Kirjailija Björn Ranelid: Sota Ruotsissa jatkuu

Taas sattuu ja tapahtuu, että ei ehdi tällainen osapäiväinen toimittelija edes kirjoittaa kaikista asioista, joista haluaisi.

Mutta otetaanpa yksi näkemys asiaan. Ruotsalainen kirjailija Björn Ranelid kirjoittaa Facebookissa seuraavaa: (Suomennos FB-päivityksen alla)

 

Sota Ruotsissa jatkuu.

Göteborgissa tehtiin pommi-isku terveyskeskus Hagaklinikkaan. Kaksi naista loukkaantui, joista toinen, 85-vuotias, vakavasti. Lue sana kahteen kertaan ja mieti sen sisältöä: terveyskeskus.

Räjähdys tapahtui terveyskeskuksen vessassa. Poliisi hälytettiin viimeksi kolme viikkoa sitten samaan paikkaan räjähdyksen takia.

Sigtunassa kunnantaloon tehtiin palopommi-isku, jota edelsi laukaustenvaihto. Tämä tapahtui keskiviikkoyönä.

Eilen muutama nuorukainen rikkoi ambulanssin ikkunat kun ambulanssi oli hälytystehtävässä. Ambulanssi oli hakemassa sairasta ihmistä sairaalaan. Rikottu ajoneuvo korvattiin toisella, joka tuli paikalle 15 minuutin viiveellä. Jos kyseessä olisi ollut sydänkohtaus, niin kyse olisi ollut elämästä ja kuolemasta.

Näiden nuorten vanhemmat eivät ole osanneet kasvattaa lapsiaan. Lapsuus- ja nuoruusvuosinani Malmössä 1954-1966 en muista ikinä kuulleeni, että olisi puhuttu mitään sellaista, että hälytystehtävässä oleva ambulanssi olisi rikottu.

Iskuun syylliset pitää tuomita ankarimman mukaan eikä mitään ehdollista, jos nyt jäävät kiinni. Jokainen poliitikko, joka puhuu tästä vahingonteosta poikien kepposena, ovat vaarallisia poliitikkoja ja ovat yhtä syyllisiä tuohon rikolliseen tekoon. Hehän antavat signaalin, että rikokset ovat pikkujuttuja.

Nämä mainitut jutut ovat vain pari esimerkkiä useiden satojen vakavien rikosten joukosta; räjähdyksistä, autopaloista, törkeistä ryöstöistä, tapoista ja murhista kuluvan vuoden aikana Ruotsissa.

Koska olen ainoa kirjailija Ruotsissa, joka kirjoittaa sodasta, niin sanomalehdet Sydsvenska Dagbladet ja Göteborgs Posten julkaisivat kaksi avointa kirjettä minulle, missä journalistit kirjoittivat, että minä liioittelen ja suurentelen Ruotsin tilannetta.

En ottanut tätä itseeni siksi, että he eivät ole ymmärtäneet eivätkä halua ymmärtää mitä tarkoitin. Minun tarkoitus oli ja on edelleen kuvata mitä tarkoittaa kun lapset ja aikuiset ihmiset kokevat huolta, pelkoa ja puhdasta kauhua sen takia, että mitä kaikkea voikaan tapahtua yleisillä paikoilla tässä maassa.

Naiset ja tytöt eivät uskalla kuntoilla ja lenkkeillä ihan missä tahansa tiettyyn aikaan vuorokaudesta. Vanhemmat kertovat lapsilleen, että jättävät kellot, puhelimet ja takit kotiin ryöstön pelossa. Puolet yhdeksäsluokkalaisista on joutunut rikoksen uhriksi viimeisen vuoden aikana. Tytöt kertovat, että heiltä varastetaan tavaraa ja he joutuvat seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Pojilta varastetaan ja heitä pahoinpidellään.

Henkinen sota ei tarkoita tuliaseita, taistelupistimiä pommeja tai kemikaaleja. Henkinen ja sielullinen sota ihmisten keskellä jatkuu tietoisesti ja sen eri muodoissa.

Tämä tarkoittaa pelkoa kirjoittaa ja sanoa tiettyjä sanoja ja asioita julkisesti. Porttikoodit, valvontakamerat, tietokoneiden salasanat, vanhuksiin kohdistuvat petokset, pahoinpitelyt ja ryöstöt, kalteriovet, käteisrahaton yhteiskunta, passikontrollit, rikollisille tehdyt kotietsinnät, pippurisumute eritoten naisten suojana, vartijat ja poliisit urheilutapahtumissa, metroissa, tehdasalueilla ja lentokentillä ovat kaikki todisteita millainen on Ruotsin tila juuri nyt.

Niin ikään sota jatkuu siten, että ihmiset eivät uskalla liikkua illalla ja pimeään aikaan vapaasti. Vanhemmat vahtivat lapsiaan leikkipaikoilla ja jopa vievät ja hakevat heidät koulusta. He kehottavat lapsiaan käyttäytymään tietyllä tavalla tuntemattomissa ympäristöissä.

Kaikki tämä on näkymätöntä sotatilaa, jota kukaan täyspäinen ihminen Ruotsissa ei voi kiistää. Journalistit ja poliitikot, jotka väittävät tätä totuutta vastaan, ovat vaarallisia ihmisiä asiassaan.”


Björn Ranelid on siis kirjailija, joka on kirjoittanut parikymmentä kirjaa ja saanut niistä useita palkintoja. Suomennettu on ainakin ”Synti” ja ”Rakkauden sisimmäinen luonne”.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mahamuud
mahamuud
13.11.2020 00:33

ullatuuussss!!!

Kiitos Sanna
Kiitos Sanna
13.11.2020 01:12

Älkääs nyt. Myös meidän fiksujen punavihreiden pääministerin ja sisäministerin mukaan, jos käytämme lisää rahaa niin Suomikin välttää Ruotsin tien. Jostain syystä odotan ja luulen että Sanna ja Maria, sekä Li joutuvat vielä pettymään. He ovat sokaistuneet ilmeisesti valoista ja eivät näe selvästi.

marx-kgb mafia
marx-kgb mafia
13.11.2020 12:39
Vastaa...  Kiitos Sanna

Lisärahalla järjestämme lisää virkoja punayliopistoistamme valmistuneille tovereillemme. Hyvä toverikoulutus ei saa mennä hukkaan vaan se pitää palkita reilusti.

Buaaah
Buaaah
13.11.2020 04:29

Tämä monikulttuurinen värinä on siirtymässä myös Helsinkiin varsin nopealla aikataululla ja muuttoaalto pois on tosiasia. Helsinki on pian kusessa kun veronmaksajat pakenevat vähintään naapurikuntiin ja varsinkin työssä käyvien lapsiperheet. Jäljelle jää se verovaroilla elävä sakka ja sehän yhtälö ei pitkään toimi. Pian huudetaan valtiota apuun ja kaukana on aika kun Helsingin päättäjät pullistelivat että pääkaupunkiseutu on niin rikas että elättää muuta suomea. Hutisalon hyökkäys Halla-ahoa vastaan oli ensimmäinen paniikin merkki ja ulkoa opittu jargoni syrjäytymisestä ym. paskaa, lähinnä naurattaa. Vielä kun ylin poliisijohto tulee julkisuuteen selittämään samaa, on merkit paniikista selvät.

Kaivarin potkijat jalkapallokerho
Kaivarin potkijat jalkapallokerho
13.11.2020 12:36
Vastaa...  Buaaah

Itse kuulun eniten tienaavaan kymmenykseen ja meidän perhe karisti Helstanin pölyt pois jaloista.

Kaupunki ei ole enää sama kuin 20 v sitten vaan Helstan tai Helsinbad jossa vaeltaa vihreitä äänestäviä itihippejä fjällräven repuissaan unohtamatta heidän lemmikkejään.

Not my city anymore.

värinä
värinä
13.11.2020 14:31
Vastaa...  Buaaah

näin se menee,,

22.jpg
MSK
MSK
15.11.2020 16:27
Vastaa...  värinä

”Yhdenkään naisen ei tule joutua elämään heikkojen miesten yhteiskunnassa. Vihreiden johdolla se tulee muuttumaan lopullisesti, tuomme tänne vahvat miehet heikkojen tilalle…..”

Voisin kuvitella jotain tuollaista vihreiden joukossa ajateltavan. Julmaa on vihreiden meininki…..

Minä
Minä
13.11.2020 06:33

Sotakirjeenvaihtaja Ranelid. Hyvä on sodista tiedottaa, vaikka tiedottajat itsensä vaaraan asettavatkin.

Niinpä niin
Niinpä niin
13.11.2020 06:59

Kun eilen seurasin eduskunnan keskustelua, niin onnea Suomi. Samalla tiellä ollaan. Mutta ei muuta kuin kaikille oikein mukavaa työpäivää. Vitutus on tapissa, mutta on se monikulttuurisuus niin ihqua. Ensi vuodelle pitää ne miljardit kerätä , jotta maailma pelastuu.

Jesse
Jesse
13.11.2020 19:57
Vastaa...  Niinpä niin

Ja jos noilla hallituksen huomaamilla epäkohdilla ja niiden paikkaamisella mennään mm. kaavoitus, niin ojassa ollaan. Homma leviä käsiin kun keskitytään ideologian sokaisemina omien kuvitelmien korjaamiseen jotka eivät oikeasti ole ongelmia eikä niissä ole mitään korjattavaa. Paljon muussa on.

ei-persu
ei-persu
13.11.2020 08:21

Toivottavasti Suomen seuraavien kuntavaalien tulos kääntää meillä suunnan pois tuosta ruotsalaisesta dystopiasta. Äänestäjän vaihtoehdot ovat valitettavasti hyvin vähissä.

puosuvaari
puosuvaari
13.11.2020 08:31
Vastaa...  ei-persu

Tuli ihan sama mieleen:
kun muutin Ruotsiin 2001 puheet olivat tasan tarkkaan tuollaisia: lisää rahaa nuorisotaloihin, lisää integraatioagentteja, satsataan kotouttamiseen kruunuja laskematta – ja näin todella tehtiin.
Tulos näkyy mm. Ranelidin kirjoituksissa – ja huomatkaa vielä, että mies tulee ns. ”kulttuuripiireistä”..
Eli ei hyvältä näytä!

ZzZ
ZzZ
13.11.2020 08:56
Vastaa...  ei-persu

Jos persujen äänestäminen ei miellytä niin kannattaa vain ottaa riemurinnoin ruotsalainen dystopia vastaan.

Muistuttaisin että muut kuin ps lähinnä puhuu pehmoisia ja lupailevat jotain epämääräistä. Sen varmaan tajusitkin.

ei-persu
ei-persu
13.11.2020 09:41
Vastaa...  ZzZ

Tajusin kyllä. Äänestän itsekin seuraavilla kerroilla perussuomalaisia, sillä ne muut vaihtoehdot ovat muuttuneet liikkuvalle äänestäjälle epäluotettaviksi ja suorastaan haitallisiksi.
Haittapuolueet pyrkivät edistämään haittamaahanmuuttoa.

Woah
Woah
13.11.2020 17:46
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei päätä ja Helsingin tilanne pitää eskaloitua hetken aikaa, tosin hyvällä alulla on. Katsoin ihan piruuttani YLE:n aamu TV;n jälkiviisaita (aika masokistista) mutta tänä aamuna studioon oli raahattu pahasti ylipainoinen ja sairaan näköinen kaikkein tuntema Stiller. Myös kokoomuksen äänitorvi Reetta Karvala ja kahvikuppi Ville Blåfield. Valkopesu tästä aiheesta oli melkoinen. Ruben oli kuulemma saanut Helsingissä joskus turpaan valkoiselta nistiltä joka tarinan oli naurettavuudeltaan samaa mitä mautut suoltaa yhden yön tarinoissaan. Eli Helsingissä ei ole mitään maahanmuuttaja jengi ongelmaa ja kaikki on pahasti liioiteltua. Erityisesti he paheksuivat koko maahanmuuttaja sanaa. Toivon että tilanne pahenee ja paheneehan se.

ZzZ
ZzZ
13.11.2020 22:49
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei tietenkään päätä, mutta onko Paavolla parempia ratkaisuja?

Pah
Pah
13.11.2020 09:51
Vastaa...  ei-persu

Joopa joo..

http://www.votefraud.org/stalin_voting.jpg

Jaa että ”vaalien tulosko”? Äänestä sinä vaan mutta muista että ”Suomessa ei ole korruptiota. Suomessa on vain yllättävän paljon erittäin merkitseviä tilastollisia poikkemia” – joten älä turhia odota että meno tästä tähänastisesta suunnasta miksikään muuttuisi.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jlinjama/153225-korruption-matematiikkaa/

ZzZ
ZzZ
13.11.2020 08:50

Niinkauan kun ei kannata SD:tä niin on turha ulista. Jos demarit+apupuolueet saavat kannatusta näiden tapahtumien jälkeen niin ei ole mitään tehtävissä.

LostandFound
LostandFound
13.11.2020 09:01

Niitä maahantuodaan, jotta saadaan Vihreiden tyhjäntoimittajille hyväpalkkaisia töitä, ei niitä oikeasti kiinnosta mitenkään nämä esim. Irakin vankiloistaan tyhjentämät ”turvapaikanhakijat”.

Pah
Pah
13.11.2020 09:40

Kuvan henkilöstä vahvistuu käsitys jonka mukaan Ruotsalaisista on vaikea päätellä onko hän mies vai nainen vai joku ”muun”-sukupuolinen, josta syystä heidän älylliseen kypsyyteen on vaikea suhtautua.

Ristiriitaisen ulkoisen olemuksen lisäksi Ruotsalaisia vaivaa kauttaaltaan tuo tervettä järkeä loukkaava naiivi ja kaikin puolin järjetön logikka jota tämäkin kirjoitus edustaa.

Siis Haloo! Miten vittu niin että ”Näiden nuorten vanhemmat eivät MUKA ole osanneet kasvattaa lapsiaan”?

Näiden muslimiterroristien aiheuttamasta tuhosta ja sekasorrosta päätellen on selvää että ”näiden nuorten vanhemmat ovat nimenomaan osanneet kasvattaa lapsiaan” heidän oman islamilaisen terroristi-ideologian mukaisesti – ja jälki on sen mukaista.

Jukka-Pekka Rahkonen kertoo selkeästi mikä islam todellisuudessa on.

RAHKONEN Jukka-Pekka / islam uhka ihmisyydelle. – YouTubecomment image https://www.youtube.com/watch?v=pmZEi9gOYmw

ZzZ
ZzZ
13.11.2020 09:58
Vastaa...  Pah

En nyt kritisoisi kuvan henkilöä kun tuntuu olevan järjissään. Sensijaan ihmettelen että kovin nuorelta näyttää jos nuoruusvuodet ovat sijoittuneet 1954-1966…

Björnillä terve kroppa ja pää
Björnillä terve kroppa ja pää
13.11.2020 12:54
Vastaa...  ZzZ

Björn Ranelid on tunnettu siitä että pitää itsensä kovassa fyysisessä trimmissä.

Kukavaan
Kukavaan
13.11.2020 14:36
Vastaa...  ZzZ

Ranelid on syntynyt vuonna 1949 ja ilmeisesti asunut Malmössä 1954-1966. Tarkoitti siis aikaansa siellä. Ei kovin vanha.

Minuhe Kerettiläinen
Minuhe Kerettiläinen
13.11.2020 10:07

Journalistit ja poliitikot, jotka väittävät tätä totuutta vastaan, ovat vaarallisia ihmisiä asiassaan.”

Tällä hetkellä Suomessakin vallassa olevistä ämmistä voisi tehdä listan ”Suomen vaarallisimmat naiset”. Vrt. Iltapierun artikkeli, jonka naiset ovat pikkutekijöitä verrattuna vihervasemmistolaisiin ämmiin.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016081222088078

Numento
Numento
13.11.2020 11:01

Valitettavasti vain talouden täysi romahdus poistaa lois-ongelman.
Kun kupattavalla isäntäeläimellä ei enää ole mitä jakaa, ei edes omille, lähtevät loiset syömään jonnekin muualle.
Hetken yhteiskunta on tietty täydessä kaaoksessa.
Loiset ryöstävät mitä käsiinsä saavat ja se on raakaa-aikaa.
Sitten alkaa hidas elpyminen painajaisesta.
Toivottavasti on talven kylmin aika kun tämä tapahtuu.
Jaa, ettäkö miksi ?
No tietenkin siksi, etteivät ruumiit ala mätänemään nopeasti ja levittämään tauteja.

Pah
Pah
13.11.2020 12:08
Vastaa...  Numento

Ikävä juttu mutta noin asiat taitaa ikävä kyllä olla. nuinhan nämä asiat olisi tietenkin kaikkien syytä ajatella. Capisce? Ei tuosta loogisesta johtopäätöksestä pääse yli eikä ympäri. Ja jotta ei tulisi ihan turhaan omalla työpanoksellaan edistäneeksi Islamin leviämistä ja tehtyä Dhimminä töitä niin olisi suorastaan hullua käydä töissä pitkittääkseen ja pahentaakseen tilannetta!
Voisi vielä ajatella että mitä nopeammin tuo talouden täysi romahdusresetti saadaan aikaan niin sitä parempi. Asia vahvistunee sille kaikkein sitkeimmällekkin hyväuskoiselle idiootille viimeistään siinä vaiheessa kun hänen omaa vääräuskoista päätä ryhdytään tylsällä veitsellä nyrhäämällä irti muusta ruumiista, punavihersuvakkien hurratessa ja taputtaessa nyrhäämiseen vieressä nopeampaa tahtia.

Pirjo Saarimäki
Pirjo Saarimäki
13.11.2020 13:46
Vastaa...  Numento

Tämä on totta. Mutta ennen kuin kupattava loppuu kokonaan, viimeiset rippeet annetaan rikastajille. Talouden romahtaessa suomalaisilta otetaan ensin sosiaalituet pois.

Ei enää tukh.risteilyjä
Ei enää tukh.risteilyjä
13.11.2020 12:30

Tervepäinen kaveri hourulassa nimeltä Swedistan the true butthole country these days, which is sad.
Samalla ei yllätä , että juuri kaikkein pahimmin sekaisin ovat jälleen kerran journalistit (pahalle haisevat elämäntapa pummit – olen ollut töissä isossa lehtitalossa joten puhun kokemuksesta).

Heja Björn Ranelid!
Heja Björn Ranelid!
13.11.2020 12:51

VIHDOINKIN KULTTUURIHENKILÖ, SE AINOA, JOKA USKALTAA SANOA ASIAT NIINKUIN NE OVAT!

ÄNTLIGEN EN KULTURPERSON, DEN ENDA, SOM VÅGAR SÄGA SOM DET ÄR!

Respektiä Björnille
Respektiä Björnille
13.11.2020 16:20
Vastaa...  Admin Pt-media

Ranelid on niin menestynyt kirjailija, luennoitsija, mediaprofiili jne jne jne

ettei hän ole riippuvainen Lööperin ketkuhallituksen apurahoista kuten normivihervassarimukamastaiteilijaparasiitit.

CvK
CvK
15.11.2020 20:13

Tässä teille toinen joka uskaltaa sanoa miten asiat ovat; Arabipuolueen (Arabiska partiet) puoluesihteeri Krar Al-hamede.

Hän lausuu näin:

”Krar Al-hamede korostaa Youtube-videolla, että jos ruotsidemokraatit pääsevät valtaan, arabipuolue aloittaa sisällissodan Ruotsissa. Tulevan sodan tavoitteena on kaapata valta Ruotsissa aseellisesti sekä kyberhyökkäyksillä.”

Linkit::

https://www.kansalainen.fi/arabipuolue-uhkaa-sisallissodalla-jos-ruotsidemokraatit-paasevat-valtaan-olemme-valmiita/

Tuo perustunee tähän alkup. juttuun::

https://www.svenskamorgonbladet.se/2020/11/14/islamistisk-parti-hotar-att-skapa-inbordeskrig-i-sverige-passa-er-javligt-noga-sager-partisekreteraren/

Kukavaan
Kukavaan
13.11.2020 13:07

Se oli sitten Ranelidin uran loppu. Ei pitäisi kertoa tosiasioista.

juha II
juha II
13.11.2020 15:10

Helsinki on jo porstuassa, mitä tulee kaupunkikuvaan jota hallitsevat haittamaahanmuuttaja rikollisjengit / klaanit kaikkein suurimpine ”pösöineen”. Nuoret ja naiset eivät jo nyt uskalla kulkea vapaasti kaupungilla silloin kun haluavat vaan ovat pakotetut elämään pelossa, johon eivät sentään satunnaiset ”Markan pyytäjät” kyenneet spurguja kun olivat. Tarpeeksi palmjon sitä TODELLISTA häiriökäyttäytymistä aiheuttaessaan. Rautatieaseman poliisi tai poliisipartio otti lämpimikseen kyseisen hiprakassa olleen sällin ”Häkki -autoon” ja putkaan.

Nyt Herran Vuonna 2020 asiat aivan toisin ja surkealla tavalla ja kaiken tämän surkeuden päällä ovat akat ja akkamaiset miehet. Ei hyvä, EI hyvä!!!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
13.11.2020 21:11

Määritelmä henkinen sota on niin oikeaan osuva. Sitä on jo sekin, että arvoiltaan vieraan kulttuurin edustajia asettuu oman kulttuurimme keskelle ja osaksi arkipäivää yhä suurempia määriä. Vähin erin burkat, hijabit ja hennatut parrat syrjäyttävät tuulipuvut katukuvasta. Ei tarvitse ryöstää, raiskaa tai nöyryyttää ketään, ristiriita on jo symbolien, intressien, energiakenttien ja lausumattomien sanojen tasolla olemassa.