Märstan gangstereilla sota kunnan viranomaisia vastaan

Sigtunan kunnassa, 45 km Tukholmasta pohjoiseen, on tällä hetkellä päällänsä gangsterien sota viranomaisia ja samalla tietenkin paikallisia ihmisiä kohtaan. Asiasta ei kuitenkaan ole paljon kerrottu suurissa uutisissa.

Sunnuntai-iltana uusruotsalaiset hyökkäsivät poliisin kimppuun Sigtunan maahanmuuttajalähiössä Valstassa. Poliisipartioita näkyy tällä hetkellä Valstan ja Märstan alueella tavallista enemmän viikkoja jatkuneiden autopalojen takia. Sunnuntai-iltana Valstassa oleskellut partio sai yllätyshyökkäyksen ja poliisiautosta puhkottiin kaikki renkaat. Poliisiauto jouduttiin hinaamaan pilkkahuutojen säestämänä pois paikalta.

Poliisi sai otettua yhden henkilön kiinni epäiltynä ilkivallasta.

Maanantain puolelle siirryttäessä sotatoimet siirtyivät muutaman kilometrin päähän Märstan keskustaan, jossa yritettiin polttaa kaupungintalo. Asiaa tutkitaan murhapolton yrityksenä.

Tapahtuma-aikaan klo 00.22 yksi tai useampi henkilöä oli heittänyt talon julkisivuun palopommeja. Jonkinlainen palonalku saatiinkin aikaan, mutta palolaitos oli nopeasti paikalla ja mitään suurempaa vahinkoa ei tapahtunut.

Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Kunnan tiedotteen mukaan Sigtunassa ”tullaan tekemään erityisiä toimia” tilanteen rauhoittamiseksi. Mm. ainakin kunnantalo pidetään toistaiseksi kiinni. Asiasta voi lukea esimerkiksi Märstan paikallisuutisista.

 

Autopalopuolella töitä tehtiin Sigtunan keskustassa. Siellä ainakin yksi auto tuikattiin tuleen. Näin ollen Sigtunan alueella autopaloja on ollut nyt käytännössä joka yö viikon aikana. Autopalot, kuten muukin ilkivalta sijoittuu lähinnä Valstaan ja Märstan keskustaan sekä Sigtunan keskustaan.

Aluepoliisin SVT:lle antaman haastattelun mukaan koko homman takana olisi viikko sitten tehty huumetakavarikko, jossa tavaraa otettiin poliisin takavarikkoon noin kahden miljoonan kruunun arvosta (200 000 euroa). Poliisin mukaan tämä porukka laittaa nyt päälle kostotoimia ja yrittää näyttää valtaansa.

Poliisin mukaan gangsterit yrittävät painostaa viranomaisia, toisaalta älämölöllä vaikutetaan paikallisiin ihmisiin. Ihmiset saadaan pelkäämään ja he näkevät entistä vähemmän mitä ympärillä tapahtuu ja haluavat olla puuttumatta asioihin.

Viime päivien autopaloa.

 

Tässä yhteydessä kannattaa huomata myös se, että Märstan ravintolamaailmassa kuohuu. Pienessä kylätaajamassa on kymmeniä ravintoloita, joille ei riitä asiakkaita. Muutaman gangsterin piiri yrittää nyt saada alaa haltuunsa ja toisia ravintoloitsijoita kohtaan käytetään kovanpuoleista painostusta.

Fakta: Sigtunan kunta jakautuu muutamaan taajama-alueeseen: Sigtunan keskusta, Märsta ja Valsta, jotka ovat suurimmat. Sigtunassa asuu 45 000 ihmistä ja väki jakaantuu siis useampaan taajamaan. Kunnan maahanmuuttajaprosentti on 54 %. Pahimpia ghettoja ovat Märstan keskusta ja Valsta.

 

Käyn huomenna katsomassa miltä kunnantalo näyttää, juuri nyt en ehdi paikalle kuvaushommiin. Samalla yritän saada alamaailman asiantuntijan langan päähän, jotta asiaan saadaan syvempää perspektiiviä; onko kyse sittenkin vain haaleasta kahvista ja rusinaköyhistä pullista.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Punavihernatsimafia

Kertokaa ruotsalaisille että toiveet tilanteen parantumisesta ovat turhia. Tuo tulee menemään vain huonompaan suuntaan. Ruotsalaisten määrä vähenee ja barbaarien määrä kasvaa. Ruotsalaisista tulee heikompia ja heikompia ja barbaareista vahvempia. Ennemmin tai myöhemmin alkaa päiden irroitusleikit ja muut mukavat kaffitteluhetket.

Aleksanteri Tuppi

”Monikulttuurisuus on rikkautta, ei mulla muuta”.
Varmasti tuossa kehitysmaalaisten rahtaamisessa ja kotoutusteatterissa moni taho rikastuukin kun pääsevät kauhomaan verokertymästä.

Maailma vajoo

Kiva sitten köllötellä rahojen kanssa, kun ei ulos voi mennä ja tää koko länsi maailma on vajoonmassa samaan pasgaan. Kohta ei ole edes oikeen hyvää paikkaa mihin paeta.

Ville77

Unkari vaikuttais toistaiseksi säilyttäneen järkensä. Jos huolivat, nii ehkä sinne sitte.

CvK

Paljon pitää näiden aivan-yksin-tulleiden vainoa ja kidutusta paenneiden vielä harjoitella tuhotöidenkin tekemistä, eihän näistä ole mihinkään.

Mallisuoritus Sigtunan polttamisesta ja tuhoamista on vuodelta 1187::
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sigtunan_tuho
https://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4rjningen_av_Sigtuna_1187

Last edited 3 vuotta sitten by CvK
CvK

Paljon pitää näiden aivan-yksin-tulleiden vainoa ja kidutusta paenneiden vielä harjoitella tuhotöidenkin tekemistä, eihän näistä ole mihinkään.

Mallisuoritus Sigtunan polttamisesta ja tuhoamisesta on vuodelta 1187::
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sigtunan_tuho
https://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4rjningen_av_Sigtuna_1187

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia

Piti sanoa säälittävä ja älyllisesti epärehellinen esitys. Taas kerran.

Terhomatti Hämeenkorpi

Hyvä, Pate !
Ollaan kuulolla ja näkösällä mediassasi :-))) Terhomatti Turusta

Kilttimies

”…Sigtunassa ”tullaan tekemään erityisiä toimia” tilanteen rauhoittamiseksi.”

Bättre bullar, bästa invandrare…

Tuija

Oli ennen idyllinen maalaiskylä. Tuttavapariskunta osti tuolta ison ok talon 5tuhannen neliön puutarhalla, vielä 20 v sitten tuo oli ihannepaikka, meni muutama vuosi ja alue muuttui täysin. Nykyään ei ulkona enää vanhempi väki uskalla liikkua

Woah

Siinä onkin viranomaisilla selvitettävää, sanoisinko mahdoton tehtävä kun paska on levinnyt näin laajalle ja kun siihen on annettu mahdottoman hyvät mahdollisuudet ensin. Monikulttuurisuus vaatii uhrauksia ja on vain kestettävä sanoisi ääri suvakki. Mutta mikä on se alkuperäinen päämäärä, sitä en oikein ymmärrä. Oli yhteiskunnan terrori, kaaos ja normaalien työssäkäyvien ja veronmaksajien elämän vaikeuttaminen se, tiedä sitten. Aivan älyvapaata toimintaa ja pilalle meni enne niin toimiva järjestelmä.

Minä

Jos eurooppalaiset halutaan alistaa totalitarismiin, on se hyvin vaikeaa, ehkä mahdotonta. Mutta mikäli Euroopassa on valtavan turvatonta ja hurja kaaos, voidaan saada eurooppalaiset hyväksymään tiukkakin diktaturia, kunhan sen uskotaan tuovan turvallisuutta ja suojelevan euroopalaisia.

Minä

Näin jatkossa:
Tilanne menee huonommaksi.
Suvakit päättävät laittaa lisää rahaa kotouttamiseen, joka ei ole koskaan toiminut.
Poliisit eivät uskalla tehdä mitään erityistä.
Tilanne menee huonommaksi.
Suvakit päättävät laittaa lisää rahaa kotouttamiseen, joka ei ole koskaan toiminut.
Poliisit eivät uskalla tehdä mitään erityistä.
Tilanne menee huonommaksi
Suvakit päättävät laittaa lisää rahaa kotouttamiseen, joka ei ole koskaan toiminut.
Poliisit eivät uskalla tehdä mitään erityistä.
Tilanne menee huonommaksi jne………………………..

Jos jatko poikkeaa tuosta, sitten meillä on uutinen.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Minä

Harjoittelevat. Jospa vielä oppivat ja polttavat koko Sigtunan.

Tuskin sekään herättäisi Ruotsin suvakkeja.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Pah
Kukavaan

Kiitos linkistä. Video on todella hyvä paitsi sisällöllisesti myös teknisesti. Kannattaa katsoa. Kannattanee ottaa talteen.

Valtsu

Näkyi Helsingin Pravda joutuneen myöntämään, että steissillä ryöstelee satapäinen kehitysmaalaisjengi. Taponen kertoi ongelman olevan yhteiskunnan syytä. Noh, kai se on jotain sekin, jos sanotaan, että paskat on housussa.

Suomen pääkaupungin ydinkeskustan kehitysmaalaistaminen on onnistunut loistavasti jengeineen ja tappelevine taksikuskeineen.

rocky

Ei taida enää riittää vaikka palkkaisivat Steven Segalin puhdistamaan kadut.

Suomi Finland

Pitäisi olla Chuck Norris. Sitten kadut olisivat turvallisia. Sääli vaan, että kyseessä on meemi, jolla ei oikeasti saa mitään aikaan muuta kuin vähän suupielien kääntymistä ylöspäin.

Suomi Finland

Tulisikohan valtamediasta tällaista uutisointia, jos vastamedioita ei olisi:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007609905.html

?

Valtamedioissa tiedetään nyt, että asioista on vaikea vaieta.

Tosin varmaan aika monta väkivaltatapausta on sattunut tässä välissä.

Suomi Finland

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ee4b492f-3e2c-4165-9da8-f18dce0e36b0

”Ohisalo pääkaupunkiseudun jengiväkivallasta: Ilmiö ei ole uusi

Ohisalon mukaan riski turvautua rikollisen elämän malleihin kasvaa, jos koulu koetaan vieraaksi eikä kotoa tai muualta, vaikkapa harrastusten parista, saa aikuisten tukea.”

Nyt tuli taas hutilaukaus 😀 😀

Jos ilmiö ei ole uusi ja toimintatavat ovat nuo, mitä tuossa hutilaukauksessa sanotaan, niin miksi tämä uutinen nyt sitten täytyy julkaista???

Päinvastoin: meikäläisen päättelykyvyllä voisi tehdä sellaisen kysymyksen, että miksei nyt ole uutisissa, että ’aiemmin oireilleet nuoret ovat nyt taas aktiivisesti mukana opiskelemassa ja näyttää vahvasti siltä, että oireullu on historiaa. Poliitikot totesivat, että käytetyt keinot olivat tehokkaita.’

Señor Peligro

Kiitos linkistä, olipa informatiivista kertomaa.
Ei se ihme, että muslimit hermostuvat kun joku ottaa tosiasiat esiin ja paljastaa homman luonteen. Tuo viherkommunistien ja islamin liitto on helposti ymmärrettävissä. Kommarit ovat vaan sen verran pölhöjä, etteivät ymmärrä että loppupelissä niiltä irtoaa pää ihan yhtä helposti kuin tavan kafiirilta. Hyödyllisiä idiootteja siis.

Tätä menoa sekin päivä tullaan vielä näkemään koko Euroopassa, että homma hoidetaan aseet paukkuen, kun muu ei auta. Ranskassa alkaa toivottavasti olemaan pientä heräämistä. Pari irtopäätä vielä lisää, niin ehkä aletaan tositoimiin. Kannattaa musulmaanien kuitenkin muistaa, että ne härnäävät suurvaltoja, joilta löytyy tulivoimaa jos oikein suututetaan. Samalla nähdään onko niillä todellista halua säilyttää demokraattinen yhteiskuntajärjestys.

Onneksi asun kaukana Hesasta, enkä halua sinne (enää) mennäkään. Valitettavasti hienosta pääkaupungistamme on tullut persereikä, kiitos mamutuspolitiikan. Ehkäpä asiasta aletaan keskustella, jos/kun joku poliitikko joutuu tekemisiin ko. jengin kanssa.

Suomi Finland

Perinteiset kommarit olisivat kyllä tehneet puhdistuksia, jos jokin ryhmä aiheuttaa ongelmia. Nykykommarit länsimaissa ovat liittäneet aatteeseensa loputtoman inhimillisyyden ja ymmärtämisen, kun on kyse ’heikko-osaisten/haavoittuvien’ ihmisten ongelmista. Näkeehän sen jo käytetystä terminologiasta.

Rikosuhrit sen sijaan unohtuvat tässä kiemurtelussa täysin. Se on tosin epäloogista, mutta kyllä siihen varmasti on olemassa syy, joka vain vaietaan täysin kuoliaaksi.

Señor Peligro

Jep, kommunismiin on tullut ”viher” etuliite, joka estää lopunkin järjellisen ajattelun. Ilta-sanomissa pääministeri tuomitsee ja on toki pöyristynyt tällaisesta väkivallasta.
Sanna ei vielä ymmärrä, ettei nuorisotyöntekijät ja kohta pollisikaan voi enää mitään näille ”heikko-osaisille ja haavoittuville”. Ruotsin tiellä mennään, eikä viherkommareilla ole halua eikä taitoa tehdä mitään asialle. Kunhan jaarittelevat.

Rikosuhrit ovat oleet aina Suomessa altavastaajan asemassa myös oikeussalissa, ja tulevat olemaan.

Lavrenti Berija

Suunnittelimme jo 1930-luvulla ohjelman länsivaltojen haltuunottamiseksi, heikentämiseksi ja hävittämiseksi.
Kommunistisia ystäviämme ja satelliittivaltioitamme vastaan kyseinen suvaitsevaisuutta runsaasti sisältävä ohjelma ei ollut vaan todellakin vain hegemoniaamme uhmaavia riistoporvarillisia länsimaita vastaan.
Nyt ovat kyseisen ohjelman tuottamat hedelmät(mädät) kypsyneet. Olemme jännän äärellä ja seuraamme mielenkiinnolla tilanteen kehittymistä täältä Kremlin muurista.

Sotaharjoitus käyntiin, statistit odottavat jo

Ei tähän nyt enää auta muu kuin että poliisi ja armeija laitetaan kaduille ja käsky on ampua jokikinen iikka joka jotakin laitonta värkkää. Pahimmat hengiltä ja lievemmät kinttuihin.

Kyllä ne siitä pikkuhiljaa harvenevat ja/tai kyllästyvät. Arkusta tai pyörätuolista on hankalampaa tehdä rötöksiä.

juha II

Ovat niin kuin tulleet sotaa ja vainoa pakoon. Eipä onnistunut kun vaatteiden ”sisältö” jäi myrkyttämättä arsenikillä eli ”syöpäläiset” kulkeutuivat mukana Ruottiin!

Toisaalta ilman näitä ”hellan tuuteleita” ruotsalaiset eivät enää tietäisi näistä ampuma vehkeistä ja ”paukkupommeista” yhtään mitään, vaan kiistäisivät uskomasta moiseen soopaan, sillä heidän mielestään kaikki riidat ja kärhämät hoidetaan diskuteeraamalla.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!

Jthefinn

Olen Shokissa!

kanander

Helsingissä nousee kunnallisvaalien isoksi teemaksi rikollisten mamu-jengien kuriin laittaminen. Tämähän ei ole kiinnostanut pormestari Vapaavuorta (kok).

Anna-Maria Korhonen

Ilmeisesti kyseessä on vain vieraiden kulttuurien erilainen tapa osoittaa kiitollisuutta nälänhädästä, köyhyydestä ja kuolemanvaarasta pelastumisesta. Myös tulee huomata, että omissa kulttuurissamme ei väkivaltaisuutta pidetä naisille ja lapsille tyypillisenä. Muissa kulttuureissa tämäkin voi olla toisin. Joten älkäämme olko rasisteja, suvaitkaamme.