Voisiko ympärileikkausta hoitaa muuten kuin kolvilla? Vastaa gallupiin

Kikkelihitsaajan eillinen tuomio on kauhistuttanut Ruotsissa. Miten joku voi silpoa juotoskolvilla lasten sukuelimiä, rasistit ovat kyselleet.

Ei nyt jämähdetä kauhistelemaan asiaa vaan pohditaan käytännön kannalta, että voisiko olla vielä joitakin tehokkaampiakin keinoja sukuelinten silpomiseen kuin joku kälynen juotoskolvi.

Haluaisitko, että sukuelimesi (riippumatta oletko nainen vai mies) silvottaisiin rälläkällä? Entäpä moottorisahalla? Pihallasi on puita kaadettavana, et kutsu paikalle puutarhuri Seppo Lehtoa vaan imaamin, joka kaataa puut ja parturoi esinahat ja häpyhuulet samalla kaasulla. Tai ajattele, jos autossasi olisi ruostetta ja veisit sen korjaamolle paikattavaksi. Ruostepaikkojen hitsauksen lomassa voisi poistaa esinahat ja häppärit kaasuhitsauslaitteilla. Tai entäpä jos potilas makaa nurmikolla jalat levällää ja tohtori ajaisi ylitsesi päältä ajettavalla ruohonleikkurilla? Takuulla lähtisi esinahka tai ylimääräiset häpyhuulet. Kätevää. Samalla voisi laskuttaa nurmikon leikkaamisesta.

Äänestä. Nyt voit vaikuttaa.

 

Mikä seuraavista olisi kaikkein tehokkain työkalu sukuelinten silpomiseen?

Loading ... Loading ...