Uusvirolaisia Tallinnassa raiskauskäräjillä

Virossa on puhuttanut ennen kuulumattomat kaksi raiskaustapausta, jossa Tallinnassa taksikuskina toimineet 42-vuotias egyptiläinen ja 32-vuotias sudanilainen olivat taksiajon yhteydessä raiskanneet naisia.

Egyptiläinen tuomittiin viime vuoden elokuun tapahtumista, jossa egyptiläinen oli tarjonnut taksikyytiä ympärihumalaiselle naiselle. Naisen asunnon sijaan egyptiläinen ajoi autonsa parkkiin kaupungintalon pimeälle parkkipaikalle. Poliisin tutkijat löysivät naisesta egyptiläisen DNA:ta ja tämä riitti kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen.

Nainen ei paljon muistanut tapahtumista.

Tällä viikolla sudanilainen mies istuu oikeutta viime kesän tapahtumista. Tässäkin tapauksessa taksikuskina toiminut afrikaano oli ottanut ympärihumalaisen naisen kyytiin ja vei tämän kotiin. Siellä harrastettiin seksiä, joka sudanilaisen mukaan tapahtui yhteisymmärryksessä. Syyttäjä ei usko tätä ja sudaniaano onkin pidetty heinäkuusta asti vangittuna.

Asiasta kertoi Eesti Express.