Nuorukaiset kivittivät ambulanssin ajokelvottomaksi – potilaalle jouduttiin hälyttämään toinen kulkupeli

Muuan tukholmalainen ambulanssihoitaja kertoo, että kun he olivat sunnuntai-iltana hälytysajossa Sollentunassa, niin heidän ambulanssi tuhottiin sellaiseen kuntoon, että potilaalle piti soittaa uusi kulkupeli.

https://www.facebook.com/malin.gilleahlqvist/posts/10158961583491407

 

Hoitajan mukaan he saapuivat kerrostalon pihalle ja menivät ylös huoneistoon potilaan luokse. Hetken päästä hoitajat tulivat alas autolle hakemaan potilaalle paareja. Tässä välissä auton ikkunat oli pätkitty palasiksi ja auton ohjaamosta pöllitty mitä sieltä nyt voi pölliä.

Potilaalle soitettiin uusi kulkupeli, sillä autolla ei voinut enää ajaa. Viivästys oli joku parikymmentä minuuttia.

Hoitaja kertoo, että on sanaton, mutta hieman pukkaa kiehutusta päällensä.

Tapahtumapaikka ei tule tarkasti selville, mutta ei ole epäilystäkään eikö se olisi Malmvägenin ympäristö.