Tukholman poliisilla ollut isoja kiinniotto-operaatioita viikon mittaan

Tukholman alueen poliisi on tehnyt kaikessa hiljaisuudessa viime viikkojen aikana useita ratsioita, joissa on otettu kiinni ja vangittu kymmeniä alamaailman kovia toimijoita.

Poliisin taktiikka on ollut se, että ensin ollaan kartoitettu ne kaikkein väkivaltaisimmat ja vaarallisimmat tyypit. Poliisin mukaan he ovat ”herkästi loukkaantuvia” (=rispekti) ja muutenkin kun ovat kovanpuoleisia henkilöitä; lyijyä laitetaan menolleen herkänpuoleisesti.

Metodi on ollut se, että poliisilla on ollut tarkka seuranta päällänsä ja sopivassa tilanteessa gangsterin auto on pysäytetty. Jos ja kun hallusta on löytynyt pienikin määrä huumeita tai aseita, niin nips naps selliin ja kotietsinnät päällensä. Kotietsinnöissä on ratsattu huoneistot ja autotallit.

Kun näin on saatu vähänkin näyttöä aseista tai huumeista, niin poliisivankila on paukkunut, eli ruotsalaisittain häktet. Henkilö voidaan muutenkin Ruotsin lain mukaan vangita heti, jos ratsian yhteydessä löydetään ladattu ase. Tästä taas pääsee automaattisesti kahden vuoden koppihoitoon.

Ratsioiden pääpaino on ollut Sigtunan Märstassa ja Valstassa, jossa onkin ollut todella rauhatonta kuluvan kuukauden aikana. Myös Tukholman Järvan lähiöistä on noukittu pahimpia kiivailijoita kuten Botkyrkan ongelma-alueilta. Myös Södertäljessä ollaan nähty autoihin istutettavia raudoitettuja miehiä.

Poliisi katsoo, että vaikka pidätysten jälkeen saattaa olla älämölöä ilmassa, niin pitkän päälle tilanne tulee rauhoittumaan selvästi.

– Mitä kauemmin nämä hörhöt istuvat linnassa, sitä rauhallisempaa on Tukholmassa, sanoo Tukholman aluepoliisin operatiivinen johtaja Robert Karlsson mm. Mitti.se:lle.

Pt-median alamaailman asiantuntija kertoo, että riippuen ilmasta, viikonloppuna voi olla jonkinlaista mielenosoitusta johtuen näistä pidätyksistä. Porukkaa kuumottaa, että kuka noukitaan seuraavaksi ja siksi yritetään vähän uhota.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juha II
juha II
13.11.2020 14:56

Tämä on paljon vaikeampaa ymmärtää sisäministeri Ohisalolle ja Taposelle kuin hebrea!

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
13.11.2020 15:57
Vastaa...  juha II

Taponen on sisäministerin se ns luotettava asiantuntija taho jolla hän tod näk puolustautui eduskunnan kyselytunnilla. Muut poliisikirjaukset ja kommentit ei meinaa mitään.

Suomi Finland
Suomi Finland
13.11.2020 15:28

Ministeri Ohisalon säälimä, rikoksilla oirehtiva kaltoinkohdeltu nuoriso, on Ruotsissa nyt sitten joutunut poliisin toimenpiteiden kohteeksi. Hyvä niin. Katsotaan, miten jatkossa käy.

Voisi vain ihmetellä, että miksi poliisi on antanut tilanteen päästä näinkin pahaksi, ennen kuin tositoimiin on ryhdytty? Ettei vain ole pelätty rasistileimaa? Ja jos poliisin täytyy rikollisia kuriin laitettaessa varoa rasistileimaa, on mielenkiintoista nähdä, miten Ruotsin lehdistö ja SVT nyt suhtautuvat kovempiin otteisiin. Tukeeko suvaitsevaistokin poliisia, vai alkaako lämmin itku ja vaatimukset vapauttaa väärinymmärretty nuorukaisten ™ joukko, joka on vain hieman villiintynyt keppostelemaan?

Kukavaan
Kukavaan
13.11.2020 16:09
Vastaa...  Suomi Finland

Nyt ruotsisuvakit miettivät mitä tehdä. Tarvitaan joku skandaali, jolla todistetaan kantaväestö pahoiksi.

Numento
Numento
14.11.2020 03:37

Onko jo ne 1500 vankia vapautettu että saadaan muutama tuoreempi ketku tilalle ? Vankilapaikat piti olla niin täynnä ettei tuomioiden täytääntöönpanoja voitu toimittaa ajallaan vaan piti siirtää myöhemmäksi kunnes tilaa tulee.
Ja nyt tämä. Ehkä putkattuja on vain kolme ja saavat lusia kotonaan panta jalassa.
Poliisi käy tuomassa kaffetta ja pullaa sekä pizzaa.

Jones
Jones
14.11.2020 11:14

Miksei niitä palauteta kotimaihinsa? Naurettavaa touhua. Samanlaista kuin Suomessa. Jotkut vaan kävelee rajan yli ja heitä ei voi muka palauttaa, koska heidän kotimaansa ei ota heitä vastaan, elleivät palaa vapaaehtoisesti. Näinhän suomalaisetkin voisivat vaikka mennä Espanjaan, talvea pakoon. Oikeastaan espanjalaisetkin ovat syypäitä tähän siirtolaisongelmaan, auttamalla rotuveljiään, sekä heille uskollisia renkejä(afrikkalaisia) meren toiseltapuolelta pohjoiseen. Sekä samalla kaikki välimeren maat.