Kikkelihitsareille tänään tuomiot

LÖDKOLV RYOBI R18SOI-0 18V ONE+ UTAN BATTERI
Tällaisilla sähkärin juotoskolveilla syriaanot silpoivat lasten kikkeleitä.
Gävleborgin läänissä on vuosien aikana tapahtunut todella merkillisiä poikalasten ympärileikkauksia: Koraanikoulun yhteydessä poikalapsia ympärileikattiin juotoskolvilla.

Homma lähti purkautumaan 2018 kun Söderhamnin apteekista alettiin epäilemään meneillään olevan “pimeä ympärileikkaamo”. Muutama syyrialaismies haki päntöimenään apteekista haavanpuhdistusaineita, erilaisia puudutussalvoja ja kiristyssiteitä.

Apteekin henkilökunta tekikin ilmoituksen poliisille, sillä he epäilivät, että meneillään oli sukuelinten silpomistehdas.

Tutkimuksissa päästiin eteenpäin ja lopulta selvisikin, että Gävlessä asustavat syyrialaiset olivat silponeet kymmenkunta poikalasta juotoskolvilla. Juotoskolvi oli rautakauppatavaraa eikä kolviympärileikkaajilla ollut mitään lupia tai sairaanhoitajan koulutuksia. Lapset olivat i´iltään pikkuvauvoista kymmen vuoden nurkille.

Ympärileikkaajat saivat asiakkaita Gävlessä ja Söderhamnissa sijaitsevilta koraanikoulu Bilaalilta. Kyseinen koraanikoulu taas on tullut tunnetuksi siitä, että sen päällikkö ja tämän poika olivat viime syksystä kevääseen vangittuna. He kuuluivat siihen SÄPO:n äärimuslimi imaamien renkaaseen, joka epäiltiin ja epäillään edelleen jihadismin tukemisesta ja rahoittamisesta.

Koraanikoulu tarjosi oppilaiden vanhemmille ympärileikkausapua, jos nämä halusivat silpoa lapsensa.

Ympärileikkaajat kiistävät rikoksen, mutta ei tekoa. Heidän mukaan heillä oli tarpeellinen koulutus Syyriasta eivätkä he tienneet, että juotoskolvilla kikkelin silpominen on Ruotsissa laitonta.

Kolvisilpomisesta annetaan tuomio tänään. Jos asia kuulostaa uskomattomalta, voi lukaista vaikka SVT:n uutisen, jossa kerrotaan samasta asiasta.

LISÄYS: Päätekijä tuomittiin 8 kk ehdolliseen vankeuteen ja 180 tunnin yhdyskuntapalvelukseen. Lisäksi 55 000 kruunun vahingonkorvauksiin uhreille. Rikosnimikkeenä on ruumiinvamman tuottaminen ja pahoinpitely.