Kikkelihitsareille tänään tuomiot

LÖDKOLV RYOBI R18SOI-0 18V ONE+ UTAN BATTERI
Tällaisilla sähkärin juotoskolveilla syriaanot silpoivat lasten kikkeleitä.
Gävleborgin läänissä on vuosien aikana tapahtunut todella merkillisiä poikalasten ympärileikkauksia: Koraanikoulun yhteydessä poikalapsia ympärileikattiin juotoskolvilla.

Homma lähti purkautumaan 2018 kun Söderhamnin apteekista alettiin epäilemään meneillään olevan ”pimeä ympärileikkaamo”. Muutama syyrialaismies haki päntöimenään apteekista haavanpuhdistusaineita, erilaisia puudutussalvoja ja kiristyssiteitä.

Apteekin henkilökunta tekikin ilmoituksen poliisille, sillä he epäilivät, että meneillään oli sukuelinten silpomistehdas.

Tutkimuksissa päästiin eteenpäin ja lopulta selvisikin, että Gävlessä asustavat syyrialaiset olivat silponeet kymmenkunta poikalasta juotoskolvilla. Juotoskolvi oli rautakauppatavaraa eikä kolviympärileikkaajilla ollut mitään lupia tai sairaanhoitajan koulutuksia. Lapset olivat i´iltään pikkuvauvoista kymmen vuoden nurkille.

Ympärileikkaajat saivat asiakkaita Gävlessä ja Söderhamnissa sijaitsevilta koraanikoulu Bilaalilta. Kyseinen koraanikoulu taas on tullut tunnetuksi siitä, että sen päällikkö ja tämän poika olivat viime syksystä kevääseen vangittuna. He kuuluivat siihen SÄPO:n äärimuslimi imaamien renkaaseen, joka epäiltiin ja epäillään edelleen jihadismin tukemisesta ja rahoittamisesta.

Koraanikoulu tarjosi oppilaiden vanhemmille ympärileikkausapua, jos nämä halusivat silpoa lapsensa.

Ympärileikkaajat kiistävät rikoksen, mutta ei tekoa. Heidän mukaan heillä oli tarpeellinen koulutus Syyriasta eivätkä he tienneet, että juotoskolvilla kikkelin silpominen on Ruotsissa laitonta.

Kolvisilpomisesta annetaan tuomio tänään. Jos asia kuulostaa uskomattomalta, voi lukaista vaikka SVT:n uutisen, jossa kerrotaan samasta asiasta.

LISÄYS: Päätekijä tuomittiin 8 kk ehdolliseen vankeuteen ja 180 tunnin yhdyskuntapalvelukseen. Lisäksi 55 000 kruunun vahingonkorvauksiin uhreille. Rikosnimikkeenä on ruumiinvamman tuottaminen ja pahoinpitely.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mora knives of sweden

Suosittelisin imaameille rangaistuksena kikkelin lyhennysleikkausta ilman puudutusta.

Suvaitkaamme

Kyllähän noiden lähtömaissa niiden kikkeleitä lyhennetään, kokovartalokikkeliä lyhennetään poistamalla pää.

Iso Paukku keskellä Jöötteporia

Ehkä eslamikikkelihitsarin juotoskolvi osui vahingossa kaasuputkeen?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/kraftig-small-pa-andra-langgatan-uppgifter-om-explosion

Kuhnari

Kolvilla poltetuille lapsille tuomitaan isot vahingonkorvaukset jotka maksavat…?

VERONMAKSAJAT eli dhimmikuffarit.

Ryhänen

Siis mitä? Kolvilla ympärileikataan? Tulee varmaan tosi siistiä jälkeä, eikä varmaan satu yhtään. Kylläpä minulla on kauhtunut impivaaralainen käsitys toimenpiteistä, kun en ymmärrä näitä innovaatioita.

Osman käämi

Kukaan ei ole ilmeisesti selittänyt noille alkuihmisille että lääketieteelliset opinnot pitää suorittaa ihan jossakin muualla kuin ammattikoulun sähkölinjalla

Papinkulli

Eiköhän noiden sähköasentajantutkinnot suoriteta jossain pitserian takahuoineessa

rocky

Mitenkä mahtaa onnistua juottaminen saksilla ja veitsillä?

Sairasta ja tyhmää

On ne sitäkin varmaan kokeilleet.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Vetäisivät kerrasta poikki. Parin sukupolven päästä ei olisi ongelmia.

Ihmettelijä

Noh, ehkä yksikin sukupolvi riittäs, ihmetyttää näitten rauhanuskonnontunnustajien patologinen himo silpoa sukuelimiä molemmilta sukupuolilta. Jos joku sen järkeenkäyvästi selittäs olisin tyytyväinen.

Anna-Maria Korhonen

”Heidän mukaan heillä oli tarpeellinen koulutus Syyriasta.”

No täytyypä liittää kikkelihitsarin tutkinto ooppiuminviljelijän, vuohipaimenen, kamelikuskin ja mattokauppiaan jatkoksi. Eivät nämä niin kouluttamattomia olekaan, olenkohan ollut hiukan ennakkoluuloinen.

Kilttimies

”Puolet Välimeren yli kiikkerissä kumiveneissä saapuvista syyrialaisista turvapaikanhakijoista voisi olla akavalaisia, kirjoittaa europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri kolumnissaan.”

Lähde:https://www.akavalainen.fi/akavalainen/mielipiteet/kohti_parempaa_eurooppaa/kausi_2014_2019/balkanin_maanteilla_taivaltaa_korkeakoulutettujen_joukko

Papinkulli

Niitä vittuja muuten on korjailtu valtion piikkiin, vaikka eihän siihen tuntoa saa takaisin, mutta kai siinä tyydyttää se että saa tultua mahdollisimman kalliiksi vääräuskoisille

rellinen

Yliopistokoulutus nykyisin on varmaankin kikkelihitsareiden ja kamelikuskien tasolla. Yliopistotason tutkintohan näiltä suomalaispolitrukeilta usein löytyy. Eipä siis tarvi paljon ihmetellä ”akavalaisten” lausuntoja.
Toista aks:n aikaan.

Pamela Possu

Reps reps reps,lirahtaa Tenaan…Ilmankos sieltä on selvinnyt tänne niin vähän korkeakoulutettuja naisia,kun kuulemma 70% Välimereen hukkuneista on naisia (uskoo MP K-N).Sitäpaitsi ,eikö Balkanin kansat oo kärsiny ihan tarpeeksi?

juha II

Luulin jo, että Stefan Löfven on viimeinkin saatettu hänelle kuuluvaan asemaan!

Ingen Gripen

Sarjassamme länsinaapurin suurmiehiä: Stefan ”lödkolv” Löfven

Woah

Ehkä näillä epäonnistuneilla munan silpomisilla pelastetaan muutama nainen raiskaukselta tulvaisuudessa.

Turhaantunut

Juu, taas mainittin paven suojeluksessa olevan maapallon tuhovan uskonnin niin kirjoitus oli liikaa.

Turhaantunut

Siinä pavelle, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ymp%C3%A4rileikkaus
2 hullua ”uskontoa” jotka molemmat tuhoaa euroopan.

punakaarti

Eivät pärjää meille toverikerholaisille. Me käytämme molempia hyväksemme. Me pidämme ovet auki. Toisella tuhoamme ja toisesta teemme syntipukin.

Vesa

Täytyy sanoa, että Damaskoksen hitsarilinjalla on monipuolinen opetustarjonta. Ja miksei olisi. Kyllä maailmassa kolvattavaa riittää. Ja kun on avoin mieli, niin kolvattavaa saattaa nähdä sielläkin, missä sitä tavallinen innovoimaton perusjätkä ei näe.

Vesa

Katsoin, että ovat syyrialaiset kuitenkin hyvät työkalut valinneet. Mullakin on Ryobia, mutta vähän toisiin tarkoituksiin. Saisikohan Ryobi lanseerattua ihan virallisen esinahankuorijan arabimarkkinoille. Siihen 5 Ah:n akku kylkeen, niin kyllä lähtee.

Sam Colt

Noihin nopeimpiin leikkauksiin riittää varmaan kaksi kättä ja Black&Decker – vanhaa mainosta siteeraten.

Esi(nahan)tutkintapöytäkirja

Ryobi on vain kuvituskuva.

Se alkuperäinen salkkukuva missä on kolvi, punainen ensiapupakkaus, otsalamppu jne. on aito, se on Poliisin esi(nahan)tutkintapöytäkirjasta.

Kilttimies

Ettei menisi toivottoman synkistelyksi,, vähän soitantaa :
https://m.youtube.com/watch?v=-D7IUNesHkY&list=RDFk1bg-r2DdQ&index=3

Piirpauke – Swedish Reggae
Vanhan kommunistin jatsari rupee vippasemaan… 

Kukavaan

Siittimen nylkemistä tarkoittavilla hakusanoilla ”skinning penis” löytyy tietoa muiden kulttuurien raikkaista käytännöistä, jotka nyt ohisalojen tyydytykseksi leviävät myös ummehtuneeseen sisäsiittoiseen Suomeen.

Jätin syvällisemmän perehtymisen aiheeseen tekemättä ja suvaitsemattomana sivuutin myös pinnallisen ylimalkaisen tutkimisen. Mutta… mutta tämä voi olla tulevaisuudessa normaalia arkipäivää.

Turhaantunut

Kun perussuomalaiset otti esille aloitteen että sillpomiset pitää ottaa laissa tieukemmien esille ja tuomioit koventaa, sillä silpominen pitää saada lopetettua nykyaikana,
Moni vastusti tuota, kun sanottiin että poikiakaan ei saa uskonnon nimessä ympärileikata, niin yksi helvetin juutainen ben zyskowicz vastustaa tuota henkeen ja vereen.

Siinä näyte mitä uskonnot on, saatanallisia terrorijärjestöjä joka ikinen,