Uusvirolaisia Tallinnassa raiskauskäräjillä

Virossa on puhuttanut ennen kuulumattomat kaksi raiskaustapausta, jossa Tallinnassa taksikuskina toimineet 42-vuotias egyptiläinen ja 32-vuotias sudanilainen olivat taksiajon yhteydessä raiskanneet naisia.

Egyptiläinen tuomittiin viime vuoden elokuun tapahtumista, jossa egyptiläinen oli tarjonnut taksikyytiä ympärihumalaiselle naiselle. Naisen asunnon sijaan egyptiläinen ajoi autonsa parkkiin kaupungintalon pimeälle parkkipaikalle. Poliisin tutkijat löysivät naisesta egyptiläisen DNA:ta ja tämä riitti kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen.

Nainen ei paljon muistanut tapahtumista.

Tällä viikolla sudanilainen mies istuu oikeutta viime kesän tapahtumista. Tässäkin tapauksessa taksikuskina toiminut afrikaano oli ottanut ympärihumalaisen naisen kyytiin ja vei tämän kotiin. Siellä harrastettiin seksiä, joka sudanilaisen mukaan tapahtui yhteisymmärryksessä. Syyttäjä ei usko tätä ja sudaniaano onkin pidetty heinäkuusta asti vangittuna.

Asiasta kertoi Eesti Express.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Bärne & Sibyllah Taxi Oy Ab

Ullatus Taxi

Nyt voit tilata meidät myös Suomessa

juha II

Niin. Suvakismi astuu kerta toisensa jälkeen koiran paskaan. Ja sitä kepillä pois tönkiessään kieltäytyy tunnustamasta, että se on koiran paskaa ja sen, että siihen voi ylipäätänsä astua ollenkaan!

Lisää kakkua

Oletus että, he miettivät vuosikymmeniä mitä tuli tehtyä.
ei mikään sauna reissu.

Woah

Ei koskaan tiedä minkä ullatuksen nainen saa, kun uskaltatuu käkkäräpään kyytiin. Eikö noita samoja kyydin perintöjä ole myös ollut suomessa, kun taksilaki vapautui.Ei ole enää pimeän taksin pelkoa, vaan ullatuksen voi saada myös Bernerin takia ihan ”oikeassa” taksissa

Anna-Maria Korhonen

Minäkin olin ennen suppeampi työperäistä maahanmuuttoa kohtaan. Paino sanoilla ”olin ennen”.

Anna-Maria Korhonen

Siis suopeampi. Alan oppia tuon tekstin syötön käyttöä, paino sanalla alan….

Perkele

2 kuukautta ehdollista?? Onko virokin syöpääntynyt äärisuvakki humanistivaltioksi?

Viron haloska

Kovasti täällä kulisseissa ja hämyisissä kabineteissa töitä tehdään viron muuttamiseksi suvaitsevaisemmaksi. Etenemistä on tapahtunut. Osa porukastamme joutuu vielä pitämään naamaria suvaitsevaisten kasvojemme edessä.

Ilmari

Se oli 2 VUOTTA

Viron haloska

Vanha organisaatiokin on ihan hyvässä hapessa. Siitä se suvakkisyöpä leviää.

valtteri floppas

Virossa ei kumarrella etelämaalaisille. Osittain sen vuoksi ostin ”eläkekämpän” sieltä, mutta nyt unkarikin kiinnostaa, kunhan täältä ”swamimaasta” pääsee pois, eläkeiän kynnyksellä.

Punavihernatsimafia

Nuo usein hakautuu ammatteihin jossa pääsee luontevasti raiskausapajille eli suljettuun tilaan päihtyneiden, kodittomien, nuorten, vahusten, vammaisten yms. kanssa. Taksikuskit, siivoojat, postinjakajat yms.

Sissi82

Ja suomessa sen saatanan Bernerin taksi uudistus tuo aivan samoja ja pahempia ongelmia.