Sattumuksia Uppsalan Gottsundassa

Tapahtuipa tässä viikolla mielenkiintoinen sattumus. Sen avulla huomasin, että poliisi ehkä sittenkin saattaa toimia taustalla melko pätevästi, vaikka se ei julkisuuteen näy sillä tavalla.

Nimittäin, sain vihjeen, että Uppsalan Gottsundassa tapahtuu jotain. Alamaailman vinkkimiehen mukaan Gottsundassa oli tehty alkuviikosta pari isoa huumetakavarikkoa, joissa oli saatu isoja määriä kokaiinia takavarikkoon. Kama oli otettu haltuun parin eri suuren toimijan hallusta ja käräjäoikeus vangitsi ainakin viisi suurta toimijaa epäiltynä törkeistä huumausainerikoksista.

Vinkkimiehen mukaan alamaailman toimijat olivat suunnitelleet vangitsemisien takia kostoiskua, jossa poltettaisiin tavallisten ihmisten autoja ja pidettäisiin muuten yllä sitä perus älämölöä. Tämä isku oli suunniteltu keskiviikko-torstain väliseksi yöksi.

Kun sain vihjeen, niin vetäisin Mazdan hehkut tulille ja ajoin 30 kilometrin päähän Uppsalaan. Jätin auton parin kilometrin päähän Gottsundasta huoltoaseman pihalle ja kävelin Gottsundaan.

Heti huomasi, että ilmassa roikkui mellakka. Kaduilla oli kymmenien kehitysmaista tulleiden nuorten miesten laumoja, jotka uhittelivat ja olivat olevinaan. Alueella oli myös paljon poliiseja. Varmaan 20 autoa ja sitten oli ilmiselviä siviilipoliiseja joka nurkalla.

Kun olin siinä keskustassa ja vetelin posket lommolla tupakkaa, niin luokseni tuli joku 5-6 nuorta miestä. Ikäskaala ehkä jotain + – 20 vuotta. Yksi musta ja loput jotain arabiaanoja tai hybridikiinalaisia. Nämä jäbät esittivät minulle melko selvän ukaasin: vitun svennejävel (=vitun ruotsalainen), painu vittuun meidän alueelta. Sillä hetkellä valmistauduin asiaan. Päässäni alkoi soimaan se haikea hoosianna, ”Illallallaa allallaa”. Niittaan niin monta kuin ehdin ja kun taju lähtee, niin ainakin Uppsalassa on hyvä sairaala. Taskussani oli vieteripamppu, ja tiesin, että jos vedän sen esille, silloin on kysymys hengestä. Nimittäin sillä, johon se osuu.

Sanoin nuorukaisille, että en ole ruotsalainen, vaan suomalainen. ”Brosha, jag är inte svenne, jag är finne”. Sanoin jäbille, että asun Gottsundassa ja lähdin vain tupakalle. En halua mitään ongelmaa. Tilanne laukesi siihen. Nuorukaiset ottivat minut puolelleen ja sen jälkeen siinä sitten vaan vedettiin taas röökiä ja ja räittiin asfaltti märäksi. Nuorukaiset kertoivat, että vihaavat kyttiä ja ruotsalaisia. ”Du är finne, du fattar dom har ingenting”. Sää suomalaisena ymmärrät, että ruotsalaisilla ei ole mitään. Juttelin nuorukaisten kanssa ehkä joku puoli tuntia eikä meillä ollut lopuksi mitään ongelmaa.

Tuon tilanteen aikana en tietenkään kysellyt nuorukaisilta mitään, halusin vain näyttäytyä paikallisena keski-ikäisenä harmittomana papparaisena, joka ymmärsi heitä. Olisi ollut katastrofi, jos he olisivat saaneet päähänsä, että olen valkoinen siviilikyttä. Tai joku rasistinen zöörnälisti. Sain kuitenkin tietää monta asiaa, mistä nuorukaiset kertoivat: ruotsalaiset ovat homoja ja niiden naiset huoria. Myötäilin. Lisäksi tuli selville, että nuorukaiset ovat jonkun epämääräisen tahon jos nyt ei juoksupoikia, niin jotain sinnepäin. Huumetakavarikko ei tullut suoraan esille, mutta jotain puhuttiin. Luultavasti nuorukaiset viittasivat alueella oleviin kymmeniin poliiseihin, että jotain tulee tapahtumaan.

Sitten vaan lähdin vetämään siitä tilanteesta. Kävelin autolle ja kävelymatkan aikana minua ei mielestäni seurattu. Jälkeenpäin tajusin, että minua seurattiin.

Kun lähdin huoltoaseman pihalta autolla liikkeelle, niin melko heti perään liimautui musta siviili-Audi. Vetäsin normaalirajoituksilla sen puolen kilometrin matkan moottoritielle ja sitten 120 lasiin. Motarilla hiljensin välillä vauhdin alle sataan ihan vain tsekatakseni, että meneekö Audi ohi. Ei mennyt. Uppsalasta Tukholmaan päin seuraava liittymä on Knivstan liittymä, matkaa ehkä joku 10-15 km. Vähän ennen Knivstaa Audi laittoi sitten sinipunavalot päälle ja ajelin liittymästä alas.

Poliisi tarkisteli ensin ne normaalit jutut, ajokortit ja puhallukset. Toinen kyttä peilasi koko ajan taskulampulla auton sisälle. Sitten hoksasin, että se vitun vieteripamppu oli auton keskikonsolissa ihan näkyvillä. Poliisi myös huomasi sen ja sanoivatkin sitten, että tuleppa ulos autosta kädet esillä.

Audin takapenkillä tehtiin lyhyt kuulustelu aserikoksesta, ”brott mot knivlagen”, eli jos pitää hallussaan puukkoa, pamppua tai muuta sellaista astaloa, jota voidaan käyttää vahingoittamismielessä. Poliisi kyseli tässä vaiheessa, että mitä tein Uppsalassa. Gottsundaa ei mainittu, mutta kysyttiin, että pitääkö soittaa huumekoira paikalle. Sanoin poliiseille, että te näette kyllä sieltä rekisteristä, että mulla ei ole yhtään huumausainerikosmerkintää, joten ei kai sitä enää näin vanhana vaihdeta alaa.

Vieteripampusta joka tapauksessa tulee käräjät tulevaisuudessa, jos syyttäjä ei päätä hommaa sakoilla.


 

Poliisi siis toisin sanoen lähti seuraamaan minua Gottsundasta. Miksi se teki niin? Luultavasti siinä haettiin mahdollista… vaikea sanoa, mitä poliisi ajatteli. Mutta he kuitenkin halusivat tarkistaa, että mitä valkoinen jorkki kävi tekemässä kehitysmaalähiössä.

Samalla tajusin, että poliisilla on todella hyvä kontrolli kehitysmaalähiön sisään- ja ulosmenevästä liikenteestä. Ainakin jos on joku poikkeustilanne päällä.

Mazda on joka tapauksessa koko ajan hehkut punaisina, sillä mitäpä sitä ei tekisi zöörnälismin eteen.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Moonman

Härreguu mikä tarina. Tuossakin taas muuten käy hyvin ilmi miten nuorukaisille on päivänselvää ketkä ovat ns. Vihattuja ihmisryhmiä ja ketkä vähemmän, samaan aikaan kun meille jankataan joka päivä, että kaikki ihmiset ovat ihan samanlaisia ja ihmisryhmiä ei saa lokeroida koska razzemi. Mutta se ei ole totta. Jos olet illalla jossain levähdyspaikalla auton kanssa eikä se lähde käyntiin ja puhelimesta on akku loppu, ja lähistöllä on a) suomalaisporukka b)romaniporukka ja c)somaliporukka, niin keneltä menet pyytämään apua?

Kukavaan

Siellä käräjillä voi sitten kertoa, että journalismista oli kyse ja pt-median sivut käyvät todisteeksi. Seurauksena on, että Säpo-palkannee jonkun ruotsinsuomalaisen lukemaan ja kääntämään päätyökseen Paavon juttuja.

Pamppu oli mukana omaksi turvaksi. Oikeuden pitäisi ymmärtää se. Eivät tietysti rohkene julkisesti ymmärtää, mutta sisimmässään kyllä. Ehkä näkyy lievänä tuomiona.

Kiinnitti huomiota tuo rikastajien tuntema syvä viha ruotsalaisia kohtaan. Ottaen huomioon, että ruotsalaiset ovat kilteimpiä maailman kansoista he, siis ruotsalaiset, eivät voi olla syy vihaan. Ruotsalaiset vastannevat vihaan olemalla entistä kiltimpiä, joka raivostuttaa rikastajia entistä enemmän ja syventävät heidän tuntemaansa vihaa ruotsalaisia kohtaan.

Bloggaaja Seppo Oikkonen kirjoittaa asiasta toisaalla:
”Itse asiassa sosiodynaamiset voimat vaikuttavat täysin päinvastoin: mitä enemmän Eurooppa sietää ja suvaitsee, sitä vahvempia ryhmäpaineita ja viholliskuvia sosiaalisesti sitovan systeemin täytyy sisältään kehittää. ”
https://alkonkassalla.blogspot.com/2020/11/ohisalon-totaalinen-osaamattomuus.html

ZzZ

Kerroit sitten julkisesti koko tarinan ja joku suvakki vinkkaa ruotsin poliisille? Menetät anonyymiteettisi tällämenoa.

Fatwantarkistaja

Minkä anonyymiteetin? Mulla ainakin nimi tiedossa, vaikken jäbää ole koskaan tavannutkaan. Ei se ole salaisuus. Jos kysytään, en kommentoi.

Fatwantarkistaja

Tuomio siitä tulee, hallussapidosta. Sakkoja niin että poskiin koskee. Yksiselitteisesti luvaton maila, eli selittämällä vain pahentaa tilannettaan. ”Se on pakolaisia varten, juurikin muslimeja.” Ei noin.

Joskus Suzukin keskikonsolissa oli puukko. Kummaltakaan puolen kytät eivät huomanneet sitä. Työkaluhan se on ja kyllä nyt autossa saa sellainen olla, yksityisalue.

Kaupassakin kyttien edessä jonottanut puukko vyöllä, ei ne mitään sano. Baariin ei kannata ottaa, koska sitä ei enää lasketa työmatkaksi. Taas tulee päiväsakkoa taskut tyhjiksi.

Kukavaan

Tosiaan. Tuossa on järkeä. Puhumalla kaivaa vain omaa hautaansa.

Anna-Maria Korhonen

Tuhansien maahanmuuttajien lähiössä käyvä valkoinen on poikkeus, jota poliisin on helpompi kontrolloida ja jättää pääongelma muhimaan. Tämä lienee kuitenkin konkreettinen osoitus siitä valmiustilan nostosta, muuten Paavo olisi saanut ajella rauhassa..

Osman Käämi

Onkin odotettavissa että Ruotsi yrittää ratkaista nousevan mokutaikinan ongelmia poliisivaltion keinoin. Mitä muita realistisia vaihtoehtoja olisikaan ?
Sitten kun siviilipukuisia poliiseja aletaan tarvita tuhottomia määriä, niin kuosi voidaan hyvinkin tulla vaihtamaan maastopukujen näkyvyyteen.

h44

Sinuna pitäisin todella matalaa profiilia lähiviikot, olet takuulla jonkinlaisessa seurannassa.

Dickie

Ainakaan suomessa..käsittääkseni jonkun pampun esillä olo ei ole rikollista, koska auto on verratttavissa yksityistilaan. sen kanniskelu julkisella paikalla kaiketi on kiellettyä. Saahan autossa olla vaikka ampuma-aseita tai jousiaseita, jos menee ampumaharjoituksiitn tms. kunhan ne ei ole ladattuja…ittellä on pieni pistooli-”jalkajousi” autossa penkin alla ja pieniä nuolia. ollut jo vuosia.

voihan sitä sanoo oideudessa tai kuulustelussa, että oli menossa pamppuharjoituksiin, tai että eilen oli ja pamppu unohtu autoon.

Dickie

yhtä hyvin jos sul on autossa renkaanvaihtoon tunkki ja työkalut, joku vois sanoo et sul on autossa vaarallisia esineitä..loputon suo. mikä tahansa esinä käy ”toisen vahingoittamiseen” tai pelkkä nyrkkikin riittää

hätävarjelun kohtuullisuus

Euroglobalismin ohjaamat taakanjakopäätökset johtavat väistämättä rivikansalaisten piilovarusteluun.

Fatwantarkistaja

Mailaan tarvii luvan, kuten vaikka aseeseen. Ei sitä saa pitää edes kotonaan ilman lupaa. Takuuvarma tuomio, ei kannata asianajajaan tuhlata yhtään senttiä.

kanander

Surku, jos Pate saa sakot, vaikka pamppu ei viuhunutkaan.

Jones

Lainaus: ”ruotsalaiset ovat homoja ja niiden naiset huoria”, Näinhän nämä kehitysmaalaiset ajattelevat suomalaisistakin. Eli halveksivat. Lapsia tehdään suomalaisten naisten kanssa ja ne lapset opetetaan vihaamaan ja halveksimaan suomalaisia. Koskaan he eivät tule hyväksymään niitä sekarotuisia lapsia omiin maihinsa.

Pah

https://www.youtube.com/c/Acts17Apologetics/videos

Jep! Lapsenahan se oikeassa oleminen ja paremman väkivallan tarjoaminen on aloitettava jotta kunnon muslimista kasvaa täkäläisten Punavihreiden kaltaiseksi.

https://twitter.com/Alastontotuus/status/1174739576801415168/photo/1

Nyt kun länsimaiden asukkaista on hyvää vauhtia tulossa täysiä Dhimmejä omissa kotimaissaan ja koska työnteon ja itsensä ja perheensä elättämisen lomassa heille on suotu näiden maahan rahdattujen kauloja katkovien terroristiotusten ikuinen elatusvelvollisuus, niin sopinee hieman ihmetellä jotta mitä järkeä länsimaiden asukkaiden on enää tässä roolissa käydä töissä? Eli sitä kautta edistää ja tehostaa näiden kauloja katkovien muukalaisten alati paisuvaa määrää ja hyvinvointia?

Jonakin päivänä meistä jokainen saa osansa tuosta rikastuksesta ja toivottavasti se ei tule yllätyksenä mitä se naapurin mukava ja maltillisena esiintyvä muslimiperhe ajattelee vääräuskoisten naapureidensa kohtaamasta yllättävästä yksittäistapausrikastuksesta.

”Muslims React to Beheading of Teacher Samuel Paty over Muhammad Cartoons”

https://www.youtube.com/watch?v=xhN-aJ36yVk&t=566s

Olemme saavuttamassa pisteen jossa kaikilla vääräuskoisilla on oltava ulos uskaltauduttua joku ase jolla puolustautua näiltä kaulojemme katkovilta kunnon uskovaisilta.

Jones

Onkohan kaikki alkanut siitä, että aikoinaan Kalevi Keihänen vei suomalaisnaisia etelään gigoloille jalkavaimoiksi. Sitten heidän sekarotuiset lapsensa ovat soluttautuneet suomalaiseen yhteiskuntaan ja eräällätavalla salaisesti toteuttavat välimerenkansojen maanvalloitusta, suorimalla siirtolaisuutta. Etenkin jos he ovat päässeet johonkin päättävään virka-asemaan.

Manna Sarin

”ruotsalaiset ovat homoja ja niiden naiset huoria”,

Sama porukka vihaa ruotsissa ruotsalaisa ja suomessa suomalaisia ja ranskassa ranskalaisia ja norjassa norjalaisia ja saksassa saksalaisia ja jne jne jne .

Sellaisia ne on ne musulmaanit

Jones
juha II

Valaiseva juttu. Eikä mikään pissiksen taivastelu ”rakenteellisesta rasismista”, sillä aikaa kun reaalielämässä jotakin kanttista kurkutetaan. Pitää olla hermoja kun noiden ”elikoiden” alueelle menee vaikka kuinka muina miehinä!

On varmasti täällä Suomessa sama juttu, että keharit aivan syystäkin ylenkatsovat kantasuomalaisia. Kukapa nössöjä kunnioittaisi varsinkin yhteiskunnassa, jota johtavat naiset miesoletettujen kanssa persettä jakaen!

Turhaantunut

Sehän se on kun suurinosa suomalaisista on niin helvetin kuolemanpelkoisia näppäinsotilaita.
Ei paljoa tarvitte noita sandaaliläpsyjä kovistella kun alkavat karttamaan suomalaisia.
Mutta sehän ei tapahdu kun suurimman osan pitää olla kovaa ukkoa ruudun takaa näpäimiä kiihotellen hakkaamassa.

Helppo Nakki

Voi Pyhä Yksinkertaisuus.

Gottsundan räppijätkät työnsivät jotakin taskuusi etkä uskaltanut siinä vaiheessa tehdä tai sanoa mitään. Vasta autossa kaivoit esineen ulos ja se osoittautui vieteripampuksi jonka laitoit siihen paikkaan mistä poliisi se äkkäsi. Olit juuri matkalla poliisiasemalle luovuttamaan sitä heille kun sinut pysäytettiin. Menit kipsiin etkä saanut sanottua mitään järkevää.

Gottsundan Coronalähiö

Kuka pöljä menee vapaaehtoisesti Gottsundan koronapesään? Sehän on kuin Wuhan, 40%lla korona. (SVT)

Huru-ukko

Tiiätkös Paavo miksi ne jepet lähti sinua seuraamaan? Potunokka valkoinen yksinäinen mies, eli ei mitään vaaraa polliiseille.