. deep staten eli syvälle yhteiskuntaan pesiytyneen eliitistä ja virkamiehistä koostuvan poliittisen korruption nujertamista, mikä urakka jäi nyt kaiketi kesken.

Talmudosatanisteista en ole kuullutkaan. Trump lienee Israel-myönteisempi kuin Biden. Juutalaisten vahva asema monissa maissa (USA:n lisäksi mm. Venäjällä) on varmaan totta, mutta kysymys kuuluu miksi heitä siitä sinänsä pitäisi moittia. Eri asia sitten (kuten kenen hyvänsä ihmisen tai ihmisryhmän kohdalla) jos asemaa käytetään väärin, mutta silloinkin rikolliset tuomittakoon ja siinä se. Monella tapaa näyttää siltä kuin oltaisiin jollain aikajänteellä menossa jopa kohti maailmanhallintoa. YK pyrkii ohjailemaan ja lisäämään siirtolaisuutta, Suomi on jo ihan EU:n talutusnuorassa, maailmanlaajuisiksi koettuihin ongelmiin vaaditaan kaikkia maita sitovia ratkaisuja, jne. Onko näiden pyrkimysten takana jokin salaliitto, en tiedä, mutta mielestäni on ihan hyvä seurata kehitystä kriittisesti.

Olen tietoinen, että 5G-verkon vaaroista on puhuttu, mutta en ole seurannut keskustelua ja suoraan sanoen heti lähtökohtaisesti en ole jaksanut uskoa sen terveysvaaroihin. Toki on hyvä olla varpailllaan sen suhteen, ettei meistä tule valvontayhteiskuntia. Valvontaa lisääviä hankkeita on helppo puolustella milloin milläkin järkevällä tavalla, mutta kokonaisuus saattaa olla lopulta ns:sti orwellilainen. Palataksemme Yhdysvaltoihin, on sanottu että demokraatit sallivat mm. BLM-mellakoinnin, koska kaikesta negatiivisesta oli helppo vierittää syy Trumpin niskoille. Niinpä jos mellakat loppuvat, syy voi piillä siinä että niiden taustalla oli Trump-inho tai että ne oli jopa masinoitu ajatellen näitä vaaleja. Toisaalta jos mellakointi jatkuu, on mielenkiintoista seurata puuttuvatko demokraatit siihen nyt kun Biden on presidentti, siis toisin kuin aikaisemmin.

Naali
Naali
8.11.2020 13:01

Salaliittoteorioista vielä jotain yleistä. Itse ajattelen niillä viitattavan julkisuudelta salassa tehtyihin sopimuksiin, joilla tähdätään jonkin asian toteutumiseen. Yleensä on kysymyksessä enemmän tai vähemmän rikollinen hanke. Salaliittoteoria on siis arvaus tai päätelmä, jolla on omat perusteensa. Jos hanke paljastuu, ei ole enää tarvetta puhua teoriasta, mutta siitä kylläkin, että salaliittoteoreetikot osuivat oikeaan. Yksittäinen salaliittoteoria voi siis osoittautua oikeaksi tai olla totta, vaikka totuus ei olisi vielä paljastunutkaan. Sanaa käytetään siitä huolimatta leimaamaan erilaiset arvaukset huuhaa-kuvitelmiksi. Salaliittoteorioiksi leimataan – mielestäni epäreilusti – myös sellaisia päätelmiä, joilla on hyvät perusteet. Parempi olisi arvioida erilaisten väitteiden totuuspohjaa kuin leimata ne kokonaan vääriksi ilman tutustumista, esimerkiksi tyyliin ”tuo ja tuo on kyllä totta, mutta mielestäni asioista vedetty johtopäätös ei ole uskottava eikä sen tueksi ole todisteita”. Varmaan on hyvä muistaa sekin, että termiä salaliittoteoria voidaan käyttää myös poliittisiin tarkoituksiin tai jopa estämään asioiden tonkimista.

Kivenkiertäjät ja kuunpalvojat
Kivenkiertäjät ja kuunpalvojat
8.11.2020 14:29
Vastaa...  Naali

Jep. Ja nämä jotka syyttävät muita salaliittoteorioista, uskovat vahvasti siihen että 9/11 oli sisäpiirikeissi ja kuukävely tehtiin studiossa.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 14:34
Vastaa...  Naali

Näin, ja kuten JFK salamurhan kanssa, oudoimpia teorioita alas ampuvat usein lankeavat siihen vieläkin oudompaan viralliseen teoriaan uskomiseen, että ampuja olisi ollut L.H. Oswald.
Hullut teoriat toimivat maalitauluna värittämään kaiken virallisen tarinan kritiikin huuhaaksi, mutta kaikkein suurinta huuhaata todisteiden valossa kuitenkin on usin se virallinen tarina.

Näin on nyt myös näiden väärennettyjen vaalien kanssa. Vaalituloksista on niin vahvaa matemaattista näyttöä ja postiäänestyksessä nin vahvoja ongelmia, ettei vaalitulosta voi pitää rehellisenä, mutta kaikkia todisteita väärennöksestä maalataan huuhaaksi ampumalla alas yksittäisiä todisteina esitettyjä tarinoita ja tulkintoja joita ihmiset todistusaineen nälässään ovat etsineet käsiinsä ymmärtämättä täysin miten äänienlaskenta toimii.

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
8.11.2020 13:26

Hyvä kirjoitus. Omana huomiona lisäisin, että mitenkä valtamedioiden vastuullistakin vastuullisemmat toimittajat nukkuvat yönsä, kun aikuisia naisia väitetysti kourivan ”oranssin miehen” sijaan pressaksi valitaan lapsia pussaileva papparainen.

Vastuullisen median vastuulliset toimittajat pissivät hunjaa, jos/kun papparainen korvataan pigmenttipitoisemmalla, naisoletulla varapressalla. Suomen, ja suomalaisten asioista päättävävien naisoletettujen kesken alkanee siinä vaiheessa aikamoinen kissatappelu siitä, kuka pääsee ensimmäisenä poseeraamaan ihkun naispressan kanssa.

Jaaha
Jaaha
8.11.2020 14:24
Vastaa...  U. Kamutapsa

Vakavin vahinko, jonka Demokraattipresidentin valinta USA:lle aiheuttaa olisi väärennetyn tuloksen jättäminen voimaan. Se rapauttaisi tasavaltaisen demokratian legitimiteetin lopullisesti ja lisäisi painetta segrekaatiolle osavaltioiden suunnalta. Tämä voisi olla hyvökin asia toki. Mitään Demokraatit eivät tule väärennetyllä voitollaan saamaan aikaan, koska todellisuudessa Republikaaneja äänestettiin niin ylivoimaisesti enemmän, ettei Demokraateilla ole enää mitään saumoja Alahuoneessa eikä Congressissa… silloin on ihan sama onko siellä negroidia leikkivä Kanadassa kasvanut jamaikan-intialainen vasemmistoradikaalinainen vain dementti papparainen presidenttinä.

rellinen
rellinen
8.11.2020 18:19

Ameriikan haloska ameriikan presidentiksi. Myyäänköhän nyt loputkin ameriikan uraanivarannot ryssälle obaman esimerkkiä noudatellen?

ZzZ
ZzZ
8.11.2020 18:24

Muita Paavo vielä USAn edellisen hallinnon infosota hämmentäminen ja oppitunnit toimittajille ja virkamiehille – ja tuon opin seuraukset. Samoin kannattaa tiedostaa someyhtiöiden kasvava sensuuri ja hämmentäminen.

juha II
juha II
8.11.2020 19:09

Huru-ukko ei kauaa hallitse, vaan siirretään sivuun ja Kamala aloittaakin sitten stalinmaisen puhdistuksen amerikkalaisessa yhteiskunnassa niin, että nämä olivat viimeiset vaalit Yhdysvalloissa ja maa siirtyy yksipuoluejärjestelmään. Kommunistis-globalistien hallinnassa oleva USA aloittaa ensimmäisen uuden sodan jo ensi maaliskuuhun mennessä<joko rajojen sisä- tai ulkopuolella. Massamaahanmuutto sallitaan ja yhteiskunta luhistuu samanlaiseen anarkiaan ja lain ja oikeudettomuuden tilaan kuin jo ne osavaltiot, joissa demokraatit ovat hallinneet. Maan perustuslaki ”uusitaan” yksilön, omaisuuden ja terveyden suojan osalta kommunistiseksi. Lailliset aseet kerätään pois kuten kommunistinen ANC Etelä-Afrikassa ja EU:sakin ”turvallisuuden” lisäämiseksi, jotta kunnon kansalaiset eivät voi eivätkä saa puolustaa itseään. Sillä kuten Suomessan ja Ruotsissa rikolliset, murhaajat ja raiskaajat ovat vasemmistolaisen yhteiskunnan erityisessä suojeluksessa. Poliisien määrät tiputetaan valtuuksien kanssa, sillä vain demokraattisen puolueen eliitin ja globalistien rahavallan suojeleminen kaikkia keinoja kaihtamatta on tärkeintä! Rikolliset saavat sen sijaan vainota valkoista kansanosaa vapaasti, koska näillä ei ole enää mitään lain suomaa turvaa suojella henkeään eikä omaisuuttaan. Nyt Yhdysvallat on vaarallisimmillaan, koska ydinase arsenaali on kostonhimoiten, vallantäyteisten talousrikollisten ja retardien likaisissa käsissä!

Ali Kessu
Ali Kessu
9.11.2020 01:30

Valitsijamiehet valitsevat lopullisesti. Takkejakin voi kääntyä.
Pidän huolestuttavana esim sitä, että Pekka haavisto on kehunut jo Biden muuttavan maailman paremmaksi (=homomyönteisemmäksi ), ilmasto kaiketi pelastetaan ja maahan- muutto saa jatkua edelleen usaankin.

Nimenomaan samaa mieltä kuin PT. Päämedioille Trump oli arkkivihollinen, johon edelleen kohdistetaan negaatioita, kuten otsikiko: tiedotustilaisuus PORNOKAUPAN vieressä jne.( Is )

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
9.11.2020 02:03
Vastaa...  Ali Kessu

Korona ainakin on voitettu. Bideeni lupasi selättää sen, JOS hänet valitaan. Odotetaan ukolta rokotetta, jota hän ei olisi muuten antanut jakeluun, olisi antanut meidän kaikkien kuolla. Fakin melkein massamurhaaja, maailmojen tuhoaja.

pöh
pöh
9.11.2020 04:06

voitiin julistaa joo, mutta ei vaalien voittajaksi.
Jos vähänkin jaksaa tutkia, niin nuo vaalit oli ISO huijaus.
Sitä ei vain valhevaltamedia ikinä uutisoi.
Paljon jopa 170-vuotta sitten syntyneitä äänesti postitse bideniä.
100 varmat todisteet, mutta ei uutisia.

Tämä on häpeän päivä jolloin viimeiset rippeet demokratiasta menetettiin!

Haastan kaikki olemaan jouluun asti avaamatta yhtään valtamedian uutista.

Jaaha
Jaaha
10.11.2020 18:31
Vastaa...  pöh

Myös palvelukoiria on äänestänyt. Palvelukoirille tehdään USA:ssa sosiaaliturvatunnus, tämä mahdollistaa niiden rekisteröimisen äänestäjäksi, vaikka tuskin koirat itsenäisesti rekisteröityvätkään… tai ehkä Biden on kampanjoinut kovasti kenneleissä ja hautausmaalla!

Särmääjä
Särmääjä
9.11.2020 13:09

Koronat unohtu heti kun seniilin puolueen kannattajaväki alkoi juhlimaan yhtenä isona massana, vaikka korona oli näille juuri se suurin syy että piti saada postiäänestyskusetukset käyntiin kun ei kuulemma ollu turvallista ennakkoäänestää tai äänestää normaalisti.

Eräs
Eräs
9.11.2020 17:46

Sivuhuomiona, kun puhutaan republikaaneista, niin parempaa ja selkokielisempää suomea olisi puhua tasavaltalaisista, sitä tuo sana on suomeksi ja selventää puolueen alkuperäistä ideaa.

Kukavaan
Kukavaan
9.11.2020 19:19

Trump julkaisi sivuillaan 7.11.2020 lausunnon ”Statement from President Donald J.Trump”.

https://www.donaldjtrump.com/media/statement-from-president-donald-j.-trump/

Lausunnosta on suomenkielinen käännös ”suomi.valtamedia.org” sivustolla. Kannattaa lukea. Teksti on järkevää. Onkohan Suomen valtamedia julkaissut tätä. Epäilen. Tuskin edes Yhdysvaltain valtamedia.

https://suomi.valtamedia.org/2020/11/08/presidentti-trumpin-lausunto-7-11-2020/

Klarsyn
Klarsyn
9.11.2020 20:29
Vastaa...  Kukavaan

Senaattori Lindsey Graham sanoi osuvasti, media ei välitä, miten Trump häviää, kunhan häviää. Graham ihmettelee myös, että Trumpia kannattavat ehdokkaat menestyivät hyvin senaatin ja edustajainhuoneen vaaleissa, miten itse Trump sitten hävisi suunnattoman innokkaasta isosta kampanja-ajan kannattajajoukosta huolimatta. Graham pyytää Trumpia taistelemaan loppuun asti, vaalit ovat teknisesti niin helppo väärentää, että Trumpin avulla vaalijärjestelmää voidaan muuttaa oikeuden kannalta hyväksyttävämmäksi.

YLE ja valtamedia yleisesti jaksaa jankuttaa perusteettomista vaalivilppiepäilyistä, vaikka ihan todistettuja väärinkäytöksiä on ollut. Tussikynät ovat sotanneet ehdokkaan nimen, ohjelmissa bugeja, jotka ovat kääntäneet Trumpin nimen Bideniksi, yksi nuori mies kertoi facebookissa ääntenlaskussa tuhonneensa Trumpin äänestyslipukkeet, kuolleet olivat äänestäneet ym.

Erilaiset Approval rating -mittarit, joilla presidentiksi pyrkivien hyväksyttävyyttä on mitattu olivat Trumpille niin suotuisia, että häviämisen voi katsoa mahdottomaksi. Edellisten vuosien presidenttikandidaatit olivat saanneet kysymykseen, onko nykyisen presidentin alaisuudessa oma elämä parempaa kuin ennen, kaikki n. 30-40 %:n tuloksen, Trumpin kohdalla ihmiset kokivat elämänsä parantuneen 56%:lla vastanneista. Miten hän saattoi silti hävitä.

Jopa korkea vaalivilkkaus viittaa petokseen. Amerikassa eivät luvut yleensä ole olleet korkeita, ja nyt esim. Milwaukeessa yli 90%:n osallistuminen ei kuulosta uskottavalta. Trump ei yksinkertaisesti voi sanoa hävinneensä ennen kuin lailliset äänet on tarkastettu. Bidenin ja median tässä odottaisi enemmän tutkivan tai tunnustavan jotain, mahdollisen salaliiton, jota punottiin vuoden 2016 tappiosta alkaen.

rellinen
rellinen
10.11.2020 12:24
Vastaa...  Klarsyn

Nämä vaalit, Trumpin virkakausi ja vaalikamppailu viimeistään paljastivat ameriikan vapauden ja kapitalismin kulissien takana röhnöttävän marxilaisen mafian valta-aseman, pääomapiirien punaisuuden ja tiedustelua harjoittavan viranomaiskoneiston mädännäisyyden.
Eipä ihme, kun jo parikymmentä vuotta sitten suomalaispunikkinuorten ameriikan matkalla kyseiset nuoret julistivat ”maailman olevan meidän”. Tiesivät jo silloin sisäpiiritietona totuuden ns. amerikkalaisesta kuin myös länsieurooppalaisesta demokratiasta.
”Soluttautukaa ja soluttautukaa, ottakaa pääomat haltuunne” punakaartin profeetta Leninin lähetyskäsky on toteutunut. Ei väkivaltaisen vallankumouksen kautta vaan hiljaa luikerrellen. Neuvostoliiton kannalta liian myöhään mutta sehän voidaankin nyt rakentaa länteen mikä varmasti kelpaa venäjälle. Nautinnollisempaa kostoa kylmänsodan nöyryytyksestä ei ole kuin hukuttaa vihollinen samaan paskaan mihin itse hukkui.

pöh
pöh
9.11.2020 20:25

Media vaan sanoo että ”ei ole trumppi esittänyt todisteita mistään vilpistä.
Sitten sanovat kuitenkin että vaikka 170-vuotiaat kuolleet olisi äänestänyt, niin se ei muuta tulosta..

Miettikää mikä haloo olisi toisinpäin.

Numento
Numento
9.11.2020 20:41

Tuskin maltan odottaa Bidenin valtiovierailua Suomessa.
Kuka pääsee setä Joen nuuskuteltavaksi ?
Kuka pääsee, hahhahhaaaa………mutta missä on Hunter Biden ?

Setä nuusku.jpeg
Epstein Palzar Polpoloinen
Epstein Palzar Polpoloinen
10.11.2020 12:35
Vastaa...  Numento

Erinomaista materiaalia politrukkien, virkamiesten, toimittelijoitten ja teollisuuspamppujen korruptoimista, palkitsemista ja nalkittamista varten.

Epstein Palzar Polpoloinen
Epstein Palzar Polpoloinen
10.11.2020 20:01
Vastaa...  Numento

Huntteri kuskattu taktisista syistä johtuen piiloon nuusku joen toimesta.